Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 11:37
- Nahlásit

Roxana
Aha, už to čtu, po dogtreku.

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 12:40
- Nahlásit

worick
zdary to je divný, že vám takhle vůbec nebaští, Ayrina se teď docela rozežrala ale se samotnýma granulema si myslim máme pro vždy konec hlavně, že je žere s něčim, nerada bych začala vyvařovat . Ariška neni žádná špečkatá je to pořádnej kus fenky mohutňačka. Ayrina jak teď nemá chlupy tak vypadá strašně, už aby se obalila . Má takový dlouhý nohy . Chudáčky psíky takhle mučíte během přes den jo? VY jste teda pánící ! Za to budete mít každý ráno připravenou díru

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:22
- Nahlásit

worick
Ariška neni žádná špečkatá je to pořádnej kus fenky
diky za zastani ankaras nee, jako fakt, woricku, moje fena neni zadnej hubelin, to ne, ale spekoun teda taky ne Ted jak je vylinala, tak je to dobre videt ..

jinak to behani, to nebylo asi uplne dobry napad a trochu pozor na to nahle schlazovani, to je hodne nebezpecny, muze to skoncit sokem a kolapsem organismu .. a po ty namaze se nedivim, ze pesan nechtel ani jist .. spis bych to behani nechala na brzo rano nebo pozde vecer, nebo chodte ve vedrech psiky jen vyplavit k rybniku/rece ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:30
- Nahlásit

Roxana
ankaras
worick

Ahoj... zjistila sem že tloušťku či případnou hubenost si každej vysvětluje a vidí úplně jináč... třeba Faja dostala do posledního posudku ted na výstavě, že je "fat" ....přitom ve srovnání s ostatníma fenama co potkáváme ve třídě otevřený je poloviční v pase a žebra jí napočítám všechny. Je to všecko děsně relativní

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:38
- Nahlásit

Fajka
ahojky navratilove, jak bylo? asi me nakonec taky ceka chorvatsko se psem, nejaky tip by byl?

Ahoj... zjistila sem že tloušťku či případnou hubenost si každej vysvětluje a vidí úplně jináč
to jiste jo, ale jsou prece jen nejaky obecny pravidla a pokud muj pes ma dobre hmatny zebra, vtazeny bricho a tak, tak tlustej nebude

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:47
- Nahlásit

Roxana
bylo krásně akorát příliš vedro, a hafušáci z toho moc nadšený nebyli.

asi me nakonec taky ceka chorvatsko se psem, nejaky tip by byl no vzhledem k tomu že Chorvati nejsou zrovna pejskaři, tak si hlavně v tom konkrétním místě zjisti kam pes může a kam né a od kdy do kdy. Jinak jsou schopný volat policii :-/
Ale jinak to bylo mooc pěkný tak pokud vyrazíte tak si to užijte. Hlavně to koupání v moři!

to jiste jo, ale jsou prece jen nejaky obecny pravidla a pokud muj pes ma dobre hmatny zebra, vtazeny bricho a tak, tak tlustej nebude
jj přesně to já jen že občas si lidi pletou pojmy s dojmy a tloušťku zaměňují za mohutnost.

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:55
- Nahlásit

Fajka
no, my pojedem asi v zari, tak uz to snad bude lepsi jak s vedrem, tak s dovolenkarema .. tak si hlavně v tom konkrétním místě zjisti kam pes může a kam né a od kdy do kdy. Jinak jsou schopný volat policii :-/
fakt jo? dost bida teda .. nejaka konkretni zkusenost? a kde se takova pravidla daji zjistit?
to já jen že občas si lidi pletou pojmy s dojmy a tloušťku zaměňují za mohutnost.
jasne, hlavne podle toho, co maji doma ted vazne, kazdy pes je jiny, i konstitucne, ale dle tech obecnych pravidel to nejak rozskatulkovat jde ... mmch, teda ze je Fajka "fat" by me teda fakt nenapadlo

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:02
- Nahlásit

Roxana
tak uz to snad bude lepsi jak s vedrem, tak s dovolenkarema to jo to určitě

fakt jo? dost bida teda .. nejaka konkretni zkusenost? a kde se takova pravidla daji zjistit
no právě že to nikde nezjistíš, Laida hledala dopředu info a nikde nic nebylo, ani kolem moře nic nebylo a když jsme procházeli po břehu tak se na nás nějaká chorvatka obořila že volá policii, a přitom cedule nikde a vůbec se s náma nehodlala bavit ani nic vysvětlovat Tak že asi nejlíp odchytnout někoho místního tam se psem a vyptat se jak to tam je.
kazdy pes je jiny, i konstitucne, ale dle tech obecnych pravidel to nejak rozskatulkovat jde ... mmch, teda ze je Fajka "fat" by me teda fakt nenapadlo
joo to mě taky né, ale mám to černý na bílým

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:25
- Nahlásit

Fajka
no právě že to nikde nezjistíš, Laida hledala dopředu info a nikde nic nebylo, ani kolem moře nic nebylo a když jsme procházeli po břehu tak se na nás nějaká chorvatka obořila že volá policii, a přitom cedule nikde a vůbec se s náma nehodlala bavit ani nic vysvětlovat
aha, no jo, nejlepsi je srazka s blbcem, co .. no nic, uvidime, vyzkousime
joo to mě taky né, ale mám to černý na bílým
no jo, to je cenny vedet co
a co jinak? na fotky se ani neptam, je mi jasny, ze jich budou mraky ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:26
- Nahlásit

Fajka
Roxana

mmch, teda ze je Fajka "fat" by me teda fakt nenapadlo

to mě teda taky ne

pokud muj pes ma dobre hmatny zebra, vtazeny bricho a tak, tak tlustej nebude
my tohle zjistili až po vylínání

Fajka
Hlavně že jste měli hezky Ono tak před 8 lety, když jsme tam s našima začali jezdit to tam bylo úplně jiný, teď už je všechno placený a i cedule zákaz koupání psů se objevili v místech, kam ani plavec nevkročí Koukala jsem jak dopadli Hagískovi Máte určo plno fotek a zážitků.

Roxana
Nakonec frčíte do Chorvatska? Příští týden už je ten rožnov, naše mamka zpracovává tátu abychom jeli je to celkem komický

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:30 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
S chorvatama to máš těžký, jsou chorvati a chorvati, jedni co ještě loví ty ryby a žijou v pidi domečkách a druhý , co se s tebou odmítají dorozumívat jinak než anglicky..... my chorvatsko zbožňujeme, ale chorvaty moc ne. Když ti řeknu, že naši přijeli otrávení z toho, že se byli podívat u kamarádů v Bašce a vedle domu byl přivázenej pes na metrovym řetězu a ženská když šla kropit kytky tak pokropila i jeho, jinak tam byl na sluníčku, tak asi pochopíš. Já tam chorvata se psem ještě neviděla a to už jsem tam byla hodněkrát. Je lepší se vrtnout pár kiláků od centra a nebo většího města, na takový ty přírodní pláže, kde moc nejsou lidi i když ty jsou tam ted taky všude.
Předloni tam, kam jezdíme byl normálně hotel obydlenej čechama, loni už ho zkoupili chorvati, ohradili, dali zákazy, zákaz koupání psů, takže majitel jednoho stánku vždycky sebral psa a šel ho vykoupat k nám na takovou menší pláž a pak se zase vraceli k tomu hotelu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:34
- Nahlásit

Roxana
na fotky se ani neptam, je mi jasny, ze jich budou mraky
no tak my ani tak moc nefotili, nejvíc fotek asi bude u Hagísků.

ankaras
Hlavně že jste měli hezky
Jo tak to jsme se teda měli. Dá se říct že jsme se tou dovolenou proftipkovali a bavili jsme se naprosto všichni
Myslím že na tuhle dovču budou všichni rádi a dlooouho vzpomínat krom nás i majitelé apartmánů páč krom Fajuš se všechny akity rozhodli že jim tam nechaj kožich napamátku

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:36
- Nahlásit

Fajka
dovolenou proftipkovali
takže břichaboly od smíchu
krom Fajuš se všechny akity rozhodli že jim tam nechaj kožich napamátku
příště teda na jiný místo, tihle majitelé budou zavírat dveře jo? třeba si udělají svetříky a příští rok budou prosit o trošku toho materiálu

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:38 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
kdyžtak v Chorvastku od Omiše dolu (střední dalmacie) můžu dát pár typů a i asi kontaktů

a máte stejnej obojek

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:39
- Nahlásit

ankaras
takže břichaboly od smíchu
jojo

příště teda na jiný místo, tihle majitelé budou zavírat dveře jo
to nevím ale myslím že je trošku dost šokovala velikost našich psů. Asi myseli že máme nějaký kapesní plemeno

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:42
- Nahlásit

Fajka
Asi myseli že máme nějaký kapesní plemeno
- však jo jenom máte trochu větší kapsy. POřádný, jako krteček

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 14:56 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

ankaras
no jo, ja vim, ze to neni uplne psi raj, ale uz tam bylo spousty lidi a zvadli to v pohode, tak uvidime, jak to dopadne.

Do Roznova jedem asi taky, tak se tam potkame

máte stejnej obojek
jo? no ja mam od rogzu tri .. menim podle momentalniho stavu uspinenosti

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 15:00
- Nahlásit

Roxana
no jo, ja vim, ze to neni uplne psi raj, ale uz tam bylo spousty lidi a zvadli to v pohode, tak uvidime, jak to dopadne
to určo, je to tam moc pěkný, já bych jela s Ayrin hned, ale s ní se trochu bojim přece jenom ten kožich má pořádně teplej a tam jak jezdíme se pořád šplhá do kopce ale někdy jí tam vezmu do toho psího kempu, neslyšela si o tom?

jo? no ja mam od rogzu tri .. menim podle momentalniho stavu uspinenosti
my máme teda jenom jeden je to ten BB?
Do toho rožnova taky zatim jedeme, zatim . Ale jestli Ayrina půjde do kruhu to nevim jí ted ani nemam na čem vystavovat, brala jsem jí dvakrát za sebou na normálnim obojku a takovym slabšim vodítku , protože na tom koženym je nervní jak sáňky v létě.

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 15:56
- Nahlásit

ankaras
někdy jí tam vezmu do toho psího kempu, neslyšela si o tom?
vuubec, kde to je ??

jo a ty tipy, kdyztak nejaky posli

je to ten BB?
jj a jeste mam T a jeste jeden, ten tady neni .. takovej hnedo/ruzovej

Do toho rožnova taky zatim jedeme, zatim
to my taky, ale budee to hlavne family vylet ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 16:39 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
Tak pořád otálim a otálim s tim postrojem a pásem jakpak dlouho to říkam, že to objednam, až mamka přišla, prej co mají koupit Ayrin k narozkám tak naši koupí postroj, babča vodítko s amortizérem a já ten pás, takže jsem na tom vydělala . Musim šetřit kde se dá, práce neni, volam jak divá a nic a nic a nic. Snad se poštěstí sakra. Muj poslední měsíc v práci.
Prosim tě, je to normální vodítko a nebo to tlumící, to co má Ariška na sobě

je to tohle?

Ptam se kvůli tý sponě, protože na manmatu vypadá fakt fórově, ta by nám asi dlouho nevydržela, ale u vás vypadá docela v pohodě.

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 16:48
- Nahlásit

ankaras
no vidis, to jsi pekne vymyslela

to voditko na fotce je prave to "tlumici" od manmatu, 19) Vodítko s amortizerem (me se ten obr. od tebe nezobrazuje) forova si nemyslim, ze je .. ale Arish nikdy nic nepretrhla, natoz kovou sponu (Jana tusim psala, ze Fajka nejak rozlomila karabinu (nebo oko na obojku? ted uz nevim ..)

s tou praci to znam, doufam, ze neco fajnovyho prijde, uvidis

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 16:58 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
My taky nemáme problém, zatím nic nerozdrbla, jenom z karabiny jí upadlo to zajížděcí, takže stopku máme už druhou. Mně právě vyhovuje obojek od Rogz, jsou bytelný.
A ten pás si mam objednat tu 22-ku vid.

no vidis, to jsi pekne vymyslela
- ještě, že je Ayrin zlato všech, jinak bych zase váhala, stejně bych to objednala, ale tohle se šikne Dáme si inzeráty asi na nějakej sponzoring Nevím jestli jsem ti to říkala, jak jeden kamarád odsuzoval psy s papírama a smál se že jsme blázni, že jedeme až do Ostravy, nakonec už byli s přítelkyní v Brně se podívat na maličkou Bailey s PP a v srpnu si pro ní ještě jednou pojedou, nakupujou hračky, misky a všechno jako já před rokem , se mu vysměju, že je taky blázen. Je to malá berňačka, od holčiny, která je do toho taky pěkně zapálená, takže se jim povedlo i natrefit na dobrou chovatelku.
tady jsou fotky, jestli se chceš mrknout - http://odbilevrby.rajce.idnes.cz/24.7.2009_stenatk a_vrh_B/
a to je ta jejich princezna

http://www.od-bile-vrby.estranky.cz/

Dines
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 17:00
- Nahlásit

ankaras
Jéé, další berňáček?

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 17:05
- Nahlásit

Dines
Ahoj jojo, kamarád s přítelkyní si kupujou .

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 17:07 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Roxana
jj, taky mam ty rogzy rada, Ajus ma od nich i pelisek ..
22) SKI opasek - je ten, co mam, jsem s nim moc spokojena, behani, chuze, bezky .. ale asi by sel i ten simple (25 - je i levnejsi)
Nevím jestli jsem ti to říkala
jj, rikala jsi, takt o je fajn, ze se tesi na kulicku me se moc libi ta fotka u kravicky, jak tam je to jedno mrne vyzivany

jsem koukla na web ty chovky, pani, tatka vrhu B ma teda kebulku obrik

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 17:40 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
ten simple (25 - je i levnejsi)
mrknu na to

Já se v berňákách moc nevyznám, ani nevím co jak mají mít, ale třeba štěnda mi přijdou vždycky tkaový smutný jako a ten její vrh A i B , to jsou od pohledu drací
Tak hele Ayrin a její pidihrudníček

asi jí dam na rohlík
27. června -

AmAkita
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 18:35
- Nahlásit

worick

BĚHÁNÍ SE PSY V TEPLE ....

v létě se CHLUPATÍ PSI rychle doslova ZAVAŘÍ !

Majitelé spřežení NETRÉNUJÍ pokud je venkovní teplota NAD +15 C. (což je teď málokdy v noci)

S našema akitkama rekreačně koloběžkujem tak 2-3x týdně , ale jen na noc ....pokud je pod 22 C .

A i tak po cestě chlemtáme vodičku v přehradě .

worick
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 19:23 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Roxana
AmAkita
To nebyla kritika - že je špečkatá - já bych chtěla taky takového Worička!!! S těma faldíčkama.... Když se stočí do klubíčka na spaní, tak má páteř jak pásovou pilu. Bohužel, teď už nemá faldy skoro ani Berry. Dnes měli uvařená žebírka (jak já bych si je dala...) a co myslíš? Nasr.....mi na ně. Leží tam do teď!
To byli běhat až 18.30 - 19.30h a u nás včera až tak vedro nebylo, dost foukal severní. A navíc on fakt chce, jak vidí postroj tak nadskakuje a vyštěkává (neb chudák netušil, co ho čeká) a nebyli moc, jen max. 3km, víc to není. Zchladit do potoka se chodí oba, ale jen maximálně po břicho a ani to si radši nenamočí...Ale když doběhli, tak si pak snažil strčit nohy do misky s vodou, tak jsem je poslala k potoku. Tam teče 20cm. Do vody bych ho plavat nenechala ani kdyby zrovna chtěl, to je mi jasné.
ankaras
Tak hele Ayrin a její pidihrudníček - jéžíši, to fakt takhle vylínala jo?! No to je teda síla! To je z ní teďka stejná jak mají tady holky, akorát ta ,,lví hlava" jí zůstala...Fakt srandapes - nedávej jí to ale přečíst - kdyby jsme se náhodou někdy potkali, tak mi ukousne prdel!
No berňák proti smějícím se špicům vypadá normálně trochu posmutněle, ale jak začne dělat hovadiny, tak se směje taky.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 19:32
- Nahlásit

ankaras
Koukla jsem na fotky berňáčků - nádhera. Bailey a žlutý kluk jsou krásní, mají hezky dobarvené bílé nosíky. Já chci taky puclíky.....!!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2009 19:35 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
Neboj, nedam na hlavu jsme se pustili dneska. Ono jí to povolovalo postupně,nejdřív zadní nohy, pak záda, břicho a krk s hlavou jako poslední . Aspoň vidíš, co dělají chlupy, to říkam pořád. Ona neni jak já říkam takovej ten "atletickej" typ ale tlustá opravdu neni . Teď je to aspoň vidět.

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání