| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:09
- Nahlásit
ankaras
..... a ty jedeš ????
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:30
- Nahlásit
vlk
..... a ty jedeš ???? - chtěla bych se tam podívat a naši pojedou asi taky, protože si to tam to okolí chtějí projít
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 10:37
- Nahlásit
ankaras
tak to jim vřele doporučuju, je tam všude fakt krásně..... jestli mi to vyjde a hlavně ukecám céru ať mě doveze tak bych se dojela mrknout...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2009 23:32
- Nahlásit
Fajka
Ahojky, jizerska smecko ,
prosim prosim, mate pro nas nejaky tip na NE? V kolik tam asi mame byt? A neco spesl s sebou??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 07:17
- Nahlásit
Roxana
Ahoooj, tak vám trénink začíná v 10 hodin, takže před desátou.. (my začínáme už od devíti a sebou spešl asi není nic potřeba pes běhá bez obojku a pokud je třeba tak s košem ale není podmínka. Jináč dobrou náladu a něco nepromokavýho prej asi bude pršet
Dneska sem celej den v tahu tak když tak sme na mobilu... pááá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 11:35
- Nahlásit
Fajka
OK, dikes za radu, tak zkusime zabalit a na nic nezapomenout, a zitra se uvidime!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 21:00
- Nahlásit
ankaras
Cau,
dnes jsme vyletovali u vas, u Ejpovickyho lomu, moooc fajn, az na to skrabani se jilovitou strani vzhuru, tak supr
Ale musim ti dat za pravdu, tolik ctyrkolek drandicich po lesich a loukach, nic moc
Skoda, ze zitra nedorazite, tak ale peknou NE!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 22:35 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Roxana
u Ejpovickyho lomu
- jj, v ejpovicích dělam , ale u lomu jsem nebyla,oni tam ted nemají moc lidi kam jít, protože z jedný strany dálnice a z druhý se roztahuje golfpark a vyhazujou lidi a lidi z těch motorek ničí starostovi závory a pak tam drandí
tak ale peknou NE!
- no, snad se aspon konečně vyspim Ayrin si dneska pohrála s Milanovo Akimem a když byli unavený tak si lehly a ležely, to jsem teda ještě neviděla jinak výstava........ když teda zuby v pohodě, tak se mladá prostě odmítala rozběhnout normálně.... mam tři fotky a na všech jsou lidi vysmátý jak leča je to pometlo máme takovej stručnej posudek - 9 měsíční fena,výborná hlava i kostra, výborné nesení ocasu a pak tam máme neklidná povaha, ale bez náznaku agresivity to bude to naše představení
- jooo a byla tam corgi z fora
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 10:07
- Nahlásit
ehm, jsem sama, komu to tak připadá, nebo se komunitní situace celkem dost vyhrocuje? Viz NK Harukaze
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 12:19
- Nahlásit
inu
ehm, jsem sama, komu to tak připadá, nebo se komunitní situace celkem dost vyhrocuje? Viz NK Harukaze
- nerozumim co se děje?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 13:50
- Nahlásit
ankaras
tak si přečti návštěvku. Tam je debatka jak sfiňa
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 14:20
- Nahlásit
inu
tak si přečti návštěvku. Tam je debatka jak sfiňa
- aha, žabomyší války akorát si zapráskají návštěvky zase nejlepší je, že nejdřív naběhne 1000 ochránců a pak teprve reaguje dotyčná osoba nesmyslnou odpovědí
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 14:32
- Nahlásit
ankaras
a k tomu paní Jůzová ke konci článku neustále něco dopisuje..
Fakt jsem vděčná za to, že nejsem v klubu.. asi bych to nevydejchala
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 14:35
- Nahlásit
inu
a k tomu paní Jůzová ke konci článku neustále něco dopisuje..
- no jo no, vidíš ! kdyby si to vyřídili přes skype tak by bylo hotovo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 14:41
- Nahlásit
ankaras
se nebojím, že by se to přes skype nevyřizovalo
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 16:21
- Nahlásit
inu
se nebojím, že by se to přes skype nevyřizovalo
- ovšem, nevyřizují si to ti praví jinak by p.jůzová už nic nedopisovala
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 16:36
- Nahlásit
inu
ankaras
Nejaky napadani v NK uz tu bylo ne? To je porad dokolecka dokola...
Ale prijde mi to ubohy.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 16:37
- Nahlásit
Peta Minami
To je porad dokolecka dokola...
- lala-lala- lalala
Ale prijde mi to ubohy.
jj a hlavně nudný
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 16:39
- Nahlásit
ankaras
To jo. Uz to nikoho nedojme. Kazdy si o tom stejne mysli svoje.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 17:06
- Nahlásit
Peta Minami
To jo. Uz to nikoho nedojme. Kazdy si o tom stejne mysli svoje.
- pro každýho je ten jeho pes nejkrásnější a ostatní at si myslí co chtějí každej je rád, když jeho pes vyhraje, jestli už ví o jeho nedostatcích, to je věc jiná
- tak co víkend? co jste podnikaly ženský?
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 17:16
- Nahlásit
ankaras
JJ ale i to zamrzi kdyz ti porad nekdo vnucuje ze tvuj pes ma ten a ten nedostatek a ze urcite nikdy nevyhrajes nic na vystave.
Dneska jsme byly na prochazce s Jihoceskou tlapkou ( sdruzeni pejskaru ) u Vrbenskych rybniku. To mame pesky kousek od domova. Byly jsme venku 3 hodiny a holky jsou pekne utahany. Snad budou mit holky brzy fotecky na netu tak na ne dam odkaz.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 17:29
- Nahlásit
Peta Minami
JJ ale i to zamrzi kdyz ti porad nekdo vnucuje ze tvuj pes ma ten a ten nedostatek a ze urcite nikdy nevyhrajes nic na vystave.
- jj, to jsem myslela o tom, jak tady po praze se psalo, kdo to vyhrál..... myslet si může člověk cokoliv, ale když někdo přijede domu a má radost že jeho pes vyhrál a je na něj pyšnej a připojí se a přečte si jak vyhrál ten nejhorší a bla, bla,bla, tak si myslim, že to zamrzí ........ a je to ubohý
mit holky brzy fotecky na netu tak na ne dam odkaz.
- no to určo hod já taky něco hodim,ale musim to nejdřív z fotáku vydolovat já ted mam nad hlavu školu, ale pak už snad taky něco podnikneme
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 17:41
- Nahlásit
ankaras
Ja nic nefotila, ale kamosky neco maji, tak snad hodi neco brzy na net.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 17:59
- Nahlásit
Peta Minami
Ja nic nefotila, ale kamosky neco maji, tak snad hodi neco brzy na net.
jj, dobrá myslela jsem aby si pak dala vědět, kde se dá mrknout
|
inu
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:27
- Nahlásit
No, tak hlavně to začíná připomínat úrovní naši politickou scénu a ta teda není nic moc.
My jeli o víkendu k nám - náš gympl slavil 90 let od svýho založení, tak jsem si jela nostalgicky zavzpomínat na mládí.. ale fotky taky nemám
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:06
- Nahlásit
inu
a kolik se vás srazilo? to muselo být docela fajn
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:23
- Nahlásit
Ahoooj,
ankaras
co jste podnikaly ženský?
Tak my dneska teda coursingovali
A musim za sebe rict, ze parada Arish prekvapila, prvni beh odbehla fakt pekne, druhej po par hodinach uz jen tak napul, ale i tak dobry
Ucast akitek bomba - Fajus s Hagurem to v deckach moc behalo, Maiko budila dojem, ze se pro strapecek narodila, i Ryu vypadala jako profik no a Corry je nam prikladem
I ostatni psi zazitek - silejici ridgeback, cinankove s vlajici hrivou nebo majestatni vlkosove ..
Proste moc fajn seslost
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:25
- Nahlásit
Roxana
- jé, no tak paráda super, že jste si to užili ! závidím a jaká Maiko? fotečky máš? sem s nima kdyžtak
|
moth
|
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:26
- Nahlásit
ahoj, tak uz sme doma z Hungarie, mali sme velmi pekne tri dni v Budapesti Splash sa sice moc nechcelo vystavovat, napriek tomu mame pekne vysledky - sobota V1, CAC - nedela V2, res.CAC, res.CACIB, som velmi stastna!
kto chce moze pozriet foto tu: http://picasaweb.google.com/mexicanothoorn/Interna tionalDogShowBudapest2CACIB# je tam aj par obrazkov AI a SI
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:33
- Nahlásit
ankaras
Maiko je tusimHagurova segra z jineho vrhu ..
závidím
tak priste pojedte taky, bylo tam trimesicni stene vlkoska, taky hopkala mela packy veliky jako hlavu no fakt to uz jsou konopsi
PS. Tolik fotek jsem snad jeste za akci nenaflakala, ale kvalita, no uvidime, laskavy divak snad promine, teprv se s tim mym "kanónem" seznamujem
Tak snad bude v dohledny dobe cas to stahnout na rajce ..
moth
cauky, no parada, jen jsem zbezne prolitla fotky, taky vam vyslo krasny pocasko, ze?
A vysledek moc fajn, tak jen tak dale
|