| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 13:02
- Nahlásit
moth
Neda mi, aby som sem nepridala foto jedneho z nasich oslavencov
Ahoj, oslavencovi to sluší tak gratuluju všem, co od vás desáté narozeniny slaví
|
moth
|
# Zasláno: 22 Srp 2009 13:17
- Nahlásit
ankaras
dakujeme Ivetka! no piati oslavili, na dvoch velmi spominame a jedneho nam ukradli este ako stenatko, tak o nom zial nic nevieme
ako sa ma Ayrinka?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 14:15
- Nahlásit
moth
jedneho nam ukradli este ako stenatko,
v jakym věku? Nechápu, jak to může někdo udělat. Normálně ze zahrady?
ako sa ma Ayrinka?
Ayrin stále OK, nabírá novou srst a snad brzo dohárá a bude mít zase lepší náladičku TEd akorát prohání kolem plotu sousedovic psa ale soused, tam u toho je, takže může být v klidu, nikoho neznásilní
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 09:24
- Nahlásit
moth
všechno nejlepší přejeme!!!!!!!
ALL
včera jsme měli zase večer akci-byli jsme na večerní procházce, všechno celkem v klidu, jdeme po cestě vedle pole, Whisky tam vždycky chytá kobylky. Jenže si spletla kobylku se sršněm a dostala pigáro. V podstatě bysme to ani nevěděli, protože ani nekníkla, jen začala potřásat packou a sršeň byl na zemi.
Běhěm chvilky ale začala dost kulhat. My jsme se strašně vyděsili a mazali domu, protože jsme měli strach, že by mohla mít nějakou větší reakci. Jenže jak jí ta noha bolela, tak nechtěla jít rychle, no fakt hrůza. Doma dostala na nohu ponožku namočenou ve vodě a octu a už je dobrá. Ale cca hodinu potom na tu nohu nemohla vůbec došlápnout.
Myslela jsem si, že jí to lovení hmyzu přejde, ale dneska ráno zase chňapala po včelách.......
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 09:40 - Změnil/a: šebina
- Nahlásit
Malinká Whisky posíláme pofoukání -a nechytej ty hnusníky píchací
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 09:42
- Nahlásit
moth
připojujem ke gratulacím VŠE NEJHAFOVATĚJŠÍ
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 13:00
- Nahlásit
Dania
zdary, tak ještě že to tak dopadlo. Nevím jaký reakce mají na sršně psi, ale kamarádky tátu píchnul sršeň, on skočil do auta a jel na nemocnici, kterou má 11 km a když tam dojel, tak už nemohl mluvit, jenom jim ukázal, že ho něco píchlo, oni ho dali hned na kapačky a prý když ho slíkli, tak už měl po těle modrý skvrny. Prý ještě, že jel hned
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 16:09
- Nahlásit
ankaras
tak mě tak napadlo - kdyby se Ayrin povedlo zmermomocnit toho sousedovic huskouna, tak bys mohla na otázky od kolemjdoucích "to je husky?" klidně odpovídat: "taky" :-D
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 16:16
- Nahlásit
michal1
Ahoj to bych mohla, ale nám někdo otázku, jestli jsme husky nedal
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 16:25
- Nahlásit
ankaras
hele, nás se na šumavě, jak jsme byli sMarkétou, dokonce zeptali, jak to, že nemaj modrý oči...
ale víš co, už jsme byli i čau čau......třeba u vás na haskyho taky dojde
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 16:40
- Nahlásit
michal1
u vás čau-čau nepochopim a eurasiera taky ne, nám zase říkali, jak prej máme krásnýho samojeda no a ten bernskej salašnickej, to je teda perlička už
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 21:10
- Nahlásit
pro ty co to zajímá
dneska se povedla aktualizace webu a umístění fotek z dovolené na rajče, docela hezky si tam ti naši miláčkové dávají přes držku
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 21:17
- Nahlásit
moth
Ahojky, vse nej nej nej oslavencum a prvnim odchovum MOTh
Hlavne zdravicko at sloui a spokojenost vladne
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 20:35
- Nahlásit
co je s váma se všema, kdepa ste?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 21:26
- Nahlásit
worick
Ahojky, my žijeme, jenom nestíháme. Dneska jsem byla na jedný zkoušce a udělala, tak ještě jednu. Od pondělí jsem nezaměstnaná, zítra mam dovču a v pátek jdu naposledy, potom půjde makat Ayrin a bude mi kupovat baštu ona .
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2009 12:06 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana, Dania
Ahoj, ozval se mi nový pán Ayrin táty. Poněvadž po chvíli psaní by chtěl krýt s Fajkou, tak má asi velký přehled. VYpadá to, že bude mít Ayrin ještě mraky sourozenců ACH JO !!! Lepší nevědět, fakt
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2009 17:52
- Nahlásit
ankaras
Poněvadž po chvíli psaní by chtěl krýt s Fajkou,
už sem se dlouho takhle nezasmála......dík...... to mělo bejt v tématu při pátku
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 12:19 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Fajka
Ahojky, no, já mu říkala, že to asi těžko, že je to AI a že vás znam a on prej, že to vůbec nevadí že by se na sebe barevně moc hodili, tak ti asi bude psát.
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 13:52
- Nahlásit
ankaras
že by se na sebe barevně moc hodili, tak ti asi bude psát.
no nazdar!! Tak to nezní moc dobře.......Já se fakt picnu..
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 16:18
- Nahlásit
ankaras
Zase to bude zaručeně nepříbuzné spojení s ideou One Akita
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 18:08
- Nahlásit
ankaras
, že to vůbec nevadí
pán bude asi ftipálek
no nic ať klidně napíše
MilanS
to bude zaručeně nepříbuzné spojení
no to právě tak zaručeně nepříbuzné nebude páč my právě už ta One akita jsme a ty americký předky si nevodpářem
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 19:04
- Nahlásit
Fajka
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 19:06
- Nahlásit
Fajka
Jééé, sem chtěla pozdravit a poděkovat
Máme z dneška dobrý pocit.
A jak vy všici kolem žijete? My stěhovali celou naší smečku, takže jsme vlastně nikde dohromady nestrašili a nevopruzovali, ale vynahradíme vám to, nebojte
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 19:26
- Nahlásit
Laida
čááááu nemáš-te záááááč. Sem si teda ale připadala jak natvrdlá páč sem si nemohla vzpomenou na výrazivo který už znám asi to sluníčko, se mě na něm vařil mozek příště huž to bude lepčí
Mám z toho taky ale hodně dobrej pocit
Pokecáme až se uvidíme
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 20:15
- Nahlásit
Tak jsem zjistila, že ten "pán" je 15-ti letý kluk který by moc chtěl atillovo štěně, neví co to je PP ani AI , takže si myslim, že OK, že to mají v rukou rodiče.
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 23:40
- Nahlásit
ankaras
...??? ,,tomu pánovi" nestačí jeden Atilla ?
Asi neví , že majitelé (v jeho případě asi rodiče) NEMAJI DISPOZIČNÍ PRÁVO k použití v dalším chovu ....jinak by Aťu nedostali .
Ach.....ten internet , velký plány ....a ono je to skoro-dítě.
Ještě že se ,,profláknul" , už jsem chtěla něco řešit.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 19:36
- Nahlásit
To ano, na 15-ti letý "dítě" to má vymyšlené moc pěkně
Nemáte někdo ponětí o výsledcích z mezinárodky v MB?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:48
- Nahlásit
ankaras
Ahojky, byli jsme tam jen na čumendu, ale byli jsme tak trochu zaneprázdnění povídáním - celkově - vyhrál Catch me if you can
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 15:16
- Nahlásit
Laida
třídu mladých (psy i feny) si náhodou nepamatuješ ?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 19:13
- Nahlásit
MilanS
V mladých se měla objevit fenka GALAXY DE GABRITHO - ale nedorazila a z pesanů mladých a zároveň nejlepší mladý byl ARLOW FLASH IREMIR - V1, CAJC (V2 - A´MISTER BIG TIME GOLDMAL´S)
|