Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 16:42
- Nahlásit

Laida
Peta Minami

- já když chci aby ayrin neměla čas lovit a chci aby se vylítla bez vodítka, tak jí pustíme s petrem a lítáme mezi stromama a v lese, běháme s ní, řveme , schováváme se ona se unaví a nemá čas hledat další zábavu, když si hrajeme s ní, ale pak taky večer podle toho všichni vypadáme

Laida
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 16:49
- Nahlásit

ankaras
Peta Minami
Já naštěstí mám páníčka - ten chodí s Corčou běhat dobrovolně
Schovávání mezi stromama fungovalo asi do třičtvrtě roku, pak už jsme přestali být tak zajímaví - naopak zvěř v lesích ano
Jsme si říkali, že by zabral jedině domácí coursing někde za barákem - asi ho natáhneme

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 17:07
- Nahlásit

ankaras
Laida

No nejak je musime utahat

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 17:17
- Nahlásit

Peta Minami
- msuíš přijít na to tak, určo nejsou líný jenom musíš najít co je hodně baví, ayrin třeba miluje míčky a když jí je vezmu na pole, tak si jich ani nevšimne a tak ted začínáme běhat a docle ají to baví

Daimon
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 17:34 - Změnil/a: Daimon
- Nahlásit

No ti mí na volno jsou,hlídají si mě ,nemusím čekat jestli se vrátí,já jdu a oni si mě hlídají
Je fakt,že většinou je vidím,když se mihnou kolem,ale když zařvu,tak sou u mě a to celkem brzo
Jezdíme do lesa kde se myslivci ani nikdo jinej nevyskytuje,jen musíš zjistit v okolí,kde takovej je,my jezdíme v podstatě do močálů,ale máme to už vychytaný

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 21:43
- Nahlásit

Tak se zadařilo !! Další akita z útulku fuč, jupííí

Roxana
No, kde si? Přežila si to vůbec? nebo nám něco zatajily holky?

Laida
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 23:01
- Nahlásit

Roxana
Fajka
Tak holky, ačkoli jsme to vzali vyloženě procházkově, opravdu jsme poslední nebyly a rozhodně se nemáme za co stydět.

http://zufrik.rajce.idnes.cz/2009_06_20-Podboransk y_dogtrekking/#Podboransky_dogtrekking_0077.JPG

Laida
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 23:03
- Nahlásit

ankaras

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 07:22
- Nahlásit

Laida
JJ, je to zrovna ten pejsan, co ho sem dávala Janča a on už byl na webu. Ještě tam máme 4 , tak snad to taky půjde tak hezky rychle.

nemáme za co stydět.

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 16:23
- Nahlásit

ankaras
# Zasláno: 22 Čen 2009 07:22

skveleeeee

worick
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 05:21 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Laida
Peta Minami
ahoj, trochu se vám do toho vložím se samojedem..
panička musí vlát za nimi na vodítku - no, to právě že vlaje, občas hodí držku a psiska jsou do rána zregeneroví a já se z toho léčím týden...

worick
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 05:37
- Nahlásit

ankaras
začínáme běhat a docela jí to baví - to baví i Worička, poněvadž je tam 90% pravděpodobnost, že potkáme alespoň jednu srnku...
Jedna chodí od jara kolem plotu, prostě pořád se motá někde kolem, řekla bych, že už tu bydlí. Minule ji Worick zmerčil vzadu na pozemku a vyletěl těch 100m k plotu jako Usain Bolt...Tom čuměl: ,,ty vole, vydělas to zrychlení a do kopce?!" No právě... a to ho chtěl na prochajdě na louce pustit, že už je Woriček unavený a srnky honit nebude. Prdlajz, to je jako by si loknul Redbullu! Tom na něho pak volal:,,nech ho na pokoji (je to srnec), vždyť to je náš soused prakticky...!"

inu
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 06:48
- Nahlásit

worick

psiska jsou do rána zregeneroví a já se z toho léčím týden...
bo maj ctyry haksny a ty jen dve

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 07:24
- Nahlásit

worick
Ahoj , koukala jsem, jestli jsem ti vůbec odepsala na mejlíka, ale koukam že tam je šipka, tak jo . Jak se daří vůbec? U nás teď jenom leje a leje a Ayrin chce být mermomocí venku, takže je zmoklá a zasratá Už aby to přestalo, protože se potřebujeme obě projít a teď v lese je to v tom bahně po kotníky docela blbý a na louce - tráva k pasu, tak to je zase jako když si to nestihla domu . Jo, jinak kóča je nádherná !

Laida
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 14:09
- Nahlásit

ankaras
Už aby to přestalo, protože se potřebujeme obě projít a teď v lese je to v tom bahně po kotníky docela blbý a na louce - tráva k pasu, tak to je zase jako když si to nestihla domu - jako nemáš neoprén a rybářský gumáky do pasy, bo co???

worick
Fakt je ale, že ten pesan zanechá na nás nejen tu vyřízenost, ale také stále se zlepšující kondičku. Nebýt Corči, zřejmě bych už dávno měnila šatník na XXXL. Ačkoli nejsem žádnej drobeček, to šmajdání mě přeci jenom udržuje fit. - Než se potit s dalšíma bláznama někde v zavřený komoře u posilovacího stroje, to rač dalších pár kilásků a radost z toho, že má pesan radost.

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 14:27
- Nahlásit

Laida
jako nemáš neoprén a rybářský gumáky do pasy, bo co
- to nemam dneska opět humus počasí, ještě horší než včera, ael dneska už musíme jít povinně ! tak beru stopku, jdu po betonu a ayrin půjde po louce a petr chce jít běhat, tak to přijdu jak prase ! Nevim, asi řeknu , že mam teplotu nebo tak něco Hlavně aby nám nepršelo v Bučinách.

Nebýt Corči, zřejmě bych už dávno měnila šatník na XXXL
- no hele nevim ale kondičku mam lepší, ale na xxxl asi brzo stejně dojde
radost z toho, že má pesan radost.
- někomu to může přijít divný, ale já mam taky z toho vždycky radost a když je ayrin jak blátivka blátivá a petr říká - no nepouštěj jí do toho bahna, bude jak prase , tak já - no ale vidíš jak je štastná a on - vy jste divný obě dvě

Daimon
leonko kde siii???? už máte vystavenej pohárek?

Daimon
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 14:38
- Nahlásit

ankaras
Kde jsem????No byla sem na diskusi o SA.
Pohárek ,tak ten už trůní na krámu u ostatních Daimonkovo pohárků pěkně na poličce za pultem
A kam sis dala váš první pohárek ty?????

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 14:43
- Nahlásit

Daimon
A kam sis dala váš první pohárek ty?????
- k medajličce

Už se na vás zase těšim ! Ještě prosím mi přivezeš ty bonbony vid, ty kostičky, grandy a něco na žužlání, písnu ti na skype, mrknu k vám na stránky. Ayruše bude mít za chvíli narozky a chci pro ní tu boží botu

Laida
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 14:44
- Nahlásit

Daimon
Ahoj, tak to ty jsi Leona? Bóže, ten internet je fakt bída, člověk vlastně neví, s kým mluví

Ankaras nás už taky láká na příští rok na pohárek jak na nějakej bonbon Taky gratulujeme

Daimon
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 15:03
- Nahlásit

Laida
Ano sem ta co má psa SA a ještě prudí,taky nevím kdo jsi a co máš za pejska
ankaras
-všechno ti přivezu,neboj se a ta bota je hnusná

Laida
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 15:09
- Nahlásit

Daimon
Teda, ty prudiči .
Já mám něco jako sestřenku Ayrin - Corry
www.aamedvidek.estranky.cz

To vy máte ten internetový obchůdek, jak o něm mluvila Ankaras?

Daimon
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 15:19
- Nahlásit

Laida
tak tyhle stránky znám ,jen mě vždy nějak unikají souvislosti
ano ten obchůdek co neprosperuje,ale je to jedno

Laida
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 15:28
- Nahlásit

Daimon

jen mě vždy nějak unikají souvislosti - jo, to mě právě taky
obchůdek co neprosperuje - silná konkurence, že? Mě by se takový obchůdek taky líbil, ale netroufám si

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 15:46
- Nahlásit

Daimon
Laida

- no, jo, vy jste dvě, člověk aby vám vždycky ještě vysvětlil kdo kdo je a kdo co je

Laida
- jo, jinak jsem si to rozmyslela, na pohárky nejezděte, páč pak bych ho nemusela vůbec dostat a musela bych vás zabít a zahrabat na letišti !

Daimon
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:02
- Nahlásit

Laida
určitě konkurence velká a ještě jsme začali v nejhorší dobu co to šlo,letos po vánocích
ankaras
jasně nikomu to neříkej,nebo nám ty pohárky vyfouknou a my letos máme dva od jednoho psa

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 16:03
- Nahlásit

Daimon

a my letos máme dva od jednoho psa

- taky jste potvory příště vim do jaký třídy se přihlásit abysme měli kdyžtak dva

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 17:41
- Nahlásit

ankaras
Daimon

A jaktoze ja zase nemam nic Nooo preci jen Chari vybojovala panicce plaketu - stribrnou

Daimon
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:17
- Nahlásit

Peta Minami
Plaketka je taky super,už jsem ti přála a ještě u tolik odsuzovanýho sezamu

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:44
- Nahlásit

Daimon
jj pry naky lidi puknou Uz byly totiz naky anonymy kvuli Charince

Laida
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:01
- Nahlásit

Daimon
Peta Minami
Holky, jen ať pukaj. Blbost kvete všude. Tak Vám držíme s Corčou palce dál.

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání