| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:40
- Nahlásit
ankaras
lidi to pochopí, to se nebojím, ale k zamyšlení to zkrátka nutí
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:42
- Nahlásit
inu
lidi to pochopí, to se nebojím, ale k zamyšlení to zkrátka nutí
- k zamyšlení je to ho víc lidem, co se o něco snaží, něco je baví a chtějí na to pozvat víc lidí, pokusí se napsat pozvánku a někdo má prostě potřebu to nějak shodit já vim, že ted napíšeš, že ne, že si to tak nemyslela, že ti to jenom přišlo divný......... ale je to tak prostě
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:50 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
ankaras
Já už se z vás fakt poseru, dámy! Nejdřív se v tom svým skypekoutku dohodnete, že se se mnou nebudete bavit
a teď zase vidíš čerty tam, kde vůbec nejsou
U tohodle já fakt být nemusím. Jestli chceš bejt paranoidní, tak beze mě!
EDIT:
Význam smajlů ti asi nikdo nevysvětlil, že?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:53 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
inu
co zase děláš prdlouše? já ti jenom napsala, že mi to vadí, sem hodim info a je nutný to hned rozvádět na dvě stránky, že je tam stř. ?
Nejdřív se v tom svým skypekoutku dohodnete
- a s timhle si už jak blázen, nikdo se o tobě nebaví ani na skypekoutku, ani jinde nevíš proč asi by to někdo dělal?
a teď zase vidíš čerty tam, kde vůbec nejsou
- nikdo nikde nevidí čerty, to, co jsem chtěla napsat, jsem ti napsala, tak o co jde?
U tohodle já fakt být nemusím
- tahle scéna už tady jednou byla, tak prosim tě s tim přestan, lítáš jak čertík z krabičky a nemáš ani proč
Význam smajlů ti asi nikdo nevysvětlil, že?
- a nedělala bych pořád z někoho vola
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:57 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
ankaras
nedělám prdlouše. No tak jsem se pozastavila nad tím, že tam všechno tak hezky vypisujete a to stř. je stř.
Krom toho nevím, co zrovna tobě tohle vadí, jindy se tu naplká x stránek o kokotinách a to je jedno.
a s timhle si už jak blázen,
nejsem. I ke mě se totiž donese pár věcí, víme?
to, co jsem chtěla napsat, jsem ti napsala, tak o co jde?
to by mě taky zajímalo. děláš vědu z hovadin.
tahle scéna už tady jednou byla
žádnou scénu nedělám. Jdu pryč a vrátím se, až tady bude zas někdo normální, s kým se dá normálně mluvit, třeba vlk nebo Fajka.
EDIT: já z nikoho vola nedělám, to tady lidi zvládnou sami
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:58
- Nahlásit
ankaras
inu
Už se popraly? už se popraly?
No nic tak já zas rači du
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:59
- Nahlásit
inu
nejsem. I ke mě se totiž donese pár věcí, víme?
- tak to asi ke všem
Jdu pryč a vrátím se, až tady bude zas někdo normální
- jj, všichni jsou tady ostatní úplně strašný lidi
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 10:00
- Nahlásit
Fajka
to je škoda, právě jsem se těšila, že sem přišel někdo normální..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 10:01
- Nahlásit
ankaras
Jak chceš.
Takže jistě mi mileráda vysvětlíš, pročpak jsi nechala ostříhat Ayrin.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 10:02 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
inu
to je škoda, právě jsem se těšila, že sem přišel někdo normální..
- nejhorší je, že by ses teda asi spíš měla počítat mezi nás nenormální
Takže jistě mi mileráda vysvětlíš, pročpak jsi nechala ostříhat Ayrin.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 10:06
- Nahlásit
inu
ankaras
Jako dámy, sklidněte hormon obě dvě.. a chtěla sem napsat běžte energii co věnujete hádkám rači věnovat svým psům, budou vděční a vrátí vám to... vím ale že jste v práci tak rači ten čas věnujte bud té práci a nebo vyhledávání na netu jak natrénovat se svým psem to či ono aby poslouchal fungoval a byl v klidu.
DĚKUJI
|
moth
|
# Zasláno: 21 Kvě 2009 10:08
- Nahlásit
ankaras
dik za pozvanku, bereme na vedomie , napisala si to mooc pekne, kto vie citat, precita si a rozlusti aj skratky, kto chce prudit bude prudit, aj ked na to nie je ziaden dovod
inu
svoje diagnozy si nechaj pre seba, myslim, ze nikto ta o ne neziadal a uz radsej chod, ak je tvojim cielom slapat po snahe inych!
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 12:45
- Nahlásit
inu
ad kauza Stř.kraj - tato zkratka vznikla následovně. když jsme s ankaras dávaly dohromady text a pořád ho upravovaly, tak jsem pro zkrácení napsala Stř.kraj, pak už jsme to holt zapomněly opravit.
Nicméně, podle mě je třeba důležitější informace, že jsme trasu prošli a vyzkoušeli.Nediv se, že se ankaras ozvala. Ono to přijde člověku líto a naštve to, když dělá něco pro někoho jen tak pro dobrý pocit. Víš, upozornění na "nejasnost" zkratky by ani tolik nevadilo, kdyby byla i jiná reakce......
Tohle ti de facto ankaras napsala. Nic víc, nic míň. Nemusíš proto vyletět jak čertík z krabičky a trefovat se do lidí.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 14:20
- Nahlásit
Dania
ankaras
Děvčata moc a moc díky za pozvání.
Jinak všem můžu potvrdit, že trasu si chlupáči prošlápli a nadmíru se jim líbila. Hlavně ty potůčky kolem - však akita nemusí vodu .
A v neposlední řadě poplácání Michalovi, který si dal tu práci a vyhledával a vyhledával až nakonec našel opravdu skvělou trasu pro každého - malého i velkého hafíka.
Tak se moc těším na všechny, že se tam sejdeme.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 14:33
- Nahlásit
Dania
Jo, ptala jsem se ti kolegyně, jak jsme se bavili v neděli. Zítra mi přinese telefoní kontakty. Moc si ho chválí, tak snad to pomůže. Večer se mi ozvi na skype.
Sorry, že to nebylo dříve, byla jsem s děckama od Po na tom kurzu a holky bájo, Corče by se tam tak líbilo. Děcka první noc vyváděli, ale druhý den jsme je vyhnali na Bezděz a spali jak zabitý - nám se terdy ráno taky nechtělo, ale krajina - no žůžo-
Musíme tam taky udělat konečně okruhovou vychajdu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 14:42
- Nahlásit
moth
dik za pozvanku, bereme na vedomie
prima
Laida
Tak se moc těším na všechny, že se tam sejdeme.
- tak to je fajn taky se na vás už těšíme, ted nějak nemáme čas, ale vím,že vy ho taky zrovna moc neschováváte po kapsách
Sorry, že to nebylo dříve, byla jsem s děckama od Po na tom kurzu a holky bájo
- to nevííím na jakym povídej
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 14:49
- Nahlásit
ankaras
vy ho taky zrovna moc neschováváte po kapsách
no to tedy ne, to je fakt.
Už mám obsazený víkendy na celý červen, ale jeden z nich jsem samozřejmě věnovala Bučinám - takže až za měsíc se uvidíme???
to nevííím na jakym povídej
S děckama na jazykovej pobyt a kdyby to jen trochu šlo, vzala bych Corču s sebou, vedle byla ale i školka, celkem snad kolem 100 dětí - a to si nelajznu - hlídat je a ještě Coršu - všichni by byli - hele pejsek..... ale tedy ty prochajdy by se Corče mooooc líbily a mě by se líbil o poznání výstup na Bezděz, kdybych s sebou měla "výtah" - Corrýše
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 14:53
- Nahlásit
Laida
až za měsíc se uvidíme??
- jj, zatim to tak vypadá, teď mam dost tý školy ale jde to
hlídat je a ještě Coršu
to jo, vždyt oni někdy samotný vydají za 10 dětiček , na vychajdu se taky těšim, doufam, že bude pěkný počasí, aby se dalo taky sedět venku, dneska hlásili pařáky, ale zatim je jenom vedro a sem tam kapne a sluníčko žádný
líbil o poznání výstup na Bezděz, kdybych s sebou měla "výtah" - Corrýše
to jo, to by byla výhoda
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 14:53
- Nahlásit
Fajka
Ahojky baby, jak se máte a co dělá pánik? Jak jsem tak na tom kurzu fotila a dneska si trhám vlasy, že z fotek jsou čmouhy usoudila jsem, že opravdu ten foťák asi bude nutností, jak jsme se bavili v Ne. Tož až přijecháte o víkendu (huš se nemůžem dočka) určitě to probereme. Corrýšek jinak hajá pod autem a nevystrkuje ani packy. Půjdem prochajdit až večer - je mi jich líto chlupáčů. Chtělo by to zip.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 15:44
- Nahlásit
Dania
To se na mě nezlob, ale tady člověk aby měl staženou prdel, aby náhodou nenapsal něco, co si ve svém filtru přeberou jiní loidé jako bohapusté rýpání. Podobnou konverzaci vedu normálně se spoustou lidí. Ještě nikdo na to vztahovačně nereagoval.. čímpak to asi bude?
Kauzu jste z toho udělaly vy + všichni, kteří tak milujou internetové lynčování. Za sebe můžu říct, že mě štve, že jsem se opět nechala strhnout provokacema a vyletěla, čímž jsem vám akorát potvrdila "oprávněnost" tohoto lynče.
Za vaše pocity nicméně odpovědná nejsem, takže pokud v tom chcete vidět rýpání a cítit se za to dotčeně, sorry, ale je to váš problém.
A teď jdu udělat to, co navrhovala Fajka. Za Vořechem.
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 16:09
- Nahlásit
Laida
Večer se mi ozvi na skype.
ozvu se, díky
inu
čímpak to asi bude?
to vážně nevím.
jsem se opět nechala strhnout provokacema
sorry, ale já jsem opravdu v tom, co psala ankaras provokaci neviděla. A o lynči nic nevím, naopak, pokud dobře čtu příspěvky, tak jsi to byla bohužel ty, kdo přešel z dialogu s ankaras na hromadné obviňování. A to, co ti teď tady píšu není lynč, je to čistě můj názor.
Nechci tady zbytečně jitřit vášně, tak to prosím ber jako můj poslední příspěvek k tématu.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 16:54
- Nahlásit
ahojky lidi Koukam ze dusno je vsude. Je to desny. Holky to ubiji a me taky. Prochajdy vylozene jdou jen kvuli nam a pak honem domu
inu
Na Haguro mam odvoz, ale asi nebudu moct jet, protoze mame s detma ve skolce akci - spani v MS a budem je rano predavat rodicum Tak jeste uvidim, zda bych mohla odejit driv... Ale kdyz uz bych mela auti, tak je zase jina prekazka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 21:17
- Nahlásit
Peta Minami
ahojky, Péťo, domlouvali jste se doma? Pojede i manža? sama s jednou fenečkou? Nebo mam zkusit zjistit, jestli bude mít někdo cestu a místo v autě aspoň z nádraží v Praze? , kdyby ti to teda vyšlo je to ještě za měsíc
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 21:19
- Nahlásit
ankaras
No to je jeste daleko. Manza je zachranar a nevi jak bude mit za mesic sluzbu. Jela bych urco ale nejspis jen se Charinkou. Ale jeste nevim jak co bude. Do Prahy vlakem dojedu to je v pohode. Jen pak dovoz po Praze by byl fajn, ale kdyby tam jela mestska tak to zmaknem taky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2009 21:27
- Nahlásit
Peta Minami
dovoz po Praze by byl fajn, ale kdyby tam jela mestska tak to zmaknem taky
- OK, pozjišťuju a pak ti dam vědět
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:20
- Nahlásit
Ahojky
Fajka
Tak jak to s vámi vypadá? Pošlu mailíka, v kolik a jak, ju?
Co Fajuška? Huš se těšíme. Corča včera nechtěla hnout ani brvou, dneska už ale od půl půl šestý byla jak rybička - déšť byl pro ni vysvobozením. To by mě zajímalo, co budou dělat v létě.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:23
- Nahlásit
Peta Minami
ankaras
Tak z Prahy do Bučin už to není zas tak velká dálka. Kdybych vzala Corču mezi nohy dopředu, snad bychom vás pasažéry mohli nabrat . Když bylo ouvej, tak vás vezmem. - Tedy Peťu Minami, Ayrin ať si pěkně jede s paničkou - tu už bychom nepobrali
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:32
- Nahlásit
Laida
Ayrin ať si pěkně jede s paničkou - tu už bychom nepobrali
ty si tak pohostinná to je jasný, že pojede Ayrin s paničkou, taky můžu nacpat ayrin do kufříku a někoho na zadní sedačky se ještě domluvíme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:32
- Nahlásit
Laida
Ahooj Laidíku,
nestííhááámeeeeee ... prostě klasika
Dneska se vrátíme až pozdě večer. Ale počítám s tím že zítra po obědě vyrazíme směr k vám... akorát asi sebou musíme vzít vysavač páč Fája začala sněžit ale jako děsně moc tak z nás budete mít asi radost
S tím foťákem prej už to má Pája vymyšlený ale to prej se domluvíme až se uvidíme... jo a vstupák nedorazil
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:34
- Nahlásit
ankaras
Tak to byste na tom byli líp, než my - do kufříku Corču strkat nechci - nemáme ho otevřený. To by chudák asi vyváděla - musí to tam být jak v hrobě.
|