Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 08:42 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Fajka
néééééé , já skorem nic neslavím
- to my vždycky všechno, ale poslední dobou to taky nějak odpadá že mam svátek nebo narozky si vzpomenu ten den a Petr je na tom ještě hůř tuhle koukal do mýho kalendáře a říká - Iveto, já ale nemam narozeniny v červnu, ale v červenci

jj byl a byl taky měkně chlupatej, páč už zase shazujeme kožuch
- to bude tim počasim, je to fakt hrozný, vždyt hned po zimě ani nebylo žádný jaro, normálně v Plzni už mají třešně jeden strom červený a druhej zelený a takhle se to tam střídá jsem byla docela vyjevená, zase jí aspoň bude trošičku líp než s kožuchem

- koukala jsem na fotky z tý Pecky, fakt pěkný u některých jsem se i zasmála, doufám, že to ten pán přežil bez újmy na zdraví

a tohle je taky super

a nebo zápasy

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:16
- Nahlásit

ankaras
jj pán v pohodě přežil a i doběhl

no to byla pěkně drsně hlídací čivava. Páč měla za zadkem další dvě velký psiska. Dycky začala ječet zalarmovala ty druhý dva a pak se zdekovala

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:22
- Nahlásit

Fajka
Dycky začala ječet zalarmovala ty druhý dva a pak se zdekovala
má to dobře vymyšlený, to jako jsme byli v tý MB, tak ty čivavy zavřený v těch přepravkách řádily jak černý ruce, řvaly tam jak kdyby chtěli ty velký psy zamordovat, byla bych zvědavá co by se stalo po vypuštění tý dravý zvěře na ty akity

jj pán v pohodě přežil a i doběhl
Pája to super zachytil To byl ten výcvikovej tábor jak je pro berňáky? A nebo tenhle pro všechyn možný plemena?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:27
- Nahlásit

ankaras
To byl ten výcvikovej tábor jak je pro berňáky? A nebo tenhle pro všechyn možný plemena?
né berňáků bylo jen asi 5 a jinak tam bylo všechno možný

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:37
- Nahlásit

Fajka
né berňáků bylo jen asi 5 a jinak tam bylo všechno možný
- mam známýho, co mi dělá, nebo nám dělá počítače doma , vždycky když je zapráskam tak, že je to na spadnutí a ti se rozhodli s přítelkyní že si koupí bez PP berňáka a že jsem blázen, že jedu pro psa prej do Ostravy a že s PP, no že to nikdy a tak - takže jsme si trochu vyměnili názory a minulý týden mi psal, že štěndo už je v břichu a že to bude fenka s PP a jedou pro ní do Brna a jestli bych prej Lucku vzala na nějaký ty vycházky a tak ...... tak mam pocit , že další beznadějný případ

- mně se tam na těch fotkách líbí ta fenka s tim bílým flekem na čumáku, originál

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:40
- Nahlásit

ankaras
mně se tam na těch fotkách líbí ta fenka s tim bílým flekem na čumáku, originál
no to bude Nessinka ta je prostě jedinečná

tak mam pocit , že další beznadějný případ

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 10:47
- Nahlásit

Fajka
no to bude Nessinka ta je prostě jedinečná
jj, to je ona, zrovna koukam na její stránky je fakt hrozně zvláštní , taky jsem koukala na fotky k Míle z výstavy a to je teda kruh obřích rozměrů to snad už neni ani možný
- dneska letim z práce naštěstí už ve 12, jdu se pokochat zvířenou k babče, ta si toho anduláka ochočila jak pejska, přivolání na ruku ale on jí má taky dobře vychovanou, když nechce bejt sám a nikde jí nevidí tak řve, dokud nepřijde, horší to bylo prý dneska dopoledne, když babi si vyšla na trhy a papouch doma řval prej dědovi dokud nepřišla a nestačilo mu, že si k němu sedl on bych nevěřila, jak zaměstná jedna andula dva důchodce, volají mi každej den co dělají , a co fajuš to hárání? a co vůbec nová střecha, jak šlape?

Roxana
ehm, ehm, kde si???

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:05
- Nahlásit

ankaras
co fajuš to hárání?
booooože jaký hárání zase ?

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:14
- Nahlásit

Caukyyyy,

ja moc moc nestiham nejak jsem se po tech Tatrach nestihla zaklimatizovat a mam resty, kam se podivam A to k tomu kazdy puldne mame pracovni v terenu, takze mi to naskakuje i v kancelari, des

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:17
- Nahlásit

Roxana
mam resty, kam se podivam
- jojo, to bych řekla

Fajka
booooože jaký hárání zase
- néééé žádný - myslela jsem že si tady psala, že ted nějak hárala často, tak se ptam jestli se jí to srovnalo

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:23
- Nahlásit

ankaras
jojo, to bych řekla
coze, ti taky neco dluzim??

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:24
- Nahlásit

Roxana
coze, ti taky neco dluzim??
jj, něco okolo 10 000,- , ale neboj, počkam ti ještě
- taky dlužíš stránky a fotečky

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:28
- Nahlásit

ankaras
počkam ti ještě
jen pockej, zerterko
taky dlužíš stránky a fotečky
no to driv nez na vikend nedam

MilanS
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:34
- Nahlásit

ankaras

no čerstvá zkušenost s čivavou z Litoměřic, kdyby Akim rychle neucukl tak už mu visela na čumáku takže bacha, jsou nebezpečný !!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 11:34 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
no to driv nez na vikend nedam
- to je dobrý, to je víc než dobrý ! lepší než v zimě

MilanS
- tak ještě, že uculk a nedal si jí za stoličku to Ayrinu ťafnul ten york jsou to ale bláznivý malý psíci

worick
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 16:10
- Nahlásit

ankaras
tak vy budete mít kámošku malou berňačku? Paráda. To nám budeš pravidelně přispívat s postřehama k ,,berňuchom" na fórum. Těším se.

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 17:31 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
no vypadá to, že jo ještě neví jestli pejska nebo fenku, to je tak 50:50 a vybrali si právě chovku až od brna , protože všechna štěnda, co si prohlíželi jim přišla taková jako smutná ve výrazu a tohle vypadá na draky počkej,zkusim najít odkaz je to prý 22-letá holčina zapálená do hafanů a má dvě fenky

- tak se mi zadařilo : http://www.od-bile-vrby.estranky.cz/ a mamčou má být ta Ebbie

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2009 21:35
- Nahlásit

ahojky lidicky zase sem tu chvilku nebyla

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 08:25
- Nahlásit

Dobrý ráno,

Peta Minami
ahoj, tak zrovna taky dělam kartičky na dětskej den a bude se tady spát ve školce tak jsem si na tebe vzpomněla, že si to psala, že taky spíte a tak se nedostaneš na Haguro možná

Laida
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 16:18
- Nahlásit

Zdravím všechny

Roxana
Fajka
Holky, můžete mi poslat link na ten dogtrek? Díky Je na čase se přihlásit¨

ankaras
Ahojte holky, tak co princezny? Huš se těším na Bučiny, to se ještě načekáme.

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 16:21
- Nahlásit

Laida
ahojky, my se máme dobře, akorát jsme dorazily z vychajdy, jak u vás?

Tak lidičky výstava národní v Klatovech a AA je tam pod VJP opět

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 16:37
- Nahlásit

Laida
cauky, je to tady:

http://www.dogtrekking.info/propozice_podborany_09 .htm

uz se moooc tesime

ankaras
AA je tam pod VJP opět
nic noveho pod sluncem ze jo

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 16:46
- Nahlásit

Roxana
nic noveho pod sluncem ze jo
- no, nic moc, jestli to půjde podle abecedy, že? tak jsem tam napsala mejla třeba to opraví

Laida
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 16:49
- Nahlásit

Roxana

Děkuji za link

Povinná výstroj:Turistická – baterka, láhev s pitnou vodou, miska pro psa, mapa KČT č. 30 a 7 , lékárnička, botička pro každého psa, který vyrazí s účastníkem na trať co to???? to já neznám????? To jako bačkory s sebou???

ankaras
AA je tam pod VJP opět - no prostě máme 2 v 1 - dvě rasy v jedné

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 16:53 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Laida
ale neee, to kdyby se pesan treba zranil na tlapce

v ty nasi kategorii je potreba jen jedna, longari musi mit dve (vsak jdou taky stovku! )

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 16:55
- Nahlásit

Laida
To jako bačkory s sebou
- jojo, pro oba a Corče vezmi pantoflíčky

Roxana

ale neee, to kdyby se pesan treba zranil na tlapce to vůbec neznam tak jsem si přečetla o běhu u kola a o běhu celkově a velký plemena i s malýma tréninkama do 2 km nebo i 1km mají čekat alespon do roka a půl, psi, který nejsou mohutní a malá plemena můžou od jednoho roka

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 17:01
- Nahlásit

ankaras
mají čekat alespon do roka a půl, psi, který nejsou mohutní a malá plemena můžou od jednoho roka
Jj, ja myslim ten rok je opti hranice .. jinak treninky podle me zacinat do toho kilaku max., idealne pro mladocha zacit s treba 500m .. a pomalu, nezapominat, ze prirozeny pro pesy je klus, ne cval

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 17:03
- Nahlásit

Roxana
ze prirozeny pro pesy je klus
promiň, ale tohle mě dostalo, než já ayrině vysvětlila, co to je klus to bylo peklo dneska jsme kousek běželi a ona chvíli kluše a pak zrychluje, zrychluje, pak už já křičim - auáááááá a nestíham kmitat nožkama
- už se těšim na příští rok, vyrazíme s váma na nějakej ten dogtrek ale kratší

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 17:06
- Nahlásit

ankaras
neboooj, ona z toho vyroste
už se těšim na příští rok, vyrazíme s váma na nějakej ten dogtrek ale kratší
jasne! jen tech kratsich moc nebejva, spis jsou tech 35/40 kilaku .. vsak si nemysli, sem na sebe docela zvedava, tolik jsem jeste nesla

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 17:09
- Nahlásit

Roxana
neboooj, ona z toho vyroste
- tak já doufam ale nemyslim si to

- no Janina šla taky nějakej ten přes 20 km ne? ale neni to jako asi ofiko dogtrek, ale vypadalo to fajn
vsak si nemysli, sem na sebe docela zvedava, tolik jsem jeste nesl
- tss, ty to zmákneš já bych to neušla a navíc bych musela koupit a prošlápnotu ty botky asi si je budu přát k něčemu petr si taky přeje vejfuk na motorku tak já boty

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání