| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:27
- Nahlásit
Peta Minami
Chudák ovečka bude muset do ošklivýho zarostlýho rybníka
Jéé, už máme ten bazén napuštěnej? Tak to je super
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:38
- Nahlásit
ankaras
už víme proč tam vypadáme obě blbě, protoože to fotila ženská
Ehm ehm ehm!!! Si dávej pozor, co tu píšeš, mohl by si to přečíst AUTOR ČLÁNKU ty trubko
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:44
- Nahlásit
Roxana
nic nepopletli - ani jmeno tvoje, ani ayrin a dokonce ani nazev plemene
Jo, já jí mám proklepnutou a ona si na ICQ ani nepřečte, jak se jmenuju
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:47
- Nahlásit
corgi
Ty si autor clanku?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:48
- Nahlásit
Peta Minami
Se stane
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:50
- Nahlásit
corgi
Venduuuuullll? to si fotila ty? PANEBOŽE !!!! To byla legrace, se omluvuju, ty blázne !!! Tak to si mi udělala fakt velkou radost
Já vim, že Venda, RÍša a nebo corgi
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:52
- Nahlásit
ankaras
Jo, měla jsem to podepsat Vendulka a Ríšánek
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 14:56 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
corgi
Jo, měla jsem to podepsat Vendulka a Ríšánek
- no to si teda měla !! A nic neřekneš !! Jdu nakoupit Ríšovi nějaký pořádný dobroty a přijedeme na ten výletík v srpnu, fakt si mi udělala velkou radost
Lidi, Sanda s Hagurem jsou tam taky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 16:03
- Nahlásit
corgi
jejka, to je mi ale nahodicka ja sem tu furt tvrdila, ze to foto je povedeny aspon Ivet vi, jak jsi na ni "prisla" ac nebyla ocislovana (i kdyz, jsem si pak rikala, kolik fenek AA tam asi bylo, takze zas takova sherlockovina by to asi nemusela byt)
ankaras
no vidis
ad Kenny - je to fakt hruza, co se kolem toho vsude deje no hlavne ze Kenny uz je na dobry ceste (i kdyz teda ta cena lecbu na mes. je fakt des ), myslim, ze je fakt v dobrych rukach u MVDr. Rybnicka a urcite se bude jen lepsit, takze pujde ve stopach Daimona Leonci
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 18:57
- Nahlásit
Roxana
kolik fenek AA tam asi bylo
- no byly tam sice jenom dvě, ale obě Ayrin
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 20:35
- Nahlásit
ankaras
hele, mediální hvězda! Už to mám doma. Já se z ní picnu, že blbá fotka. Tý vole a to buď ráda, že ti to vybírala tady kámoška Corgi! Já když chci poslat nějakou svoji fotku, tak se nakonec musím jít někam znovu vyfotit 30x, abych z toho něco vybrala
Počkej, počkej za 10 let, to už budeš taky dodávat jen z leteckého snímkování....
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 21:23
- Nahlásit
worick
Se můžem někde sejít a já něco nafotim, akorát by to chtělo při nějaký příležitosti, o který by Pes přítel chtěl poreferovat
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2009 22:14
- Nahlásit
corgi
Díky, mám obavu, že o ,,akcích" našich pejsků by časák či veřejnost vědět radši neměli....Přežmouláním našich koček, zákonem chráněného ledňáčka a mrtvým krtkem přede dveřma počínaje a honěním srn po lese konče. Woriček má k dobru jen plašení vrabců ze sousedovic obilí
Otravování lidí na Psu je můj ,,exhibiční" vrchol
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2009 22:50
- Nahlásit
Peta Minami
A ja jsem totalne zklamana z pristupu p.poradkyne, ktera jeste Alenku napadla.
Hlavně, aby se zlepšil. Bohužel ta lepší léčba vyjde na 12 000 měsíčně což teda jako je peklo.
Jo, jo, SA je onemocnění, který absolutně není žádnej problém. Proto by se neměla činit žádná chovatelská opatření.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 10:03 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Peta Minami
Koukám k vám zrovna na fotky pokoupací amoky jsou asi v módě
fakt super fotka teď už jenom stačí, aby si do vody skočila taky a bude plavčit
worick
čáu, tak co novýho? my byli včera na tom okruhu v Brně,tak musím říct, že fakt paráda ! Akorát mam vypálený brejle a spálený kolena, tak to musim rychle nějak dosmažit, doufam, že bude pěkně. Dneska mam dovču a jdu se vzpamatovávat, celej víkend zase protrajdanej.Jdu pro Ayrin a šup do lesa,nebo ta mě bude za chvíli nesnášet že jí zanedbávam vycházky. A tady je fotka toho tranďáka, jak jsme byli minulý týden
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 11:22
- Nahlásit
ankaras
Jo to byla jen po bricho ve vode a chytil ji takovej amok ze me malem omotala kolem stromu, tak jsem ji pustila a ona litala sem tam jak magor. Chvilku na to tam jela kolem odchytova policie. ( tak je totiz CHKO a nesmi tam byt psi na volno, ale to uz sem zase mela Elsu celkem zklidnenou na voditku )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 15:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
ankaras
Já jsem se byla včera s klukama po dlouhéééé době proběhnout v lese a dobrý, akorát jsem pak doma hodinu kašlala a dnes nemůžu pohnout nohama, jak mám namožené svalstvo (no svalstvo bych tam fakt ráda měla, mám asi namoženého špeka)a čím je víc hodin tím to tuhne víc, večer už se asi nepohnu. Tom má taky dovolenou, tak se jen tak palundujeme od ničeho k ničemu.
Fuj to sem se lek! Bože, já při zběžném pohledu myslela, že jsi to na té fotce ty!!! Čučím, šmarjá, co ta to se sebou v tom Brně udělala - to je teda změna imidž
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 16:30
- Nahlásit
worick
to je teda změna imidž
vtipnáááá já tam nejsem ani na jedný . Já se dneska jenom válim na sluníčku, mam totiž půl stehen opálených a půl bílých tak se to snažim srovnat a nevim nevim
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 17:53
- Nahlásit
ankaras
já tam nejsem ani na jedný - to jsem při zvětšení pak zjistila.. Dyť říkám, že budu taky muset navštívit toho očního. Zadek mám bílý podle kraťasů, nohy celkem hnědé až ke kotníkům a tam zase vypálené bílé ťapky podle bot. Nad zadkem mám 20cm černý pruh od krátkého trička (když jsem ohnutá v záhoně)a na zbytku vypálený nátělník (ramínka). No nechtěj to vidět svlečené. Vypadám jako ti lidi, co usnou na pláži a ,,něco" si vypálí na břicho, ksicht atd. Ale při troše dobré vůle to doopalovat jde - jenže tu já nemám Držím palce.
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 18:35
- Nahlásit
ankaras
pokoupací amoky jsou asi v módě
koukám, že tím trpí všichni Jenže my holt měli smůlu, že Aldo ve svém nadšení přeběhl k nudistům a tam teprve začal běhat. Doteď se stydím a to jsem to neviděla, páč jsem byla v takovým děsu,že jsem se neodvážila podívat, ale slyšela jsem teda dost:-D
mimochodem, ten tranďák je fakt kus
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2009 19:05 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
worick
tak oči jsem dopálila hlavně ty
Dania
Dančo, když ostuda, tak pořádná ! A Aldík to taky zná .
mimochodem, ten tranďák je fakt kus
viď to si ten chudák návštěvník co nevěděl, že tam nějací tranďáci ten večer jsou a snažil es ho tam zbalit taky myslel pak utekl bez placení asi mu taky bylo trapně jako michalovi mezi nudistama
Akorát jsem doprohlídla fotky z Rakouska, fakt moc pěkný
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 09:43
- Nahlásit
Zdravím a informuji , že se za 12dní v Rožnově sejde minimálně 50 AA (pokud tedy dorazí fšeci
........a to ještě vím o některých opozdilcích !
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 09:46
- Nahlásit
AmAkita
50 AA? Tak to už je pěkná nadílka nevíte od oka, kolik se jich sešlo loni?
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 10:17
- Nahlásit
každoročně (od r.2001) dorazilo 35-45 AA
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 10:23
- Nahlásit
AmAkita
každoročně (od r.2001) dorazilo 35-45 AA
- tak to musí být podívaná
Nevíte jak je to s klubovou výstavou při MVP v Praze? Bude se konat?
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 10:36
- Nahlásit
ankaras
??? proč by se nekonala ? (pokud se nezruší MV.....).
tato druhá KV bude také CACová , ale bez titulů KV .
Máme předběžně zarezervovanou rozhodčí Rusko-Švýcarku....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 21:04
- Nahlásit
AmAkita
proč by se nekonala
- to nevím to byl spíše takový dotaz, já abych se přiznala jsem se o ní dozvěděla někdy minulý týden
Štočkovi mají na stránkách nové fotky u kaše mrňouskové jsou opravdu úžasní !!
Roxana
No, kde si?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:51
- Nahlásit
Roxana
Markét, dneska mi blbne e-mail, ale tohle je parádní hned jak jsem to viděla, tak mi to připomnělo nějakýho chlapa jak chrní
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 11:32
- Nahlásit
to vis, to bylo nekdy na 30. km, myslim .. holt regenerace nutna
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 11:36
- Nahlásit
ankaras
Jo chrní pěkně, po běhu? A jak je hezky špéčkatá, ne jako náš Woriček...Včera byl Tom s Workou zase běhat, říkala jsem si, že ho musím využít - když má dovču a že alespoň bude Worick vylítaný, bude mu víc chutnat a nebude mít roupy. Po běhu jsem myslela, že ho snad klepne pepka chudák, celý se klepal (ti chlapi jsou snad bez rozumu, tak když je horko a nemá tam vodu, tak snad celou cestu neletím jak blázen,ne?!) a vypil chudák snad 2 litry na ex a museli jsme ho (u babči) ještě odvést schladit do potoka. Nejedl teda vůbec nic a to ani k večeři, kterou většinou jedinou jí a bylo to až 5 hodin po běhu. A v noci vykopali s Berrynem díru v chodníku - což udělali teprve po druhé - ví že to nesmí! Asi pomsta. No, tak na roupy to taky nezabralo
Jedl trochu snídani, tak sotva polovinu, ale alespoň něco.
|