Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:35
- Nahlásit

Roxana
Kdyby nenastala taková příležitost, bylo by to hodně podezřelý O víkendu u mě byla kamarádka a že se Ayrin takhle upne na cizí pro ní teda osobu to jsem nečekala. Lucka vešla do vrátek, já se podívala na Ayrin, co ona na to, protože někoho vezme hned, na někoho štěká, někoho se třeba bojí a ona už vrtěla a už se kroutila A když jsem se koukaly na film a odpočívaly na večer tak jsem jí musela vyhodit, protože na ní skákal apořád na gauč a valchovala jí . V pondělí jí potom ještě hledala, jestli tam někde neni schovaná

Roxana
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:46
- Nahlásit

ankaras
holt laska na prvni pohled no

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:49
- Nahlásit

Roxana
holt laska na prvni pohled no
No, asi jo protože včera jí šel pohladit kamarád, když jsme jeli na motorkách a bála se ho, ale já si myslim, že to bylo tim, že měl tu černou koženou kombinézu. Ariška už s tou nožkou může plavčit?

Roxana
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:52
- Nahlásit

ankaras
myslim, že to bylo tim, že měl tu černou koženou kombinézu
to je mozny .. nebo proste jen nema rada motorkare
Ariška už s tou nožkou může plavčit?
myslim, ze jo, ma tam posledni strup, ale snad se taky uz doloupe, vzdyt uz to bude mesic ..

Laida
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 11:52
- Nahlásit

Roxana
Cauky, uzivas prazdniny co Jo, užívám, ikdyž pracovně jinak, ale je to úleva. Corča pořád za zadkem, užívá si toho, že je teď všude se mnou a jezdíme denně někam ven. Počasí nám taky doteď přálo - dalo se na vychajdy i přes den. Takže pohodička. Kéž by to tak mohlo být celý život. Nechce na mě někdo vydělávat? Já mu zato budu hlídat hafany

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 12:48
- Nahlásit

Laida
a jezdíme denně někam ven
se máte my teď zameškali celý víkend, to jsem byla na roztrhání, tak vyrazíme dneska večer na tu koupačku. A máte ještě ve sklepě bazén?

Laida
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 14:09
- Nahlásit

ankaras
A máte ještě ve sklepě bazén? huš nee, ale Corrýš včera čučela do studny, když tam pánik něco vyváděl a kdyby ta voda byla vejš, třeba by se dalo koupat.
Huš jsme přemýšleli o koupi Aldíkovic bazénku, moc ale nevěříme, že by se Corče plastový zamlouvalo, ona asi radši přírodní - tož u někoho ozkusíme a pak se poradíme znovu

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 14:29
- Nahlásit

Laida
no, Ayrin do rybníka, potoků a tak vleze a když jí napustim bazének tak si tam smáčí packy a bojí se si lehnout, teda zatim

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 15:06
- Nahlásit

http://www.aruma.estranky.cz/clanky/kendo-ken-aman a---pes--akita-inu/nemoc-u-kenyho

- tak Alena už tam má článek

Roxana
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 15:41
- Nahlásit

ankaras
to je fakt smutny pocteni

Laida
Takže pohodička. Kéž by to tak mohlo být celý život
Jj, uplne te chapu ale obavam se, ze to je takova fata morgana
A jak to jde za volantem?

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 15:49
- Nahlásit

Roxana
musí to hrozně vyčerpávat, zjistíš že tvuj pes má nevyléčitelnou nemoc a místo aby se ti dostalo podpory tak tě začnou jistí lidé schazovat a pochybovat o tom a tak ..... je to humus, to snad neni ani možný

Roxana
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 16:03
- Nahlásit

ankaras
no jo, bohuzel je to ze strany tech jistych lidi ucelova propaganda
ale to kenikovi nepomuze, snad to drzeni palcu bude jistejsi a na nejakym pristim akitim srazu nebo prochazce uz mu bude lip!!!

Daimon
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 18:46
- Nahlásit

ankaras
Roxana

Ahoj všem.Podpory a pomoci od klubu se nedočká.Nejhorší jsou útoky a zpochybňování ze všech možných stran.Nestačí že člověk je v šoku co se děje s jeho miláčkem a je strachy bez sebe co přinesou další měsíce s touto nemocí,ale ještě se musíte nechat urážet od všech možných kapacit na SA
Vším jsem si už prošla,ale nějak to pořád nechce zkončit.
Ale je hodně lidiček co jim vyjádří podporu a pomůžou jim,tak jako to bylo u nás a je stále,za to všem moc a moc děkuji

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 19:12
- Nahlásit

Daimon
To je des, co se zase deje. Misto aby se to nejak resilo, tak se napadaji majitele, ze nesli se psem na veterinu. To sem opravdu necekala.

Je mi lito, ze se to zase vsechno rozviri a vas do toho zase zatahnou

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 19:30
- Nahlásit

Peta Minami
Pokud se to rozvíří tak, aby se to konečně už jednou pro vždy vyřešilo, tak to stojí za to. Obávám se, ale že je to pořád dokola. Jistě, že jsou noví zájemci o štěňata.. vždy se dá nezkušeným lidem nakecat, co se zrovna hodí do krámu

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 19:40
- Nahlásit

Daimon
aspoň zase víš, kam se příště vůbec neobracet

Mam uštěkanýho psa !!! Už mě z ní jebne ! štěká a štěká a štěká, nemůže ty sousedy nechat v klidu

Daimon
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 20:01
- Nahlásit

inu
Jasně že nezkušeným namluví cokoli,je to jednoduchý a navíc všichni chtějí věřit že si kupují super kámoše a hlavně zdravího,za to taky patřičně zaplatí
ankaras
Jo věděla jsem kam se moc neobracet,ale když si zoufalá tak se snažíš o cokoli,kdo by Ti poradil.Je to už přes rok a tak si nějak vše zjistíš časem sama
Naši štěkají stále,kolem plotu jim chodí nějací nepřátelé pořád ,buď je to pes a nebo ožrala z baru co je vedle nás.Ti sou nejlepší,nedávno v noci tu jeden diskutoval s Daimonkem a ten se málem zbláznil,ještě nám upadl na vrátka.....no měl štěstí,že nespadl pod něho,musela sem ven a uklidňovala Daimonka a pánovi vysvětlovala,že to že na něj řve aby byl zticha fakt nepomůže.Daimonek totiž musí mít poslední slovo myslím že sousedi měli velkou radost z našeho rozhovoru

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 20:02
- Nahlásit

Daimon
kámoše a hlavně zdravího,za to taky patřičně zaplatí

ať žije chov psů s PP

Máš odpověď na maila

Daimon
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 21:41
- Nahlásit

inu
Nikdy jsem akitu nechtěla a mám dva ,tak to v životě prostě je,do psa s PP bych už taky nešla,tak mám zase dva ,hlavně že mám tu kvalitu
Jinak jsou skvělí oba dva a je mi fakt jedno co si kdo myslí,pro mě jsou nejůžasnější co se kdy narodili
Daimonek je moje srdeční záležitost,to ví všichni a Awashi to vše doplňuje,jsou prostě správná dvojka,jsem moc ráda že to tak osud zařídil
Daimonka jsem dostala a od přátel,Awashiho jsme si koupili aby mu pomohl s jeho nemocí,nikdy jsem se s tím netajila,a ono to funguje

inu
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 21:44
- Nahlásit

Daimon
hlavně že mám tu kvalitu
to jsme dvě

Awashiho jsme si koupili aby mu pomohl s jeho nemocí
ano, to je pravda, funguje to a zaplať pánbů za to!

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 21:44
- Nahlásit

Daimon

tak to v životě prostě je,do psa s PP bych už taky nešla
- jenže to není o psech s PP, přece jenom je to o lidech a někteří chovatelé jsou super, jde jenom o to na koho narazíš a koho si "vybereš" neházela bych všechny do jednoho pytle

Daimon
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2009 22:07
- Nahlásit

ankaras
Jasně že jsou tací,znám jich několik sama a osobně,spíš mluvím o chovatelích ve vetším měřítku jen si prostě musíš hodně vybírat a to je děsně těžký
Jinak kdyby nebyli chovatelé,nebyli by psi,my jsme spíš na tu charitu tak bych si asi vzala něco co by nikdo nechtěl,nějakýho hendikepovanýho pejska,jak se znám.To ale, až by nás opustil Čip,kterému je již 14 let a stále se těší dobrému zdraví narozdíl od našich akit.
Prostě to vše dopadlo jinak,než jsme chtěli,to jsem tím chtěla říct.

Lucinka22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 06:35
- Nahlásit

Ahojky všichni
Chtěla jsem se zeptat jestli je normální, když naší Kimi teče z pohl.org. takový žlutý výtok. včera jsem na to přišla. večer už to tam neměla, ale bojím se aby se jí to nevrátilo. Nevíte někdo jestli je to normální?
Prosím o radu.
Díky.

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 07:33
- Nahlásit

Lucinka22
Ahoj, ty jo tak to nevim, ale nemůže to souviset s háráním? Už hárala?

Fifi
ženóó já jsem hlava dutá a nemůžu najít tu fenku hoď mi prosím ještě jednou ten odkaz a písni mi něco o tý fence, ať to tam hodim, šekuju

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 14:15
- Nahlásit

Lucinka22
Ahojky,
ty máš ouplně malý štěňulisko, ne? Tohle jsem u naší nikdy nepozorovala. Pravda, moc zkušeností nemám (jen dvě fenky), ale já bych v tom případě radši vzala prochajdu kolem veta. "Normální" se mi to nezdá. Napiš pak, jestli bude vše O.K.

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 14:38
- Nahlásit

Laida
no jo vlastně, já jsem debil jde to se mnou z kopce, dneska jsem i zjistila, že vyšly psí kusy a já to nevim

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 14:51
- Nahlásit

ankaras
jde to se mnou z kopce - tak to je dobrý, ne? U toho se nemusí šlapat .
No, my jdem dneska taky k paní doktorce - na včeličku, ale tu Corča většinou ani nezaznamená - má spoustu práce koukat kolem, co všecko tam mají a my doma ne.
Říkáš psí kusy? A Vám nevycházej každý ráno z boudy ven?

Roxana
Ahojky
A jak to jde za volantem? - všichni žijou
S tím, jak málo času mám, tak jsem se celkem rozšoupla a během posledních dvou týdnů odjezdila téměř všechno. Takže po dovče 4 jízdy a jde se na zkoušky. Jééé, to se zase někdo nasměje.

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 14:56
- Nahlásit

Laida

Říkáš psí kusy? A Vám nevycházej každý ráno z boudy ven
ránO? ne, v jednu hodinu s ušima jak torpédo

Jinak když už jsem sem hodila 2x odkaz na leonču a arumu tak házim i na korespondenci Králových (Daimonek)

http://www.akita-inu-chamaru.wz.cz/strana104.html

inu
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 15:30
- Nahlásit

Daimonek
Velice "úsměvné" počtení, jen co je pravda

Lucinka22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 18:32
- Nahlásit

ahojky, dneska to tam měla zase. A nemůže to být nějaká reakce na očkování? všimla jsem si toho den po očk.
ju a ještě jeden dotaz. Můžeme jí koupat když je jí teprve necelý 3 měsíce? přijde mi že už trošku zapáchá.¨
díky.

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání