Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Dania
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 20:22
- Nahlásit

ankaras
jj,pošli a pana Karla teda pozdravuj A já jdu venčit....to zas bude.....Whisky čůrá s výrazem"jsem veselá, jsem hravá, zavolej mi do klubu.."

worick
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 20:45
- Nahlásit

Dania
Whisky čůrá s výrazem"jsem veselá, jsem hravá, zavolej mi do klubu.." -
Ankaras
Mně v pátek taky visel dědek přes bránu (teda ne až tak letitý, tenhle přišel po svých) a drbal psiska natažené na zadních za ušima. Já vylezla spoza baráku pozdravím a on:,,dobrý den, my se s klukama známe, já je sem takhle chodím drbat, jim se to líbí". Říkám to tchánům a ti:,,jé, to je starý Z....., hlavně mu neotvírej, nebo se ho nezbavíš. Pošťačky mu odmítali nosit důchod do baráku, tak mají povoleno, strkat mu ho jen oknem!"

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 20:50 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
čáu, tak to chudačky pošťačky . Úplně je lituju . Už jsem nastrkala Worička a Berryho do kámošů na stránkách, nějak mi to nešlo, jsem myslela, že to tam snad ani nedam . Co ten brouček? Už baští? Byli jste s nim u toho veterináře? Možná by to chtělo, třeba netráví nebo tak...... nejsme na to expertiózo, to spíš Roxana a Dania.
Tak toho američana prý po třech dnech od útěku našli

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 22:07
- Nahlásit

tady je kraťoučký video třídy vítězů - psi

http://www.youtube.com/watch?v=6XQ2vXiwc7Y&feature =channel_page

AmAkita
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 22:57
- Nahlásit

DARUJE SE dospělý PES + FENA AA (s PP a výstavním potenciálem) !

V posledích několika dnech jsem byla požádána dvěma majiteli ,zda nevím o někom komu by mohli smluvně darovat/odprodat :

1. Dospělý PES 4r.starý , červený s černou maskou a bílými znaky ,vhodný na výstavy=exteriér výborný , klub.vítěz...., zdravý .
Nevhodný k chovu (nekryje) a spíše jako sólo pes v domácnosti a NÉ MĚKKÉMU ZAČÁTEČNÍKOVI .... , nemá se rád ani s fenama ačkoliv v jejich společnosti vyrostl.

2. Fena 5r. Ch.CZ ,KV , DKK 0/0 , barva pinto , bohužel ,,lehce likviduje" malé pejsky ....
Též spíše jako sólo , ovšem je měkčí než předchozí pes , k lidem vlídná a vděčná za kontakt .

------------------------------
Obě nabízené akity dobře znám, majitelé je nechtějí jen tak lážo-plážo dát komukoliv , ale oběma situace nedovoluje mít je natolik dobře zabezpečené aby neudělali prů.... (chce to dobrý plot a více osobního přístupu pro psa ....v obou případech.....toto se u nich obou myslím PODCENILO ).

Proto spíše na smlouvu ,která by omezovala dispozice v chovu BEZPAPÍRÁKŮ , či chovu vůbec...., či jinak po dohodě.

Více informací ráda dodám, mohou se na mě obracet případní zájemci (né jen ti zvědaví) .

P.S. Nejde o moje akity !

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 23:10
- Nahlásit

AmAkita
A chcete to dát i na INUVNOUZI? Nebo to není potřeba?

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 23:11
- Nahlásit

Dania
cus, mas maila
ankaras
barva misky? to je fuk, treba modra
AmAkita
ja teda o nikom nevim, ale Ivet by je mozna mohla dat na web "v nouzi", i kdyz - asi az tak uplne "v nouzi" nejsou ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 23:16 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

AmAkita
A já teda za zvědavou budu . Ta fenka není Honey, že ne? Ta vlastně není CZ chov.

Roxana
- dobrá, Leonča ted někam jela, tak v úterý

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 23:30
- Nahlásit

ankaras
tak v úterý
OK, si mi mela napsat

ad ty novy stranky - asi jsou uplne novy, neni tam zadny info, rekla bych, ze je to jen forma inzerce

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 23:33
- Nahlásit

Roxana
Myslíš tý Bely? Jo,taky jsem koukala, že to bude jenom kvůli štěndům.

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 23:39
- Nahlásit

ankaras
Jj, nemaji tam vlozenou reklamu, takze jsou fakt asi hodne nove

No nic, dobroooooou

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2009 23:42
- Nahlásit

Roxana
- mažu taky, dobrou

worick
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 07:19 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Čauky těm co už se probudili, či byli probuzeni ječením Worička pod oknem Na jeho omluvu musím říct, že to běžně nedělá.
ankaras
Co si to do sebe valila ty ochmelo , koukám co to tam před sebou máš..nějaký cuba libre - či co?! No, podle toho jak tam ležíš to asi ,,hopsínková" nebyla, že jóóó?
Je to i v novinách? Něco jako: dvě opilé motorkářky do rána zdemolovaly dětské hřiště v obci......, škoda je vyčíslena na.....?!
Počkej a domů tě vezl přehozenou přes motorku napříč?
Tak to se nedivím, že si měla omlácenou hlavu

S Woričkem zatím nejdem (já vím, na co čekáme...) Oni teď moc stejně nejí oba, Berry je taky vyštíhlený (ale ne teda vychrtlý). Tom říká, že ho zbytečně nebude trápit po dalších vyšetřeních, když jinak nejeví známky, že by mu něco bylo. Je veselej a hravej, srst má taky celkem normální, bobky má lepší než Berry...Jen kdyby začal být nějaký apatický či tak něco, to je jasné. Ona Corča je teda taky pěkná žížala....

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 07:29 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
Ahoj, tak dneska se naše psiska asi domluvili. Alyjašskýho malamuta už ne ! Protože pořád ječí a ječí, stačí 8 haskounů po sousedech. Dneska v 6 hodin slyšim jak tam někdo vyje, tak jsem si říkala - to je Bad sousedů, asi cítí Ayrinu. Pak jsem se zaposlouchala a bylo to přímo za zdí, kde má Ayrin kotec, tak jsem teda vyletěla, i když je mezi nima mříž a pletivo a soused když psy pustí tak je s nima celou dobu na zahradě, ale stejně jsem prostě šla do garáže, mrknout přes okno, co se tam děje a ono nic !! Ayrina stála u plotu a řvala a řvala. Doufam, že to je jenom kvůli tomu hárání a že tohle nebude praktikovat, protože to bych je možná i proklela myslim ted psy sousedů. Štěkat jí naučili, teď výt .

hopsínková" nebyla, že jóóó?
- mně nic nebylo jenom jsme kravily a škody nejsou naštěstí, pouze moje obočí docela bolí . To bylo už doma a jeli jsme autem .

Jen kdyby začal být nějaký apatický či tak něco, to je jasné. Ona Corča je teda taky pěkná žížala....

Corča sice neni žádnej cvalík, ale u Worička se mi to fakt už zdá nějak moc..... Nevím no, já bych teda šla hned. Lepší dřív, než pozdě. Corča je takhle štíhlounká pořád, ale on už má tu páteř a žebra fakt moc, akorát to u něj neni poznat protože má chlupy. Ale jak chcete , ale doufam, že si to rozmyslíte . TEď mažu do krámu pro něco k snědku.

- tak tohle je dobrý

Roxana
- projíždim věcičky pro zvířata a narazila jsem na poslední kotě k prodeji - britku, je bohovská

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:49
- Nahlásit

Roxana
A ty Whiskas se ti nelíbí?

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:16
- Nahlásit

ankaras
Ta je sladka
A ty Whiskas se ti nelíbí?
co, to krmivo?? ale jo, taky sousedi meli podobnou cicu, kocoura, rikali mu Padouch

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:49
- Nahlásit

Roxana
Ayriny chovatelka, p. Janíková taky chová kočky http://iremir2.sweb.cz/ a ta je právě má, zkusim najít jednu fotku.

worick
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 14:58
- Nahlásit

ankaras
Roxana
Ha, ha, mě se líbí všechny britky, mě to ani neukazujte
Tato v nabídce tam má napsanou jakou barvu? je činaná

Dnes jsem byla s klukama na nákupech ve vsi. První jsme šli za humny a tam jsem poprvé snad po půl roce pustila Worku na volno a jen jsem mu pohrozila, že jestli bude zdrhat do polí, tak půjde zpátky na vodítko. ,,Způsobně" pobíhal 20m před náma, ale neutekl. Já jsem byla šťastná jak blecha. Myslím, že teda to, že musí být věčně na vodítku je větší trauma pro mě, než pro něj. Pak jsem ho ještě pustila kousek kolem potoka, tam kde vím, že nepouští ven slepice, aby mohl brodit s Berrym, který šlapal radši potokem než po cestě, protože mu bylo vedro. Vzorně poslouchal, byla jsem až dojatá - jenom čekám, kdy ta idyla zase skončí nějakým útěkem k lesu

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 16:58
- Nahlásit

worick
Jé, no vidíš jak máš hodnýho hafínka. To Ayrina je perverzačka. Neví co by roupama. Chodí doma jak lev v kleci na balkon, do obýváku, na balkon, do obýváku, na balkon, tam si stoupne na zábradlí a kňučí, asi svolává ty chlapy, co se nějak nehrnou .

Aldíkovci
Héééj, kde jsou fotky? šup !

worick
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 18:17 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
..asi svolává ty chlapy - viděla jsem fotku - na fotbal, že jo?!
Z toho si nic nedělej, to dělají všechny. Alespoň já jsem se zatím setkala ze samýma takovýma...už jsou všechny kastrované - to pořád mluvím o psech, aby bylo jasno
To je jeden z důvodů, proč jsem nikdy, ale fakt nikdy nechtěla fenku. My to měli doma a ten tanec čoklů kolem...děs!

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 19:04
- Nahlásit

worick
fakt? my to nikdy nezažili. Alma tohle vůbec nedělala, naši vůbec nevěděli,že hárá, čisťounká, nic nevyváděla, byla pořád stejná K nám se psi nehrnou a mam pocit, že to Ayrin právě dopaluje

worick
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 22:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
To bylo před mnoha lety, kdy ještě v době hárání fenek (já teda dodnes netuším, jak to ty holky mají, ony hárají všechny nějak najednou? Podle měsíce či čeho?), hrozen psů nejrůznějších ras (no ras, všichni to byli voříšci, ne teda Karlové ) obrážel vesnici. Jeden den si potkala třeba jen spolu šlapat dva, za tři dny jich táhlo sedum. Bylo to jak na Velikonoce, jen pomlázky jim chyběly. Pokud se tohle ,,procesí nadržených psisek" sešlo u vašich vrat a tábořilo tam týden (ha, ha to mi asociuje onehdá tu grupu na podporu ,,romského prince" ), tak nechtěj vidět ten tanec, co tam vyváděli jak oni, tak fenka zavřená za dveřma.
Ta cedulka nahoře, ta je skvělá, to sem se zase jednou pochuti zasmála (jinak když mám chuť se zasmát, kliknu ještě na Ayrinu v trenclách! )

michal1
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 22:49
- Nahlásit

Hezký večer,
tak fotky jsou konečně na rajčeti, velký dík Ivetě, která nafotila skoro vše a zároveň způsobila, že to trvalo tak dlouho, páč těch fotek bylo moc

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 07:32
- Nahlásit

worick
kliknu ještě na Ayrinu v trenclách
- tak já ti jich pošlu víc na mejla včera jsem jí nemohla najít a ona spala v tújích, ještě se tvářila, že proč jí budim, že za náma domu nechce. Naštěstí u nás jsem nikdy ani u sousedů a po vesnici neviděla voříška při chuti Nejhorší čas budeme mít za chvíli za sebou, tak je to dobrý. Je teď i nějaká hladová, večer už je nervózní a podupává u schodů a chce do kotce baštit tak dostala včera velkej nášup a ráno jsem koukala, že má misku vymetenou. Vlastně lidem ob barák u nás co mají stafordku se stalo to, že jim přijel ženich, s feňulou si užili , majitelé naložili psa, odjeli a chlapovi co bydlí vedle nich utekl zlaťák, vběhnul k nim a feňuli znásilnil ještě jednou a oni nevěděli, co se jim to teda jako narodí . Ale říkala mi, že všechno nakonec v pohodě štěndy měli rozebraný už ve 4 týdnech a vypadali jako stafordi .

michal1
a zároveň způsobila, že to trvalo tak dlouho, páč těch fotek bylo moc
- MICHAL NO !! nic jinýho jsem nečekala
- ještě sem teda za tebe hodim ten odkaz
http://aldicek.rajce.idnes.cz/radegast_2009/

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 09:15 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4018422/akita-inu- japonska-bez-PP.php

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3938279/Akita-Inu- stenatka.php

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3989902/AKITA-INU. php

Roxana
Povedlo se, panička Archieho se ozvala

michal1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 09:25
- Nahlásit

ankaras
díky za odkaz, nějak mi to uniklo.
a k těm fotkám - když jsem je chtěl nahrát na rajče, tak mi to hodilo hlášku "fotek je na internetový album moc"
Je teda fakt, že konkrétně o tobě se ten server nezmínil

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 09:30
- Nahlásit

michal1
Je teda fakt, že konkrétně o tobě se ten server nezmínil
Takže vlastně vůbec viníkem nejsem. Tak co corgíškové? Unešen? Kolik jich rezervuju?

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:07
- Nahlásit

ankaras
Povedlo se, panička Archieho se ozvala
no vida, to je fajn
michal1
Jj, fotek je teda mega moc

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:18
- Nahlásit

Roxana
no vida, to je fajn
- to teda jo . Akorát je opět od nás moc daleko . Ale měl by mít asi i svoje stránečky, tak se máme na co těšit. Chystáte se s Ariškou teď někam vyrazit? My bysme chtěly jít s Leončou se projít s túristy http://kctrozvoj.sweb.cz/r_krkav.html

psala jsem tam jeslti je problém se psy, tak prý není jenom do toho hostince psy nepouštějí, ale dá se tam prý sedět venku a psy je možné tam uvázat. S čimž nevim jeslti nebudu mít problém zase se tam nemusíme vůbec zdržovat nějak. Nebo kdyby si o něčem taky věděla, tak hlaš

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:12
- Nahlásit

ankaras
Chystáte se s Ariškou teď někam vyrazit?
jj, jeste mame jeden vikend na sumave (resp. cesky les) a pak v zari chorvatsko

My bysme chtěly jít s Leončou se projít s túristy
to vypada fajn! Jakou trasu?

<< 1 ... 567 . 568 . 569 . 570 . 571 . 572 . 573 . 574 . 575 . 576 . 577 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání