Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 22:52 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Laida
Jo, novináři - senzace = výdělek - nóóó hezké! A odes... to zase psi.
Teda vím, co je lanolin, ale v jakové formě ho kupujete, je to nějak speciálně pro psy? To jsem ještě nezachytila.

nekoukej, nebo si budeš muset brzy postavit boudu na zahradě, páč tě vaši vyhostěj. - Ankaraska bude bydlet u Ayriny, ta prý v boudě stejně nebydlí, třeba jí to za malý peníz pronajme A je to prý ,,novostavba"!

worick
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 22:55
- Nahlásit

Dines
Dóbrýýý. To jsi měla!!!

Dines
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 23:04
- Nahlásit

worick
Dóbrýýý. To jsi měla!!!
Ale fuj

worick
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 23:14
- Nahlásit

Dines
Vyfotit jsem myslela - ne dolízat!

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 23:21
- Nahlásit

Dines
Ty vado, tak to je chuťovka máte doma takovýho mrazáčka Tady berňák jedný paní sežral kus špejle a ona mu propíchla žaludek a vylezla mu břichem, tak letěli na veterinu okamžitě a oni ho odoperovali a naštěstí všechno dobrý.

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 23:22
- Nahlásit

worick
A je to prý ,,novostavba"!
ty si mě ted teda dostala

worick
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 23:44
- Nahlásit

Tak se nám bude dobře chrnět, já jdu, čus ve spolek.

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 07:51
- Nahlásit

worick
TAk hele, spalo se mi dobře Akorát jsem ráno pospíchala a srazila jsem si dřevěnou žirafu od kamarádky a ona se rozlítala je to hrozně křehký, ale musim jí zkusit slepit, bych řvala, fakt !!
Co ten woriček?

Laida
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 08:20
- Nahlásit

ankaras
Dobré jitro, to nesmíš porád tak pospíchat.

worick
lanolin - je to nějak speciálně pro psy?
tady jsou odkazy: http://www.epes.cz/inshop/1-all-systems-usa/%5Bid- 104-120%5D-all-system-s-lanolin-suspenze.html
http://www.exo-eko.cz/Sampony-pro-psy/BIO-GROOM-PR OTEIN-LANOLIN
My tedy máme od známých odlito - jen jsme to původně měli na zkušenou a fakt je to dobrý. Pokud se pesan nebojí rozprašovače, jde to i jen s vodou nastříkat na srst a o nic se nestarat, buď nechat oschnout nebo jen vytřít hadrem.

Když jsme poprvé Corrýše koupali a viděli to její utrpení v očích (kolem samý bublinky), hledali jsme něco jiného.
Zároveň čistí a regeneruje pokožku i srst.

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 08:37
- Nahlásit

Laida
Ahoj, no jo, jenže já ráno nestíham každej den Tak ten šampon zkusim taky akorát nevim jestli jí to taky půjde jako vydrbat, ale snad jo, ted jak líná tak je jak oškubaný kuře
Jinak my myjeme jenom ty packy a jenom když jdeme na výstavu, jinak taky ne, už se nám ta srst taky čistí sama, jak se vyměnila, takže dobrý, už jsme dosáhli i toho, že když jí poleju tak jí to po ní jenom sjede

Laida
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 09:16
- Nahlásit

ankaras
A co plánujete na víkend?

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 09:20
- Nahlásit

Laida
Dneska se s Ayrin budeme zase opalovat, včera si prvně lehla v bazénku, na povel SEDNI si lehla a já měla fakt radost že zalehla do vody, měla vykulený oči jak blázen, ale pak poznala, že dobrý a nahodila úsměv. Tak jsme to střídaly ještě že doma nikdo neni, nejdřív jsme se válely na terase, ayrin ve stínu já na sluníčku, pak jsem vstala, šly jsme do bazénku a pak zase zalehnout a tak asi 5x já mam tak klidnýho pejsana, když jsem s ní sama . Takže dneska v tom budeme pokračovat, večer půjdeme na vychajdu a já jdu někam posedět a zítra nevim, musim vygruntovat barák než se rodinka vrátí a ayrina v tom horku stejně nikam nedojde a do auta nás páník ted nechce brát, dokud to z ní ještě nevytaham a rybník nám vypustili takže chodíme do lesa, do potoka. Takže normálka víkend, až ten příští máme v sobotu turnaj v nohejbale a v neděli jedeme do brna na okruh na ty Superbiky.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 10:17
- Nahlásit

ankaras
No Woriček ne, že by teda nějak ,,žral"(sní pořád max. půlku denní dávky), ale alespoň povečeří. Ve dne nejí vůbec, dokonce nechce ani maso! Včera jsem mu ho musela nutit z ruky(do misky ani nestrčí nos), vzal ho, vyplivnul a odšoural se pryč (vařená žebra a slezina to byla)Večer pak zpráskal misku i polovinu Berčové. Berry ale teď jí taky tak, už pohubnul taky (asi chce být na léto šlang) Já jsem konstatovala dnes ráno, že to mám výrazně opačně. V zimě a z jara už jsem byla až vychrtlá, protože i chodit v tom sněhu byl záběr a my ještě chodili běhat. Teď v tom horku se i po zahradě vleču jak stařena a o běhání v tom vedru nemůže být řeč. A to i kvůli psům. Už jsem přemýšlela, že snad se budu muset přemoct (myslím, že to už bych měla i já strach)a chodit s nima běhat večer - do lesa. Ty bláho, ty se sluníš na terase? Mě by dobrovolně na slunko nikdo nedostal ani kdyby mi platil! 2 dny jsem doma myla okna a dnes už nevím, co bych tak mohla dělat a nemuset jít ven. A vaši jsou na dovče? Kde? Nezachytila jsem to.

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2009 10:25
- Nahlásit

worick
Naši jsou v Chorvatsku, přijedou zase jak černoušcí, tak něco taky chytam To víš, jak nebereš pár kilíček tak ono to ty špeky opaluje samo, tak jsem spokojená . Hele, Ayrin taky přes den nežere, už jsem jí odebrala i ty granule, který má celej den, protože to nemá význam aby to tam leželo venku, takže ted dostane nášup večer, celej den nic nechce a večer už podupává, že je čas jít baštit do kotečku takže ani se zavíráním ted neni problém, protože letí za baštou a řeknu ti, to jsou samý granulky drahý jak prase, panička studuje složení, aby drahoušce neuškodila a včera jsem koupila obyčejnou nějakou konzervu pro psy v zelenině a Ayrina žrala jak kdyby nedostávala, masíčko už taky nechtěla, tak dostala tu konzervu a byla nadšená já se z ní fakt zbláznim. Ale ona teda nehubne, zůstala na tý váze a nešplhá ani neklesá, jenom líná

worick
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2009 10:20
- Nahlásit

ankaras
Nechrap Ankarasko, co rodinka, už je máš doma z dovče? A jak, dobrý? Přetlumoč nějaké zážitky ať se pomějem alespoň virtuálně !
Koupání psů jsem zatím odpískala, počkám až budu mít ten lanolin, jsk jste mi poradili s Laidou. Apropos Woriček - přehodím vám to sem od samojedů.

worick
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2009 10:24 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Woriček měl zase včera výstup...Byli jsme s nima za naším domem v náhonu vyčistit vtok do jezera a psiska chodili po vodě a kolem. Woriček se 2x ,,zdejchnul", ale hned se zase objevil. Pak vlezl za Tomem a Berrynem znovu do náhonu a šlapali tak 10m po proudu. Nad náma začali ržát a smrdět koně. Hned nad náhonem je pastvina ohrazená el. ohradníkem. Běžně tam nejdou, když byli malí, Berryho to šlahnulo do hlavy a od té doby se báli. Tom ještě říká:,,fuj tady to začalo smrdět, koníky se snad posr...!" Říkám:,,asi jo, je to možné, skupinku máš hned za keři nad hlavou". A koukáme na psiska jak se pěkně brodí. V tom Woriček vyběhne nahoru po svahu z vody. Tomáš: ,,on letí snad na ty koně?!" Já:,,dobře mu tak blbovi, alespoň ho šlahne ohrada a bude klid pro příště!"(20m od našeho pozemku ke koním vede cesta, po které běžně k ohradě chodíme a tam se právě bojí, nikdy do ní nevletěl) No, koně se rozeběhli pryč, já zařvala Woricku ke mně, ale psisko ani muk a hlavně nikde. Skrz keře jsem viděla jen zdrhající koně a právě se mi zdálo, že se tam mihnulo i něco bílého. Tak letím vedle na tu cestu a už vidím toho blbouna 200m v ohradě až u stájí s koňma, ale to už se tři hnali za ním a já zrovna zařvala znova, tak letěl ke mně dolů. Tam je ten ohradník rozpojovací, tak jsem mu to otevřela, aby mohl projít ke mně, vynadala mu do blba, co ho mohli dokopat koně a šli jsme už domů. Jelikož jsme neviděli, co se tam přesně dělo jen si myslím, že jak ho koně uviděli začli zdrhat a jemu se to líbilo, tak letěl za nima, ale jinak by se jich z blízka bál. A bylo zajímavé, ža nevydal ani hlásku, protože když nabere za srnou nebo zajícem tak poštěkává takovým kvičivým celou dobu. Kdybych věděla, že dá pozor a nepřiblíží se k nim tak, aby ho kopli, byl by to dobrý způsob pořádného vyběhání. Nevím ovšem, jak by se na to tvářil majitel....

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2009 11:46
- Nahlásit

worick
čau, ted jsem vylezla včera jsme to moc protáhli v baru přijeli jsme asi ve tři, nebo tak nějak. Naši ještě naštěstí nepřijeli, já musim uklidit celej barák než dorazí. Mají vyjíždět v neděli večer tak v pondělí ráno by tady měli být

Woriček je taky pěkný číslo. Ayrin tuhle nasála něco zajímavýho čumákem v lese a byla jak šílená

michal1
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2009 21:54 - Změnil/a: michal1
- Nahlásit

Zdravíme všechny po návratu z dovolené
Počasí jsme měli až hnusně hezký, celej tejden kolem třiceti stupňů, takže kromě koupání v korutanských jezerech jsme také se pséky navštívili "vyšší sféry". A jak dopadlo první setkání Whisky se sněhem můžete posoudit sami:

Aktualizace webu i fotky na rajčeti budou co nejdřív, teď ale jdeme odpočívat po náročný cestě domů.

worick
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2009 23:05
- Nahlásit

michal1
Ha, ha, ježíši tuleň hadr!
ankaras
Už máš uklizíno? U nás byl dnes jarmark a po těch šílených vedrech jsme tam pro změnu všichni zmokli a vymrzli, fakt totálně na prd. Půl roku se to připravuje a pak přijde tak hnusné počasí...Bývala občas bouřka na večerní program v amfiteátru, ale to přišlo a odešlo. Teď leje od 14h. A je zima. Jo Woriček, to je expert na průšvihy. Jenže, když on je jinak takový ,,míšenka mazlivý", že pak občas nad nějakým tím jeho ,,výbrkem" přivřem oko. Já mu alespoň vynadám, aby věděl, že to není dobře a že se zlobím, Tom ho vždycky jen čistí, kontroluje a prohlíží atd., jestli se ,,mimi" náhodou něco nestalo A omlouvá ho, že on za to nemůže, že je ještě trochu ,,ten vlk"...
Onehdá vlezl do baráku, zrovna dveřma za mnou k počítači a pak cupital dál do obývací části, kde našel Toma. On vždycky, když si není jistý, jestli něco může, tak srandovně cupitá. Následně se přihnal i Berry, to samé - zkontroloval mně u kompu a pokračoval hledat Worička, načež se všinul do obýváku, kde je našel oba. Tom pak přišel a říká:,,Woriček docupitá, našlapuje jak princeznička, opatrně sejde ty tři schodky do obýváku a jen vrtí ocáskem a čeká, než k němu slezu se sedačky. Načež se dovalí tady ta velká voda (Berča), sletí ze schodků, jen vržou drápy po dřevěné podlaze a máchá ocasem, že lítají noviny ze stolku - no děs!"

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2009 10:40
- Nahlásit

michal1
tak už víte, co myslim kulením očí , ale jak píše worick, fakt tuleň i ta barva

worick
no ahoj, ještě ne všechno, ted akorát se jdu vrhnout na druhou várku a pak jdu s ayrin někam do lesůůů včera tady pršelo celej den přes týden je počasí super, když se musí do práce a o víkendech je to hnus a hnus

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 15:08
- Nahlásit

michal1
tak ještě je musíme naučit mluvit

http://www.youtube.com/watch?v=qXo3NFqkaRM&feature =related

worick
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2009 17:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
Tady u vás na akitách je taky mrtvo, ale že ani ty nic - to už je podezřelé! Co vaši, vrátili se v pořádku, spokojení? Trošku máme taky tendence zaletět někam alespoň na 4dny, měli jsme teďka výročí a Tom má narozky....Akorát se pořád bojím, nechat zvířectvo dlouho samotné. Oni fakt nikdy nebyli sami ani jednu noc. Už ty 4 dny by byl pro ně asi šok. Tak nevim, nevim.

AmAkita
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2009 19:39
- Nahlásit

worick
ankaras

Naše akity jsou ,,vytuhlé" v noře pod rybízi . Momentálně u nás ve stínu měřím +29C .
Na nějaký zásadnější pohyb je beru brzy ráno a kolobrndu přesouvám až skoro do tmy.....abychom nezavařily ,,motor".

A POZOR !
blíží se KLUBOVKA V ROŽNOVĚ !
přesně za 16dní se začnou první z účastníků sjíždět na Hradisku

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2009 19:53
- Nahlásit

worick
čáu, jen leťte, oni psíci vydrží. Ayrin se teda po našich první čtyři dny pěkně stýskalo, jenom ležela a koukala z balkonu na každý auto, ale pátý den už byla zase torpédem. Včera byla tak hodná i jsme se spolu vyfotily. Mamka prohlásila, že ty čumáky máme obě stejné.

Jinak už tak nějak vylínala a je naprosto černo-šedivá, vzala si z rodičů opravdu všechny barvy, co mohla .

AmAkita
a kolobrndu přesouvám až skoro do tmy
- tak to mě opravdu zaujalo !

- to máte něco takového? Berete na to víc holek najednou? Já si teď akorát objednala postroj s pásem a vodítkem, ale Ayrina je opravdu max. vyřízená jak je teplejší počasí, taky čekáme na tmu a i přesto pořád hledá vodu.

blíží se KLUBOVKA V ROŽNOVĚ !

worick
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2009 21:47 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

AmAkita
ankaras
Hééézké ksichtíky, sluší vám to holky! Akorát Tom se ptal, která je ta Ayrina a která Ankaras
Téda, vy to berete fakt poctivě - s tou kolobkou! Já bych asi musela fakt až po tmě, poněvadž ve dne jsem taky zalezlá jen ve stínu, Woriček se jen plouží z chládku do chládku a pokníkává, Berry má zoufalý výraz a funí a funí. Teď jsme se vrátili od našich a Berry vypadá pořád stejně - jen leží a dychoce, Woriček je na tom o trochu líp. Včera jsme večer hráli na schovku tj. že je zavřu do garáže, oběhnu zahradu a našlapu stopy (které stejně ignorují), schovám se poblíž a dálkovým otevřu garáž. Hoši vyletí a lítají po celé zahradě sem a tam, po všech cestách a trávníkách - kudy si myslí nebo teda snad i cítí že jsem mohla jít a nakonec mě najdou. Ale když těch 250m proletí tryskem 5x sem a tam a levá pravá, tak Berry pak lehnul, šíleně funěl a odmítnul se postavit a jít s náma k baráku, že jsem pak měla o něho už i strach - jestli jsme to nepřehnali.

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 07:44
- Nahlásit

worick
Hééézké ksichtíky
- mam výhodu, že ona umí koukat do foťáku, fakt čeká až řeknu - HOTOVO
Akorát Tom se ptal, která je ta Ayrina a která Ankaras
- tak doufam, že si mu v tom udělala pořádek Někdy, když začnu doma Petrovi vyprávět a začnu házet ty přezdívky s jménama, tak se taky nechytá, ale většinou si vzpomene, kdo je kdo, třeba Roxanu už umí
Jak píšeš, že pětkrát oběhnou a hotovo, tak to je u nás to samý, 4x oběhne fofrem zahradu a už si pak lehá k misce s vodou. Já ti ani neříkala, co se mi stalo . Byly jsme s Ayrin na louce a vyběhla nám tam srna, Ayrina se fofrem rozběhla, já se zapřela, protože jsem měla 10m stopovačku a připravila se na trhnutí dvě jsem ustála, třetí se mi popletly nohy, práskla jsem sebou přímo na levou stranu obličeje a zničila si brejle fofrem jsem vstala, protože to bylo na louce u silnice, ten co mě viděl musel umřít smíchy. Normální člověk padne na kolena a pak třeba na obličej, ale já rovnou na držku řechtala jsem se jak blázen, Ayrina přišla, seděla vedle mě a točila tou hlavou jak oni to dělají celá zelená, brejle zničený, tak jsme šly domu kanálama

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 08:42
- Nahlásit

worick
ted mi psala corgi, že prej jsme s Ayrin v časopise Pes přítel člověka tak to valim koupit, prej pidi fotečka nebo co pro nás samozřejmě obří zážitek, že my dvě jsme v časopise

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 09:09 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Caukyyyyy!!!!
ankaras
ted mi psala corgi, že prej jsme s Ayrin v časopise Pes přítel člověka
no teeeda, sem s tim, holky vy ste normalne medialni hvezdy!
AmAkita, ankaras
kolozbrndite ? Ivet, vedlezdejsi Fifi zbrdni uz dost dlouho, ma myslim i sedatko, me to taky pujcila, i s pohonem teda Zabava pro pesaky super!

Jinak u nas nic extra noveho, vedro zvladame, jezdime casto koupat na pisaky ..
Ajus vylinala, tak je jak kure, ale nozicka uz zarusta, jsou tam videt jen jizvicky A jednu pro zasmani bych taky mela - v PO jsme neprozretelne vencili u Vltavy, bohuzel mi nedoslo, ze upousteli Slapy, takze to na brehu bude znat .. no a i kdyz to na prvni pohled bylo OK, nase madam nasla v krovi naplavenou poslou rybu a hadejte co, vyvalela se v ni tak jsme ji pak drhli povrislama z travy v potoku, neb do auta bych ji opravdu nepustila .. stejne jsme jeli domu se stazenejma okynkama .. tam to nakonec po paterym samponovani pustilo, uf ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 09:14
- Nahlásit

Roxana
Ahoj viď, sice je to "NIC", ale já mam z toho radost , to by mě nikdy nenapadlo, že si koupim fenku a někam s ní vůbec půjdu a tak .
tak v rybičce se vyválela jo? Smraďoška - doslova . Zase tě to nebolelo, mě bolela hlava ještě dva dny a asi jsem to vzala i přes nos, protože tam mam malou modřinu a ten teda na omak bolí . Kdyby si to viděla, volala jsem pak s Michalem a nemohla jsem vůbec . KOmedie hadr. Když jsem zapíchla hlavu do tý země, tak jak mě táhla tak jsem si přes hlavu vlastně převalila rameno a jedna packa od brýlí mi trčela do vzduchu já se řechtala jak blázen, úplně jsem smíchy brečela. Znáš ten videoklip na netu jak ta babča letí za tou dogou ne? tak to jsme přesně byly my dvě. My ještě koupat nebyli, vždycky se to nějak zatáhne, že se nakonec nikam nejde, ale taky snad vyrazíme. Vyfot vylínanou Arišku my máme ještě břicho a hlavu, ale jsme černo-šedivý naši přijeli a první co řekli - čau, ty jo, ayrin je nějaká tmavá. Jedeš do Rožnova?

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2009 10:15
- Nahlásit

ankaras
Zase tě to nebolelo
to ne, ale zvedal se mi zaudek jeste dlouho pote
Když jsem zapíchla hlavu do tý země, tak jak mě táhla tak jsem si přes hlavu vlastně převalila rameno
takhle si rikam, ze vastne dobre, ze sis nic neprelomila a co brejlicky, prezily to cely??

Dnes pojedem zas na koupacku, tak pokud to teda stihnem do bourky, neco vyfotim
Jedeš do Rožnova?
Jj, tak na 90% A co vy?

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání