Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:33
- Nahlásit

moth
ahoj, tak moc gratuluju super ! my jsme taky vyrazili na krajskou a nechtěli jsme se vystavovat aspon jsme pobavili přihlížející
- koukala jsem na fotečky, vydařilo se vám i počasí

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:36
- Nahlásit

[b]Roxana[/b

Jo, tak tu Maiko jsem asi zrovna viděla v tý praze, vždycky jim to s paničkou ladí , my rádi pojedeme, ael já si myslim, že s našim přivoláním tam nemáme co dělat já se bojim, že ayrin vůbec nebude zajímat střapeček a zamíří ke psům

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:40
- Nahlásit

ankaras¨
tady to bylo na oplocenym fotbalaku, takze v poho a k ostatnim psum by se jiste tak rychle nedostala, aůe byl tam treba jeden psik, kterej vlitl na trat neplanovane, a dokonce je predbehl ale fakt vse bylo v pohode, tak bych se toho nebala

moth
# Zasláno: 17 Kvě 2009 19:53
- Nahlásit

Roxana ankaras
no bolo to fajn, ale vzdy moze byt aj lepsie jednoducho Splash nemala naladu, hlavne vcera, dnes to uz bolo lepsie, ale aj tak to bol boj, najprv bola na prvom mieste, ale rozhodla sa protestovat, akurat ked sa na nu rozhodkyna pozerala, tak si vysluzila druhe miesto, ale nie posledne vobec neni sranda, ist do tak silnej konkurencie, ale bez konkurencie nie je napatie a sutaz, no bol to pekny vikend .... este v sobotu bola rozhodkyna z Lotysska, dnes z Madarska ...
pocasie bolo az moc pekne, na zajtra tam hlasili 32°C ...

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 20:14
- Nahlásit

Roxana
posílám ti na mejla fotky pro zasmání

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 20:17
- Nahlásit

Roxana
Laida

holky bombáááááá bylo to supeeeeeeer
A běhalo vám to úplně úžasně
No a mě spadl kámen ze srdce páč Hagísek přežil bez ouhony

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 20:32
- Nahlásit

Roxana
tak pošlu prd, až zítra z práce jedině .....

Laida
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 20:37
- Nahlásit

Fajka
Roxana

Díky moc za společnost - bylo to naprosto senza - kam se hrabe nějaká výstava.

Pesani byli nadšení, Corča se mohla pomuchlovat s Aldíkem, viděli jsme prďouskovou, konečně jsem se osobně seznámila s rodinkou Hagískovců - no prostě supr čupr

Laida
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 20:46
- Nahlásit

moth
Gratulujeme, moc pěkné výsledky a strávený víkend. Jen mohlo být malinko chladněji, že . Posílám zasloužený piškůtek za odměnu přes paničku. Jste šikulkové.

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 20:59
- Nahlásit

moth

ten je

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 23:29
- Nahlásit

Laida
Díky moc za společnost - bylo to naprosto senza - kam se hrabe nějaká výstava
jojo naše řeč

inu
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 07:29
- Nahlásit

ankaras
mno, moc se nás z naší třídy nesešlo, lidi jsou ve světě, maj mimina, na druhou stranu jsem potkala jednoho spolužáka, kterej mě fakt šokoval, bo dospěl

A není to Maiko od Růženky?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 07:51
- Nahlásit

inu
A není to Maiko od Růženky?
nee je to I Maiko Go Harukaze taky běžela jako vítr

Brý ráno

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 08:19
- Nahlásit

Fajka

Brý ráno

- dobrý gratuluju ke všemu, jak coursing, chovka, výstava..... jste jedničky

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 08:33
- Nahlásit

ankaras
jste jedničky
díík... v coursingu určitě páč jsme začali jako první
Pojedte taky příště s náma! Dáme na frak všem chrtům vipetům a vlkodavům

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 08:35 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Fajka
Pojedte taky příště s náma! Dáme na frak všem chrtům vipetům a vlkodavům
- jj, my to taky chceme zkusit, ale musim podle datumu, mam toho ted plný brejle ve škole měla jsem jít dneska na zkoušku ale nestila jsem se vůbec naučit a naštěstí starosta mě kryje, že prej mě nemůže pustit z práce, nejdřív příští týden, tak já mu snad koupim flašku ayrina je ted z toho počasí hotová, chci vidět, co budeme dělat v létě je vyloženě vytočená

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 08:53
- Nahlásit

ankaras
učení mučení ještě že už nemusím

a naštěstí starosta mě kryje
tyjo jako fakt? važ slova

ayrina je ted z toho počasí hotová, chci vidět, co budeme dělat v létě
co by chrnět ve stínu a na vycházky budete chodit až pozdě večer a nebo brzo ráno

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 08:56
- Nahlásit

Fajka
tyjo jako fakt? važ slova
- panebože samozřejmě ne tak

co by chrnět ve stínu a na vycházky budete chodit až pozdě večer a nebo brzo ráno
- jj, to už je na programu i teď konečně to moje zvíře přes den i spí si neviděla jak jsme pobavili v plzni na výstavě lidi jsem si hned vybavila větu z fora - my jdeme na výstavu až se pes trochu zklidní a jak to máte s tim coursingem? to jste museli zaběhnout kolik běhů samostatně? pak ještě nějaký běh ve dvou? a ted můžete běhat oficiálně závody?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 09:08 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

ankaras
samozřejmě ne tak
jo jo ted už to neokecáš

a ted můžete běhat oficiálně závody
jo ještě si to necháme ofiko potvrdit a jsme závodníci

to jste museli zaběhnout kolik běhů samostatně
musíš mít dva běhy párové a jeden solo a nebo 3 solo běhy. My máme s Fajuš dva solo a dva párové takže splníno víc jak na 100 procent
si neviděla jak jsme pobavili v plzni na výstavě lidi
nooo neviděla kdybude článek a nějaký fotí? A co Hořák přežil?

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 09:14 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Fajka
jo ještě si to necháme ofiko potvrdit a jsme závodníci
- paráda

nooo neviděla kdybude článek a nějaký fotí? A co Hořák přežil?
- přežil jsme se zaměřili na zuby, ty ukázala v pohodě, zase pusinkovala jenže on jí nastavoval hlavu, tak to jí nikdy nemůžu odnaučit no a pak řekl - běžte a ayrin se rozhodla že ne prostě, že nebude běhat, skákala mi nazáda, kousala mi do ruky, lidi mrtvý, protože hořák má k tomu průpovídky ale jako dobrý, říkal že prej fenečka je temperament no jako ani nevim jestli jsme vůbec doběhli první kolo myslela jsem že jí přetrhnu, ale smála jsem se taky, protože to se nedalo , dostala výbornou a byla tam sama, tak i vítěze třídy a pak měla jít s akimem a to už mi bylo špatně dopředu a on naštěstí řekl, že nebude běh potřeba a že za předvedení to dává akimovi fotky ti pak pošlu na mejlíka
- a když vystavovala leona a ještě jedna paní s ní tak hořák povídal : Oba psi vrčí a paničky jsou obě dvě nepříjemné

Fajka
Roxana
pošlu vám stejnýho mejlíka

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:31
- Nahlásit

ankaras
pošlu vám stejnýho mejlíka

děkuji za zpestření všedního nudného pracovního dne ci ještě to video!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:32
- Nahlásit

Fajka
děkuji za zpestření všedního nudného pracovního dne ci ještě to video!!!
- vidíš a to si to jenom četla

ci ještě to video!!!

když bude, tak pošlu

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:33
- Nahlásit

ankaras
a ayrin se rozhodla že ne prostě, že nebude běhat, skákala mi nazáda, kousala mi do ruky, lidi mrtvý
drobátko mě to připomíná naše začátky s Fajuš

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:34
- Nahlásit

Fajka
drobátko mě to připomíná naše začátky s Fajuš
- však jsem na tebe myslela, a říkala si - ty jo, já taky budu muset počkat aspon dva roky uvidíme mamka říkala - no ale taky ses pobavila, ses smála a já říkam - ty jo mamko, to už pak byla jenom křeč

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:36
- Nahlásit

ankaras
ty jo, já taky budu muset počkat aspon dva roky
tak to ti teda moc nedoporučuju dneska bych to udělala úplně jinak naopak by jsme sjizdili kde by se dalo, trénovali každej den a Fajuš by dostala čočku

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 10:38
- Nahlásit

Fajka
tak to ti teda moc nedoporučuju dneska bych to udělala úplně jinak naopak by jsme sjizdili kde by se dalo, trénovali každej den a Fajuš by dostala čočku
- jj, to mam v úmyslu, žádný, ayrin už nechce běhat, to stačí, ta bude běhat i ze spaní

- ale měli jsme jet ted na MVP do Litoměřic, ale to si odpustíme navíc ayrina asi začíná hárat, ale nevim to jistě, myslela jsem že jo, ted to zase vypadá že ne.....

worick
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 17:31 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
ayrina je ted z toho počasí hotová, chci vidět, co budeme dělat v létě je vyloženě vytočená
Ahojky, to se Ayrin nedivím, z toho vedra jsem dnes byla otrávená taky pěkně! A psiska nevěděli kam už se vrazit a Woriček pořád chodil za mnou jak jsem plela a pokňíkával - asi abych s tím horkem něco udělala
Jo, u nás stále ještě normálně nezapršelo. Ve čtvrtek jakože déšť, ale namoklé byly 3 centimetry a už je zase sucho a sucho.

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 18:10
- Nahlásit

ahojky to vedro je des. Holky se za nama vlecou pomalym krokem, ale jakmile se rekne: Jde se domu, tak razem ozijou a masirujou smer domov. Nejak nema cenu s nima delat vetsi prochajdy.

A to jeste neni poradny leto!!! Co budou delat pak, to netusim...

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 18:29
- Nahlásit

worick
Peta Minami

z vedra vydechněte a mrkněte na tohle Ayrin kulí strachy oči, že jí akim dožene

http://ankaras.rajce.idnes.cz/Krajska_vystava_Plze n%2C16.5.2009/#pomooooooocccccc.jpg

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 18:38
- Nahlásit

Peta Minami
Jde se domu, tak razem ozijou a masirujou smer domov - tak u nás je to naprosto stejný

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání