| Autor |
Zpráva |
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 18:46
- Nahlásit
ankaras
Krasna photo fakt
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 18:50
- Nahlásit
Peta Minami
vid špinavá, mokrá a ještě vykulená
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 18:57
- Nahlásit
Fajuška a Hagísek
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 19:01
- Nahlásit
Fajka
No opravdu krráááásný pár
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 19:03
- Nahlásit
Fajka
Fajuška a Hagísek
- moc jim to sluší
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 19:05
- Nahlásit
Peta Minami
ankaras
že jo
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 19:12
- Nahlásit
ankaras
tady jsou fotky z toho naseho vyleteni
http://terted.rajce.idnes.cz/s_Tlapkou_kolem_Vrben skych_rybniku_-_17.5/#album
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 19:19
- Nahlásit
Fajka
ten výraz znam, to je vyloženě spokojená
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 21:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Peta Minami
krásný fotky ! je vidět že jste si to užívali všichni
Roxana
Vždy s úsměvem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 21:57
- Nahlásit
ankaras
Ayrin kulí strachy oči, že jí akim dožene - ježíš, to je skvělá fotka, kdybych ji neviděla i na normálních záběrech, tak bych myslela, že je to vlkodlak!!!
Teď jsem dozalévala truhlíky před barákem a psiska mezitím už potmě v trávě něco lovili, já že snad cvrčka či tak něco. Pak se někam zdejchli a tak sem je po zalévaní našla vepředu na trávníku o něco se dohadovat. Jdu k nim, říkám: tak ukažte kluci co to tu máte? A Woriček pustí něco z tlamy. To už jsem si myslela, že kus kožené rukavice - třeba. Šáhnu na to a fuj - to nějaké slizké. Čumím, jak jen se to v té tmě dá...a on to chudák zamordovaný žabák. Trdla jedny.
Peta Minami
měli jste hezkou prochajdu, pěkné fotečky.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 22:02
- Nahlásit
Fajka
o tomto sportu nevím ani zbla, jen jsem něco zachytila jak tady probíráte vespolek, ale líbí se mi jak ti dva hezky spolupracují. To je bezva, že i psi umí takhle makat v páru. Neumím si ale představit ty svoje (teoreticky, těžko by berňák běhal za střapcem) - dělali by blbiny a rvali se o něj.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 22:08
- Nahlásit
Fajka
Vždy s úsměvem
Moc diky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 22:39 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
worick
teoreticky, těžko by berňák běhal za střapcem
no ono o akitách se taky traduje že to jsou lenoši na gauč nebo na zahradu a sportovat se jim moc nechce chce to prostě vyzkoušet
ale líbí se mi jak ti dva hezky spolupracují.
jj mě taky....no kdo by to do tý mojí agresivky řekl že jo
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 22:39
- Nahlásit
worickFajka
diky pekne sme si to uzili vsichni
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 22:41
- Nahlásit
Fajka
no ono o akitách se taky traduje že to jsou lenoši na gauč
to mluvis o tech mych gaucovych? Charina je lina jak vepr. Elsa uz taky zacina byt lenivejsi, ale jeste je porad trosku aktivni. Ale rozhodne se dost zklidnila od ty doby co ji mame.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 23:40 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Fajka
No já ani tak nemyslím, že je líný(spíš vyčůraný) a neběžel by. To nejspíš jo. Ale vypadá to dost legračně (běžící méďa) a nakonec by asi zdechnul
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 07:09
- Nahlásit
worick
ahoj fůůůj, žabák? bych řvala určitě zase ayrina tuhle taky něco tahala po zahradě a já pořád koukala co to je, protože to vypadalo napůl jako klacek, jenže polovina zase byla jak nějakej ocas nebo šnůra a pak se s tim na mě rozběhla a já řvala a utíkala , aby mě nedohonila, no komedie, sousedi se asi nenudí
Charina je lina jak vepr
- fakt? já právě četla jak akita nepotřebuje zase tak moc pohybu a u nás to platí jenom když je horko
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:26
- Nahlásit
ankaras
My máme žabáků z jara plné jezero (teď už pulců) a užovek, mně nic takového nevadí. Akorát žabák ten výlet po zahradě chudák odesr...
Líného psa bych taky chtělaaa!!!! My byli v pátek večer běhat v lese. Akorát jsem se vypravovala, když dorazil Tom z práce (vyjímečně brzo,už v sedum) Tak mně přemlouval, ať Berynka chudáčka s sebou netaháme, ať je radši s ním doma. Říkám mu:,,koukni, on vidí postroj na Worickovi, ví co ho čeká, tak ho necháme ať si to sám rozhodne jestli chce jít s náma nebo ne". Jak jsem se rozešla k bráně - už metelil taky. Takže já nemám líného ani jednoho...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 08:32
- Nahlásit
worick
Takže já nemám líného ani jednoho...
- to spíš vypadá, že se nechtělo páníčkovi a sváděl to na psa já línýho psa nemam, ale má za chvíli dost pak jí chudinku lituju jak už nemůže a ona zblejskne nějaký zvířectvo a unavenost je pryč letí jak šílená a pak umírá
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 11:32
- Nahlásit
ankaras
páníček ani jít nemínil, on ani nevěděl, že ještě vyrazím já...Líný - jak na co. V neděli hrál s bráchou a kámošema 3,5h tenis. Potom už se mu nechtělo nic - se ani nedivím. Já v tu dobu uklízela celý barák a potom jsem chtěla s pesama někam na prochajdu, tak to nám teda nevyšlo. Je sprchlé, pod mrakem, jdeme teď. Přesně jak píšeš, Woriček taky táhne jen polovinu a pak už na to kašle, jako že nemůže. Stačila by srna a vyplivnul by klidně duši, potvora.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 18:15
- Nahlásit
No my byly dneska na chate v lese a ja myslela ze Charinu zastrlim Elsa me tahla dopredu, ze chce jit a Charina se tahla za mnou na voditku, ze jsem ji musela na sebou tahnout. To bylo sileny. Ale jakmile tam neco vycmuchala tak to byla ziva az az. A pak kdyz zjistila ze se jde smer chata a sousedi, co jim vzdycky neco daji, tak naramne ozila. Mrcha jedna.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 18:46
- Nahlásit
Peta Minami
tak co to haguro, pojedete?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 20:00
- Nahlásit
Peta Minami
Tak takhle vypadají naše procházky na vodítku - samojed tahne jako trdlo, já mu nadávám a trhám vodítkem ať jde slušně, na což reaguje berňák tak, že vzadu brzdí (asi aby brzdil toho Worička) a já ho táhnu jako kozu na štranku! Komedie.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 08:42 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
"Akity Voděradskými bučinami"
Zveme Vás na další společnou procházku plemene AA a AI. Tentokrát se bude procházka konat ve Stř.kraji, kde půjdeme stezkou Voděradských bučin. Stezka vede lesem, kolem tečou potoky a na konci stezky je možné nechat pejsky vyráchat v rybníku. Trasa je to velmi nenáročná, téměř po rovině, je přiměřeně dlouhá, takže jí opět bez problémů zvládnou jak štěňata, tak veteráni.. Trasu jsme si prošli a hospůdku vyzkoušeli.
Tak, jako minule bude procházka zakončena posezením v restauraci „U Henců“, kde je možné posezení jak uvnitř, tak venku. K pejskům jsou zde vstřícní a
k dispozici mají i nějaké misky na vodu.
Těšíme se na Vás a Vaše čtyřnohé miláčky !
Sejdeme se :
27. června 2009
ZDE
restaurace - www.uhencu.cz
možné informace na americani_cz@centrum.cz
Rádi bychom pro Vás připravili něco malého na památku a tak potvrzení účasti vítáme.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 08:59
- Nahlásit
Co je Stř. kraj?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:02
- Nahlásit
inu
Co je Stř. kraj?
- no to bude asi středočeskej
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:06
- Nahlásit
ankaras
to mě napadlo, ale že to je napsaný takhle, tak jsem si myslela, že v tom bude něco temnějšího, tajemnějšího
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:09
- Nahlásit
inu
to mě napadlo, ale že to je napsaný takhle, tak jsem si myslela, že v tom bude něco temnějšího, tajemnějšího
- jj, jako že jsme domluvili novej kraj ? jooo, je to možný
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:32
- Nahlásit
ankaras
No, třeba Středozemní, nebo Střevní
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:32