Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2009 22:01
- Nahlásit

Laida
Ahooj, tak jak počasí? Tady by to od zítřka snad mělo vypadat líp . Zrovna zase dávam na stránky inuvnouzi nový pejsany, nějak se to rozrůstá už i američan a tosa

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2009 22:16
- Nahlásit

Dobré zprávy ! Jedna fenka byla adoptována novou rodinou a má se moc dobře a ozval se mi pán od nabízené AA jestli neznáme někoho, kdo by AA sháněl. Slíbila jsem, že se poptáme a zjistíme, tak kdyby někdo něco měl, tak se mi prosím ozvěte.

Jo a jinak další tosa

moth
# Zasláno: 5 Čec 2009 21:25 - Změnil/a: moth
- Nahlásit

vsetkym gratulantom
ahoj, vsetkym gratulantom dodatocne v mene Arky dakujem!!! konecne sme vystihli dobre pocasie na par aktualnych fotografii s Arkou, aby ste sa mohli spolocne s nami potesit, ze aj 12-rocna Akita moze vyzerat skvele, tak vsetkych srdecne pozyvam:
http://picasaweb.google.com/mexicanothoorn/ChArkaT hisisThewn12thBirthday#
dazd nas predsalen zastihol, kratko po vypnuti fotaku

moth
# Zasláno: 5 Čec 2009 22:04
- Nahlásit

este jedna dobra sprava pre navstevnikov nasho webu, problem s nacitavanim stranok sa konecne vyriesil, takze ste srdecne vitani na nasej novej domene www.akita.sk ... pricom www.moth.host.sk este "funguje", postupne vsak bude uplne presmerovany, takze po 8 rokoch sa pomaly lucime s nasou adresou

AmAkita
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2009 22:32
- Nahlásit

moth

Dík za info , nová doména se bude dobře pamatovat

ankaras , Laida , Roxana , moth , Aldovic , Michal1 .......a spol.... :

zítra , t.j.v pondělí máme prý povinně mrknout na web chikarachi.com , už teď mají Štočkovi řádnou nadílku.
Takže podrobnosti prý až ráno !

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 16:31
- Nahlásit

ahojky vsichni jak se mate? My si uzivame prazdnin

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 08:03
- Nahlásit

Štěndové jsou super ještě, že už doma jednu mam, protože bych si nedokázala vybrat
Jinak jsem si nedokázala ani ve snu představit jak Ayrin zareaguje na to,že naši odjeli na dovču, tak hodnýho pejsana snad doma ani mít nemůžu, se jí chudince asi stýská, pořád jenom leží a jde za mnou naprosto všude, kde si sednu, sedne si taky, jak se zvednu okamžitě se zvedá taky a jde se mnou, asi se bojí abych jí taky nezmizela..... o víkendu jsem jí nechala spát doma , se v noci probudila , přišla se podívat jestli tam jsem a zase zalehla

Peta Minami
vy se teda máte ! já si vezmu příští týden asi dovču. a co podnikáte?

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 10:26
- Nahlásit

Ahoj vsem,

zdravim po dovolene,

AmAkita
gratuluju ke stenatkam v Aobara i Chikarachi, preju zdravicko a hodne panicky!

moth
Arce jeste jednou vse nej, vypada bajecne!

ankaras
tak hodnýho pejsana snad doma ani mít nemůžu
treba ji to zustane i kdyz ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 10:27
- Nahlásit

Roxana
treba ji to zustane
- no nevim, až když je klidná tak vidim jak mi to vadí, protože pořád zkoumam jestli jí něco náhodou neni dneska jsem jí zařídila návštěvu, tak dostane babi s dědou na zahradu jako hračky a Aobara má taky štěnda? je to někde na netu?

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 10:31
- Nahlásit

ankaras
dostane babi s dědou na zahradu jako hračky
a vi o tom deda s babi??
Aobara má taky štěnda? je to někde na netu?
Poslu ti link

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 10:32
- Nahlásit

Roxana
Už jsem ho našla to je štěndů teda teď

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 10:35
- Nahlásit

ankaras
dvoje, resp. troje ne?? to neni zas tak moc

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 10:40
- Nahlásit

Roxana
troje, ale ještě 3 plánovaný co vim a to je celkem slušný, loni jsem myslela, že už fakt neseženu

AmAkita
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 14:46
- Nahlásit

Roxana
ankaras

ten mnou nezmíněný 3.vrh (po Cabym) už je až na posledního pejska zadaný+zazálohovaný.... od 5.týdne věku prďousů.....,takže je myslím Markéta už víc v klidu.

--------------------------------

Minulý rok v tuto dobu nebyl ještě ŽÁDNÝ NAROZENÝ VRH , takže letošní už 4vrhy jsou významný nárůst.

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 17:12
- Nahlásit

AmAkita
Minulý rok v tuto dobu nebyl ještě ŽÁDNÝ NAROZENÝ VRH , takže letošní už 4vrhy jsou významný nárůst.
jj, pravda, holt nekdy se zadari vic .. a snad jeste nejaka ta urodicka pribude

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 17:23
- Nahlásit

Roxana
no samozřejmě, protože jednu úrodičku nám někdo dlužíkuje teď jsme akorát přišly z venku a začalo lejt, co čert nechtěl, jsme musely potkat dobrmana, co ayrin opravdu nemá rád ani na dálku a Ayrin se nelíbí že po ní tak řve,tak to byla komedie, páníček teda poposkakoval stejně jako já a to měl větší svaly a oba jsme se u toho smáli jak blbcí to byl na nás asi pohled

Laida
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 20:14
- Nahlásit

Roxana
AmAkita
ankaras
No, konečně jsme se těch prďousků dočkali. Na Aoboru budeme muset zaútočit - jsou kousek od nás - tak se musíme pošmajchlovat, když to doma nemáme.

Corča dnes se mnou projela dopolko vlakem a huš se chovala jako " dospělá" - vklidu - už to není to střeštěnisko. Teď spokojeně chrní ještě tak na 20 minut, protože pořád ještě netuší, že prfrčí pánik. To zas bude vrtule na ocase a panička vřeštící "pozor kytičky!!!"

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 20:35
- Nahlásit

Laida
Ahojky, musíš si zacpat uši a zpívat si, jako já , když Ayrin vítá Petra a když slyšíš rány z obýváku, tak tam vůbec radši nechodit , protože by si pak mohla dostat vynadáno, že jim kazíš hru jako já .

jsou kousek od nás
- se máte, tady po AA neni ani vidu ani slechu. Ptala jsem se veterináře a říkal že jsme jediní + tady 8 km mají prej fenku asi 9 letou a nechali jí hned asi v půl roce vykastrovat, říkal že mu to trhalo srdce a přemlouval je, ale nenechali se.

A co novýho u vás?

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2009 07:58
- Nahlásit

Jé, koukejte co mi napsali na INUVNOUZI, jsem fakt ráda! Přece jenom to k něčemu je

Díky těmto stránkám jsem našla svoji fenku akita inu..Našla se v Pieštanech na Slovensku,kde mi byla zřejmě dětmi odcizena a puštěna. Jde o fenku jménem Babeta,ale její pravé jméno je Bela. Mám už ji doma a fenka se má moc dobře. Má svoji postel ,vlastně celý pokoj. Dnes jsem ji koupila krásné dárky..Jsem štastná,že ji mám zpět doma.Ted už budu vůči lidem hodně opatrná...

Roxana
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2009 09:24
- Nahlásit

Cauky,
ankaras
Díky těmto stránkám jsem našla svoji fenku akita inu..Našla se v Pieštanech na Slovensku,kde mi byla zřejmě dětmi odcizena a puštěna. Jde o fenku jménem Babeta,ale její pravé jméno je Bela. Mám už ji doma a fenka se má moc dobře. Má svoji postel ,vlastně celý pokoj. Dnes jsem ji koupila krásné dárky..Jsem štastná,že ji mám zpět doma.Ted už budu vůči lidem hodně opatrná...
no je to teda strasidelny, ale krasny
Diky Ivet, ze se tem strankam venujes!!!
Laida
Na Aoboru budeme muset zaútočit - jsou kousek od nás - tak se musíme pošmajchlovat, když to doma nemáme.
tak to vyridte pohlazenicka i od nas!
A jak uzivate prazdninky??

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2009 09:32
- Nahlásit

Roxana
Diky Ivet, ze se tem strankam venujes
- zrovna projíždim útulky, je to jenom o tom, to tam naházet a hlídat to, jenže když pak si to někdo otevře a toho svýho hafana tam najde a dojede si pro něj tak mě to fakt hrozně potěší mně to dneska hodně zvedlo náladičku A ještě, že se paní ozve, to se taky nevidí moc, no jsem prostě ráda ! A musim říct, že vzhledem teda k situaci s útulky na Slovensku, tak komunikují fakt super, téměř okamžitě. .

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2009 11:06
- Nahlásit

ankaras
Blahopřeju, je fajn vědět, že tvá práce má svůj výsledek a hlavně ti chlupáči mají větší šanci. Jen tak dál, držíme palečky a pacičky.

že jim kazíš hru jako já - tak to je přesný

Roxana
A jak uzivate prazdninky?? - tak nejdříve jsme všechny po delší době museli navštívit (zanechat tam nějaký chlup jako dáreček). A teď začíná práce - všechno, co jsme za celou sobu neměli čas stihnout. = Corča s pánikem jdou běhat a já jdu makat

tak to vyridte pohlazenicka i od nas! - vyřídíme ode všech - dneska pánik mastí odpolko předstírat pracovní proces, ale zkusíme to domluvit na víkend. Jdu nabít foťák

Co vy? Už jste dovolenkovali, že?

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2009 13:01
- Nahlásit

Laida
tak to je přesný
- však to mam taky doma, akorát o rok mladší Už se sem něco žene, bylo hezky a už se to začíná od Plzně opět mračit a vítr jak blázen ještě, že se ta Ayrina tý bouřky fakt nebojí, to ta naše malamutka řvala už hodinu před bouřkou

že tvá práce má svůj výsledek
já si spíš dokážu představit tu paní že otevře strányka najde jí tam, radost jak blázen akorát jsem nepochopila jeslti ona byla na Slovensku nebo se tam dostala jenom ta fenka..., hlavně, že je zpět a jak pokračujete s bydlením?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2009 14:03 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

ankaras
čus víte to,

http://www.utulek-kocky.cz/stranka/psi-hledaji-nov y-domov

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2009 14:19
- Nahlásit

davidkova renata
ahoj , jj, toho už máme dlouho v "daruji". S majitelem jsem ve spojení, snaží se psa udat, ale nějak se to nedaří, je zařazený na více stránkách.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2009 14:54
- Nahlásit

ankaras
toho už máme dlouho v "daruji
ok,tož soráč,já to nesjížděla,jen jsem hledala pro Lucku nějaký štěndo a tohodle sem zahlídla,tak jako bych nic neřekla

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2009 15:03
- Nahlásit

davidkova renata
proč? já jsem ráda, že jsou lidičky na pomoc ti díky a co hledáte za štěndo? zrovna dneska jsem koukala že mají někde 4 krásný štěnda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2009 15:24
- Nahlásit

ankaras
a co hledáte za štěndo
chlupatý 3-4 měsíce ,né černý u mě v tématu,máš něco?

Laida
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2009 15:27
- Nahlásit

ankaras
že otevře strányka najde jí tam, radost jak blázen - tím myslím ten výsledek, u srdce to zahřeje moc a moc
Corrýš se taky bouřky nebojí, pokud právě nepráskají blesky vedel u sousedů, ale poslední dobou se stejně dere domu bouřka nebouřka, prostě chce být stále s námi
a jak pokračujete s bydlením? - nejrychleji se zabydlela Corča, už to vzala za své. Hlídá si celou zahradu a že jí kus má - vypadá tam moooc spokojeně. My už tolik ne, pánik se hrabe v díře (mění trubky pro vodu) a panička si hraje na dalmatina - skvrna sem skvrna tam (maluju a ty stropy jsou tak daleko na člověka se 155 cm:mad
Takže léto v plném proudu. Teď jsem zmákla první jízdy ve městě bez větších karambolů, tak mě to hřeje, jak jsem báječná

ankaras
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2009 15:30
- Nahlásit

davidkova renata
já se podívam kde jsem to viděla a napíšu

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání