Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Peta Minami
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 21:20
- Nahlásit

my mame ted taky fenky jako z Dachau

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 08:07 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Peta Minami
Koukala jsem na stránkách, že chodíte s nějakou partou vycházkovat. Já teď zjistila, že u nás je nějakej turistickej kroužek a že se ted jde 20 km, ale je to zítra, tak to nejdeme, ale další je 19.9. a jmenuje se to "Za Vydřiduchem", tam chodíme, tak se k nim asi připojíme. Doufám, že je tam taky někdo mladší 60 let

worick
tak jsem si na e-mailu založila zvlášť složku Worick poněvadž to tam pak hledam jak blázen

worick
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Peta Minami
my mame ted taky fenky jako z Dachau - áno, to je výstižné přirovnání i pro Worku, vaše holky jsem teda neviděla, ale horší to být stejně nemůže...Tím si mi ovšem dohodila téma: včera jsem byla s mamkou na pracáku a tam čekala holka - anorektička. Ale tak, že nechápu, že takový člověk ještě žije. Měla nejmíň 175cm a zadek max. 25cm a to bylo vidět, že i v těch kalhotech stejně nic nemá. Její biceps nebyl širší než moje zápěstí, lopatky jí z trička trčely jak křídla. Jinak to byla určitě kdysi hezká holka. Mamka utrpěla málem psychickou újmu, mně to hned asociovalo Worička. Včera ale zas konečně po dvou dnech snědl alespoň večeři a dnes trochu snídaně. On to snad jí po granuli. Hlavu má dvě minuty v misce, říkám si: hurá, jí. Pak ji zvedne a ubylo tam 10 granulí
ankaras
U nás je to přesně jak píšeš - turistický kroužek mají invalidi! a to jsou všechno lidi 60 a víc. A hele, ti teda šlapou - invalidi - půl prázdnin a už stihli Tatry i Šumavu. My taky chodíme pořád jen sami, ale psi jsou dva, tak mi to nijak nevadí. Stačí když jdem někdy i s Tomem, že se něčím zabavíme a přestaneme sledovat psiska a hned je:,,co dělá a proč to dělá a nevíš co tam má? A co tam viděl?, atd." A pak jsme z toho víc nervní jak vyprocházkovaní. A to jsou psiska fakt v pohodě a Worka v postroji, takže i se zvířectvem je klid. Jen mi pak připadne, že když jim celou cestu něco nevykládám a nekomentuju, tak že to pak není ani procházka pro ně.

worick
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
tak jsem si na e-mailu založila zvlášť složku Worick, poněvadž to tam pak hledam jak blázen - ha, ha, to ani nevim, že to jde . Myslíš jako, že hledáš fotky, co ti tam chrlím?! Ale já teď už dlouho neposlala... Počkej, počkej, přišel šampon, v neděli koupeme, pošlu čisťuleny. Říkala jsem si, že by bylo dobré vyfotit mokrého Worku, ale to nevím jak realizovat, protože ho vytírám hned ve sprcháči a když ho otevřem na focení před tím, tak se mi bude cpát ven. No, uvidíme.

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:51
- Nahlásit

worick
JJ, složku worick a tam mejlíky s fotkama od tebe, že jich je Já totiž nemohla najít mejly z poslední doby vždycky, všude samej tomáš , tak jsem vás šoupnula do zvláštní třídy a budete tam sami .

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:55
- Nahlásit

ankaras
My mame sdruzeni pejskaru - Jihoceska tlapka, ale turisticky krouzek fakt zni jako krouzek pro duchodce. No uvidis Treba to nebude tak hrozny :P

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 12:19
- Nahlásit

Peta Minami
Já zadala mamce zjistit to přes kamarádku

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2009 11:32 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

dobry den, touto cestou hledam novy domov pro dvoleteho pejska Benika,je typickym predstavitelem plemene jak povahou tak vzhledem,je to velky mazel a je pratelsky k lidem,psi moc nemusi ale fenky ma rad,potrebuje vsak zkuseneho chovatele ktery zna toto plemeneno,Ben neni totiz cviceny jeho puvodni majitel na nej nema cas,ja si jej nechat nemohu.Foto zatim nemam ale pokud bude mit nekdo zajem poslu dodatecne e-mailem.

Roxana
- tak víkend prý super u nás opět nic moc, to ti pak napíšu na mejlíka a do Rožnova nás nikdo neodveze, takže přijedu asi sama s kamarádkou. Když dorazíme bez psa, tak můžeme taky už v tu sobotu?

šebina
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 07:48
- Nahlásit

Ahoj všichni i pesové těším se ,že vás všechny poznáme osobně v Rožn. tak dobře dojeďte! a v so ahoj

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 08:09
- Nahlásit

Ahoj všichni při pondělku, máme tady k darování psa Akita inu s PP

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3924465/Akita-inu. php

potom taky křížence akity ve slovenském útulku
za chvilku jí přidam na inuvnouzi.

šebina
Ahojky, tak já se pokusim dorazit alespoň sama , tak už se těšim !

worick
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:18
- Nahlásit

ankaras
Čauky, hele a zpátky by jsi to mohla vzít přes nás, alespoň na nás mrknout a zkontrolovat psiska

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 15:14
- Nahlásit

worick
Ahoj, jsem si zrovna říkala, kde si, že ani nepísneš. Já bych se zastavila moc ráda, ale já jedu samotinká s Corýškovcema (Laida) tak nebudu mít jak, ale určo se nám snad brzo zase nějaká možnost naskytne.

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 15:41
- Nahlásit

Lidi, přidávám i rodokmen od toho psa s PP.

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 16:04
- Nahlásit

ankaras
Cauky,

super, ze se o vikendu uvidime!

Co akitacek s PP, vi o tom chovatel?

A ta krizenka je nadherna

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 16:10
- Nahlásit

Roxana
A ta krizenka je nadherna
- ta se mi taky moc líbí

Co akitacek s PP, vi o tom chovatel?
- hele netušim, ještě mi teď píše Sandra, že to snad na té fotce není on, musíme to pořešit. . Jo, taky se těšim , aspoň když jedu sama ohňuhňam ostatní hafany. Ten balíček ti teda posílat nebudu, rovnou to přivezu. Kolik balíků piškotů chceš pro Arišku? Je jich tady dost

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 16:48
- Nahlásit

ankaras
jo, tak na baliky zas Aja piskoty nezere ale prijdou vzdycky vhod, to jo

tesim se hlavne, ze popovidame

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 17:11
- Nahlásit

Roxana
Přes 50 AA pohromadě jsem opravdu ještě neviděla, tak se na to i těšim, hlavně naládovat baterku proudem ne jako vždycky

inu
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 19:45
- Nahlásit

ještě mi teď píše Sandra, že to snad na té fotce není on

není, bo na té fotce je Daibo go Harukaze
Viz: Zde

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 20:31 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
Dania
Jó, ženský ! Už máte přečtený ty psí kusy? Jestli jo, tak mi je vezměte do Rožnova

V Rokycanech budou štěníci koukam
http://www.akita.zde.cz/

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 23:52
- Nahlásit

Tak to teda s tim akitakem nechapu. Proc k nemu davaji foto Daiba? Nejde mi zvecit v mobilu ten PP, co to ma byt za psa a z jake chov.st?

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 07:24
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Je to ANTAI PODLUŽÍ a chovatelem je František Létal. Už jsem se poptala přes e-mail, ale zatím neodepsala.

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:21
- Nahlásit

worick
Hele, tak už jsem to našla ty tůristy a nevypadá to špatně na vychajdy. Spadají pod to i Holoubečáci, kteří pořádají jak jsem to pochopila každý rok vychajdu "Za Vydřiduchem", tady mají seznam akcí v kalendáři akcí
http://plzenskykraj.kct.cz/
- tak na něco vyrazim, řeknu Leonče, kdyby jste někdo taky šel, tak se ozvěte

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:23
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
hojky tak se nam holky zase popraly Tentokrat o kost, ale zase u toho byl deda a bylo to vlastne kvuli nemu, protoze jim ty kosti dal

worick
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 12:17
- Nahlásit

Peta Minami
To se tak někdy stane, že si člověk uvědomí až dodatečně, že udělal kravinu. Nám se psiska zatím neservali - neb nejsou ještě dospělí a snažím se všechno dávkovat poctivě oběma - jídlo, hračky, pozornost a podporovat v nich to psí parťáctví - to mi někteří na fórech rozmlouvali, že se pak vykašlou na to poslouchat mně. Ale tak si říkám, že když jsou sami v zahradě nebo když zůstanou sami doma, tak si musí vystačit a spolehnout se jeden na druhého - jsem zatím ráda, že se pokaždé nějak domluví sami a jak se k sobě tulí - že se mají i rádi.
ankaras
to máš dobrý, že můžeš s nima vychajdovat. Ne jak my - tu z konce světa....Po těch vedrech dnes od rána leje a jde jedna bouřka za druhou, ale tu to neuškodí, už zase 14dní nekaplo a bylo každý den přes 30, v neděli 38 - to bylo fakt na padnutí a to ještě hodně foukalo. Nechtěla bych vidět ten teploměr bez toho vichru. Když jsem vyšla zpoza baráku na slunko - to bylo ,,jak dyž pleští" (jako když dá facku) - to máte lekci horňáckého jazyka jako bonus
My s tím Woričkem fakt ani běhat nemůžem... Večer pořád tahal Berču, kterému bylo horko a nechtělo se mu hýbat - ať s ním jde blbnout - tak Tom vzal Worička jen na 1km běhu a k potoku. On pak fakt nežere už vůbec ani ň. A to myslím pak - až za 3hodiny. S těžkou bídou a s pomocí slaniny jsem do něj dostala porci snídaně a to po včerejšku, kdy celý den zase nejedl vůbec nic!

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 12:53
- Nahlásit

worick
To jo, ale ony mely obe stejne. Akorat Elsa si to sezrala hned a pak sla na tu Charlotty kost. No a Charlotta si to samozrejme nenechala libit a misto varovneho vrceni sla rovnou po ni.

worick
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 13:43
- Nahlásit

Peta Minami
No baby no, opice jedny. Naši psi to praktikují podobně - jeden si to sežere, postaví se oproti tomu kousajícímu a řve mu do ksichtu. A ten bu to buď přenechá - když to třeba jako Woriček ani moc nechce a nebo ho pošle zavrčením někam.

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 17:15
- Nahlásit

Peta Minami
- to se stane, Ayrina dá všechno žrádlo, vodu ale nepůjčí hračky jak jí Akim vzal hračku, už letěla, vyškubla mu jí a šla si jí uložit

worick
čauky babo, tady je dneska zataženo, ale neprší fotky dorazily, jsou bohovský, fakt že jo . A ta zahrada !!! Pořádejte tam zájezdy na uklidnění a můžou si lidi i rovnou máknout .

Roxana
Viděla si od p. Kluskový toho Archiho? no to je krásnej pejsek ! Vypadá jak plyšáček. HOdim ti to sem, at nemusíš hledat, snad to neva .

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 17:40
- Nahlásit

Ten je fakt kouzelnej

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:26
- Nahlásit

Peta Minami
Musis na ty kosti dat majzla a vubec na odmenovani cimkoliv. Jenze asi te trochu vystrasim: kdyz si das majzla tak ony si ten duvod najdou.

Dines
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:30
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Peta Minami
Musis na ty kosti dat majzla a vubec na odmenovani cimkoliv. Jenze asi te trochu vystrasim: kdyz si das majzla tak ony si ten duvod najdou

Téééda, jsem ráda že nemám akity

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání