Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 08:39 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dobrý ráno všem,

zase žádám o radu, ale stejně tam psíka asi hodím

AmAkita
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 16:52
- Nahlásit

ankaras

Vypadá to na AI x NO ( nebo něco směrem k eurasiérovi ) ... on to může být taky klidně třeba NO x AM ...takových kříženců se najde..

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 17:38
- Nahlásit

AmAkita
Taky mi přijde, že ta hlava je akití nebo čauovská,tak já ho tam dam

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 12:03 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
-jéééééééééééé, narodili se prckovééééé to ani nevim, to je strašný

http://akita.mkart.cz/stenata.html

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 12:51
- Nahlásit

ankaras
jéééééééééééé, narodili se prckovééééé
ano ano, ctyri kousky, pekny kulicky

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 12:55
- Nahlásit

Roxana
Markét, to je fotka

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 12:56
- Nahlásit

ankaras
tak je fakt kouzelna samojedi te porad lakaj, co

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 13:00
- Nahlásit

Roxana
samojedi te porad lakaj, co
asi fakt jo , pořád pokukuju a čtu, povahově bych ho brala všema deseti, ale opět tvrdá palička a lovec , jenže koukneš na čumisko a je jasno, nejvíc bych se hrozila toho :

worick
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:53
- Nahlásit

ankaras
Čauky, toho čuněte se nehroz, on se fakt vyčistí sám i když to trvá třeba někdy 4 dny. Ano, ano, pořád nám fušuje do samojedů (já vám zase čtu akity, ha) Fotka méďánková fakt héééézkááá. Woriček má teď období ,,milý, hodný pejsek", bo taky nechodí venku navolno, že jo...Ale třeba teď když jsem v kytkách tak Woriček přijde ke mně na cestu u záhonku vrtí ocáskem, lehne, vrtí ocáskem jak Hurvínkův Žeryček a čeká až si ho všimnu a přijdu ho pohladit. Beruna přijde a šine se rovnou za mnou do kytek, ví že mu vynadám, ale mám pocit, že teď to zrovna dělá schválně

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 15:13
- Nahlásit

worick
ahojky, fušuju, fušuju možná se jednou přidám . Oni mají úžasný pohledy - usměvavej bílej pes , jenom je o něco menší než jsem zvyklá, jenže to by mé výšce rozhodně prospělo . A jak se máš? Pořád zalezlá v záhonech? Už vám konečně prší?

worick
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 16:23
- Nahlásit

ankaras
Po tom držkopádu jsem ty záhony tento týden dost flákala, protože jsem nemohla do dlaní nic chytit, až včera. Popršelo, není to až taková sláva, ale buďme rádi za to málo. Tři dny kocourovi teklo z oka, měl ho přivřené, hnisavé ospalky. Včera jsem mu kapla na uklidnění kapky a zdálo se mi to lepší, ráno Tom nadával, že má oko přivřené a zalepené jak mrzák, ať jedem radši na veterinu, neb bude víkend.J eště sem si to rozmýšlela, ale pak mi volal do zahrady, že jede do práce a kocour doma začal strašně kýchat, ať radši hned jedu. Dali nám mast do oka a kapky do uší - tam má pochopitelně zase svrab (aby toho nebylo málo) v pondělí musíme zase na kontrolu. Je to 25km, kocour ječel celou cestu tam, zpátky jen občas.
Jo, samojed je menší než akita, ale pokud to nebude taková podvýživa jako náš Woriček, tak vypadá celkem mohutně (těma chlupama) Woričkův otec byl velký až jsem se zděsila a poradkyně chovu se moc divila (že dostal Worick papíry), protože prý otec byl vyřazený s chovu jako nestardandní (právě pro velkou výšku). Jo, množit se asi neměl, protože Worick zdravě nevypadá a té ,,taťkovy výšky" (a to bych řekla naštěstí) těžko kdy dosáhne (on je prý schválně křížil aby byli co největší a měli se sáněma větší výkon, blbec)

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 16:31
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=0Qq2FrOsDMQ&feature =fvw

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2009 11:23 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
- svrab vám teda nezávidim můžou to chytit i psiska? myslim od kočičáka
- woričkovo táta je velkej? mají webky? odkud ho máš? menší jsem koukala že jsou o 10 cm

worick
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2009 17:41
- Nahlásit

ankaras
čauky, jo, prý ho můžou mít i psi (svrab). Tak to budu tuším přeléčovat stále dokola. Jeden, druhý, třetí, čtvrtý. Koukala jsem uši a ještě Berry ho má černé - zkusím mu ho vyčistit ušníma kapkama a uvidím.
No fakt byl strašně vysoký, velikostí bych řekla typický vlk, alespoň když jsem viděla vlka někde v ZOO, tak jsem byla taky překvapená, jak je velký. Já si ho představovala vždycky jako čevéčko popř. NO (ty ho vždycky deblujou ve filmech), ale vlk je docela velký. A tento byl taky takový. Měl tam i samojeda koupeného z Finska a ten byl minimálně o 10cm nižší. Stránky nemá, má je už zrušené.
Hodím vám sem od berňáků příhodu z užovkou a tobě na maila fotky jak jsem to zdokumentovala.

worick
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2009 17:44
- Nahlásit

A co jsem vyfotila včera to byla fakt paráda. Mrknu opět od klávesnice na molo a připadlo mi tam něco divné tak zaostřím a tam přes prkno leží malá užovka (teda kousek užovky) a vedle malá rybka, ale v průměru jednou tak tlustá než užovka. Tak jsem vzala foťák a šla až k oknu zkusit, jestli to na fotce přes okno bude vidět. Chvilku s ní zápasila, pak ji zkusila chytit za ocas a nakonec ji do sebe začala soukat za hlavu. To už mám bohužel jen jednu fotku, protože proběhnul kolem Woriček a ta chuděra se polekala a chtěla sklouznout do vody. Jenže ta mezera byla jen pro užovku a ne pro užovku s polovinou střevle v sobě, tak se tam šprajcnula. To bylo už v té mezeře strašně špatně vidět, tak jsem mazala pro dalakohled a ona to mezitím nějak dokázala - jak, to už nevím. Buď to ji nějak dopolkla a přelezla do širšího otvoru a nebo vyplivla. Nenašla jsem nic. No snad žije. Ona si tu hubu fakt úplně vypantila, až se mně zdálo, že ji má i trochu krvavou. Trdlo. Ta rybka byla proti ní velká.

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2009 19:55 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
ty jo ty máš zážitky fotku mi určo pošli , kdyžtak tu užovku sem můžu nějak pak hodit , neboj, hubu si určo neroztrhla, hadi nemají koutky jako my

Ve většině případů užovky polykají svoji kořist tak, jak ji chytí. Nesnaží se ji nějak obracet. Pouze u ryb, díky ostrým šupinám, upřednostňuje polykání po směru růstu šupin, a u žab, které se nafoukly, raději spolkne nejprve zadní a pak přední část. Lépe se tak ze žáby dostane všechen vzduch a zplaskne.
- nic pro mě

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 07:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
Ha,ha, na žábu ještě nemá kapacitu, je to větší žížala. Zatím jen likvidovala pulce.
Včera už jsem to nestihla, dám ti to tam až teď.
Podnikáte o víkendu s Ayrinkou něco? Já to nevidím, kluci měli včera tenis a dnes jsme měli vyrazit do Brna na nákupy(z čehož se Tom už vykecává) tak jsem říkala, že když nepojedem, tak výšlap. No, pochybuju...

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 13:18
- Nahlásit

worick
nepodnikáme nic, dáváme dohromady novou boudu, protože jedna už je hotová a vyřízená do toho je mi zle ale udělat se to musí.
- včera jsme jeli z hospody po druhý hodiněa já že budu řídit a za mýtem ležel na silnici chlap a ani se nehejbal, tak já to otočilaa ted strach prostě co mu bude...... chlapík rozseklou hlavu, krev na silnici, srazila ho RYCHLÁ !!!!§ kreténi fakt...... tak volam záchranku jako že jsme našli pána a paní nebyla nepříjemná ale jestli prý pán komunikuje a vysloveně si sanitku nevyžádá tak že jí nemůže poslat, že prej ho máme odvést my tak jsem jí řekla, že teda to vůbec jako a ona že se ho mam zeptat, chlap samozřejmě nechtěl ak ona že prej kdyby upadl do bbezvědomí tak mam zavolat no masakr !! naštěstí zastavi lještě jeden pán, tak s petrem toho ožralu zvedli a on že dojde, já že ho odvezeme, věděl i adresu a byl tady kousek z jedný vesnice, žádnej pobuda prostě, kravatu a v ruce deštník a petr ale byl nasranej, že prej si ho do auta nedá, celýho od krve a co by měl nějakýho vožralu co se neumí chovat někam vozit, když pro něj nepošlou ani záchranku, aby mu to čelo sešili, chlap pořád že to prej dojde a že je to v pohodě, tak snad došel já mu říkala že mu zavolam někoho z domova, aby si pro něj přijeli a on úplně hrůzu v očích že prej by ho zabili možná že byl někde na záletech, v tý vesnici se něco ten den dělo, samý kravatáci tam, tak jsem se ho ptala jeslti nejde od nich a on že ne, kdyby řekl že jo tak jsem tam šla at si ho odvezou....

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 13:43
- Nahlásit

Cau akitaci aspol.
worick
Koukala jsem uši a ještě Berry ho má černé - zkusím mu ho vyčistit ušníma kapkama a uvidím.
Hele, jestli ti muzu dat dobre minenou radu - prd na usni cistici kapicky a val s nim na veterinu, at udelaji rozbor mazu a daji ti rovnou cileny antb kapicky do usi. Mlada rtw si usni svrab poridila z rybnicka brcalnicka, kam hodila sipku, a mely jsme s tim dva roky velky problemy, opakujici se zanety a fakt nic moc pokoukani na cubu, ktery se behem par hodin v uchu misto zevniho zvukovodu udela nateklej karfiol a tuny hnedych sra.ek. Tohle fakt nepodcenuj, kor kdyz to mas doma u kocicaka.

ankaras
ale jestli prý pán komunikuje a vysloveně si sanitku nevyžádá tak že jí nemůže poslat,
Co je tohle za blbost? Takze te nekdo sejme, rachnes se kebuli vo obrubnik, komunikujes, subduralek jak vysitej - a oni neposlou rychlou?? Jako si o ni ma clovek s rozbitou kebuli rikat sam??? A ze byl vozralej - no muze bejt, ale sem asi divna, pomoc bliznimu svymu - i vozralymu poskytnu, nenechala bych ho valet v noci na silnici.
petr ale byl nasranej, že prej si ho do auta nedá, celýho od krve a co by měl nějakýho vožralu co se neumí chovat někam vozit,
No comment radsi.
Onehda jsem sbirala jednu pani z chodniku, taky vypadala jak vozrala, valela se po chodniku jak mrcha, dezorientovana, lidi ji obchazeli obloukem. A on lehkej epileptickej zachvat prodelanej, po chvilce byla docela ok.

Se pak jeden nedivi, ze pri bouracce lidi zpomalej, aby se podivali, ale zastavi a pomuze jeden clovek z dvaceti.

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 16:08
- Nahlásit

Fifi
jee, ahoj tetaaaa
Se pak jeden nedivi, ze pri bouracce lidi zpomalej, aby se podivali, ale zastavi a pomuze jeden clovek z dvaceti
Jj, naprostej souhlas .. pred 3 tejdnama jsme volali rychlou k bezdomacovi na vaclavaku .. nemuzu teda rict, ze by to byl nejakej estetickej zazitek , ale co holt, no (mmch, asi taky epka)

ale z veselejsiho soudku - gratuluju kremyjkovi k narozkam! hlavne hodne zdravicka a vejletu na kolozbrnde

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 16:14
- Nahlásit

Roxana
gratuluju kremyjkovi k narozkam! hlavne hodne zdravicka a vejletu na kolozbrnde
Bych i rada zbrndi vejlet, ale dneska tu je tak nechutnej vichr, ze by me to smetlo z brndy i kola.
Pch, si zaspala dobu, vcera slavilo Sadlo!
A kdyze se to stavis konecne?

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 16:23
- Nahlásit

Fifi
tak to u nas jen prima vetrik, pekne mi schne pradlo
fakt sadlicko ??? tak to se omlouvam!!! sadlicku taktez vse nej, a peknou porci zdravicka!!!
stavila bych se tuze rada, ale jaksi pro praci v tejdnu nejni kdy a o vikendech nejak jedna akce za druhou ... snad o prazdninach bude volnejs
co mate v planu na leto? nebo mi treba pisni maila, kdyz budes mit chvilu

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 16:25
- Nahlásit

Roxana
sadlicku taktez vse nej, a peknou porci zdravicka!!!
vyritim
pisni maila, kdyz budes mit chvilu
Ted vyjimecne mam, pisnu.

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 16:51
- Nahlásit

ankaras
Manzel jezdi s prevozovou sanitkou A zachranka u nas je to samy... Taky tam radsi poslou manzelovo firmu, protoze oni si nebudou s takovymi lidmi spinit auto.

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 17:14
- Nahlásit

Fifi
uz mas odpoved
Peta Minami
cauky, psala ti Iveta, ze te klido vezmem na ten vylet? staci rict kdy dorazite a my vas na nadru vyzvednem

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 22:23
- Nahlásit

ankaras
Jé čauky, ty máš asi dneska svátek? Jestli to nepletu, tak všechno nejlepší! (tuším jsi to už včera slavila, že jo?)
No s tím opilcem, takových zážitků mám taky plno, sbírám různě lidi na cestě (pokud jsou to fakt opilci, tak volám ty příbuzné či známé) Jelikož jeden kámoš na to taky dojel...
Slavil kulatiny a nechali ho jít opilého vedle z vesnice pěšky domů. V noci. První ho prý někdo srazil a ujel a za chvíli ho ,,rozjel" jeho dobrý kámoš, co s ním slavil ty kulatiny. Byl na maděru. Ten kámoš se pak rok léčil na psychiatrii. Děs...
My dneska zase naprd. Půl dne nešel NET, čučeli jsme na F1 VC Turecka a pak jsem šla gratulovat sestřence a Tom sekal trávníky. Neděle v háji.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 22:30
- Nahlásit

Fifi
Kurňa nestraš. Já se ptala vetky a ta mi jen s klidem řekla, že mu ty kocourovi kapky dát můžu, ale ať to nedávám zbytečně (jako by ,,pro jistotu") protože by mu to pak nemuselo zabrat - až bude jisté, že má svrab taky. Zatím se nijak zvlášť na uších nedrbe. Ona taky jen koukla do ucha kocourovi a řekla:,,jo má ho". Tak to snad poznám i u psa. Doufám.

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 07:31 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
ahojky díky, slavit jsem to neslavila, ale od petra jsem dostala obří kytku byla jsem celkem v šoku, potom hodim fotku

Roxana
jj, pétě jsem to psala, tak shaomo ze stránek je prý v nový rodině a zatím to vypadá, že se tam má dobře , paní mi psala mejlíka

Fifi
jo, řekla, že prej pokud si člověk opravdu rychlou nepřeje, tak ona jí poslat nemůže, takže když tam budeš sedět s přelámanýma nohama a budeš dokola řikat že nechceš nikoho zavolat, jako ten chlap, tak ti nikoho nepošlou
- chlap s náma jet nechtěl, nechtěl odvéct ode mě ani zpátky do mejta, nechtěl, abych mu zavolala někoho z rodiny, tak co ? mam se tam s nim prát? paradox je, že ho asi sfoukli se sanitkou, co jela proti mně, protože když jsem k chlapíkovi dojela, tak už tam musel chvíli ležet, je to humus, myslela jsem že od toho tyhle služby jsou
- pak máš mít nějakou snahu někomu pomáhat? všechny bych je vyházela, na ženskou jsem byla nepříjemná , protože on jenom ten blbej pocit když k tomu chlapíkovi běžíš, co tam uvidíš neni nic moc a ti co by se měli starat mi řeknou - kdyžtak zavolejte, budu tady celou noc (asi na kecíčky)
- tady se zase stalo u ejpovic, že to jeden chlap hrál, že leží u silnice v příkopu a paní dostala do hlavy a přišla o auto.........

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 08:09
- Nahlásit

moth

ahoj, psíka hned hodim na stránky, díky

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 14:37 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana

Makat denně jen chviličku,
pít jen vínko, ne vodičku,
babek v bankách celé žoky
a zdravíčko dlouhé roky
Ti k narozeninám přeje Iveta a Ayrin

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání