| Autor |
Zpráva |
Laida
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 13:47
- Nahlásit
Roxana
Všecko nej, nej ,nej od Corrýšů!
Zdravíme Ajušku.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 14:28
- Nahlásit
Laida
diky moc, Corryskovci!
Ajus pozdravy vyridim!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 19:15
- Nahlásit
Roxana
Vse neeeej k svatku! A coby darecek jeden muj veleoblibeny Song.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 19:41
- Nahlásit
take se pridavame ke gratulacim!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 20:24
- Nahlásit
http://www.aruma.estranky.cz/clanky/kendo-ken-aman a---pes--akita-inu/nemoc-u-kenyho
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 23:10
- Nahlásit
ankaras
Ahoj holka, ty mně fakt děsíš, co je tomu Kenymu? Neznám, ale nerada bych, aby mi takhle dopadl Woriček - už se tomu dost blížíme, ale není to na první pohled vidět, protože je chlupatý.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 07:39 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
worick
Ahojky, Keny má taky SA právě jsem na worička myslela jednou. Možná byste s ním měli jít taky k vetovi, aby zjistili co mu je co nejdřív. Neříkám, že to bude mít, to určo ne, ale mezi nejvíc postižený plemena prý patří i samojedi.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_9771_5.html
- tady na tom foru někoho leona hledala, to je ta nemoc, co má Kendo
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 09:49
- Nahlásit
Peta Minami, Fifi
holky, diky
Fifi
pekna pesnicka
ankaras
Kenika je mi moc lito jestli budes mluvit s Arumackama, vyrid jim prosim pozdravy a ze plati ta sama nabidka, jako pro Leonu a Daimonka - kdyby cokoli potrebovali, s prekladama, psanim kamkoliv, budu rada, kdyz budu moct pomoct!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 09:52
- Nahlásit
Roxana
Ahojky, jj, já už jsem jim tě nabízela . Zatím, co vím, jsou v kontaktu v Leonou a mně dneska Alena psala, že je rozčílená z reakce v návštěvní knize Harukaze, jestli si to nečetla. Asi si každý udělal svůj obrázek, takže asi tak . Keník se snad teď zlepší, když už ví co mu je a jak léčit. Je mi ho fakt líto . Musíme držet palce.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 09:57
- Nahlásit
ankaras
Ahojky, jj, já už jsem jim tě nabízela
tak fajn
Jak rikas, moc jim drzme palce, Arumackovi to s Kenikem spolecne urcite zvladnou!!! A v tom nestesti je asi stesti, ze maji treba Leonu s Daimonkem a muzou od nich cerpat zkusenosti!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:00
- Nahlásit
Roxana
ze maji treba Leonu s Daimonkem a muzou od nich cerpat zkusenosti
- sami říkají, že kdyby to Leona s Jardou teď nezveřejnili, tak je to vůbec nenapadlo, protože o SA nevěděli vůbec nic a veterinář je léčil na alergii, takže máš pravdu že štěstí v neštěstí
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:09
- Nahlásit
ankaras
je to fakt hruza no snad se ted pohnou kupredu a Kenikovi bude lip! Vzpominam, jak v Mrakotine hlidal panicky v hospode
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:13
- Nahlásit
Roxana
Je to brouček, Ayrin ho miluje Jsou jenom dva psi před kterýma má Ayrin fakt respekt, že stáhne uši, počká až si jí pes učuchá, zalehne na záda a to je Kendo a Daimon
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:21
- Nahlásit
ankaras
tak to verim, Daimonka jsem zatim nazivo nevidela, ale Kenik je Pan Pes
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:25
- Nahlásit
Roxana
No, Daimonek je to samý A co Ariška, jak jí je? Už je dobrá?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:36
- Nahlásit
ankaras
No, Daimonek je to samý
vsak to si myslim
A co Ariška, jak jí je? Už je dobrá
Jj, uz dobry Uz je skoro vylinana, tak snad i ta nozka trochu zaroste
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:43
- Nahlásit
Roxana
Se máte, nám to jde hrozně pomalu, pořád češu, krk jetšě nechce moc povolit ted povolil hrudník. Dneska zajdeme k rybníkům, aby se mohla vykoupat a snad to zase víc povolí
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:50
- Nahlásit
ankaras
no taky to jeste neni hotovo luxuju dvakrat denne
Dneska zajdeme k rybníkům, aby se mohla vykoupat a snad to zase víc povolí
to je fajn, uz plavcite?
my snad pojedem zitra, zalezi na pocasi, chtela bych se taky koupat, jeste mi to letos nevyslo!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:52
- Nahlásit
Roxana
no, od tý vycházky, co šla za aldíkem až skákala tak dobrý, byla jenom jednou a vleze hned do každý louže a vyloženě si to užívá i když má vodu po břicho ale včera mě zachranovala z vany jsem se koupala, ona přišla, viděla mě jak zase jako blázen sedim v tý vodě, co ona nesnáší se koupat ve vaně když je jako prase a začala tam strkat packu jako že mam asi vylézt, vykulený oči jak blázen tak jsem jí musela vysvětlit, že se nemá bát, tak pak přestala kulit ty kukadla a seděla a pozorovala
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:55
- Nahlásit
ankaras
tak to je super, vitej do sveta plavacich akitek
včera mě zachranovala z vany
uplne ji vidim asi te chtela usetrit toho stresu z koupani
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 10:58
- Nahlásit
Roxana
asi te chtela usetrit toho stresu z koupani
asi jo, chudinka asi sama byla ve stresu protože se mě pořád snažila olizovat a osušit jsem jí vysvětlovala, že je tam pěna, že jí bude špatně
- už se těšim, až se s ní budeme moc vykoupat, má ted být nějak teplejš, ale ta voda je jak led..... ale chceme to zkusit jak bude a jestli bude s náma plavat hlavně aby mi nezmizela někde pod vodou. Danča psala, že Aldík má za sebou taky první plavčení a že pod tou vodou zmizel a že Whisky se koupat nechce, že jenom potápí hlavu a dělá bublinky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:04
- Nahlásit
ankaras
pokud se budete koupat taky, urcite za vami pujde a rozplavete se
nebo na nejakou jinou motivaci - treba kachny fungujou docela splehlive
Danča psala, že Aldík má za sebou taky první plavčení a že pod tou vodou zmizel a že Whisky se koupat nechce, že jenom potápí hlavu a dělá bublinky
Jj, uzivaj si dovcu, co
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:08
- Nahlásit
Roxana
Jj, uzivaj si dovcu, co
To jo jim závidim, já byla v šoku celkem s tou mojí dovčou Ti to pak napíšu v mejlíku a pošlu tu Ayriny fotku Koukala jsem, že máš už na webu novou, super
A Ariška nic neprovádí? Ani nic malýho? Ayrina zjistila, že už vyrostla a včera přijdu do kuchyně a ona přední packy na stole a chtěla mi vzít peněženku ! Tak jsem zakřičela - No Ayrino !!!!!!! a ona opět vykulila oči a frrrrrrrrrrrrrr a byla pryč a pak se směje jak blázen. Mam doma asi bernardýna toho Bethovena, takhle přesně ty oči kulí
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:11
- Nahlásit
ankaras
Jo díky, tak jsem to pročetla a kůži my máme naštěstí v pořádku. Nedávno bylo něco o psech, já jsem chytla jen kousek, ale mamka mi referovala, že pes nežral, chřadnul a nedávali mu žádnou naději, až jim vet poradil syrovou slinivku a ta ho úplně vyléčila. Snad mu tedy chyběli nějaké trávící enzymy. Tak mám u řezníka požadavek, aby mi ji sehnal. I když Woriček na tom teda rozhodně až tak špatně není, ale zkazit tím snad nic nemůžu, nanejvíš to nijak nepomůže. Snad je prostě jen nežravka. Zrovna včera večer a dnes ráno jedl skoro dobře - pořád tak polovinu denní dávky, ale alespoň něco. Některé dny nejí vůbec. On je snad ještě vlk - když zrovna neuloví, tak prostě hladoví...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:13
- Nahlásit
worick
Ayrina taky moc nebaští, granule přestala úplně. Jenom když jí na ně něco kydnu tak baští jak prokopnutá . Ale když ho vezmeš k vetovi a optáš se, tak tim asi vůbec nic nezkazíš. Může mít něco se slinivkou nebo tak..... Je toho mraky. A on teda hubne? Vážili jste ho?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:19
- Nahlásit
Roxana
Ahojky, zdravíme Arishku, fajn, že je zas O.K.
luxuju dvakrat denne - nám to teprve začíná, ale jsme pořád venku a v "nejhorší" budeme na dovče, tak se tam asi poměje paní domácí - To abych s sebou radši vzala lux, aby nás po prvním dnu nevyhodili
ankaras
To koupání bys měla napsat jako historku Corrýše jsme v koupelně jednou vybublinkovali potom, co se vyráchala v nějakým olejovým smradu, že tam už jen nahlíží dírou mezi dvěřmi, ale dovnitř sama nevleze.
worick
Nám Corrýš momentálně taky nece baštit - má svoje období
A to tedy vyvařujeme jedna báseň.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:21
- Nahlásit
ankaras
no to napis, snad nekam ale pojedet, ne?
Mam doma asi bernardýna toho Bethovena, takhle přesně ty oči kulí
to nafot!
worick
Tak mám u řezníka požadavek, aby mi ji sehnal
hele, tak to bych teda nedelala ... vem si, ze mu tim v podstate budes dodavat pankreaticke hormony a pokud presne nevis, co mu je, tak ja bych do toho teda nesla. Pokud mas podezreni na nejake onemocneni slinivky, nech ho vysetrit na specializovane veterine, vesnicky vet (bez urazky!) ma prece jen uzsi moznosti.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:21
- Nahlásit
ankaras
koupat nechce, že jenom potápí hlavu a dělá bublinky - to dělá i Woriček. Ale do vody vlezou max. po kolena. Možná je to i tím, že když byli prckové a honili se kolem rabníka, tak tam oba žuchnuli a teď se asi bojí. U větší vody koupat se(teda i my)jsme zatím nebyli.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:25
- Nahlásit
Laida
Ahojky, u nás je to s koupáním to samý, když ví že je jako prase, tak se nechce nalákat ani do baráku a jít kolem prádelny, kde jí vždycky hodíme do vany a ona stojí jak nešťastníček, co jí to proboha děláme !!
Roxana
ono to nafotit nejde, ptala jsem se Janiny od bráchy Akia, jeslti to taky dělá, když dělají všechno stejně a prý jo to uvidíš třeba když se lekne, tak vykulí oči a nebo když řeknu - Ayrin, kdo přijel? Tak až dorazíte, já ti to ukážu Nejvíc je vykulí když zjistí že jsem jí načapala při něčem, co teda fakt nesmí.
worick
taky bych neexperintovala a raději zašla k vetovi
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:31
- Nahlásit
Laida
Cauky, uzivas prazdniny co hovori ze me bleda zavist
To abych s sebou radši vzala lux, aby nás po prvním dnu nevyhodili
tak to si umi uplne predstavit a fakt nezavidim
ankaras
Tak až dorazíte, já ti to ukážu
no dobre, protoze Nejvíc je vykulí když zjistí že jsem jí načapala při něčem, co teda fakt nesmí. to urcite nejaka prilezitost nastane co
|