| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 10:28
- Nahlásit
Roxana
Brejle jako drží pohromadě, ale musim je někam odnést srovnat minule už mi optik vzkazoval po Petrovi, že to bylo poslední rovnání, že další už nevydrží to jsem si je zase rozlehla. Ale musí to vydržet, ted 4000 za brýle v tom lepšim případě teda dát nemůžu. No, šleha to byla dobrá ale srnka zdrhla, tak je to vlastně dobrý. Hlavně, že jsem tu stopku nepustila Ayrin se pak přišla podívat, proč se tam válim, čuchala okolo, jestli tam náhodou nemam něco schovanýho a já se řechtala a brečela až si sedla a koukala na mě a kroutila do stran tou palicí.
No, zrovna vyplňuju přihlášku, ale Petr nejede, my už totiž máme být 8. srpna na dovolený v JČ, tak ten že prej at si jedu, ale on chce na dovolenou. Tak , že pojedou naši a s těma je to na nic, ty dvě hodiny třeba před odjezdem oznámí, že si to rozmysleli a nikam nepojedou, ael každopádně nahlásit se nahlásim a budu čekat, co bude.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 10:42
- Nahlásit
Brejle jako drží pohromadě, ale musim je někam odnést srovnat minule už mi optik vzkazoval po Petrovi, že to bylo poslední rovnání, že další už nevydrží to jsem si je zase rozlehla. Ale musí to vydržet, ted 4000 za brýle v tom lepšim případě teda dát nemůžu
jo, tak to te uplne chapu, ja kdyz se podivam zpetne, kolik jsem do nahradnich optickych pomucek nacpala (nosim bryle od 15-ti), uz dvakrat by se mi zaplatila ta operace ..
No, zrovna vyplňuju přihlášku, ale Petr nejede, my už totiž máme být 8. srpna na dovolený v JČ, tak ten že prej at si jedu, ale on chce na dovolenou. Tak , že pojedou naši a s těma je to na nic, ty dvě hodiny třeba před odjezdem oznámí, že si to rozmysleli a nikam nepojedou, ael každopádně nahlásit se nahlásim a budu čekat, co bude.
to se urcite prihlas kdybych nebrala rodinku (nasi omladinu), tak bych te mozna mohla vzit, ale pokud by jeli se mnou, tak tolik mista v Zuzuli zas neni .. ale nejak se to vymysli, neboj!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 10:47
- Nahlásit
Roxana
Kdyby nejeli tak bych se ozvala, ale Ayrinu bych nechala doma, jenom na kukandu a kecandu . Milan od Akimka viděl na výstavě našeho dalšího bráchu, toho světlýho čekam na foto, tak ti pak pošlu na mejlíka.
Ty nosíš brejle? to ani nevim, já teď čočky a máš pravdu, že ta operace by pomalu vyšla no určitě vyšla levněji . Jenže, když mam do 2 dioptrií tak se mi tam nechce a prý se to po porodu ženským většinou zhorší ne že bych se teda chystala rodit
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 10:52
- Nahlásit
ankaras
Kdyby nejeli tak bych se ozvala, ale Ayrinu bych nechala doma, jenom na kukandu a ke
tak v tom pripadku bysme se tam snad nejak vmackli
mail s fotos posli!
Ty nosíš brejle?
jj, jak jsem psala, tak uz pul zivota i kdyz ted v posledni letech jen cocky, bryle me otravujou, tak jen na cteni pred spanim
Jenže, když mam do 2 dioptrií
jenze ja mam pet to pak opravdu vidim vlcim mlhu
prý se to po porodu ženským většinou zhorší ne že bych se teda chystala rodit
tak je videt, ze to mas naplanovany ale uklidnim te, tak se na to nejak nechystam
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 10:55
- Nahlásit
Roxana
Tak to potom jo, no hele mě brejle hrozně otrávili. Přestala jsem dělat všechno, co mě bavilo, protože ty brejle mi hrozně vadili. Tak jsem si řekla, že prostě musim dokázat si nasadit ty čočky a šla jsem . Teď jsem k tomu donutila i petra, on má půl a 0,45 dioptrie, ale celou jedničku astigmatismus, takže vidí jakoby v mlze, ale dobře a já jsem radši, když si je na tu motorku bere. Máš to tam taky bez srsti
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:04 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
ankaras
Tak to potom jo, no hele mě brejle hrozně otrávili. Přestala jsem dělat všechno, co mě bavilo, protože ty brejle mi hrozně vadili.
tak to ja ani ne, zvykla jsem si, ale cocky uz bych taky nemenila, navic mam s brylema jeden blbej zazitek, jednou u nasich jsem se na cyklovylete docela blbe vysekala a rozbili se mi primo na obliceji, jako nic moc to nebylo .. no snad se casem k ty operaci dokopu ..
já jsem radši, když si je na tu motorku bere.
tak to rozhodne, motorka je krasna, ale celkem hodne nebezpecna vec, tak proc k tomu riziku neco pridavat navic ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:10
- Nahlásit
Roxana
To jo naštěstí Petr má rozum, horší je, když s náma jede nějaká holka a třeba na tom neseděla a pokaždý chtějí jet s nim, protoože ví, že se nebude předvádět a já pak musim jet s některym z kluků, ale vůbec si nestěžuju . Teď v neděli jsme zrovna byli
Příště je chci dokopat, aby jsme jeli na písky do Písku
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:18
- Nahlásit
dobry, ale samy silnice mam taky motokamose, ale to jsou spis choppraci nebo enduraci
dobry pisky jsou taky v polabi
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:21
- Nahlásit
Roxana
JJ, my zase silnice Jenom Petrovo táta má čopříka, ale vždycky ho někde nechá, tak teď moc nejezdí a přemýšlí o nějakym naháči. My máme jet na ten týden do JČ na motorkách a výlety do Rakouska, ale já za nima musim nějak dojet, protože se to kříží s tim rožnovem, to zase bude dohadů
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:24
- Nahlásit
ankaras
JJ, my zase silnice
krasnejsi, ale jeste vic nebezpecnejsi ja uz ocenim asi tu pohodu a klidek endura spis
já za nima musim nějak dojet, protože se to kříží s tim rožnovem, to zase bude dohadů
no tak kdybys jela s nama, my to klidne do prahy pres JC vemem, kdyz si pro tebe Peta treba kousek popojede ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:26
- Nahlásit
Roxana
No, já jela teď s jednim klukem, co má gsr a tam sedíš rovně, no mě bolely záda jak blázen, pak jsem si šla odpočinout na litra já se i bojim na čopru a na silnici ne.
no tak kdybys jela s nama, my to klidne do prahy pres JC vemem, kdyz si pro tebe Peta treba kousek popojede ..
- díky , ale to ne, já si ještě pojedu pěkně domu odpočinout a pak jako se rozhoupu že tam pojedu snad jeden kamarád tam má dorazit taky až v pondělí, tak se s nim domluvim, že pojedu s nim
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:28
- Nahlásit
ankaras
no mě bolely záda jak blázen, pak jsem si šla odpočinout na litra já se i bojim na čopru a na silnici ne.
jsi fakt divna jo a to jezdis na TOMHLE v dzineckach a tilecku??
ale to ne, já si ještě pojedu pěkně domu odpočinout a pak jako se rozhoupu že tam pojedu snad jeden kamarád tam má dorazit taky až v pondělí, tak se s nim domluvim, že pojedu s nim
tak to jo ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:30
- Nahlásit
Roxana
jo a to jezdis na TOMHLE v dzineckach a tilecku??
si blázen? v džínách jo, kalhoty jaksi se ještě nenaskytlo koupit, ale jinak mam všechno nepatřim ani mezi ty, co by jenom bez oblečení kousek popojeli, náhoda je blbec a petrovo maso se taky válelo na silnici
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:34
- Nahlásit
ankaras
no tak ja koukala na tu prvni fotku
petrovo maso se taky válelo na silnici
bleeee, tak aspon ze jen to maso a zbytek odkracel bez ujmy na zdravi .. !!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:38
- Nahlásit
Roxana
Ty hadry udělají hrozně moc, nemá cenu na tom šetřit.
bleeee, tak aspon ze jen to maso a zbytek odkracel bez ujmy na zdravi .. !!!!
- si to pořád pamatuju, bylo mu úplně jedno co mu je, jenom byl úplně psychicky na dně, že si rozsekal motorku je to paradox, lítají s klukama na tom jak blázni, teda když s nima nejedu a pak to položí ve 30 a zničil jí totálně a právě jenom popojížděl 20 metrů bez rukavic a padnul a právě měl ruce pod hrudníkem a dřel je o cestu
nebožátko
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:40
- Nahlásit
ankaras
sis chudacek ... nevypada to teda moc gut ale jestli to tady uvidi, tak te asi kuchne
jak rikam, je to krasna vec, ale nebezpecna ...
jo a taky se tam nevejdou psi
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:46 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
ale jestli to tady uvidi, tak te asi kuchne
- to vim , ale sem nepřijde navíc to má na netu taky ty ruce měl ošklivý, kolena dneska dobrý, břicho taky bez jizvy, ale ruce se mu hodně vylepšily po loňskym chorvatsku, kdy se mu vlastně ty jizvy opálily a letos splaskly, ale mně se to líbí, je to zajímavý Takhle ležel od července poloviny září, pak vstal a šel hrát fotbal a ruplo mu koleno tak ležel až do října. Takže, ted když se někam jede, třeba loni do chorvatska, tak nesměl jezdit na motorce, aby zase něco nepodělal a on to fakt dodržel, což jsem byla v menšim údivu. Jenže co.... horší pády jsou prý na kole viděla jsem jednoho pána v nemocnici a myslela na něj ještě hodně dlouho.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:51 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Takhle ležel od července poloviny září, pak vstal a šel hrát fotbal a ruplo mu koleno tak ležel až do října
tak to ma teda fakt "kliku"!
horší pády jsou prý na kole viděla jsem jednoho pána v nemocnici a myslela na něj ještě hodně dlouho
no to bych nerekla, spis ze ty to castejs prezijou.. jedna cast mych kamaradu jsou doktori, rikaj´, ze motorkari maji prezdivku darci organu neopravnene, ponevac vetsinou jsou tak rozsekany, ze nejde nic pouzit, pry naopak cyklisti jsou dobry (vetsina umrti na kole je po traumatu hlavy, takze zbytek dobry) nebo opilci ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 11:55
- Nahlásit
Roxana
motorkari maji prezdivku darci organu neopravnene, ponevac vetsinou jsou tak rozsekany, ze nejde nic pouzit
no jo no, stane se Zase co by darovali, když se jim jenom nadává Ne, to bylo blbý
Já už chci s Ayrin na tu koupačku, jsem zvědavá, jestli se mě bude pokoušet utopit nebo ne. Ariška plave normálně vedle tebe?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 12:04
- Nahlásit
Zase co by darovali, když se jim jenom nadává
no on se jich pak uz asi nikdo nepta .. ehm ..
Já už chci s Ayrin na tu koupačku, jsem zvědavá, jestli se mě bude pokoušet utopit nebo ne
tak to leda by se chtela skrabat na tebe
Ariška plave normálně vedle tebe?
no ona si vetsinou jen tak zaplave par tempicek, a pak se poflakuje po brehu, chyta klacky, lovi zaby a rybky a tak .. kdyz jdem plavat my, necha nas kus odplavat a pak doplave za nama, vetsinou doplave do pulky a pak zpet pavem spolu ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 12:12
- Nahlásit
Roxana
říkala ti Danča jak Aldík zmizel pod vodou?
HLásí takový vedra a přitom počasí nic moc, tady je teda od včera zataženo celej den. Mně to přijde divný koupat se když je zataženo, může být vedro jak blázen, ale jak to nesvítí tak mně se do vody nějak automaticky nechce . Do Rožnova má dorazit ta paní co psala kvůli štěndu, prý dorazí i na forum . Poslední větu co jsem od ní dostala byla - URČITĚ SI VÁS V ROŽNOVĚ NAJDU, S VÁMA JE ASI PRČA bože
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 12:15
- Nahlásit
ankaras
říkala ti Danča jak Aldík zmizel pod vodou?
jj, i ty dalsi radosti
Mně to přijde divný koupat se když je zataženo, může být vedro jak blázen, ale jak to nesvítí tak mně se do vody nějak automaticky nechce
tady taky bylo pod mrakem, ale uz je jasno ..
Poslední větu co jsem od ní dostala byla - URČITĚ SI VÁS V ROŽNOVĚ NAJDU, S VÁMA JE ASI PRČA bože
no a mela pravdu, ne tak vidis, bude zabava
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 12:23
- Nahlásit
Roxana
jj, i ty dalsi radosti
tak teď asi myslíme obě na to stejný štěkot psů, pohledy lidí?
tady taky bylo pod mrakem, ale uz je jasno ..
- fakt jo? no, tak plzeňsko nezklame a posíláme to tam vám
no a mela pravdu, ne tak vidis, bude zabava
no nevim v Plzni třeba na výstavě se taky krásně všichni řechtali a tleskali a já chtěla vraždit Ayrinu ale je fakt, že já se s ní hodně nasměju zrovna jsem říkala ted někomu o paničce s akitou co chodí na veterinu se slovy - ona se nesměje
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 12:29
- Nahlásit
tak teď asi myslíme obě na to stejný štěkot psů, pohledy lidí?
bingo
fakt jo? no, tak plzeňsko nezklame a posíláme to tam vám
hele, do vecera si to tam klidanko nechte
v Plzni třeba na výstavě se taky krásně všichni řechtali a tleskali
no vidis, jak jsi oblibena
zrovna jsem říkala ted někomu o paničce s akitou co chodí na veterinu se slovy - ona se nesměje
ale fakt kdys se nesmeje, neco je proste v neporadku, no a dik, ze nasi slavu siris v ustni tradici
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 12:34 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
ale fakt kdys se nesmeje, neco je proste v neporadku, no a dik, ze nasi slavu siris v ustni tradici
- to víš na vás vzpomínam, ale ne VZPOMÍNÁME však vim jak se Ariška usmívá pořád
bingo
- taky by si to chtěla vidět? bych byla mrtvá, opět.
no vidis, jak jsi oblibena
no já ne ! jednou když jsme někam přišly, už nevim kde to bylo se ozvalo - jé, jsou tady, bude sranda a jedna paní nás odchytla že prej jsme byly super, že děkuje za super zážitek v tu chvíli nevim jeslti se propadnout a nebo co, tak se radši směju tak víš co, akita je děsně předvídatelnej pes , že?
Nekoukala si na fotky z rokycanský výstavy? tam byl usměvavej malamuťák, samozřejmě jsem měla sebou babi , která to hned obrečela, protože jí připomínala almu
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 12:56
- Nahlásit
ankaras
taky by si to chtěla vidět? bych byla mrtvá, opět.
Jj, myslim, ze Louis de Funes hadr
tak víš co, akita je děsně předvídatelnej pes , že?
rozhodne ano ale ma to neco do sebe ne
Nekoukala si na fotky z rokycanský výstavy?
kde jsou?
tam byl usměvavej malamuťák
peknej pesak, babicku chapu, vzpominky drzeji za srdicko ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 12:59
- Nahlásit
Roxana
ale ma to neco do sebe ne
tak rozhodně, stavy UŽ NIKDY TAKOVÝ PLEMENO odchází pořád velice rychle Nemáš prošláplej nějakej výlet kolem Vydry?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 13:04
- Nahlásit
ankaras
vydra? To mi nic nerika ... to je nejaka ricka, u vas?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 13:10
- Nahlásit
Roxana
vydra? To mi nic nerika ... to je nejaka ricka, u vas?
no, taková říčka na Šumavě
http://cs.wikipedia.org/wiki/Vydra_(%C5%99eka)
Ještě chci na třeboňský rybníky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2009 13:18
- Nahlásit
Roxana
něco jsem objevila , musim mrknout i doma http://www.ceskehory.cz/sumava/naucna-stezka-povyd ri.html jsem myslela totiž jak budeme v létě výletit a ono jako nic, skoro ani neprocházkujeme. Teď v tu neděli jedeme do Brna na ty motorky.... Doufam, že bude pod mrakem a že nikomu nebude vadit když si vezmu sebou časák
|