| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:02
- Nahlásit
Roxana
bych se s ni mela snad odstehovat nekam na aljasku
- no nevim, právě by si asi měla někam do teplých krajin, protože když se odstěhuješ na aljašku, tak až půjdete na vychajdu, tak nikam nedojdete a budete se jenom válet a rochnit ve sněhu
- jenže Ariška totiž ví, že jí ten snížek jde k pleti , koukala jsem i na aktualizaci štěndů
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:04
- Nahlásit
Roxana
Taky jsem fšecko prohlídla, ty fotky z Tater jsou nááádherný..... miluju Tatry.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:07
- Nahlásit
ankaras
no nevim, právě by si asi měla někam do teplých krajin, protože když se odstěhuješ na aljašku, tak až půjdete na vychajdu, tak nikam nedojdete a budete se jenom válet a rochnit ve sněhu
no to mas na jednu stranu pravdu, ale v teplych krajinach by to pro ni asi taky moc enbylo .. to ja bych si treba na takovy seychely dala rict hned
koukala jsem i na aktualizaci štěndů
no, zatim tam toho moc neni
vlk
Jee, ahojky, pani sibackova
miluju Tatry.
ja takyyyy, desne mooooc urcite tam musim zas brzo ject
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:11
- Nahlásit
Roxana
Takže tam teda není s psama až takovej problém ? A kde jste byli ubytovaní ?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:14
- Nahlásit
Roxana
to ja bych si treba na takovy seychely dala rict hned
- jééé, ani mi neříkej, teď jsem úplně nešťastná
- necháme psiska doma, nakrademe a pojedeme
vlk
ahoj vlčku , tak co dvě slečinky? Jak se jim daří? Kvijový by šel ten snížek taky k pleti
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:18
- Nahlásit
ankaras
nazdárek, slečinky se maj skvele zrovna se povalujou v posteli....Kvijová snížek taky miluje jen se moc neválí, spíš v něm noruje a žere ho pným pyskem.....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:23
- Nahlásit
vlk
Takže tam teda není s psama až takovej problém ? A kde jste byli ubytovaní ?
v penzionu na Strbskym plese, a vsichni byli strasne mili pani recepcni byla uplne unesena rikala, ze ma sestru, co pracuje na chate pod soliskom, a ma dva BSO, a pry s ni jezdi nahoru na sedackovy (!) lanovce super proste
a jinak lidi docela poznavali akitku, par jich trefilo dokonce i kontinent
a co se tyce problemu, tak my fakt zadny nemeli, ba naopak, tuk tuk!
arish byla vetsinou na postroji nebo na ehm, na volno (to by se nemelo, vim) fakt i do lanovky na Skalnaty pleso nas pustili v poho, jen na ten lomnicak ne takze za me - super! Ale jak rikam, na prechod nebo nejakej vyslap az na Krivan nebo treba na prechod sedla (Prielom napr.) bych ji fakt nebrala ..
ankaras
jj, tak az budes mit kapital, tak se ozvi
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:26
- Nahlásit
Roxana
a nemáš odkaz na ten penzion ???? Jsme uvažovali s kámoškou, že bysme někdy začátkem září vyrazily na týden do Tater....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:30
- Nahlásit
vlk
spíš v něm noruje a žere ho pným pyskem
- takže vy zase nemůžete na aljašku, protože byste tam všechno zbaštily
Roxana
jj, tak az budes mit kapital, tak se ozvi
potvoro
- Danča posílala mejlíka, četla si? ještě nevím jak to vyjde, je to za dlouho , zase když je to tak pozdě, tak bychom mohli podniknout aspon nějaký výletíky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:32 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
vlk
Jj, vystracham, ti poslu mailem??
bysme někdy začátkem září vyrazily na týden do Tater....
jo, to muze taky fajn termin i s sibinkama?
jediny, pred cim bych prave varovala, je jet tam v hlavni sezone, to je celkem znechucujici, takhle mimo je to proste balzam na nerviky
my se tam chystame jeste na ten prechod, ale to teda zas bez arish, udelame si tour de dvoutisicovky , ale asi az nekdy v rijnu ..
ankaras
tedka jsem to cetla
super, tak snad to vyjde!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:35
- Nahlásit
ankaras
takže vy zase nemůžete na aljašku, protože byste tam všechno zbaštily
můžem, jsme malý to bysme tam nepožraly ani za sto let....
Roxana
jo jo se šibinkama a vodící ovčandou....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:37
- Nahlásit
Roxana
super, tak snad to vyjde!!
- no, uvidíme , tak si můžu v klidu vybírat už dovču, protože se chystáme na týden do jižních čech jenom a mam ještě 25 dní a do srpna to musim vycamrat, nenecham jim ani den
vlk
můžem, jsme malý to bysme tam nepožraly ani za sto let
- jooo, co ty víš árčí třeba jedlíček neni ale kvijová by třeba byla u vytržení . Viděla si ted na inuvnouzi toho haskouna se šibou? ten byl božííííí
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:47
- Nahlásit
ankaras
árčí třeba jedlíček neni ale kvijová by třeba byla u vytržení
Kvijová je hlavně na masénko......
Viděla si ted na inuvnouzi toho haskouna se šibou? ten byl božííííí
jo ten byl super, ta barva a hlavně ten kukuč
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:49
- Nahlásit
vlk
jo ten byl super, ta barva a hlavně ten kukuč
- přesně , takovej rošťák mi přišel , tak si představ, že Ayrina zlikvidovala už skoro boudu, urvala nejdřív všechny laťky, který byly na spárách mezi prknama a ted i dvě prkna, takže tam má blbka už ten polystyren
- no, kdyby spala jako tvoje holčiny v posteli, tak bych si ušetřila práci
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:51
- Nahlásit
ankaras
takže na zimu ji stejně budeš muset vzít do postele bo z tý boudy do zimy udělá asi altánek.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:54
- Nahlásit
vlk
takže na zimu ji stejně budeš muset vzít do postele bo z tý boudy do zimy udělá asi altánek.....
- podle mě to má ona v plánu, ale se přepočítala, nová boudička už je připravená, jenom se ta její musí rozřezat a tamta dát dohromady a jestli jí bude ohlodávat, tak dostane na prdel z jedný strany jí musíme oplechovat, protože tam když leje, tak se to dostane až na tu boudu , jenže zase to musí být tak udělaný, aby něco nevykoumala a ještě si zase něco neudělala, ale táta říkal, že prej to má vymyšlený , tak to jsem na to zvědavá, to než postavíme boudu, tak budeme rozhádaná celá rodina
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 09:58
- Nahlásit
Roxana
Jak to nekaž? , jsem napsala, že kdyžtak na víkend
- Roxanko, ty si taková zcestovalá, mě teď tak napadlo, babča s dědou letos prvně nejedou k móři a doma se nudí, já mam dovču, tak mě napadlo, že vezmu Ayrinu a někam s nima vyrazíme, nevíš o něčem? Mam těžký nároky . Musí to být pro ně, aby se tam nějak zabavili, moc neušlapou a abych já s Ayrinou mohla vejlejtit
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:00
- Nahlásit
ankaras
a co takhle místo plechu gumu ??? Děda vždycky ze strany na kterou lilo přišrouboval kus gumovýho pásu.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:02
- Nahlásit
vlk
Děda vždycky ze strany na kterou lilo přišrouboval kus gumovýho pásu.....
- no vidíš, zkusim to nadhodit, jenže když se jí povede jí ukousnout, tak to sežere, to nepochopíš vyloženě žádnej pud sebezáchovy představ si pejsky, každej dostane svuj klacíček na hraní akdyž si dohrajou tak ayrin klacíček už nenajdeš a nebo najdeš jenom půlku co nestihne pozřít takže jí musíš pořád hlídat, aby něco nesežrala, včera ležim, koukam na telku, podívam se na ní a ona ládovala tužku vůbec ani nevim kdy se zvedla a kde jí vzala a nebo to dělá schválně, aby ses jako šla honit s ní a když vidí že nejdeš, tak to upustí a jde si uraženě lehnout
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:10
- Nahlásit
ankaras
tak zajistit v rozích železnejma vinklama.... tý brďo, to aby ji člověk furt hlídal, ovčou taky všechno sežral a druhej den z něho lezly druhým koncem zajímavý věci.... jednou jsem mu ze zedku tahala dokonce ponožku..... drželo ho to asi do roku a půl pak toho naštěstí nechal, akorát ty klacky ožíral celej život....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:28
- Nahlásit
vlk
- jj, musí se to hlídat pořád, venku už jí nastěstí pustilo a "fuj" funguje, ale doma co najde to už palousí takže aby jsme si všichni lehli a nechali psa pochodovat po baráku tonejde, to pořád je : kde je ayrin, jdi se podívat co dělá ona doma nic neničí, ale spíš se bojíš o ní
- a co ta práce tvoje?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:40
- Nahlásit
ankaras
- a co ta práce tvoje?
no omezili nás, ale zatím se dá přežít..... snad ta krize jednou skončí a zas pojedem normálně.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:42
- Nahlásit
vlk
- takže držíš? to je dobře, no někdy to snad skončit musí, já jsem tady do září a pak musim jinam, tak už hledam přes měsíc a nic ...... kort tady, tady jsou nacpaný lidi ve fabrikách a tam se jenom propouští, tak koukam u soukromníků a tak ..... no všude
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:53
- Nahlásit
ankaras
no kdyz rikam, nekaz to vyznelo, jako bys planovala dorazit na jedno puldne, tak abys vedela, ze takhle jako ne
babča s dědou letos prvně nejedou k móři a doma se nudí, já mam dovču, tak mě napadlo, že vezmu Ayrinu a někam s nima vyrazíme, nevíš o něčem? Mam těžký nároky . Musí to být pro ně, aby se tam nějak zabavili, moc neušlapou a abych já s Ayrinou mohla vejlejtit
Nooo, tak ja myslim, zeje to upa fuk treba v Chorvatsku je asi fakt vedro, ale asi se to da taky .. ja mam osobne dobry zkusenosti s Belgii/Holandskem (tam smis se psem i do samosky , jen nekde na plazi, ktera je vyhrazena pro lidi musi byt na voditku) a myslim, ze i na S Nemecka by to mohlo byt fajn, me osobne by lakala Francie (tra Provence, na to wejleteni a placani se po plazi asi ideal, ale zas se tam jinak nez FR moc nedomluvis ..) Sem ti asi moc nepomohla, co
A jeli byste svym autem?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:54 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
ježiš, já myslim v ČR dědovi bylo letos zle, tak zrušili chorvatsko, tak bych je vytáhla jenom tady někam na chatu, tak jeslti o něčem nevíš
- jinak do Holandska chci vyrazit někdy já kamarádka tam ted pojede na rok asi, tak že prej za ní mam dorazit
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 10:59
- Nahlásit
ankaras
acha
no zes psala o moooori ze tam jede babi s dedou
tak bych je vytáhla jenom tady někam na chatu, tak jeslti o něčem nevíš
docela fajn jsou stranky chaty a chalupy, nevim ted jaky stranky to presne jsou, ale zas se to mozna vyplati vic az pri vetsim poctu lidi . cca 5? ja mam rada hory, ale myslim, ze muzete vyrazit kamkoli
jinak do Holandska chci vyrazit někdy já kamarádka tam ted pojede na rok asi, tak že prej za ní mam dorazit
tak to je fajn prilezitost, to urcite vyuzij!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 11:11
- Nahlásit
Roxana
- se na ty stránky mrknu, kamkoliv vyrazit nemůžeme přece jenom oni už musí vybírat, tak snad se mi něco zadaří
tak to je fajn prilezitost, to urcite vyuzij!
- chtěla bych chci vidět mraky tytiček
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 12:21
- Nahlásit
ankaras
přece jenom oni už musí vybírat, tak snad se mi něco zadaří
tak uvids, co vas zaujme a bude vhodny
chci vidět mraky tytiček
no ale to si musis dost peclive naplanovat, pac behem trech tejdnu je to pak pryc
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 12:41
- Nahlásit
Roxana
no ale to si musis dost peclive naplanovat, pac behem trech tejdnu je to pak pryc
- já vim a kort já kvůli mě to určitě odkvete o týden dřív je mi to úúplně jasný
- koukala jsem i na fotky ze zoo, aldík je nejvíc pozorovatel toho to vyloženě baví ta zoo
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2009 19:44
- Nahlásit
Roxana
Jen ockovani
|