Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:44
- Nahlásit

Cujinka
Tak já to napíšu jinak: co by si asi ti slavní Japonci pomysleli, kdyby věděli, jakej je tu konflikt?
Ano, jinde to třeba taky není lepší, ale von českej národ je takovej extremistickej v mnoha ohledech, tak proč třeba ne v tomhle..

Co modrého? To o tom, že si na to pí Jůzová deset let šetřila?

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:46
- Nahlásit

EDIT:
ah, tak to, že přímo adresuje něco pí poradkyni..

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 13:52
- Nahlásit

Cujinka
ty informace chceme slyšet,chceme vědět co tam bylo, jak to tam bylo a proč to tam bylo

tomu rozumim, ale uprimne, oba clanky se vzacne shoduji ve smyslu Olympicu a jejich skladby "Ja, ja, jenom ja" ..

a co se smerovani chovu tyce, snad by to meli byt chovatele sami, kteri to muzou, chteji a maji ovlivnovat, takze je na nich, aby si vybrali, jakou cestou pujdou .. jestli si budou informace sami zjistovat, objizdet prestizni vystavy, spolupracovat s dalsimi chovately anebo kluby, nebo se spolehnou na informace pramenici z jednoho nebo druheho zdroje a placat se v tom stojatem rybnicku dal ..

to je mysleno obecne, to plati u vsech plemen ..

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:02
- Nahlásit

Ah, tak dobře:
mohla by pí Jůzová napsat, o jakej prohřešek šlo a pí Hamplová napsat, proč se za to musela omlouvat ona?

Cujinka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:03
- Nahlásit

inu
modrej pes je náš bílej,co jsem řekla ?neřekla ale napsla ale to už je dávno,nic méně si za tím stojím.Je fakt,že modráka mně neodpustí a při každé příležitosti ,to rázně popíše a následně odsoudí ale zase,je to věc názoru a jsou i tací kteří nerozumí legraci,třeba a ještě v pár článcích u paní Jůzové je poučení pro mne,tak jsem si ho přečetla abohužel není kam odepsat,tak to zatím nechávám spát a občas se tomu zasměju

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:06
- Nahlásit

Cujinka
modrej pes je náš bílej,c
Jé, to jste byli vy? Pardón, já mám blbou pamě´t na lidi/psi, osoby/ jména..

Mě se to tehdá líbilo, jako dobrá recese.. jen jsem si říkala, jak dlouho se to z toho psíka asi dostávalo dolů..

ale třeba je fakt, že tohle v tom článku přímo čtu. čiliže jako odvetnou "výhružku", ne jako "preventivní".
Odepsat jí můžeš třeba na mail

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:07
- Nahlásit

Cujinka
že modráka mně neodpustí a při každé příležitosti ,to rázně popíše a následně odsoudí
jj to je fakt to sem si všimla

Řekla bych že jste se tímto úsměvným krokem zapsali do historie akit v Čechách

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:09
- Nahlásit

Cujinka
EDIT: tys nikde nic neřekla, ale často na výstavách např. proudí, jak to má pí Jůzová všechno podplacený, že často hodně vyhrává (ale to může bejt jenom ta posuzovatelská nemoc zvaná "kdo_je_zrovna_handler")

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:11
- Nahlásit

Vzácná modrá
tak jo, lidi, sem se rozhodla. Neznáte někdo nááhodou ňákýho japonskýho chovatele akit? Nejlépe ňákýho, kterej nezná žádnou ze zúčastněnej stran? Že bych mu napsala, aby mě to vysvětlil a já to pak reprodukovala dál?

Jinak zkusím na zejtřejší sešn otravovat svýho učitele, ale ten o tom asi ví prd..

Cujinka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:12
- Nahlásit

inuRoxana

rozumim tomu,jen si myslím,že když se tady snad, snažíme o chov japonských psů,tak by jsme se měli snažit o co nejlepší výsledky a ne něco si tu zasolit a pak z průšvihu udělat přednost a strkat to na odiv,ono i bez našeho přispění je těch průšvihů dost,platí to jasně u každého plemene

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:16 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Cujinka
já jsem chov vždycky viděla jako něco, co by mělo mít nějaký společný vyšší cíl (proto máme standard žáno) bez ohledu na to, kdo chová.
Ale vod tý doby, co jsem opustila svůj poklidnej svět bezpapírovejch ovčáků, se nestačím divit. Kromě jinejch věcí např. tomu, co se probírá v diskuzích na mujpes (např. co jsou lidi schopni udělat proto, aby pustili do chovu psa, kterej má nějakou vadu, pro kterou by neměl být dále uplatňován, etc.).

Já osobně jsem se rozhodla nechovat (beztak Inugója už je zabraný ), protože si myslím, že na to nemám (nervy).

Cujinka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:19
- Nahlásit

jinak já jsem o výstavách nemluvila ale napsala jsem na skype,nebo lépe odpověděla jsem na dotaz ...myslíš si,že je p.Jůzová chovatelka nebo množitelka?tak já jsem odpověděla co si myslím,dokonce to mám někde doma okopírované ,jenže nějakej chytrolín to donesl ale to mně nevadí,vadí mně to,že to interpretoval jinak než jsem to já napsala

Cujinka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:23
- Nahlásit

inu
no já teda nevim ale Cujoši jsem si koupila domů na mazla,nechtěla jsem žádný výstavy,nedej bože štěňda a vidíš jak to dopadlo,akitky mám tři lítám po výstavách a zaplejtam se do hovorů o psech a nejen o psech ale prej o psech

Cujinka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:26
- Nahlásit

Fajka
ten modrej byl teda mazec a stále je aktuální a na stránkách máš Cujoši a ta je pro změnu rudá,tak to byla výstava opravdu v barvách

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:28
- Nahlásit

Cujinka
jó, slavný skype.. to brzo začne bejt vskutku legendární pojem

jinak já jsem o výstavách nemluvila
však jsem psala, žes to nebyla ty..

Mě vadí jiná věc: mě vadí, že virtuálnem/po telefonech, etc., plyne celkem dost drsná názorová konverzace, ale v reálu to není nikdo schopnej konfrontovat, naopak, to je miliusek sem, miliusek tam.

Např.
chovatel A napíše chovateli C, že chovatel B je kšeftař, množitel, že jeho psi/feny jsou hnusný, křivonohý, přerostlý/podměrečný..
a chovatel B se to dozví. I napíše chovateli D, že chovatel A opakovaně kreje se psem, který přenáší vady, od mládí je nahluchlý, má trvalé tetování čenichu, aby byl černý, je původně kryptorchidní, což se řešilo operativně v Německu a jeho matka měla SA.
A chovatel A se to dozví. I kritizuje chovatel A chovatele B a naopak při různých příležitostech a když se ti dva konečně setkají..
Chovatel A: dobrý den, jak se máte (srdečným tónem). Ta nová fenka je báječná!
Chovatel B: ah, dobrý den, děkuji, váš krycí pes je naprostý unikát, doufám, že ho budete využívat i nadále...

..

Jo, jo, krása. Neříkám, aby se ty lidi v reálu pozabíjeli (dle legislativy je to trestné), ale místo toho aby si to vyříkali, tak na sebe sladěj a sotva zapadnou dveře vod auta odjíždějícího z výstavy, už zase brojej.. to je humus.

Jinak chovatelé A, B, C i D jsou ryze fiktivní osoby, stejně jako ony pomluvy

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:30
- Nahlásit

Cujinka
Tak abys mohla uchovnit, musíš splňovat jistý parametry, ne?

A krom toho v mým případě v tom nevidím smysl, když je tu Haguro

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:32
- Nahlásit

inu
Vzácná modrá
to bylo na mě ???
Páč tady nikdo jinej takovej nééjni

Já kolikrát nemusím ani slyšet stačí vidět.... znechucený pohled... jééé vy ste tady taky ....
Některý myšlenky se daj číst celkem snadno

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:37
- Nahlásit

Fajka
Vzácná modrá
to bylo na fšechny, keří se o tuto problematiku zajímají

Páč tady nikdo jinej takovej nééjni
ja fim, proto Harakiriii jedině vod vááááás

znechucený pohled... jééé vy ste tady taky ...
f tom případku se musíš naučit ty znechucený pohledy vracet
(just kidding)

Cujinka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:39
- Nahlásit

všeobecné shrnutí,jsme u toho zase ,je to ve všem a všude,drby ,klepy a když o něco jde tak vlastně nejde o nic,nikdo nic neslyšel a neviděl.eště,že máme ty mazánky,těm je to totiž všechno jedno,hlavně,že mají svoje páníky a plnou misku a tak se na vás těším zase na nějaké výstavě a nebo srazíku

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:39
- Nahlásit

inu
just kidding
máš tam špatně písmeno... má tem bejt killing

ja fim, proto Harakiriii jedině vod vááááás

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:43
- Nahlásit

Cujinka
tak tak, pani, Vořech vám hezky zazpívá a hned bude svět hezčí (a všichni vokolo hluchý)

Fajka
má tem bejt killing
trénuješ Fáju u ozbrojenejch sil?

proto Harakiriii jedině vod vááááás
tak jako pani, pro kvalitu si pojedu klidně až tam na sevééér

Cujinka
Člen
- Nahlásit

Fajka
sprostě toho nenecháš?

ankaras
Člen
- Nahlásit

Fajka
jééé vy ste tady taky ... na vás jo? zatim jsem nepotkala nikoho, kdo by vás rád neviděl

inu
Tamča říkala, že právě ta barva naopak nechtěla držet

Cujinka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:46
- Nahlásit

inu
no jestli se přidá a jako,že se přidá malej Awaši Leonky ,tak budeme fakt hluchý,to bude vo zdraví

Fajka
Člen
- Nahlásit

Cujinka
já sem jen malej tichej pozorovatel ale děsně se u toho bavím

ankaras
zatim jsem nepotkala nikoho, kdo by vás rád neviděl
noo von se určo někdo najde

inu
trénuješ Fáju u ozbrojenejch sil
tsss to má v genech ...

inu
Člen
- Nahlásit

ankaras
tak to byl teda supertěžkej úkol

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:48
- Nahlásit

inu
viděla si někdy šira Tamary ? až ho jednou potkáš tak pochopíš, že on se na to úplně hodil i povahou blázen panička, blázen hafín

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:51
- Nahlásit

Fajka
dneska zrovna jsme se něco domlouvaly s holkama a hned byla věta - musíme dát vědět Fajce

- to pak musí bejt pohledy lidí, nebo psů co fajuš porazila jinak nevim

inu
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:51
- Nahlásit

Cujinka
stačí, aby někdo začal. Vořech někdy umí takovou fistuli, že padaj ptáci ze stromů!

Fajka
tsss to má v genech ...
no, proto Harakiri bude úspěšnej vodchov. Tomu bude stačit říct "Sežer *****" a on půjde a sežere

ankaras
neviděla, žije poněkud z ruky

Cujinka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2009 14:52
- Nahlásit

inu
ankaras
no fakt to nechtělo držet,tři spreje,čtvrtej jsme vezli na případné doladění ale málo platný,musim ještě upřesnit,náš chlapec neměl nijakou újmu z toho že se na něj stříká a,že modře to už mu bylo vopravdu ale vopravdu jedno,apropo,když nebyly žádné pipety na blechy a psi se prostě stříkali,tak by mně zajímalo jak se to dělalo aby neměli újmu,zřejmě se to na ně chrcalo,nebo co

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání