| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:28
- Nahlásit
Janiii
máš pravdu, předsedo
konečně taky jednou
Roxana
jen se mi v tom stavet stan fakt nechce
nooo ale tak chtělo by to páč spát na dešti se zase nechce mě
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:52
- Nahlásit
Fajka
Roxana
Holky, tak jsem dorazila z práce, teď pádim na jízdy. Nevím, kde mám řidiče, je někde v tahu, snad nakupuje "lékárničku", bo jinak jsem vprd.... ,ale pes je na zahradě, tak snad je to O.K. - to důležitý mám
Tak pokud nikoho nepřejedu, tak zpakuju a večer naviděnou. Corča je veselá z počasíčka, tak jsem taky ráda.
Moooc se těšíme!!
PS: Fají nebuď zklamaná, když třeba konečně najdeš vlající plachtu a místo očekávané Roxi tam spatříš mě
Díky všem, co na nás myslí - zítra možná dojde i na modlitby
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 15:55
- Nahlásit
ahoj lidičky, nevíte něco o výletnících ? My jsme ted dorazili z výstavy, máme V1, vítěze třídy a s Leonkou jsme dostaly pohárky v té závěrečné přehlídce mladých ted jdu zalehnout, ayrin už vylehává, bolí nás hlava jak střep, ahoooj
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 19:54
- Nahlásit
ankaras
paní Žíhaňáková poslala smsku, že jsou v pořádku v cíli cca 43km
na otázku, jak dlouho teď bude ležet, mi odpověděla "co já, ale Fája ..."
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 22:40
- Nahlásit
Ja byla taky na vystave - na klubove a to budete cubrnet Elsa nechtela behat a dostala V3, ale nase Chari se prekonala a vybojovala si prenadherne umisteni V2, res. CAC. Ja vim, ze to neni CAC, ale pro me vyhrala Pak ze sezamova nemuze nic vyhrat... :P
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 10:05 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Gratuluju všem vystavujícím !
Janiii
čáááu díííky
Tak hlásím teda že díky drobné zacházce těch kiláků bylo nakonec 45 Návrat domů byl docela krize vrátila sem se až o půlnoci a u Turnova sem si pohrávala s myšlenkou že to tam na benzínce zapíchnu a vyspím se ale tak nějak sem se dokopala k tomu že sem dojela až domů.
Jo a mám docela zajímavej postřeh. Jak sem prvním treku a 28 kilákách nemohla chodit tak dneska nic... chodím normálně NIC mě nebolí!!! a ráno jsme s Fájou dali normoš neošizenou prochajdu a ani ona není nijak mrtvolná.... pravděpodobně teda se unava po 30 kilákách v těch dalších 15 kilákách rozchodí a čék je zase fit
No nicméně celej náš akita team zvládnul trek naprosto úžasně vůbec se nemáme za co stydět. Krom jednoho otisku Fajuščiných špičáků v Ariščině noze který ovšem Ariška hbitě oplatila aby si ta moje čůza moc nemyslela ... tak byla cesta bez jakýchkoliv problémů
Roxana + Ariška
Laida+Corrča
Holky moc díííky, za všecko, hlavně nocleh , byla to moooc povedená akce, těšíme se už dneska na další páč dneska už víme ža na to máme
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 10:54
- Nahlásit
Fajka
Achoooj,
akci taky hodnotíme s Corčou na jedničku s hvězdičkou.
Fajn že si dojela, myslela jsem na tebe,ale ve dvanáct mi padla víčka. A že tě nic nebolí? Já ráno otevřela oči a nechtěla se radši ani hýbat - myslela jsem, co mě nebude čekat - a ono........ NIC - krom jednoho puchýře, jak kdybych nikde nebyla - to včera jsem se večer skoro nehýbala
A Corča? Ta, jakože se jí vstávat vůbec nechce - házela pořád "andílka" na záda = prosím, ještě 5 minut. Jinak žádné následky .
A včera jasně dávala páníčkovi najevo, že jako 45km pro ní není žádný limit. Večer tady ještě běhala po zahradě.
Roxana + Ariška
Fajka + Fajuška
Holky bylo to bezvadný, huš se těšíme na dálší (po relaxaci)
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 10:57
- Nahlásit
ankaras
Gratulace převeliká!!!!!!
Jste holky šikovný!!!!!
Jaktak koukám, tak si vždycky přivezete domu dvě věci - vítezství a bolest hlavy To vám nestačí jen jedno? -Hamouni
Peta Minami
Taky velká gratulace - holky, jste šikovný!;
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:10
- Nahlásit
Fajka
Ahoj,tak gratulujem,že jste došli do cíle.Měli jsme jet taky,zvala más kamarádka co má malamuta a Lentilku,museli tam být.Jenže pak jsme zjistili,že máme zaplacenou výstavu a nejelo se nikam .Myslím,že tak by kluci byli šťastnější,výstavy je neberou.Příští rok chcem zkusit 100 km,tak jsem zvědavá,jestli to ujdem.
Kamarádka to chodí každoročně,a říkala že letos"jdu už nemůžu a koukám,děsnej nepořádek,rozházený věci po lese,konzervy,spacák no prostě všechno z báglu....no jde dál a najednou vidí chlapa,v batohu měl dobrmana,a říká ser..... na věci pes nemůže"šel na záchytný stanoviště
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:31
- Nahlásit
Daimon
Škoda, že jste nebyli, bylo fajn počasí,...
Lentilku jsme potkali = 3 fajnový baby s kočárama a pesanama - tedy všechna čest, smekám před nima. A v jakým tempu to hnaly.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:34
- Nahlásit
Daimon
No takhle nejak by to asi vypadalo se mnou a Chari akorat nevim kdo by odpadl driv... jestli ja nebo Charinka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:38
- Nahlásit
Roxana, Fajka, Laida
- Ahoj, tak gratuluju moc k nachozeným a zvládnutým kilometrům jste fakt dobrý !
Laida
bolest hlavy si přivezu já teda pokaždý, asi z nervů co zase bude ale nakonec pokaždý jedeme domu moc spokojený třeba včera v tom závěrečném kruhu jsem se modlila aby stála, tak ona stála tak já štastná vid a ona do ní zezadu drcla boxerka a než jsem jí zase postavila, tak bych tu boxerku vzala i s tou ukničenou paničkou a prohodila je zdí
Daimon
čáu, pošlete mi fotky vid? mam taky nějaký vaše, tak hned jak se připíchnu tak pošlu
Peta Minami
gratuluju !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:40
- Nahlásit
Daimon
vidí chlapa,v batohu měl dobrmana,a říká ser..... na věci pes nemůže"šel na záchytný stanoviště
šiš tak to je dobrý toho jsme teda nepotkali
NicméNě lentilku jsme potkali no a to byla úplně úžasná banda ženskejch s kočárkama
Jo a lentilkaaaa to je ta čubina co může za ty naše dva kiláky navíc páč panička jí věřila trasu a my se na křižovatce vydali za zkušenejma trekařkama a pak se hromadně společně vracely
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:42
- Nahlásit
Laida
že jako 45km pro ní není žádný limit
pošli je na tu stovku
Ale kupodivu Fája taky nevykazuje nějakej vetší stav nemohoucnosti
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:47
- Nahlásit
Fajka
Jo,znám Romanu už přes 20 let,je to moje spolužačka,je skvělá,ale děsnej blázen
S nima chcem příští rok dát tu 100,ale oni trénují pořád,tak nevím,dva psi se nám do báglu nevejdou
Jinak ste si vybrali špatný parťáky,co vím tak Romana najde vždy o pár kiláků víc,asi ráda chodí ,buď ráda že ste si zašli jen dva,myslím že minule to bylo 10
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:55
- Nahlásit
My bysme byly mrtvy
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 12:03
- Nahlásit
Peta Minami
No nevím jak to zvládnem,ale byla sem ujištěná,že při 100 jsou stanoviště,kam se teda musíš nejak doplazit a když už nemůžeš,tak tě odvezou autem jen nevím,jak daleko sou od sebe ,sem se zapoměla zeptat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 12:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Daimon
Jinak ste si vybrali špatný parťáky,co vím tak Romana najde vždy o pár kiláků víc,asi ráda chodí ,buď ráda že ste si zašli jen dva,myslím že minule to bylo 10
Tak my si je nevybraly jen sme se sešly na jedný křižovatce a bez přemejšlení se vydaly za nima... pak už jsme si pečlivě hlídaly všecky značky a mapu poctivě osobně
Ono taky člověk dostane tel číslo a kdyby bylo jo zle tak zavolá kde je a oranizátoři ho vyzvednou a svezou do základního kempu Ale ta stovka bejvá s bivakem, což teda není nic moc .. leda že by jste jí urvali za jeden den
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 12:31
- Nahlásit
Daimon
Ale mame pry holkam delat vetsi zaprah, tak nevim jak to udelat kdyz jsou tak liny Pry maji syndrom linych akit - problem s prednima nohama. Ze potrebujou vic behat.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 12:32
- Nahlásit
Peta Minami
Ale mame pry holkam delat vetsi zaprah, tak nevim jak to udelat kdyz jsou tak liny
to právě se ta lenost musí přemoct... krom toho ne jen lenost psa ale i lenost páníčka
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 13:28
- Nahlásit
Fajka
Tak jak - už máš nejhodnější akitu pod sluncem? Tak jako já? Corrýš už to zalomil v boudě. Přišla se na přivolání ukázat s hlavou ve formě - éro, ale hned to zas otočila zpátky. Dneska jí asi nikdo nikde neuvidí
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 13:29
- Nahlásit
Laida
s hlavou ve formě - éro
- myslíš uši do stran, jako vykloubené?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 13:33
- Nahlásit
ankaras
myslíš uši do stran, jako vykloubené? - přesně - něco jako jsem utahaná, co chceš? Už ses vypovídala? Tak můžu zas jít do pelíšku?
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 13:39
- Nahlásit
Fajka
Vím to že 100 je s bivakem,jezdili sme leta na vandry,tak s tím problém není,jezdili sme i v zimě,jen sme už trošku starší,tak nevím jak to snesou naše kosti .Ale zase když to nezkusíme,tak se to ani nedovíme a když nedojdem tak se taky nic nestane
Peta Minami
běž s nima do lesa,u nás to funguje,jsou tam zvířátka a lovecký pudy máme teda veliký
Laida
nejhodnější jsou,když dostanou pořádně do těla,to znám
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 13:54
- Nahlásit
Nějaké fotí - ale pozor kvalita - no znáte to.
Jen mi je fakt líto, že nechytím nic v pohybu - pak je to jen dlouhej flek. Tak jen tak pro představu : http://laida.rajce.idnes.cz/Podboransky_dogtrek_-_ 20.6.2009/#album
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 14:02
- Nahlásit
Laida
fotečky pěkný
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 16:20
- Nahlásit
ankaras
my vam take gratulujeme!!!
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 16:23
- Nahlásit
Daimon
No jo ale ja nemam nervy na to cekat jestli se vrati a nezastreli je nakej myslivec.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 16:29
- Nahlásit
Peta Minami
Vrátí? Odkud - přeci panička musí vlát za nimi na vodítku. - tedy tak to funguje u nás - jen si pak té hodné unavené akitky moc neužiju, protože tu chívli většinou prospím
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 16:39
- Nahlásit
Laida
jooo ahaaa tak to jo ja myslela ze sou na volno. Charinka by se mozna vratila, ale Elsa urcite ne... Uz vidim, jak za nima vlaju a hodim drzku o naky koren
|