Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 17:22
- Nahlásit

ankaras
http://www.dogtrekking.info/
tady mas rozcestnik, kdyz si rozkliknes jednotlivy akce, krom longu jsou tam temer vzdy i ty "midy" cca 35-45 km ..
pak je tam i "vyletovnik" a dalsi akce, takze moznosti je urcite mnogo
a kdyz kouknes, ze treba na poslednim krusnohorskym d. vitez dosel zech 40km za 5,21hod, docela sila co

a botky schvaluju, dobra investice teda ne ze by to neslo i v teniskach, ale slusny GTX botky ti vydrzi x sezon a nemusis v zime nebo desti sedet doma, mas je do vsech terenu a podnebi,

Laida
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 17:28
- Nahlásit

Roxana
Tak jsme přihlášený a zaplacený
ale neee, to kdyby se pesan treba zranil na tlapce - vždyť říkám bačkory tohle ale doma nemám - musím juknout ještě po nějakým zverimexu, snad to seženu - ještě je dost času

ankaras
petr si taky přeje vejfuk na motorku tak já boty - jak krásná přání - jak málo stačí lidem ke štěstí

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 17:30
- Nahlásit

Laida
Tak jsme přihlášený a zaplacený
supeeer!!!
tohle ale doma nemám - musím juknout ještě po nějakým zverimexu, snad to seženu - ještě je dost času
jj, taky musime dokoupit ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 17:36
- Nahlásit

Laida
jak krásná přání - jak málo stačí lidem ke štěstí
- viď z netu ti to pošlou i do druhýho dne, když by si to nesehnala, tak dej vědět

Roxana
ak je tam i "vyletovnik" a dalsi akce, takze moznosti je urcite mnogo

- joo, díky, koukam, že i Plzeňsko tam mají

vitez dosel zech 40km za 5,21hod
chceš vylíčit moje pocity? ..... ani ne, věřim že po přečtení toho času si měla stejný
- botky určo časem koupim
v zime nebo desti sedet doma
- si nemysli, mam boty na všechno možný zimní, letní, jarní, do deště, do lesa s ayrin, na pole s ayrin, na zahradu za ayrin bez pásek, když jdu ze zahrady

Laida
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 19:22
- Nahlásit

Roxana
ankaras
Tak Vám nevím, jestli těch 40km nebude moooc. Teď jsme dorazily s Corčou z vychajdy a od 4km už Beruna popocházela metr za mnou, snad bude mít mezi konkurencí aspoň bojovného ducha, který ji požene

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 19:31
- Nahlásit

Laida
jsme na tom stejně dnešní 4 km jsem myslela, že budou osudnými

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 22:30
- Nahlásit

ankaras
JOJO mame spinkani v MS Bude to boj. Bude tam spat asi 13 deti. Vzhledem k tomu, ze polovina z nich jsou autisti to bude docela vtipny. Jsem na to zvedava, jak to zmaknou bez rodicu. A rodice budou mit konecne jeden den klidu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 22:46
- Nahlásit

Laida
snad bude mít mezi konkurencí aspoň bojovného ducha, který ji požene

škoda že se to nešlo dneska, slunečnio chladno a Fajuše srší energii, dneska by jsme to určitě daly

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 23:01
- Nahlásit

Fajka, Laida
Cauky jeste jednou, tak ja dneska zakoupila obe povinny mapky, musim rict, ze doufam, ze se vetsina trasy bude odvijet na ty tricitce, ponevac na sedmicce jsou vicemene jen pole, pole, a pro zmenu zas pole, coz by za teplyho pocasi asi bylo celkem smrtelny ..
ale to povodi strely vypada dost fajn, tak jsem zvedava, s cim prijdou organizatiori

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 23:03
- Nahlásit

Roxana
takže stačí nám jedna mapa? Nebo mám shánět taky?

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 23:19
- Nahlásit

Fajka
cece nevim, je to v povinny vybave, jako ta boticka nebo lekarnicka, tak si myslim, ze to musi mit kazdej zavodnik .. ja si to taky puvodne neplanovala koupit, myslela jsem, ze si vezmu mapu z turistickyho atlasu (mame takovej ten, kde je po listech cela CR), ale bylo mi receno, ze musim mit vsechno, jak je to v propozicich .. (asi ze prej kdyby se nekdo ztratil ci co) .. jo a pise se tam, ze se muze chodit max. po dvojicich, tak myslim, ze budem delat, ze o tom nevime, ze jo

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 23:25
- Nahlásit

Roxana
je to v povinny vybave
ajooo vlastně... hmmm tak musím koupit nooo

po dvojicich, tak myslim, ze budem delat, ze o tom nevime, ze jo
no dyt jdem ve dvojicích ne?
Já s Fájou, ty s Ajou a Laida s Corry
no a že mě některá z vás bude šlapat na paty a nebo já někoho dohoním za to jááá přece nemůůůůžu

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 23:28
- Nahlásit

Fajka
hmmm tak musím koupit nooo
njn, dve stovecky ta legracka stoji (srandovni, jako samo startovny )
no dyt jdem ve dvojicích ne?
Já s Fájou, ty s Ajou a Laida s Corry
no a že mě některá z vás bude šlapat na paty a nebo já někoho dohoním za to jááá přece nemůůůůžu

genialni, tleskam

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 23:32
- Nahlásit

Roxana
njn, dve stovecky ta legracka stoji (srandovni, jako samo startovny
ale tak třá se mapa bude ještě někdy hodit

genialni, tleskam
jj já řikal můj nebožtík kamarád...čék může bejt blbej ale musí si umět poradit

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 23:39
- Nahlásit

Fajka
ale tak třá se mapa bude ještě někdy hodit
no ta sedmicka snad raci ani ne, ale ta 30 fakt asi stoji za to
čék může bejt blbej ale musí si umět poradit
tomu se rika lidova moudrost

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 23:43
- Nahlásit

Roxana
jo lidovej on byl... akorát škoda že na tý cestě kam spadnul z koně ležel ten šutr, kdyby nebyl mohl svoje moudra rozdávat dál...

Roxana
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2009 23:47 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fajka
akorát škoda že na tý cestě kam spadnul z koně ležel ten šutr, kdyby nebyl mohl svoje moudra rozdávat dál... sim te ani nerikej ja tusila, ze kdyz pises "neboztik" nebude to nic nez smutna historie holt jak se rika, nestesti nechodi po horach, ale po lidech vsak to zname vsichni ..
ale fuj, to neni pekny rozjimani, tak raci dobrou, a za tri tejdnyyyyy to vypukneeee

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 07:15
- Nahlásit

Dobrý ráno,
tak jsem docela překvapená

Roxana
MIlanS
Laida

přijdu do práce a normálně odpověď od někoho, kdo má na starosti výstavu v Klatovech, jak napsali VJP , tak paní mi písnula, že v konečném znění to bude určitě opravené a že se omlouvají a děkují za upozornění.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 07:37
- Nahlásit

ankaras
jsme na tom stejně dnešní 4 km jsem myslela, že budou osudnými
Čauky, to myslíš 4km chůze nebo běhu? Já teda nevim, nevim, ale i 30km chůze si po pár delších výšlapech nedovedu moc představit. Chodíme kolem 10km(hodně kopce), asi jednou jsme šli 15km a fakt jsem toho měla dost já i psiska. A pokud je horko, tak vybírám hlavně lesem a i tak psiska hledají každou stružku, kde by smočili alespoň tlapku. To bych polema, jak píšou holky, nešla rozhodně.

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 07:44
- Nahlásit

worick
- chůze a za dusna, to je hrozný

Chodíme kolem 10km(hodně kopce), asi jednou jsme šli 15km a fakt jsem toho měla dost já i psiska
- jj, už jsme taky párkrát šli a na konci už mě boleli nožičky

tak psiska hledají každou stružku
- to jo, s tim máme docela problém, ayrin pořád pije a když jdeme někde trasu, kde neni potok nebo kde se smočit tak je za chvíli nervozní ona i já takže v lese já jdu po cestě a Ayrin v příkopu ve vodě

všicí
- super zprávy, udali se další dva psíci z inuvnouzi

worick
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 09:26
- Nahlásit

ankaras
No to jo, za dusna ani nechodíme, to jen leží za domem, když vyjdou za náma na sluníčko, tak se tváří děsně nešťastně. A i když takové vedro není a jdeme lesem, tak je mi jich líto, jak se plouží a hledají vodu jak velbloudi.

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 09:31
- Nahlásit

worick
My právě už včera musely vyrazit, protože už nebyla delší dobu na delší vychajdě a bylo zrovna zataženo, jenže to pak vylezlo a už jsem se těšila domu i já , na zahradě taky leží jenom ve stínu a nejradši v hale na dlaždicích, přitom malamutka měla taky pořádnej kožich a ta vylehávala i na sluníčku

Laida
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 10:07
- Nahlásit

ankaras
worick

Laida
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 10:10
- Nahlásit

worick
ankaras
No my to vychajdění necháváme tedy až po šesté večer, jinak bychom nikam nedolezli - denní stanoviště je pod autem na betonu - odtamtud ani za baštou nevyleze

Roxana
Fajka
Takže ještě mapy a ty bačkory - to je balení jak na severní pól vám řeknu . No nic, příští týden začnu schánět. A o dvojicích s Corčou nic nevíme

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 10:14
- Nahlásit

Laida
No my to vychajdění necháváme tedy až po šesté večer
- my právě až po 9 i někdy ale nechodí se nějak dlouhá vycházka, tak včera když bylo zataeno a docela zima, tak jsme vyrazily a ono to po cestě vysvitlo, půl cesty ale bylo lesem a ayrin se aspon unavila

wensday
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 10:29
- Nahlásit

Holky, kdo máte americkou akitu, od jaký firmy máte náhubek ??? nejradši kovovej..... anebo od jaký firmy sedí akitě náhubek vyráběnej pro jiný plemeno...
díky za pomoc

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 10:32
- Nahlásit

wensday
Ahoj mam američanku a krásně nám sedí náhubek AKITA INU-pes http://www.alfazviratka.cz/nahubek-kovovy-akita-in u-fena-p-13731.html

wensday
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 10:34
- Nahlásit

ankaras
díky, nj, tentok právě majitelé mají, ale začíná bejt malej.... je od formy JVM a ta právě na americký speci nedělá.... tak hledám jiný řešení ....

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 10:35
- Nahlásit

wensday

a mají psa? fena je malá, musí to být pes , jinak někdo říká že jim sedí rotvajler , ono to chce ozkoušet a oni mají fenku? američanku, jak se jmenuje?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2009 10:38
- Nahlásit

wensday
Já mám teda japonku ale zase přerostlou ale taky sem se rozhodovala mezi košíkem rotwailer fenka a nebo Husky pes. Nakonec mám husky pes ale ten pro rotvíky by mohli taky zkusit

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání