| Autor |
Zpráva |
Laida
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:37
- Nahlásit
Fajka
nestííhááámeeeeee ... prostě klasika - to píšeš o mně, ne?
po obědě vyrazíme směr k vám - super - myslím, že akorát - pokud tedy nejíte až ve čtyři odpolko, jako se to někdy daří nám.
musíme vzít vysavač - máme dva, jsme přichystaný na nejhorší
jo a vstupák nedorazil - musí to být o.k - Martin tam byl osobně a dokonce mu říkala, kolik se vás přihlásilo - jste mezi nimi
už to má Pája vymyšlený jo, tomu bych věřila
Tak se budeme moc, moc těšit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:42
- Nahlásit
Laida
myslím, že akorát - pokud tedy nejíte až ve čtyři odpolko, jako se to někdy daří nám. v tejdnu jo ale o víkendu doma jíme včas
jsme přichystaný na nejhorší no to bud páč z nás všech budou rozkošný chlupáči....nakonec pak i zvás
Tak se budeme moc, moc těšit
my tákýýýýýý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:43
- Nahlásit
Laida
Martin tam byl osobně a dokonce mu říkala, kolik se vás přihlásilo - jste mezi nimi
jj díííky moc za pomoc
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:44
- Nahlásit
Laida
musí to tam být jak v hrobě
- já bych hlavně dostala panickej strach a snažila bych se dostat ven a umřela bych stresem musí to být fakt hrozný
- ale Ayrina jezdí taky na zadních sedačkách, jednou na ty bučiny jela v tom kufru a byla z toho celá neštastná , když jede na zadních sedačkách, tak chrupá celou cestu, což mi vyhovuje, tak jsme koupili takovej ten potah, je to parádn, natáhne se to na sedačky až k opěrkám hlavy, udělá to takovou vanu a je to super umyvatelnej matroš, že to neprosákne ani vodou jenže ayrin na tom nechce ležet , stojí pořád a vůbec neusne, asi jí to klouže takže se vracíme k dece a vytáhneme to jenom když bude jak prasátko a nebo bude pršet nebo jí nato ještě zkusim položit deku
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 17:00
- Nahlásit
ankaras
Tak to mas vyreseny, protoze Charinku muzes dat do kufru. Jsou zvykly, ze tam jezdi Vzdycky vyndame to viko a maji tam pohodli a jezdi tam obe dve
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 19:34
- Nahlásit
Fajka
z nás všech budou rozkošný chlupáči....nakonec pak i zvás - no budeme všici k zulíbání
mám i nahrádní sáčky do vysavače, tak tu můžete nechat klidně celej kožich
ankaras
Naše Corča nechrápe v autě ani zanic, když už si lehne, je to co říct, jinak musí sledovat všechna auta, jestli dodržují správný odstup
koupili takovej ten potah - taky jsme něco takovýho chtěli, ale říkáš, že to není pro Ayrin ten nejhezčí dárek?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 19:58
- Nahlásit
Laida
taky jsme něco takovýho chtěli, ale říkáš, že to není pro Ayrin ten nejhezčí dárek?
- no takhle, v klidu si tam nelehle, pořád si sedá a kouká z okna, ted musim prubnout, co bude zpátky s dekou, řekla byhc že jí možná vadí ten povrh a nebo to, že je to k těm opěrkám a už nemá ten rozhled ale jinak perfektní dárek pro páníčky byla jsem nadšená
- když ještě 27.června mít nebudete, tak ukážu a nebo můžete rovnou prubnout
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2009 21:18
- Nahlásit
Ahojky lidi, jakpak jste trávili krásný víkend?
Fajka
Těšíme se na fotí (vzaz pro Paika - ať má radost).
Naše nástrahy jste snad přežili bez "větší újmy" - doufám, že si to příště nerozmyslíte - vyrazit k nám.
Přišli jsme dom a padli - hoďku jsme prochrněli. Celkem jsem vás litovala, že ještě někam razíte.
ankaras
Tak copak s Ayrinkou holky, co pak jste dělalxy?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2009 22:53
- Nahlásit
Laida
čáááu , konečně mám chvilku volna dneska, dojčlandi v tahu a já sem ale teda už mrtvá.. ale chci ještě poděkovat za azyl u vás. Máte moooc pěknej byteček, grilčo skvělý . No prostě šecko dííky mooooc.
Rozčísnutá pěšinka se opraví ale ten půllitrovej štumprdlíček nás teda fakt pobavil
Těšíme se na fotí
dodělává teprve Pecku ....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2009 23:00
- Nahlásit
Cauky, lidijove!!!!!
Jsme pred chvilkou dorazili z Tater a musim rici, ze to bylo naprosto genialniiiiii!!!!
Teda kilometrove jsme toho moc nenachodili, ale to prevyseni stalo za to a jsem fakt strasne pysna na Arish, ponevac vysohorsky teren zvladala levou zadni mam asi tak milion fotek, tak az to budu mit nejak sesumirovany, pochlubim se, a samo pak budou konecne i fota z coursingu
Tak myslim, Faji i Laidi, pokud Aja poslape takhle, tak ten trek mozna i ujdem
ankaras
dik za tu vychajdu a z rejpalu si nic nedelej
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2009 23:20
- Nahlásit
Roxana
Tak vy jste Tatrovali - jé.. vy naši horalové, tak to už máte natrénováno. No, my prostě uvidíme, hlavně se nesmíme zapomenout přihlásit. Na fotí se moc těšíme - my - co nic neděláme a jen si líně čekáme
Fajka
ale teda už mrtvá.. - se nedivím, my jsme umřeli hned po příchodu do bytu.
grilčo skvělý - ještě že jste tu nezůstali ještě na dnešní - včera jsem pro případ velkého hladu ještě rozmrazovala v mikrovlnce případné zásoby a nakonec to tam zapoměla. Po dnešních třicítkách si dovedete asi představit, jak rychle jsem s tím běžela ven
půllitrovej štumprdlíček - to bylo fakt nevinný - ale se mnou tedy hnul ten výraz Páji - jak kdybych mu nalila jed - mě by to fakt nenapadlo
Corrýš chrní, co jsme přišli - nakonec tu uzenou packu louská Ronča, když jsme na Fajušku zapoměli.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 07:29 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
dik za tu vychajdu
- no tak to neni za co, jenom jsem to rozeslala , super, že jste si užili výlet fotky potom hoď
Laida
Tak copak s Ayrinkou holky, co pak jste dělalxy?
- radši se ani neptej
Tady je jedna fena AI s PP k darování
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3574055/Akita-inu. php
Roxana, Dania
jakpak se domluvíme na ten červenec? Petr mi volal, jestli prej to domluvíme nějak tak, abychom mohli 26. července na superbiky do Brna, je to neděle
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:33 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
ankaras
Cauky,
26. července na superbiky do Brna, je to neděle
no neni to zrovna ten vieknd co jsme chteli jet?? ale nejsem si stopro jista
Tady je jedna fena AI s PP k darování
super, že jste si užili výlet
to teda, uplne maximalne
Aja se fakt prekonavala
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:36 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
no neni to zrovna ten vieknd co jsme chteli jet?? ale nejsem si stopro jista
- no právě že je, proto bych se s váma chtěla domluvit, jestli třeba místo pátek, sobota, neděle jsme jeli čtvrtek, pátek sobota jestli by to byl problém, nebo ne, protože potřebuju taky vyrazit někam s Petrem, aby jel taky někam podle svýho
- celkově nám to moc nevychází, protože zase radegast je 8. - 9. srpna a my už 8. srpna máme být na dovče v jižních čechách...... takže to vidim na rozhodovačku tři dny před akcí jinak v neděli jsme měli vyrazit na výlet.... no tak to ti pak popíšu jak jsme vyrazily řeknu ti jenom to, že s ayrin žádnej výlet nebyl, ale bylo o ní dobře postaráno, celej den se sprchovala a opalovala s tátou a když jsem přijela večer domu tak byla vysmátá jak lečo, vyloženě odpočinutá a dokonce už i nakrmená
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:42
- Nahlásit
ankaras
jsme jeli čtvrtek, pátek sobota
no tak presne tak jsme o tom s dancou mluvily jako ale zustala bych do nedele, ale myslim, ze kdyz vyrazite pak o den driv, tak to je upa OK
potřebuju taky vyrazit někam s Petrem, aby jel taky někam podle svýho
to chapu proto my jedem pristi tejden na autosalon do Brna
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:44
- Nahlásit
Roxana
proto my jedem pristi tejden na autosalon do Brna
- no vida, tak netřeba vysvětlovat dopísla jsem ještě něco do předchozího
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:02
- Nahlásit
ankaras
dopísla jsem ještě něco do předchozího
Jj, tak to jsi mela Ayrin taky ve skolce co No halvne ze se o ni dedecek pekne staral
Laida
cauky, az ted jsem si vsimla hlavně se nesmíme zapomenout přihlá no to teda neee, supky hupky rychle poslat maila!!!
uz se tesim !!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:11
- Nahlásit
Roxana
No halvne ze se o ni dedecek pekne staral
- to víš, já na ní myslela celej den, že jako jsem jí chtěla vzít na vychajdu, chudák malá a ona se měla jak rochně co všechno dostala na zub jsem se radši neptala...... mluvila jsem s dančou, tak to nebude problém, prý jste se stejně domlouvaly na čtvrtek už tak jenom odjedeme v sobotu odpoledne
|
moth
|
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:26
- Nahlásit
Roxana
ahojky, som moc rada, ze ste si oddychli v "nasich" Tatrach
tu su nase fotky z nedele
http://picasaweb.google.com/mexicanothoorn/Regiona lDogShowSered#
Splash excelovala nad ocakavania
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:30
- Nahlásit
moth
Splash excelovala nad ocakavania
gratuluju a hlavně, že nebyli žádní hadi
|
moth
|
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:38
- Nahlásit
ankaras
jj moc dik hadi neee to dufam, ze bolo prvykrat a naposledy
ale ten res.BIS sa nam hadam este niekedy podari
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:40
- Nahlásit
moth
hadi neee to dufam, ze bolo prvykrat a naposledy
- hlavně že si nekřičela a ještě upozornila paní vedle
ale ten res.BIS sa nam hadam este niekedy podari
- ty si namyšlenáááááááá
|
moth
|
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:45
- Nahlásit
ankaras
ty si namyšlenáááááááá
ved nemusia stale vyhravat ti isti, nove tvare, nove myslienky
a namyslena som, ked mam byt na koho
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:48
- Nahlásit
moth
namyslena som, ked mam byt na koho
jdete brzo na další že jo? tak držim dál palce
|
moth
|
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:58
- Nahlásit
ankaras
jj 5.6. to slubujem Splash, ze sa moze okupat v jazere, ktore je na mieste vystavy, lebo potom dalsia vystava bude az o tri tyzdne
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 11:02 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
moth
ze sa moze okupat v jazere, ktore je na mieste vystavy
- výstava i s koupelí no NEKUP TO ! my se chceme opičit po Aldíkových a koupit Ayrin na zahradu bazének do rybníka to máme něco kolem 7 km tak tam taky snad už brzo vyrazíme
Fajka
- Jani, všechno nejlepšejší k svátku dodatečně
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 07:38
- Nahlásit
moth
gratulujeme
Tak to tak vypadá, že každý slaví nějaké to vítězství - tak to tak vypadá na úspěšné jaro
ankaras
koupit Ayrin na zahradu bazének - paničce se nechce k jezeru? bazének musí být senza - Corča by do něj ale nevlezla - ta radši do řeky - tohle by pro ni byl malý prostor - a nejsou tam rybí - bysme museli koupit i je
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 07:49
- Nahlásit
ankaras
Jani, všechno nejlepšejší k svátku dodatečně
jééé dííík
já nějak nic nestíhám tak reaguju na všecko se zpožděním
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 08:10
- Nahlásit
Laida
paničce se nechce k jezeru
- chce a moc jenže to půjdeme, až se bude moct koupat i panička asi 8 km od nás vyčistlili rybník a už je napuštěnej, tak oknečně se budeme moct jet někam vykoupat, jinak to u nás nejde a nám ho začali čistit letos, jenže je v tak katastrof. stavu, že se nepodařil ani výlov pořádně a pochcípala tam polovina ryb, chodim kolem na vlak a že vydržim něco, tak mam ruku před nosem a mažu , co to jde neodtýkala jim totiž pořádně voda, protože rybník nevyčistili 30 let a nahromadilo se tam 3 m bahna na výšku, což už neni sranda......
- jinak včera jsme napustili (protože ještě nemáme bazének) takovou tu dětskou vanu, co jsem našla ve sklepě a vypadalo to, že je tam žíravina, protože ayrin to obcházele pěkně z dálky, jenže uplynula hodina a našla jsem v tom sedět bráchu takže velkej bazén mít nebudeme tak když ayrin do toho malýho nebue chtít, tak je mi jasný, že tam budeme všichni a pes vedle
Fajka
já nějak nic nestíhám tak reaguju na všecko se zpožděním
- to přece neva oslavila si to? hudlánek od Fajuš byl určo nejlepší
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 08:39
- Nahlásit
ankaras
oslavila si to?
néééééé , já skorem nic neslavím
hudlánek od Fajuš byl určo nejlepší