| Autor |
Zpráva |
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:59
- Nahlásit
michal1
Dík za info o trase , tak už se teda nebojíme
Momentálně tady neprší , mírně zataženo , teplo a dusno .
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 14:33
- Nahlásit
AmAkita
těmi ,,fenkami" jsem myslela ,,A"potomky , né chovatele
- aháá , tak ty máme taky, tak je to OK
Momentálně tady neprší , mírně zataženo , teplo a dusno .
- tak koukám, že je všude stejně, jsem ráda, že už jsem zavřená doma, venku je dusno na padnutí . Berete zase obě holky?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 15:07
- Nahlásit
Čauky, né, né Morava hlásí: u nás se teď zatáhlo a začalo kapat, teplota spadla na 20st. Ráno to ještě vypadalo na teplý den...
Ale to vám na druhém konci republiky je nejspíš šumák. Tak ať vám zítra vyjde hezké počasí na prochajdu
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 15:08
- Nahlásit
ankaras
.... ,,obě holky" = Sam+Sinda které byly v Mrákotíně zůstaly doma (neb Sinda je v rekonvalescenci a samotnou jsem ji nechtěla nechat doma) .
Mám s sebou ,,Hewuš" , mámu od Sam, Corýše , Beriho + dalších....a současně třeba tetu Ayrin
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 18:46
- Nahlásit
AmAkita
a současně třeba tetu Ayrin
- tak poznam další část rodiny
worick¨
sem se prej taky něco žene, ale to nevadí pak ti písnu jaký to bylo
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 22:23
- Nahlásit
ankaras
My nedorazime. Neco nam do toho prislo
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2009 00:07
- Nahlásit
Peta Minami
ankaras
My už dorazily
Oproti Praze4 kde večer kolem 18,30h proběhl ukázkový slejvák , tak LOUŇOVICE nic - sucho relativní .
Co ale překvapuje je množství klíšťat - evidentně jim chutnám = dnes už dvě zapitý ....po několika letech bez .
U Henců je místa pro strávníky dost , ale né už tolik k parkování ....tak se tam snad poskládáte všichni.
Jo a poslední poznatek, snad všichni tu mají u domků a vil psy ....tak 90% NO , Hewuš jim zvedala adrenalin svojí přítomností , takže zítra bude při skupinovém průchodu asi RACHOT .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2009 16:40
- Nahlásit
ankaras
brý den vinšuju...víte vo ní?
http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2009 10:30
- Nahlásit
davidkova renata
díky, nevěděla jsem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2009 10:43
- Nahlásit
ankaras
Ahoj výletníci, tak jak vám to dopadlo:....zmokli jsme a už jsme tu? Mrkni na ,,berňáky", co jsem já zase včera měla...Fotky ti hned hodím do mailíka.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2009 11:21
- Nahlásit
worick
ahojky, výlet super, počasí taky vydrželo, bylo teplo, dusníčko a nesprchlo potom taky hodim fotky, někdo už to má na stránkách
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2009 11:23
- Nahlásit
JInak na Slovensku je 10 měsíční akita v útulku, za tu cestu to stojí
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2009 18:44
- Nahlásit
Čauky všichni - vlastně nikdo, kde jste všichni?
Po ranním dusnu přišlo slunce a horko - Corrýš je natažený pod největším autem a nehodlá své místo opustit. Jen ocásek se mihotá, když procházíme kolem. Počkám do smrákání, snad se nechá překecat na prochajdu.
Jinak si s Corčou slibujem, že ke konci týdne vyrazíme na houby. Huš mě nebaví všem těm s košíkama závidět a Corča třeba bude mít čuch - zřejmě na něco ouplně jiného, ale také jí to určo udělá radost.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2009 18:56
- Nahlásit
Laida
Ahojky, tady je dusno a zataženo, už i burácelo, asi přijde nějaká buřina opět. Zítra má být ještě to samý a pak od čtvrtka pařáky Já se akorát chystam na zahradu pro Ayrin, udělam kafčo a zasedneme na balkóně. Do tý doby, než jsme koupili ayrin jsme vůbec na balkony nechodili Ale ayrin tam vylehává a pozoruje okolí, tak já s ní. Na vychajdu se mi vůbec nechce,nevim jak Ayrin, ale jájí zase dneska zkusim překecat, ať jsme doma. Koukala jsem na fotkya jednu si vypůjčila Jsem si říkala, že Corýškovic se zlobit nebudou. Viděla si tu, jak je tam Ayrin s váma nejšťastnější? Posílala jsem jí i Martinovi,když si dělala šípkovou Růženku.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2009 19:06
- Nahlásit
ankaras
Ty vobluďáku - to nikde nevytahuj !!! Ayrin tam je sice nejšťastnější, ale já jsem na zastřelení - No, lepší to už asi nebude.
fotkya jednu si vypůjčila - samosebou, to je jasný
Na vychajdu se mi vůbec nechce - no, taky mám práce jiné nad hlavu, ale počkáme na pánika - hlava rodiny rozhodne
šípkovou Růženku - to jo, večer jsem lehla, zato včera jsem měla tak naspáno, že jsme s Corčou čučely na filmy až do čtyř a když svítalo zalezli jsme do postele, abychom mohli za hoďku zase vstávat
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2009 19:22
- Nahlásit
Laida
Ty vobluďáku - to nikde nevytahuj !!
- právě že vám to tam sluší všem
Tak Ayrin vycházku taky zavrhla naštěstí. Po dotazu - Ayrin, půjdeme ven? Zabořila hlavu mezi přední packy a že ne . Teď vypadá pěkně komicky všechny chlupy na zadku jí pustily, takový to chmíří, ale jinde to tak jako drží a ještě hlava, takže nemá hlavu, jenom tělo a prdelku žádnou Nevíš za jak dlouho to pustí všechno?
abychom mohli za hoďku zase vstávat
áááá, tady má vlastně někdo dovču a nebo prázdniny vid mamka měla ještě loni, to ještě učila a letos velká změna a prázdniny žádný
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2009 19:31
- Nahlásit
ankaras
dovču a nebo prázdniny vid - já? ještě ne, pěkně do práce - jako jedni z mála to táhneme až do posledního dne..
takže nevycházkujete? Já teď položila lux a můžu rovnou do sprchy - na Corrýše to vypadá až po setmění (ikdyž s pánikovým příchodem vždycky ouplně ožije)
línání? jakkdy - nám Corča normálně to velký línání kolem jednoho měsíce, ale naposledy to bylo měsíce dva... tak si vyber - ale chlupy z ní teda pouštěj celkově kolem dvou měsíců
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2009 19:34
- Nahlásit
Laida
No, my právě na vychajdu dneska musíme samy ženský, tak asi určo nepůjdeme. Zítra to natáhneme na nějakou delší. Taky vám Corča čuchá ke kytkám? Někde jsem četla, že to psi mají rádi, ayrina pořád leze a očuchává tady mamce kytky co dostala k narozkám Ted si k ní i sedla a má tam zabořenej čumák. Nakonec nebude platit ani to co říkal petr s tou trávou víš?
Už je tady buřina. To budou v Rožnově všichni nahatý co?
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:25
- Nahlásit
ahoj pesové a ostatní ,venku leje asi jako všude-šebinu dostat na prochajdu je nadlidský úkol ,no taky se mi moc nechce do prša,ale pořád hledá co nemá ,tak se snažíme pořád někam chodit-uf-ať nemá čas přemýšlet,jo a línání k tomu ---ale jinak je fajn fšecko!!jo ještě čtu ,že čuchají pesové ke kytkám ,tak to nedělala,ale chodí mi na jahody a maliny teda když je OK(což ted není)
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:29
- Nahlásit
šebina
Ahoj, Šebinku za mě pohlaď . Je pravda, že v lese taky všechno učuchává, tak snad najde taky nějaký ty houby, to pak Laida poradí jak na to . Koukala jsem na stránečky. Na podzim budu moc držet palce ! Jedete do Rožnova?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:42
- Nahlásit
ankaras
šebina
Ahoj Šebi, posíláme piškůtek - právě si užíváme pohody s pánikem a ládujeme se tu. Corča tedy kytí taky nečuchá, zato jako Šebi miluje maliny - nenechá nám ani jednu mrška.
Jinak začínáme taky sem tam ztrácet chlup, takže v Rožnově bychom mohli uspořádat výstavu naháčů
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:43
- Nahlásit
jj,do Rožnova jEdem ( sice nám to moc nesedlo) ale těšíme se,dlouho jsme nebyli mezi čtyřnožcemaAA žádnýma,a je tam víc času na pokec jak na jiných výstavách,,hele máte někdo větší zkušenost když má falešku , zatím zvládáme,ale nechce ani papu!zatím ji to neškodí , ale -jestli to bude dýl - co?
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:47
- Nahlásit
Laidaankaras
díky za pohlazení a piškotky si nechá na pak-říká
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2009 20:48
- Nahlásit
šebina
zkušenost když má falešku - já bohužel neporadím - měli jsme vždycky kluky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2009 21:07
- Nahlásit
šebina
Tak to se na vás těšíme Hlavně at je šebinka zase co nejdřív v pohodě.
Laida
Výstava naháčů to mi stačilo v Rokycanech, tý jo, tam jich bylo nebo uděláme sbírku na spacáky nám utekli na vycházce jedni lidičkové, tak jim musim nějak taky doručit ty maličkosti, když už to mam doma . Pánik už dorazil jo? Čim se ládujete? taky bych si něco dala.
|
moth
|
# Zasláno: 30 Čen 2009 08:35
- Nahlásit
šebina
ahoj, my nejake skusenosti s falosnou graviditou mame, hlavne s Agatou, co je vlastne polosestra od mamy Sebiny. moze sa to stat a je jedno, ci fenka bola kryta, teda v pripade prejavov falosnej gavidity neuspesne, alebo nebola vobec v case harania kryta. prejavy su uplne identicke, akoby mala fenka v brusku stenatka, az na to ukoncenie pseudogravidity - teda stenatka sa nenarodia ... symptomy su skutocne uplne rovnake od zmeny spravania, cez imaginarne zvacsenie brusnej krajiny v "zavere" spustenie tekutiny podobnej mlieku az po fingovany porod - fenka akoby fakt rodila ... ale vsetky prejavy ako prisli tak aj odidu, osobne som s tym nemala ziadne problemy, asi je vhodne viac pohybu a trochu menej vody, ak je teda uz iste, ze islo o pseudograviditu ... takze treba si pockat ten cas cca 63 dni a potom uspesne privitat na svete steniatka, alebo sa zmierit s dobrou reziou zo strany fenky ... priznam sa, ze ja som raz tak skocila na tuto hru fenky, ze som videla aj pohyby steniatok v brusku pritom to bolo neuspesne krytie, vedia byt dobre herecky
dnes mame pekny den, nielen co sa pocasia tyka, ale mame velky den - nasa Arka dnes oslavuje 12-te narodeniny
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2009 08:50
- Nahlásit
moth[i]Všecko nejlepší ,,Arka ,,hóódně piškotků a buřtíků [i]
Tak díky moc za útěchu--šebin je teda dobrá hérečka-dlouho to vypadalo že mimiše budou ale nic,jen rozhrabaná zahrada a roztrhané pelechy,ale dnes vypadá klidnější tak vyrazíme opět na delší prochajd.těšíme se do Rožnova -na rošťandu Ayrin-ankarasku zdravím
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2009 09:31
- Nahlásit
šebina
na rošťandu Ayrin-ankarasku zdravím
- Jo, to bude zase komedie
moth
|
ankaras
Člen |