Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 18:37
- Nahlásit

Lucinka22
Koupát jí můžete kdykoliv, ale chce to kvalitní štěněčí šampon
A s výtokem neporadím - já měla zatím vždy jen psy/samce...

worick
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 18:45
- Nahlásit

Lucinka22
My museli samojeda vykoupat hned po příjezdu od chovatele. Byl chudák celý poblinkaný a smrděl jak starý cap od toho, jak spával v kozím chlívku. Tom s šoférem se smáli, že než přijeli za ty tři hodiny domů, tak se v tom autě málem udusili

Lucinka22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 19:08
- Nahlásit

tak aspoń že tohle vím. ¨
Díky za rady
s tím výtokem radši zajdeme k doktorovi. Jistota je jistota...

Lucinka22
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 19:10
- Nahlásit

worick

chudáček malej

Dines
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 19:12
- Nahlásit

worick
Byl chudák celý poblinkaný
Nojo, to mi připomíná, že nesmím zapomenout koupit gumový medvídky

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 19:23
- Nahlásit

Lucinka22
Já osobně bych tedy malý štěňulisko nekoupala, pokud by to nebylo nezbytně nutné. Přeci jen má svou vlastní imunitu - i srst a kůže může být šamponem narušena (viz. Dines píše o kvalitním šampónu - pokud Vám vet doporučí...). A pozor taky na ofouknutí! My jsme tedy Corču pulírovali poprvé snad na půl roce a to když se vyválela vyloženě v černým oleji či co to bylo. Jinak nekoupeme, AA mají snadnou srst na údržbu, snad jen před výstavou, když chceme, aby bílá byla opravdu bílá . Sama si dává koupele v rybníce, jak uzná za vhodné.
Jinak, že Vám malá začíná zapáchat? Pro mě taky novinka - nemůže to mít spojitost právě s tím výtokem? Toho doktora vám schvaluju.

Dines
worick
Nechci tímto zpochybňovat vaše řádky , jen píšu svůj pohled na věc.

Dines
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 19:26
- Nahlásit

Laida
Ale tak kolidně zpochybňuj - mě se pes rozhodl, že koupat v rybníce v březnu ve 2,5měsících je OK
Jedno vykoupání ještě žádnýmu štěněti neuškodilo...

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 19:29
- Nahlásit

Dines
Tak to máte doma ale železnýho pesana, ne? Já bych to tedy asi nerozdýchala, natož přežila...
A co papouch, jak se má?

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 19:35
- Nahlásit

Lucinka22
A co tvoje beruška dělá? Pochlub se taky s nějakým tim zážitkem

Dines
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 19:39
- Nahlásit

Laida
Papouch škodí a má se dobře, a pes neni železnej, ale vodní - taky už jsem tehdá chtěla volat kamarádce co bydlí ai kilák po proudu ať mi ho tam odloví

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 19:47
- Nahlásit

Dines
ať mi ho tam odloví - to věřím
My měli taky blázna NO, za každých podmínek šel kamkoli pro klacek. Děcka jednou v zimě šli kolem řeky, všude plovoucí kry... a hodily do vody kámen. Ten blboun tam hned zamířil a pamatuju, jak ho táta lovil v té mrazivé vodě. Pes dostal křeče a byl by se utopil...
Papouch škodí - ju? Ovladače už nemají tlačítka?

Dines
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 19:55
- Nahlásit

Laida
Ovladače už nemají tlačítka?
Ovladače talčítka mají - na stůl se chodit nenaučil, ale plyšáci přišli o oči - podlední plyčák má ještě jedno, ale to už visí jen na vlásku - kdytky už taky padly, z repráků oloupal značku, a zničil mi už asi 4 trička - a kouše sfiňák fsteklej

worick
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 20:12
- Nahlásit

Laida
proč se omlouváš? Já taky chrlím své názory a to i tam, kde o ně nikdo nestojí
My normálně koupali až taky ve čtyřech měsících a jinak plánujem koupat max. 4x do roka. Nevím vlastně jestli máš byťáka?, ale naše psiska se celé dny válejí na pískovcové terase a na šotolině, takže i když je Worick taky samočistící, tak už tu srst mají takovou proprášenou a berňák i umaštěnou. Poprvé jsme letos koupali v dubnu - jak začalo už teplo a chystáme to teď na víkend. Otázka, zda to vyjde.

worick
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 20:14
- Nahlásit

Lucinka22
Ten výtok by asi být neměl. Mám sice psy, ale o zánětech dělohy či močových cest už jsem taky něco četla. Radši to prokonzultuj s vetem.

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 22:13
- Nahlásit

Lucinka22
ono je to jak když ti pejsan vleze do vody, my ayrin taky potřebovali jsem tam opláchnout od nánosu bahna, aby s náma mohla domu, tak jsme jí jenom osprchovali packy a třeba břicho ale bez šamponu jenom vodou, šampon nám naopak vet zakázal, že bychom tím všechno pokazili se srstí, vlastně jsem jí ani nešamponovala nikdy, jenom ty packy . Ale ven jsme jí nepustili dokud pořádně neoschnula, jeli jsme si pro ní v říjnu takže jsme jí měli na zimu. Ale v zimě spala v kotci a v boudě ((zateplený) s dekou až do -15 a pak jsme jí vzali domu , to byly ty velký mrazy a ona se ještě ofrnovala, že doma nebude, že je jí tady horko, ted spí zásadně mimo boudu a deku zlikvidovala na začátku března

worick
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 22:34
- Nahlásit

ankaras
Čauky, psiska v boudě leží taky jen vyjímečně. Někdy za bouřky, ale zrovna teď jsou u vchodu pod sklem a někdy tam Woriček hledal větší chládek. V noci leží nejraděj na té šotolinové cestě, Worka si tam vyhrabe ďolík
Začla bouřka, kocour Leo se snažil schovat kolem baráku (já jsem ho volala domů už předem, ale to milostpán jít nechtěl), tak jsem mu honem otevřela a on s řevem a nadáváním, že ho tam nechám moknout, vletěl dovnitř. Nevím ale, kde je Guccinka, naposled jsem ji viděla šlapat přes bránu ven, doufám, že se někde schovala

Lucinka22
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 07:23
- Nahlásit

ankaras

ona možná malinko zapáchá, díky tomu přípravku proti bleškám. Ted zrovna nevím jak se to jmenuje. Natřeli jsme jí tim, protože se pořád drbala.
tak ted nevím, jestli koupat, nebo ne. a jestli jo tak s šamponem nebo bez?
my ji máme doma.Zkoušeli jsme jestli za námi vleze do vody v rybníku, ale vůbec. strašně se bojí.

Lucinka22
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 07:26
- Nahlásit

Laida

tak třeba že rozkousala živočišný uhlí a rozpatlala po celým bytě? ale to už jsem psala.
Nejvíc mi přijde legrační, když dělá hovínko. ona ho tlačí za pochodu, nechápu jak to dělá

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 07:58 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Lucinka22
Do koupání jí nenuťte hlavně, to musí sama Některý psiska se nekoupou vůbec, Ayrina to má ráda, ale doma ani za nic, to když je hodně unavená třeba a já jí cpu ještě do vany, tak si po mě dokáže i vrknout jako - nech mě už být a pak jí vynadam, ona chudák zklopí hlavu a jde Ale včera vlítla do potoka, bylo jí tam vody tak po břicho a dobráček přítel na ní at prej sedne a ona zalehla a měla vidět jenom hlavu. A kdy jdete k vetovi? se ho optej třeba. Nám řekl nekoupat, ale zase jsem taky slyšela názor že je to jedno. Ayrin měla taky takovej ten štěněcí čmuch a taky myslim že štěndové spinkali venku tak pak ale vyčichla

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 08:01
- Nahlásit

Laida
Neviděla si nový fotečky štěníků Štočků? Jsou božský. Hned bych brala tu maličkou Bellamy

worick
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 10:11
- Nahlásit

Lucinka22
Ježíši s tím kaděním, to je Berča hadr! Počkej, počkej, až ty hovňousy budeš muset sbírat ve městě do pytlíku, rozeseté na 10 metrech! Možná by pomohlo, když kadí na vodítku (na prochajdě) ji podržet, ať necifruje. My to nepodchytili a Berry šlape a kadí a zase popojde a třeba 5x po sobě a i za pochodu.

worick
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 10:19
- Nahlásit

Hodím to i k vám.Teď čtu ve zprávách :rotvajler chytil koupající se holčičku za krk.....! Nesnáším zprávy tohoto typu! Děti nemusím, tak na to nejsem ani jako matka háklivá a hlavně: holčičku museli transportovat vrtulníkem! a ošetřili jí drobné oděrky To zas rozpoutá paniku, zákazy koupání psů v rybníkách atd. Do pr... kam teda už mají ti pejskaři chodit. Neříkám to ani tak kvůli sobě - my se koupat nechodíme - máme jezero doma, ale všeobecně. A taky měli hlavně napsat proč ji ten pes chytil, jestli to měl být útok a nebo ji prostě jen ,,zachraňoval" před utopením - což si spíš myslím já...

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 10:23
- Nahlásit

worick
To jo, pak z toho udělají hroznou morbiditu, zase na druhou stranu, nechtěla bych být ta holčička, na kterou plave rotvík nebo i krysařík to bych asi zaplavala rekord.

worick
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 10:27
- Nahlásit

ankaras
A tatínek tam stál a čučel až ji rotvík chytí za krk? Tak alespoň když vidím, že k nám plave velký pes, tak trochu blokuju děcko nebo ho vezmu na ruce, ne? Většina lidí to tak udělá i s malým psem, natož pak s děckem!

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 10:29
- Nahlásit

worick
Jo, to nevim já tam nebyla

Laida
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 21:29
- Nahlásit

ankaras
Achoj, jo Štočkovic prcci jsou andílkové - nekoukej, nebo si budeš muset brza postavit boudu na zahradě, páč tě vaši vyhostěj.

worick
proč se omlouváš? - radši předem uvádím vše na pravou míru, někdo je vstahovačnej. Ty ne, tak příště na omluvy nečekej!
Nevím vlastně jestli máš byťáka? - ta naše AA je vlastně to, co právě být chce. Někdy na zahradě, jindy s náma v bytě.(Většinou to po pár hodinách střídá. Sice taky někdy "zešedivý", ale to ji radši bereme trochou vody s lanolinem (taky asi 4x do roka), propláchneme a vytřeme do sucha. Do šamponů se pouštět nechceme.
Teď čtu ve zprávách... Jo, novináři - senzace = výdělek

Laida
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 21:31
- Nahlásit

Lucinka22
Tak jakpak holky na tom jste? Uhlí už jsem četla - taky dobrý a rozkousanýho zatím nic? Počkej až se bude přezubovat - nakup spoustu hraček, jinak si najde tvé nejoblíbenější botky

Dines
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 21:43
- Nahlásit

worick
Ježíši s tím kaděním, to je Berča hadr! Počkej, počkej, až ty hovňousy budeš muset sbírat ve městě do pytlíku, rozeseté na 10 metrech! Možná by pomohlo, když kadí na vodítku (na prochajdě) ji podržet, ať necifruje. My to nepodchytili a Berry šlape a kadí a zase popojde a třeba 5x po sobě a i za pochodu.
Heč, Denny dneska vykadil nanuk

worick
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 22:41
- Nahlásit

Dines
počkej, co to je ,,nanuk", to mi vysvětli? Teda zmzka - to vím, ale to teda nejde!

Dines
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 22:50
- Nahlásit

worick
No, v pondělí šňupnul celý dřívko od nanuka - tak jsme trnuly kudy a jak to z něj vyleze, a vylezl z něj normální nanuk - ehm - exkrement na dřívku od nanuku - sem přemýšlela, že to vyfotím, ale takovej kanál nejsem

<< 1 ... 558 . 559 . 560 . 561 . 562 . 563 . 564 . 565 . 566 . 567 . 568 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání