Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 01:42
- Nahlásit

inu
ankaras
Laida
čauky, no dyk právě, tak je mají bolet čtyři nohy a to je ještě horší než bolet dvě, ne?! Byly jsme dnes ve vsi přes ten náš les, tzn. 4km do pořádného kopce a zase dolů, tahnula jsem batoh s věcma pro mamku, tak jsme neběželi, ale i tak ze mne lilo jak z vola. A chytla jsem letos první klíště. A pršelo u nás jenom trochu ve středu a včera. V lese je skoro sucho, nemohli jsme najít ani blbou kaluž, ani v příkopech žádná voda, psiska málem ,,leknuli". Ti se napili až na hřbitově a já vlítla do lékárny se slovy:,,prosím vás, dejte mi cokoliv, co tu máte k pití, třeba i Šaraticu... Měla jsem tak slepenou pusu, že jsem měla co dělat, abych vůbec promluvila. Vyšlo totiž sluníčko a na lukách pod lesem to dost pekelně peklo (na to, že byla od té středy celkem kosa) Domů jsem dopajdala zase ,,pěkně" vyřízená, Berryho jsem posledních 200m už musela hecovat:,,vydrž Berčo, už jsme skoro doma, šlapej ještě kousek!" Ale kdybych měla ,,zdechnout", tak za tu jejich radost mi to fakt stojí!
Jo a s tím hubnutím.....sákryš, já byla hezky šlank od prosince, ale postupně si buďto tělo na tu zátěž zvyklo a je mu to šumák a nebo to běhání a navíc ještě práci v zahradě už dokážu ,,přežrat"! Poslední měsíc mi váha leze zase zpátky zrovna, když jdu za 14dní sestřence na svadbu (a koupila jsem si šaty dóóst ,,natěsno" :rolleyes

inu
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 07:59
- Nahlásit

worick
tak je mají bolet čtyři nohy
jenze ty svou vahu musis podelit dvema, kdezto oni ctyrma.. a vyjde ti, ze kazda jejich noha nese min nez ta tvoje

worick
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 08:28
- Nahlásit

inu
ahááá, ty matematiku! A já myslela, že je to tím, že jsem líná jak veš a k běhu by mně nepřinutil ani poslední ujíždějící vlak. Až teď psiska to dokázali...

inu
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 10:14
- Nahlásit

worick
matematik jó? Kdyby tě tak slyšeli všichni ti chudáci, co se mě snažili naučit počítat

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 10:26
- Nahlásit

worick
fotky opět bomba !! odepíšu co nejdřív ale ti špinaví mrňouskové jsou úžasní

Laida
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 18:13
- Nahlásit

Achoj,
s Corčou jsme se byli zase protáhnout venku a nevím, nevím, něco se děje - Corrýš poslouchá . Když je na volno, dokonce reaguje na příkaz NE! - když se chce vydat do pole. Asi jsme to za ten trek tak natrénovali, že to bere za normál. Poslední dobou je to zlatíčko - možná už dospěla...

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 18:58
- Nahlásit

Laida
Poslední dobou je to zlatíčko - možná už dospěla.
Toho se taky doufam dožijeme

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 20:40
- Nahlásit

ankaras
jen ať nedoufáš marně.... Arčí bude mít osm a to dospívání je ňák furt v nedohlednu..... prej je nejhorších prvních deset let, pak už to de.....

worick
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 20:47
- Nahlásit

ankaras
hele, jestli to umíš hodit nějak sem, tak ty špinavé prcky šoupni k vám i na berňáky. K samojedům nemusíš, má je na mailu i Kaba. Díky.

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 21:24
- Nahlásit

vlk
ahojky vlčku, jak se daří? už taky hledam nový místo zítra budu volat na dvě, tak jsem zvědavá !
zase je to paráda, když jsou plný života celej ten život ale plný zlobivosti to je něco jinýho

worick
tak já si to hodim k sobě na rajče a šoupnu to sem , co všechno?

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 21:29
- Nahlásit

Tak pro info

Mrkejte s jakou slečinkou si tady píšeme

- tady hafíni, když byli malí a rozrejpali prý rašelinu

a tady to hádě s rybkou

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 21:44
- Nahlásit

ankaras
ahojky vlčku, jak se daří?
daří i nedaří..... ale spíš mě sejří to počasí jen leje a leje....

ale plný zlobivosti to je něco jinýho
ono i to zlobení k tomu patří....., ale nesmí toho bejt moc....

worick
psiska jsou bóží....

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 21:52
- Nahlásit

vlk

ono i to zlobení k tomu patří....., ale nesmí toho bejt moc..
- jo, to máš pravdu , jsou boží vid hafíní !

daří i nedaří..... ale spíš mě sejří to počasí jen leje a leje...
a jak v práci? nějako vohrožení? ona se k prvnímu září vrací z mateřský holka, co tam jsem místo ní, tak hledam, hledam, tady taky leje, je to hnus

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 21:59
- Nahlásit

ankaras
v práci taky na prd.... se má prej u nás do podzimu propustit 49 lidí a ženský půjdou prej mezi prvníma, tak doufám, že daj aspoň slušný odstupný......

worick
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 07:41
- Nahlásit

vlk
Teď nevím, jestli to nepletu, ale nejsi ty někde ze severní Moravy? Nejste vytopení? Všude je, že je tam hrůza! U nás ještě sice pršelo i v noci, ale v pohodě. Spíš jsem ráda, že snad konečně popršelo tak, aby to i stromy měli ke kořenům. Tady je (bylo)fakt šílené sucho....
U nás padla jediná velká fabrika v okolí, mimo ostatních - mamka doma, strejda doma, oba mají rok dva do důchodu, je už to nějak neohrozí, horší mladé rodiny, co tam dělají navíc oba
ankaras
hele ,,kozeno", říkala jsem mimča a ne mně brécu... Néé, dělám si prdel, v poho, jen prosím tě nikam nedávej fotky s Tomem, ten by mně fakt roškubnul!

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 07:51
- Nahlásit

vlk
v práci taky na prd.... se má prej u nás do podzimu propustit 49 lidí a ženský půjdou prej mezi prvníma, tak doufám, že daj aspoň slušný odstupný
- snad už se to trochu srovná, tady všichni propouštěli a ted nemají lidi a nabírají do zpátky se řeklo krize a lidi zpanikařili
- snad se udržíš, ti to přeju, protože ted hledat práci to je něco teda .... tady plzensko nic moc , ale třeba v Klatovech tam lidi snad vůbec nenajdou práci co jsem tak slyšela a je jasný že když jo tak od těch 13-15 hrubýho

worick
hele ,,kozeno", říkala jsem mimča a ne mně brécu
- prej brécu blázne

jen prosím tě nikam nedávej fotky s Tomem
zrovna včera jsem na tu fotku koukala a říkala jsem si - tu tam dávat nebudu, to by jí asi zabil

worick
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 08:16
- Nahlásit

ankaras
zrovna včera jsem na tu fotku koukala a říkala jsem si - tu tam dávat nebudu, to by jí asi zabil

Po žních jdeš k Turkovi... - ježíši to ne, ten by ho zabil....

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 08:18
- Nahlásit

worick
prosim tě, na tý fotce máš dobrý botky, na kolik tě vyšly?

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 09:00
- Nahlásit

worick
Nejste vytopení?
naštěstí nee... bydlíme na takovým mírným kopečku, takže v pohodě, ale pod námi je pole se zelím a jak tak na něj koukám, mám pocit, že zemědělci měli zasadit spíš rýži....

ankaras
15 hrubýho by mi i stačilo, tady u nás jsou volný místa tak za desítku a to je po zdanění prd......

worick
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:09
- Nahlásit

ankaras
boha jeho, ty tam vidíš boty? No ty si teda zkoumala fakt podrobně, to tam musíš vidět i tu svrasklou hubu...

Objednala jsem si je v tomto shopu, po domluvě mi pán objednal i moji velikost. Mrkni tam:
http://www.salomon-run.cz/index.php
Salomon XA PRO 3D ULTRA GTX W model 543654

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:13
- Nahlásit

worick
ty jo, díky za odkaz, to projedu, jsou to spíš botaskovitý a nebo trek? ty tvrdší ?

vlk
15 hrubýho by mi i stačilo, tady u nás jsou volný místa tak za desítku a to je po zdanění prd......
- je to bída, musíme blíž k praze a nebo začneme krást

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:33 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

ankaras
a nebo začneme krást
tak až budeš vědět kde by to stálo za to, tož dej vědět.... se přidám. Bouchačku nemám ale umím aikido a taekwondo.....

worick
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 14:54
- Nahlásit

ankaras
Je tam napsané vyloženě na běh v terénu. Jestli ti můžu radit, tak vybírej ty s goretex membránou. Možná v nich bude v létě horko, ale na courání po mokré trávě i pro běhání na blátivé, mokré cestě jsou fakt skvělé. Mám pěkně nohy v suchu. Tom je má taky a taky si je chválí. Ale pozor! On si je kupoval v obchodě a normálně zkoušel, přesto nepřišel na to, že na patě je svislý šev, který ho tam tlačí a odírá. Já ho tam nemám a v poho.

worick
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 14:57
- Nahlásit

vlk
no Tom mi sýčkoval už na Vánoce: ,,pozor jde krize, lidi budou bez peněz a bude se krást a loupit! Zamykej a kóduj poctivě barák!
A už je to tu....

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 15:45
- Nahlásit

worick
Zamykej a kóduj poctivě barák!
někam do baráku to nemá cenu.... to chce řádně nabouchanou banku .....

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 19:28
- Nahlásit

Peta Minami

- péto problém, markét nejede na vychajdu, máš se tam jak dostat?

AmAkita
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 11:46
- Nahlásit

plánovaná AKITÍ PROCHÁZKA se blíží........už ZÍTRA v tuto dobu !

-------------------------------
Místní domorodci doporučují na zítřek raději gumáčky na nožky (nebo jinou obuv proti vodě ) a samo náhradní boty na přezutí .
Já tam už dnes přespím, tak sem mohu zahlásit aktuální počasí.
Pozvání dnes ode mě přijali další dva majitelé AA (fenky CZ Arwen+Benkeis).

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 11:59
- Nahlásit

AmAkita

Zdravím

Pozvání dnes ode mě přijali další dva majitelé AA (fenky CZ Arwen+Benkeis).
- také jsme zasílaly těmto majitelům pozvání, od CZ Arwen jsme obdrželi odpověď a u Benkeis nám e-mail nahlásil neexstující adresu, můžu Vás o ní tedy poprosit?

Jinak Aldíkovci hlásí 27,9 stupňů, oblačno, od rána nepršelo, tak snad nám to vydrží

AmAkita
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:09
- Nahlásit

ankaras

......kontakty myslím rádi předají zítra osobně přímo účastníci.

P.S.těmi ,,fenkami" jsem myslela ,,A"potomky , né chovatele (ale i s těmi jsem v kontaktu).

michal1
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:37
- Nahlásit

Místní domorodci doporučují na zítřek raději gumáčky na nožky
prošli jsme předpokládanou trasu dvakrát - jednou časně zjara, kdy bylo relativně vlhko a potok, kolem kterého se jde, vypadal jako potok a podruhé před týdnem, kdy sice byly přívalové srážky, ale Bučin jako by se ani nedotkly.
Nyní sice prší o něco víc, nicméně cesta lesem je zpevněná, místy přímo asfaltovaná a jediné kritické místo, které mne v tuto chvíli napadá, se dá obejít. Kromě toho si myslím, že majitelé akit jsou na nějaký ten svinčík zvyklí
To jen tak na okraj pro ty, kdo právě vyrážejí do Humanicu pro vhodnou obuv

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání