Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Peta Minami
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 21:27
- Nahlásit

inu
JJ cetla jsem Jsem zvedava jaky to bude mit vliv na chov akit u nas v CR jak v clanku naznacila, ale uz vic se to tam nerozvijelo.

inu
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 21:28
- Nahlásit

Fajka
a nebo někde ouplně jinde.. záleží, kdo jim tam tlumočil

Peta Minami
Jsem zvedava jaky to bude mit vliv na chov akit u nas v CR
se bojim, aby z toho nebyl mezinarodní konflikt

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 21:33
- Nahlásit

inu
No to doufam Uvidime co se stane. Vice se asi dozvite na prednasce na Haguro No Kaigo.

inu
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 21:43
- Nahlásit

Peta Minami
ty nejedeš?

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 21:54
- Nahlásit

inu
Neee mame to moooc daleko a zatim nemame autiko. Vlakem nejedu Na aute se pracuje, ale do sraziku to nestihneme.

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 22:47 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fajka
pravda je jako vždy někde uprostřed
asi mas pravdu, precedo

clanek zajimavy, v jistem smyslu samozrejme tez naprosto tendencne ladeny, nicmene preci jen pojednani konkurencni strany mi prislo ponekud, ehm, stavnatejsi ..

PS. Fajko
Ted jsem mrkla na stranky, po precteni vystavniho posudku mi ponekud poklesla celist, je jasny, ze kazdy rozhodci ma jiny vkus, takze nic proti osobnimu pohledu, nicmene toto se mi uz zda az prilis ..
nehlede na to, ze hodnotim jako velice smutny fakt, ze klub nominuje na velmi prestizni akci, jakou by klubova vystava, dokonce se zadavanim titulu KV, snad mela byt, allroundera bez jakychkoli blizsich zkusenosti s plemenem ..

Ou jeeee

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 23:17
- Nahlásit

Roxana
asi mas pravdu, precedo
to su rád

po precteni vystavniho posudku mi ponekud poklesla celist
hele a víš že mě ani ne... když sem nastoupila do kruhu a shlídla situaci tak mě to bylo víceméně jasný, protože prostě Fejkyna přerostlá je a oproti ostatním červeným fenkám vypadala jak pes

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 23:38
- Nahlásit

Fajka
vsak jo, ja nehodnotim umisteni, ale ten posudek! mam pocit ze si pomerne protireci .. tez me napadlo, ze po uhrazeni vsech nakladu spojenych s vystavou obdrzet z klubovky takovy posudek, ktery by sel dle vycerpavajiciho sdeleni zvladnout i pri prujezdu F1 okruhem v Monaku .. no nekup to

mmch, ta prerostlost - nevim, myslela jsem, ze jste presne na horni hranici standardu? pokud je mi znamo, tak penalizovat se snad ma za znaky, ktere jsou mimo ramec standardu¨...

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2009 23:50
- Nahlásit

Roxana
ktery by sel dle vycerpavajiciho sdeleni zvladnout i pri prujezdu F1 okruhem v Monaku .. no nekup to
no já koupila

nevim, myslela jsem, ze jste presne na horni hranici standardu jo to jsme ale když máš v kruhu skoro 9 mrňavých fenek a jednu pořádně urostlou tak samo rozhodčí podlehne dojmu že ta mrnavost je normální a ta jedna je halt už moc velká.. krom toho fenka za náma vypadala jak sedmiměsíční štěně
A ono je to vcelku jedno jestli je rozhodčí allrouder, nebo nějakej vodborník ze slovinska že...
co se týká posuzování tak mě už asi nic nepřekvapí a opět se potvrdilo že taky dost záleží na tom kdo toho psa vede a ani né to jak ten pes vypadá ...

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 06:30
- Nahlásit

Fajka
pani, pani, že vám to eště stojí za to

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 07:18 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dobrý ráno, tak jsem taky přečetla i druhý článek

Roxana
ahoj, prosim tě já ti pošlu mejlíka

Fajka
tak jsem koukala na novinky a ty ještě nemáš fotky, já už jsem jak šílená, jsem u tebe na stránkách tak 10x denně
- taky nechápu jak Vás mohli dát do haly, my tam byli toho 11. dubna a taky to bylo v hale, kruh naproti, než jste byli ted a to snad bylo ještě horší, protože jsme tam byli s čivavama, těma holýma prcatýma pejskama a ted to tam lítalo...... a ted každej pouštěl ty svoje prcky na ayrin se slovy : "nebojte, ona je na velký psy zvyklá" jenže si vezmi, že zrovna u čivavy stačí špatná rána packou a je vymalováno no,... bylo to hrozný

Cujinka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 07:29
- Nahlásit

dobré ránko,výstava v hale otřesná,nedýchatelno,žádnej prostor a nervozní hafíci plus páníčci,no prostě hala byl úlet

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 07:39
- Nahlásit

Cujinka
ahooj, tak v kolik si odjížděla včera, my usedli do auta a petr povídá : "Iveto, to tvoje - jedeme k leoně nebo k tamaře NA CHVILKU už ti teda nesežeru"

Cujinka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 07:57
- Nahlásit

ankaras
chytrej chlapec ale je mu to stejně prd platný velebnosti

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 07:59
- Nahlásit

Cujinka
chytrej chlapec ale je mu to stejně prd platný velebnosti
- asi tak jenže s váma on se zasměje takže si nestěžuje, dělal si spíš srandu, ono to rychle uteklo ty jo, dyt jsme přijeli před pátou a odjíštěli po sedmý jinak košík jsme zkoušeli pak doma v obýváku a ona dělala jak kdyby ho neměla vůbec jí to nevadilo a ještě se hrnula že omucká mamku a dala jim tim košíkem do zubu jinak sedí dobře, do očí jí nakonec neleze, já jí to tam narychlo v krámu asi špatně zapnula

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 08:34
- Nahlásit

Brý ráno...
ankaras
tak jsem koukala na novinky a ty ještě nemáš fotky, já už jsem jak šílená, jsem u tebe na stránkách tak 10x denně
no jo no...Pája nestíhá sim tě a na co čekáš? na výstavu japonců a nebo na výcvikáč

inu
pani, pani, že vám to eště stojí za to
máte pravdu ..nestojí

Cujinka
dobré ránko,výstava v hale otřesná,nedýchatelno,žádnej prostor a nervozní hafíci plus páníčci,no prostě hala byl úlet
jj tak sem ráda že to není jen můj pocit

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 08:37
- Nahlásit

Fajka
no jo no...Pája nestíhá sim tě a na co čekáš? na výstavu japonců a nebo na výcvikáč
- na fšeckó na nějaký novinky, nikdo nic nedává, by to mělo být povinný každej den abych měla v tý práci co číst a měla důvod, proč se neučit, né? a co střecha vůbec?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 08:40 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

ankaras
na fšeckó
aháááá

na nějaký novinky, nikdo nic nedává, by to mělo být povinný každej den
no to řiká ta pravá

a co střecha vůbec
no nebudeli pršet tak v pátek jde dolů lešení a je to
od příštího tejdne zase chodím normoš do práce... to bude rána po měsíci a půl doma

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 08:44 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Fajka
no to řiká ta pravá
- no právě jenže my teď nic nemáme jedině že bych napsala, jak Ayrin přerostla mojí 156 cm babču a každou návštěvu se jí vyloženě snaží dostat po skoku nakolena

od příštího tejdne zase chodím normoš do práce... to bude rána po měsíci a půl doma
- tý jo, to teda jo, ale to nějak vydýcháš já teď heldam novou práci a to je trošku horší
¨taky bych chtěla být doma aspon měsíc

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 08:54
- Nahlásit

ankaras
taky bych chtěla být doma aspon měsíc
no jo no jenže u mě to znamenalo nejen dělat všechnu práci co normálně v kanclu v bojovejch podmínkách ale ještě běhat kolem řemeslníků brát telefony a udržovat chod firmy jak kdybych tam normálně byla každej den...

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 09:01
- Nahlásit

Fajka
normálně byla každej den...
tak to je blbý, to je fakt snad ještě horší, co? to jako já když přijdu po tejdnu do práce a starosta mi dá takovou otázku, že bych šla do kolen : "Netěšila už ses do práce? Já bych tejden nevydržel". Po přesvědčení že takovej teda problém fakt nemam na mě kouká docela nechápavě on se těší z dovolený do práce !!! to nepochopim

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 09:15
- Nahlásit

ankaras
workoholismus ti asi nic neříká, coooo?

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 09:17
- Nahlásit

inu
workoholismus ti asi nic neříká, coooo?
- to teda opravdu ne mě baví pracovat, ale když mam dovču, tak mam dovču Petrovo mamka je workholička a to je hrozný...... to je snad až nezdravý

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 09:18
- Nahlásit

ankaras
mě baví pracovat
hm, to já mám poslední dobou KOPR

Cujinka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 09:19
- Nahlásit

Fajka
ještě k té výstavě,byla jsem jako divák,což se mně jen tak nepoštěstí a viděla to co jindy je nemyslitelné,mně se to líbilo,ta hala je prostě horor,a o rozhodčích nemá cenu polemizovat,hezky jsem si všechny,nebo alespoň většinu prohlídla jinak a lépe než kdy jindy a musím říct,že by si to měl asi takhle prohlídnout aspoň jednou za čas každej vystavovatel,jinak na to neni čas

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 09:21
- Nahlásit

inu
hm, to já mám poslední dobou KOPR
- to já už jsem tady z toho taky hotová, docela se těšim někam jinam, ale jestli něco vůbec teď seženu

Cujinka
to máš pravdu, já teda nejsem žádnej vystavovatel ale byla jsem se podívat teď v Praze bez Ayrin a tak jsem si všechno prohlídla, našla ty tanečky s psíkama, agility a všechno prošla

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 09:28
- Nahlásit

Fajka
cauky, vcera mi umrelo pripojeni

no nic, me to proste celkem prekvapilo a proste myslim, ze pro klub je to fakt ostuda (nehlede na dalsi vypecene triky, viz, ten katalog ), ale samozrejme - muj os. nazor

ankaras
napis napis

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 09:30
- Nahlásit

Roxana
napis napis
už jsem dávno napsala

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 10:07
- Nahlásit

ankaras
a v jakým oboru to hledáš?

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 10:10
- Nahlásit

inu
a v jakým oboru to hledáš?
já koukam všude poněvadž bych aspon na rok chtěla vypadnout z kanclu, jsem ráda, že jsem tady, ael asi nic pro mě, ale mam začít dělat účto..... nebaví ale mohlo by mi to finančně píchnout

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání