Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2009 23:09 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

ankaras
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3671047/darujeme-h odneho-pejska-rasy-Akita-Inu.php
aháá ted na to koukám že už tam je... tak nic

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 19:45
- Nahlásit

Zdravím po delší odmlce všecky, koukám, že se tu moc neděje???? Všici jsou zaměstnaní....

Fajka
Roxana
Ahoj holky, snažím se (opět se zpožděním) sehnat věci na trek a chci se zeptat, jakou mapu jste nakonec koupili? Krušnohorskou???
A kde byste mi doporučili ten caniscrossový pás? Martin se poptává po Praze, ale koukaj na něj jak na blázna.
A jakou velikost? počítám, že budou tak tři, takže tou prostřední nic nezkazím, že?

Díky, snad to stihnu nějak sehnat, jinak budu viset na vodítku, ale i to se dá - jo nakonec mám aspoň tu bačkůrku a Corča, když jsme ji zkoušeli chodila jen po třech, tuhle obutou ve vzduchu, jak kdyby ji měla zlomenou . Pevně věřím, že ji nebudeme potřebovat.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 21:19
- Nahlásit

Laida
jakou mapu jste nakonec koupili? Krušnohorskou???

achoooj, já taky nestíhám tož sem zaúkolovala Roxanu která má v matičce měst mnoho příležitostí ji sehnat ještě jednou dík

ten caniscrossový pás
já mám dva tak ti v nejhorším můžu jeden půjčit

dyž jsme ji zkoušeli chodila jen po třech, tuhle obutou ve vzduchu, jak kdyby ji měla zlomenou . Pevně věřím, že ji nebudeme potřebovat
tak Fajuš naopak v ní tapala krásně a ještě ji chodila každýmu ukazovat a očích, koukej mám bebí

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 21:27
- Nahlásit

Fajka

tož sem zaúkolovala Roxanu - jo, to samé ještě udělám s Martinem, jen snad koupí tu pravou

já mám dva tak ti v nejhorším můžu jeden půjčit - pokud bychom ho nestihli sehnat, byla bych ti vděčná, nicméně ho budeme tak i tak pořizovat - jen najít kde

koukej mám bebí - - Corča spíš koukala jako: " koukej? Co to mám? Proč to mám? Co s tím mám dělat?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 21:31
- Nahlásit

Laida
nicméně ho budeme tak i tak pořizovat - jen najít kde
jj to je jasný ale než kupovat něco na rychlovku co ti nebude úplně vyhovovat tak to ti ho rači půjčím a můžeš si ho koupit až budeš mít čas
Krom toho kdyby ti sednul a vyhovoval tak ti ho klidně nechám novej sice není ale zánovní jo...

Doufám že do pátku najdu čas abych si stihla všecko připravit a zabalit... nějak sem totálně mimo..
jo jestli nemáte pláštěnky tak ty mám asi čtyři takový malý skadný balíčky tak když budete chtít tak je taky vemu...

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 21:34
- Nahlásit

Fajka
Jé, ty jsi jak naše maminka - pro děti má vždycky všechno v záloze

Tak tedy dle tvých rad s koupí toho pásu počkám, radši bych ho zkusila, ale aspoň tu pláštěnku mám - tedy na pesana ne, ta snad ani není, ne? A ikdyby byla, pochybuju, že by v ní Corča vydržela

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 21:40
- Nahlásit

Laida

A ikdyby byla, pochybuju, že by v ní Corča vydržela
Fája tak 10 vteřin než by jí rozcupovala na kousky i když trojúhelník nosí v klidu

Tak tedy dle tvých rad s koupí toho pásu počkám, radši bych ho zkusila tak já si píšu že ho beru

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 21:42
- Nahlásit

Fajka
já si píšu že ho beru - O.K., já si píšu, že ho ještě nebudu kupovaqt - proberu to s vámi na treku Díky moc

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 21:45
- Nahlásit

Laida

akorát ten můj je červenej

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 21:55
- Nahlásit

Fajka
Jé, my budem i barevný
A na to se připíná vodítko, nebo to má vlastní provaz?
Vím, že jsem vás v tom už viděla, ale nijak jsem to tehdy nestudovala.

Roxana
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 21:57 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Cauky, holky, taky uz mate horecku
Laidi, ta mapka musi byt KCT c. 7 (Zatecko) a 30 (Povodi Strely), je to v propozicich! (Fajus, zitra ti ji koupim ) jestli chces, mam ti je vzit tez??

Ad boticka - tak Aja predvadela obe varianty Botku jsem nasadila, ona postupne obkulhala vsechny cleny rodiny a "chlubila" se bebickem

A ten sedak - ja mam manmatackej a nedam na nej dopustit, zkousela jsem i jiny, ale tehle mi vyhovuje nejvic .. ale je to asi o tom vyzkoust a vybrat si ..

uz se na vas moc tesime!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 22:03
- Nahlásit

Laida
A na to se připíná vodítko, nebo to má vlastní provaz?
jo jo na to si připneš vodítko s amortizérem (ale to huž nemám , mám jen ten bederák) co má na obou koncích dvě karabiny ale jde i obyč vodítko (bez amortizéru) ...

Jinak já sem si ušila beredáček přímo sobě na míru a spokojenost největší a přišel bratru na nějakých 150 káčé

Roxana
, zitra ti ji koupim super díík, to fakt nestíhám, krom toho vím že tady u nás by jí neměli, musela by se objednat a kdo ví kdy by to přišlo..

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 22:12
- Nahlásit

Roxana
Ahojky, no jo, horečka je, protože je málo času na pakování
KCT c. 7 (Zatecko) a 30 (Povodi Strely), - to jsem dnes podle propozic našla a i na stránkách ČTK, ale nenašla jsem online obchod, kde by se daly přímo tyhle malý mapy sehnat. Všechno dávají do souboru typu "Český Ráj".(Nebo taky blbě koukám :lol

Sedák - na jejich stránkách je to ten Ski opasek?
Zkusím to s tím Fajčiným a pak ozkouším i tenhle, nedovedu si moc představit jít v tomhle ty kilometry zakšírovaná - Nedej bože, že v nestřeženém okamžiku proběhne srnka, tak to už se válím s nosem hluboko v blátě
Nadruhou stranu mi to nespálí ruce jako vodítko

Roxana
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 22:16
- Nahlásit

Laida
to jsem dnes podle propozic našla a i na stránkách ČTK, ale nenašla jsem online obchod, kde by se daly přímo tyhle malý mapy sehnat.
no a chces je teda vzit zitra taky??
Sedák - na jejich stránkách je to ten Ski opasek?
presne tak!
Zkusím to s tím Fajčiným a pak ozkouším i tenhle, nedovedu si moc představit jít v tomhle ty kilometry zakšírovaná - Nedej bože, že v nestřeženém okamžiku proběhne srnka, tak to už se válím s nosem hluboko v blátě
Nadruhou stranu mi to nespálí ruce jako vodítko
neboj, je to o moc pohodlnejsi nez voditko a corry te nesejme, hele, ja se s tim udrzela v celku v poho i na bezkach
jenom to voditko musi byt prepinaci, tzn. aby nebylo ukonceny smyckou, ale melo z obou stran karabinu a nejlip s amortizerem, jak psala Fajka

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 22:20
- Nahlásit

Roxana
Jo, mapy určitě budu prosit, když tam jdeš. Tak tedy ještě seženu to vodítko s karabinami - jak dlouhý používáte?
amortizerem - sice vypadám jak negramotná, ale lepší se zeptat, než nevědět - co že to má být?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 22:27
- Nahlásit

Laida
tady píšou že to má c ca 210 cm...

Amortizér je ta guma co pohlcuje cukance
Vypadá to takhle:

ale už sem koukala že to prodávají i zvlášť a člověk si to může hodit na jakýkoliv vodítko který potřebuje

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 22:28
- Nahlásit

Laida
Ještě mrkni sem tady je mají a dají se objednat... já mám to modrý reflexní

http://www.spokojenypes.cz/nylonova-voditka-manmat -aj/voditko-manmat-ploche-1-8-m?id=16661

Roxana
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 22:33
- Nahlásit

Laida
mapy vezmu, zadnej probl
to voditko - ja mam na bezky docela dlouhy, to mi na chozeni az tak nevyhovuje, tak mam ted druhy, ma myslim 1,8m, u manmata se to jmenuje voditko s amortizerem

Laida
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 22:45
- Nahlásit

Fajka
Roxana
Díky, díky, člověk by nevěřil, co všechno potřebuje, aby mohl se psem ven - jasně, jde to i bez toho (krom map)

Holky, oběma vám fakt děkuju a už se moc těším. To vodítko zkusím sehnat tady, popřípadě objednám - momnetálně se mi nechtějí otevírat stránky. No já jdu na kutě a strašně moc se s Corčou těšíme. Doufejme, že nebude pařák. Tak dobrou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 22:57
- Nahlásit

Laida
Holky, oběma vám fakt děkuju a už se moc těším
není záč se taky těšíme

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 10:17 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Ahoj všichni

výletníci
- držim palce, závidím a pořádně si to užijte !

Fajka
jj, ten pejsan už je tam nějaký ten týden, snad už se mu konečně taky zadaří

Roxana
tobě prosim tě jsem napsala tak dlouhej mejl jako co jsme dělali o tom víkendu a k té vycházce a pak si to sekla..... tak dneska to napravím, vzala jsem si dovču, musim šrotit

Jinak tady už jsem našla výsledky akit inu a amerických z té národky v klatovech

AI
1603 Pes třída dorostu Bokken Horunite Micurová Iva N
1604 Pes třída mladých D Goro of Kamino Ken Jůzová Miluše V1
1605 Pes třída mladých Awa-Shima Maru Go Shiro Shita Králová Leona Neposouzen
1606 Pes mezitřída Chamaru Hezká chvilka Králová Leona V1
1607 Pes mezitřída Take Go Yamamoto Novotná Tamara V2
1608 Pes mezitřída Chitose Hezká chvilka Lukášová Daniela VD3
1609 Pes třída vítězů Haguro Go Haru Kaze Rudolf Jaroslav V2, res.CAC
1610 Pes třída vítězů E Kaga Go Haru Kaze Miřejovská Lenka V1, CAC, NV
1611 Fena třída dorostu Maiko Tomimopa Feldsteinová Růžena VN
1612 Fena třída dorostu Ryokotami Go Di Casa Saporito Rudolf Jaroslav VN
1613 Fena třída dorostu Mayuki Tomimopa Jůzová Miluše VN
1614 Fena třída mladých Uruomi z Bambusového háje Miřejovská Lenka V1, CAJC
1615 Fena třída mladých Fumi Chodský ráj Ladislav Stibor Petra V2
1616 Fena třída mladých Keiko Tomimopa Krátká Jana nenastoupil
1617 Fena třída mladých Lady Tomimopa Jůzová Miluše nenastoupil
1618 Fena mezitřída Chiaki Hezká chvilka Pelešková Jitka V1, CAC
1619 Fena třída otevřená Nabuko of the dog Švub Radek V1, CAC
1620 Fena třída otevřená Kajitsu no Ukiyoe go Kajitsu Jůzová Miluše V2, res.CAC
1621 Fena třída vítězů Geischa Tomimopa Jůzová Miluše V1, CAC, NV, BOB

AA
1632 Pes třída mladých Akim Chikara Chi Šmolíková Razímová Iva V1, CAJC

1633 Pes třída vítězů Melodor Catch Me If You Can Panýrek Patrik V1, CAC, NV, BOB

1634 Fena třída mladých Ayrin Iremir Křejdlová Iveta V1

1635 Fena mezitřída Ayrin From Arleta Garden
Voběrková Eva VD1

- Jinak Růženka mi psala, že ten Bokken se bál posuzujícího, tak chudáček vyváděl s kuličkama, my se nedivíme, my jsme se taky báli a po prozkoumání zubů už jsme se nenechali pohladit, paní jůzový fenka taky koukala zvláštně prý na pana posuzujícího a akim se ho taky bál, byl to veterinář v čepici, s brýlema, hlubokým hlasem a bál se jich taky jinak super

Laida
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:50
- Nahlásit

ankaras
byl to veterinář v čepici, s brýlema, hlubokým hlasem a bál se jich taky jinak super - no to je ten nej... posuzovatel
Bílé čepice se bojím i já a nedej bože, že mi ještě k tomu leze do pusy a klukům tu jejich prohlídku taky nezávidím

Roxana
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 15:37 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Laida, Fajka
Cauky holky, tak jsem byla jak ve specialce, tak u kanzelsbergera, ale ta 30 neni sedmicka jo, jeste to zitra zkusim v luxoru na vaclavaku, mam vam vzit asopon tu sedmicku?
ankaras
smazanej dlouhej mail by me taky nakrknul, tak to pak sesmol jeste jednou

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 19:19
- Nahlásit

Roxana
- prosim tě, můžeme se srazit na g-mailu?

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:44
- Nahlásit

Roxana
mam vam vzit asopon tu sedmicku
čáu, no jo ale potřeba jsou vobě Tak kup alespoň tu sedmičku a zkus mrknout i po té třicítce...

Laida
Laidíkuuu, co taťka Corrýš? Nemohl by se taky juknout???

Já sem fpr... já se od nás z toho zapadákova nikam nedostanu

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:46 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Roxana
Laida

Ještě mě napadá... co si mám představit pod pojmem lékárnička ??? Co jako všechno berete sebou?

Taak nic už sem to našla, bude to asi stejný jako u longu...

Laida
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 21:54
- Nahlásit

Roxana
Roxi, ber co se dá .

Fajka
Taťka Corrýš je od rána na Sázavě, sjíždí vodu. Poprvé, tak snad toho moc nenaplave

Lékárnička - byla vypsána v propozicích pro long trasy - nějaké obinadlo, stahovadlo, desinfekce...

Co jako všechno berete sebou? - no, tak možná vemu psa

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 22:04
- Nahlásit

Laida
Taťka Corrýš je od rána na Sázavě, sjíždí vodu
jééééje co nenaplave ale aby toho moc nenapil.... myslím vodu... no i když

Ale to je v háji, bez těch map jsme vfpr...

Roxana
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 22:05
- Nahlásit

defcata, neklesejte na mysli, zitra razim na ten vaclavak, ten snad nezklame!

lekarnicka ad ten long

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 22:07
- Nahlásit

Roxana
- jaká to má být přesně mapa? kdy to máte?

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání