| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 10:11
- Nahlásit
ankaras
ee.. jakože chceš nebo nechceš vypadnout z kanclu?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 10:17
- Nahlásit
inu
ee.. jakože chceš nebo nechceš vypadnout z kanclu?
- aspoň na chvíli bych chtěla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 10:27
- Nahlásit
Roxana
a proste myslim, ze pro klub je to fakt ostuda (nehlede na dalsi vypecene triky, viz, ten katalog
jo jo vím že si tím ted asi podříznu větev, ale s tou osudou jako dost souhlasím, zmatků spousta, a když po klubu člověk něco chce tak čeká 14 dní a reakce naprosto žádná
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 10:54
- Nahlásit
ankaras
aspoň na chvíli bych chtěla
tak to je jednoduchý, jdi se projít
Fajka
proto je dobrý do takovýho klubu nelízt
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 10:58
- Nahlásit
inu
tak to je jednoduchý, jdi se projít
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 11:00
- Nahlásit
Fajka
Jj, to je tak, kdyz narodni organizace deleguje pravomoci na kluby a zavladne pak takova mala, mila totalitka
rada do klubu nelizt je urcite uzitecna, ovsem pak se musi pocitat s tim, ze si dotycny neskrtne ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 11:12
- Nahlásit
inu
Roxana
proto je dobrý do takovýho klubu nelízt
jj bylali by možná varianta uchovnit bez toho abyćh se stavala členem nějakého klubu tak sem se určitě nestala členem, bohužel tato varianta u nás nejde
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 11:15
- Nahlásit
Fajka
jj bylali by možná varianta uchovnit bez toho abyćh se stavala členem nějakého klubu tak sem se určitě nestala členem, bohužel tato varianta u nás nejde
asi tak ..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 11:18
- Nahlásit
Fajka
bohužel tato varianta u nás nejde
pročpak asi, že
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 11:21
- Nahlásit
ankaras
No co, chtělas jít jen na chvilu, nee?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 11:23
- Nahlásit
inu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 11:34
- Nahlásit
inu
- že někdo vymyslí takovej nápad, to mě teda nenapadlo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 11:38
- Nahlásit
ankaras
že někdo vymyslí takovej nápad, to mě teda nenapadlo
to je proto, že mě neznáš, já su všeho schopná, hlavně zajímavejch asociací
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 11:43
- Nahlásit
Fajka
hezky napsany povidani z VV
po tech clancich z posledni doby, prospikovanych jedovytama narazkama , uplne pohlazeni
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:17 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
po tech clancich z posledni doby, prospikovanych jedovytama narazkama , uplne pohlazeni
- vid to je úplně jinej odvar na to se těšíš
at jeden nebo druhej článek z japonska, tak plnej arogance
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:31
- Nahlásit
ankaras
at jeden nebo druhej článek z japonska, tak plnej arogance
ale ale, snad to není kritika místního chovatelstva?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:34 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
inu
ale ale, snad to není kritika místního chovatelstva?
- ne, to já si jenom přečetla nějakej článek nic víc
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:41
- Nahlásit
ankaras
no.. tak píšeš o aroganci
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:41
- Nahlásit
inu
no.. tak píšeš o aroganci
- no samozřejmě, ta na mě blafla z těch článků
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 12:55
- Nahlásit
ankaras
no, ale aspoň je vidět ta názorová nejednotnost na AI u nás.. fakt mě mrzí, že jsem tam nebyla a nevim
, co tam fakt říkali. Třeba o tý vzácný modrý, křivejch nohách a límcích.. to se tu mele furt dokola..
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:01
- Nahlásit
inu
ankaras
taky jsem četla,mně se líbí článek od poradkyně chovu,je kultivovaně napsanej ,dobře se čte a jsou tam informace a další na sebe jistě nenechá dlouho čekat asi to bude seriálek,já se těším a tleskám,nakonec se možná i vyčistí vzduch a to je taky potřeba,možná jsem to sem neměla psát a poslechnout tu výhrůžku v prvním článku.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:11
- Nahlásit
Cujinka
upřímně, nějaká ozdravná bouře by neškodila. Fakt mě to nevražení nebaví a už vůbec ne ty řeči, že jde všem o psy, když to není pravda. Je fakt potřeba, aby se lidi dělili po táborech, když maj něco (celkem podstatnýho) společnýho?
Ale jestli bude pokráčko nevím, spíš mi tam přišlo plno náznaků, které se nebudou dál vysvětlovat.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:17
- Nahlásit
Cujinka
možná i vyčistí vzduch a to je taky potřeba,možná jsem to sem neměla psát a poslechnout tu výhrůžku v prvním článku.
a cos napsala tak strašnýho?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:22
- Nahlásit
Cujinka
no, myslim, ze ankaras to vystihla dobre, on ten clanek je jiste kultivovany, nicmene ta nabubrelost je tam uplne stejna, jen je obleknuta do krasneho nacancaneho kabatku
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:23
- Nahlásit
Roxana
do krasneho nacancaneho kabatku
- ano, jeden je lidovej, jak to kdo cítí a druhej je zabalenej do hezkýho slohu a to hodnotim článek a je jedno od koho je
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:24
- Nahlásit
inu
souhlasim a jak to tady tak sleduju,je asi opravdu třeba klepnout pár lidí po prstech,ono když člověk dělá,že to nevidí,tak těm dotyčnejm,rostou křídla a drzost je bezbřehá,nota bene se zaobalí do letitejch zkušeností,teda to pak vypadá,že to je ta pravá cesta a to si myslím je třeba trochu vyřešit,přeci neni záruka kvality chovu to,jak dlouho to kdo dělá,to si nemyslím,že je ta pravé ořechové
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:27
- Nahlásit
Cujinka
No, hlavně jakou to asi dělá celý vizitku české akití komunitě jakožto celku vůči třeba světu?
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:32
- Nahlásit
Roxana
no ,já to zase vidim takhle,ty informace chceme slyšet,chceme vědět co tam bylo, jak to tam bylo a proč to tam bylo a ať už je to napsané kýmkoli,nějaká kritika bude,musel by to psát člověk který je nezasvěcen s chovem nemá co do činění,pak by možná byl pohled objektivní,těžko říct.Zase na druhou stranu,ty výstrahy v tom prvním článku,ty bych jaksi řekla,si nějakou odvetu přímo vyprosily
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:39
- Nahlásit
inu
já bych s tou vizitkou ještě počkala,nedomnívám se,že je to jinde jinak a tady to bude mít jistě nějaké pokračování,myšleno článek,fotky a konečně i v Kolíně nějaká přednáška,nakonec budou tam obě pisatelky a tak se třeba dozvíme něco,co napsáno nebylo a nebude.Jo a abych nezapomněla,u prvního článku už je něco dopsáno,nevím jestli jste četli,je to na konci, modrým písmem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:40
- Nahlásit
Cujinka
člověk který je nezasvěcen s chovem nemá co do činění,pak by možná byl pohled objektivn
jenže když tomu zase vůbec nerozumíš, těžko o tom můžeš psát.
ty výstrahy v tom prvním článku,ty bych jaksi řekla,si nějakou odvetu přímo vyprosily
nechci se nikam přidávat, ale já tam čtu naopak reakce na akce, které už proběhly (viz nasprejování psa namodro - už ale nevím, kdo to byl) a co tak slýchám z různých stran, zrovna dost lidí vidí u některých lidí protekcionismus, ať už tam je nebo není.
Ale obecně se do toho sporu míchat nehodlám. Nebyla jsem tam, žádného japonského chovatele bohužel neznám, abych mu mohla napsat a zeptat se ho, takže nám všem holt nezbývá než věřit, čemu chceme
|