Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
casira
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 19:00
- Nahlásit

lidský nemusím, jelikož mám dva a všichni vyrostou
Ja mám tri,dvoch velkých+jednu malú,ale fakt tí velkí to je už nieje ono.Majú svoje záujmy,"svoju hlavu" a niekedy ma z nich ide porazit.Malá-to je zatial také malé slniečko,čo potrebuje mamu,tí dvaja už nie,majú svoj "vlastný svet".Taký je život.
taky zhltne co najde
Na to musíte ozaj dávat pozor,aby sa neotrávila alebo nenakazila.

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 19:28 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

casira
Leona je známá svou "láskou" k dětem

Ještě minulý týden měla na skype hlášku - Nenávidim děti a to všechny
A já to mám tak, že na psa se na ulici usměju a na dítě ne a ještě tak, že štěně a nebo hafan ke mně přiběhne a muchluje se se mnou a jak mě vidí mimino, začne nabírat .

Daimon
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 19:38
- Nahlásit

ankaras
Je to pravda, pan Blecha je u klávesnice a kouká, na toho děsnýho smajlíka co si sem dala( myslím to dítě) a hrabe po něm pacinkou
momentální hláška je .....Daimon je bůh, nesežral pana Rolku

casira
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 19:51
- Nahlásit

Nenávidim děti a to všechny
Moj ty bože!!!A čo tie vlastné???Je fakt,že niektoré decká sú riadne protivné - ale ved všetci sme nejaký.
ankaras
Možno ked dozreješ,budú ta mat aj deti rady.

Daimon
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 20:06
- Nahlásit

casira
Nejvíc ty vlastní

Daimon
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 20:10
- Nahlásit

Všichni co znají můj názor se mi smějí, moje noční můra sou děti a ony mě tak milujou, hlavně ty malý. Pokaždý, kde jsou se většinou vrhají po mě a ještě si chtějí povídat .
Když tam bude 50 dospělejch a jedno dítě, tak si jistě vybere na konverzaci mě .

casira
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 20:51
- Nahlásit

Daimon
Sranda.To je asi nejaká chemia alebo pritažlivost.
No moj synator si vyžaduje priestor pred PC,tak na dnes balím.Ešte čo-to porobit.Ahoj.

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:20
- Nahlásit

Cauky
casira
Ahoooj, vitam novou SK prispivajici Mas taky akitaka? Mas moc milou slovenctinu, bydlela jsem skoro tri roky se spolubydlici od trencina, hrozne mi ji pripominas, pouzivas stejne obraty (ide ma z toho porazit .. )
ad deti - ja je mam docela rada, jsem skoro profi teticka, dokonce uz dvojnasobna prateticka, ehm .. ale jak je jich moc, tak se radsi klidim
Daimon
myslim, ze je to dobre, ze jsou kluci kazdy jinej, urcite i to prispiva k tomu, ze spolu tak skvele vychazeji

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:49 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

casira
Možno ked dozreješ
- no, tak toho se drobíček bojim,co ROXANO
- když jsem trochu poznala Leonku tak jsem si říkala - ty jo, to je divná ženská ta jak nesnáší děti . Teď se tomu úplně řechtam, protože už jí znam. Mně se líbí jenom ty hezký děti . Jednou když jsem přijela k Leonce do krámu a ona mi říkala - no hele, já miluju víc svoje psy než děti a její syn byl za rohem tak říkala - to nevadí, oni to ví .

Roxana
Nechystáš se na výstavu? Nechtěla by si být mnou využitá na nákup vodítka, abych nemusela platit to zázračný poštovný?

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:55
- Nahlásit

ankaras
no, tak toho se drobíček bojim,co ROXANO
to ja jako jaaaa?? Nemam tusaka, vo co go
Nechystáš se na výstavu?
Jj, ale asi jen na SO, resp. stopro pujdu jen jeden den, asi to bude ta SO ... voditko klido koupim, staci rict, co to ma bejt zac

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 22:00
- Nahlásit

Roxana
Manmat, prodlužovací-přepínací, já ti ještě písnu mejlíka.
Jj, ale asi jen na SO, resp. stopro pujdu jen jeden den, asi to bude ta SO
- tak je lepší jít se mrknout na klubovku, ne? Bereš Arišku sebou? A co vlastně ty fotky ze světovky? Máš něco?

Roxana
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 22:06
- Nahlásit

ankaras
jo, manmat, v poho, napis pak presne, jaky typ
Tak jasny, klubovka zni lip, zas na druhou stranu v SO se vystavujou skupiny, kde nemam zadny kamose narozdil od NE
Aju neberu, bude se vyvalovat doma. Tyyy jo, fotky ze svetovky, ja to zatim nechala lezet .. nejka jsem v posledni dobe mela jiny starosti ..

worick
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 23:51
- Nahlásit

casira
Čauky na Slovensko! Nemám akitu, ale samojeda a vzhledem k příbuznosti ras, jsem se nějak ves......na akiťácké fórum a pořád jim sem kafrám Jsem z pomezí, z pod Velké Javořiny
Možno ked dozreješ, budú ta mat aj deti rady - to je pravděpodobné, u Ankarasky, je to pískle a má fůůůru času
Já jsem se vztahem k dětem asi stejně jako Daimon s tím, že já to dotáhla do konce, tj.: já nestojím ani o vlastní a myslím, že i ty děti to nějak vycítí a nijak se ke mně nederou. Vzhledem k mému věku, už je to stav definitivní

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 00:09
- Nahlásit

worick
Čauky ženo, kde se touláš. My tě tady máme rádi ! S tebou to žije .
to je pravděpodobné, u Ankarasky, je to pískle a má fůůůru času
- nejhorší je, že s příchodem psa se mi dětičky (smradi uřvaný) pořád jako vzdalujou Ayrině se taky nelíbí, kouká na ně jak na mimozemšťany, ovšem dneska jsem byla na vycházce v šoku, páč se hrnula k dítěti na kole a vrtěla ocasem ! Podrazačka . Jaký tam máte teda počásko? Tady dneska svítilo slunko. Zítra doumyju tři pidi okna dole ve sklepě, dílně a ještě se musim přesunout nahoru do patra. Už by nám mohly vypadnout, aby jsme donutili tátu je vyměnit Jenže jak znam pana příhodu, tak se to zase stane mně a ještě to budu muset zaplatit .

Roxana
ja to zatim nechala lezet
- tak až bude trocha času , tak to zvedni a hoď do placu. Příští týden razíme na injekcičku, přeočkovat tu vakcínu a v prosinci už na vzteklinu.
Nevím jestli jsem to sem ještě neházela, tak hodím kdyžtak ještě jednou, je to bombácký

casira
- Jakou máte na slovensku diskuzi o AA? Něco jako cz-pes?

worick
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 08:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
Naše psiska mají dětičky rádi oba, my je podle toho i vybírali, pro jistotu, kdyby si to panička s tím plozením přeci jen rozmyslela Akorát mně to utvrdilo v tom, že bych ty psy měla vždycky radši a to není pro dítě dobré Sic je nemusím, ale nesnáším, když se ubližuje jakýmkoliv bezbranným - ať jsou to zvířata, děti či starý lidi (vyjímku tvoří naše babča )
Jo a to co je na fotkách, taky neschvaluju a vadí mi. Jediné co dítě může, je pejska pohladit a maximálně se s ním honit či mu házet míček (u nás ,,na vlastní nebezpečí"). Fotky ,,takovéhle mi máme dětičky a pejsky" většinou pak za nějakou dobu končí natrhlým uchem (dětičkovým), ale s tím už se málokdo pochválí
Počasí - no paráda, na sázení jsem si teda vybrala fakt dobu... Včera do oběda to ještě bylo dobrý, dokonce jsem neměla bundu jen vestu, ale odpoledne se zatáhlo a zase foukalo, tak už byla zima. A jak se šudlíš v té mokré hlíně, celá zablácená jako prase, rukavice obalené mokrým bahnem (někdy třeba nemůžu za boha pustit nějaký pytlík :mad a hodně to zebe, stejně jako promáčená kolena Ale nevím proč si stěžuju, je to moje volba. A závislost Ne teda na tom hnusu , ale na zahradě
Včera po půlnoci Tom ještě baterkou kontroloval psiska a taky kde je Leon, protože nešel spát domů (to Gucci maže už automaticky , tu by prcinu ani nenapadlo v takové zimě šmejdit někde v roští) a Leoňucha si to šlapal pěkně dozadu ke koním - pro Aldíky: až za ty velké stromy (mimochodem - kdepak jste??), tak jsem se bála, aby se ráno v pořádku vrátil (myslivci a jejich psi ), ale už tu sedí na lehátku

šebina
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 09:03
- Nahlásit

Daimon
tak mimi máme doma 4 týden je to aspoň u nás trochu vzrůšo,měla jsem hrozný strach z našeho závisláka ,ale šebinek je v pohodě, uf měli jsme šok když si začala na Zairu ,která ji trhá ocásek-ale dobrý zuby jsou schovaný-takže se ujala výchovy je to moc hodné mimi casira
děti jsou zlatíčka,když už nejsou doma ale na vnouče se těším ,jsem čekatelka-kdo ještě neví-v únoru tentokrát lidské mimi mám ráda jak jedem na SK nebo PL ,hezky mluvíte všici casira ankaras
zatím stránku necháme, v sobotu jdem na ultrazvuk s šebi,tak potom se rozhodnu ,jestli bude nějaká změna stránek,nebo počkáme až Zaira trochu vyroste v nějakou slečnu jo a fotky dávám na rajče!! někdo se ptal,tak na výstavu nejedem vždyť jsme ještě prťavcia šebik nenese výstavy dobře tak s ní už nee

Daimon
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:15
- Nahlásit

Ahooooj, dneska jedem už od rána
worick
Koček mám tolik, že teď, jak se ochladilo a jsou všichni nacpaný na stojanech, sedačce a pelechách, tak se vždy leknu co jich je. Takový štěstí, aby se někdo nevrátil, to teda nemám .
Nedávno tu byl po zavíračce zákazník, už sme odcházeli a koukám, jak si na chodníku někdo chová pana Blechu, ještě mě pozdravili, ale aby si ho odnesli to nééé, je moc milej, každýmu se líbí, ale nikdo ho nechce .
šebina
4 týdny, to je paráda, mě to někdy připadá, že je tu Awashi taky tak krátce. Jen teda strašně od tý doby vyrostl , je to štěně v těle velkého psa.
Dneska ráno dostal svůj amok a běhal v poli ( má to sice denně), ale dnes s náma šla známá s dvouma kokřicema. Kouká na něj a povídá, to je blázen a pořád se směje .

worick
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 11:33
- Nahlásit

Daimon
Dneska ráno dostal svůj amok a běhal v poli - tobě nezdrhá za srnama, zajícema atd.??

casira
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 11:46
- Nahlásit

Dnes som sa uliala z práce,bola so u lekára.U nás je krásne,slniečko svieti,žiadny vietor,super den.
Roxana
Mám AA,teraz len jedného,už 8 ročného fešáka.Pochádza z Čiech/z Moravy-Šumíci křídla/.Ja som pre zmenu dva roky žila v Prahe,bolo to dávno,v r.1988-1990.
worick
To sme skoro susedy.Samojedi sú nádherné psy.

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:01
- Nahlásit

Ahoooj, tak dneska jsem si chrupání pěkně protáhla a vstala až teď, musim hned na ty okna, koukala jsem že všichni odešli a bordel tady nechali jako blázen, tak tim musim začít .

Daimon
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:18
- Nahlásit

casira
Ahoj, tady v Plzni je hnusně pod mrakem a zima.
worick
No zdrhá, zdrhá ale tohle pole je celkem bezpečný, je ve městě, ještě nikdy tu srnka nebyla a ten jeden zajíc co tu byl, tak už není a radši se neptej, kdo ho zlikvidoval . Zrovna dneska sem si o tom povídala s tou paní co s náma šla a ona jen zkonstatovala: " Aha, proto sem ho už tak dlouho neviděla."
Jinak s nima jezdím často do lesa, ale mám to vychytaný, vím kde je jakej posed a vím kde nejsou myslivci. Tam to milují ze všeho nejvíc, vždy je zahlídnu, když profčí kolem, ale nemusím se bát, oni si mě hlídají. Nechodí tam ani lidi, jsou tam močály, protože já se bojím jen aby se tam nevyskytl žádný pes, to by mohlo být hodně zlí. Jsou dva a je to smečka, jinak nikdy nic neulovili.
Taky máme celkem dost slušný přivolání

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:28
- Nahlásit

Daimon
zajíc co tu byl, tak už není a radši se neptej, kdo ho zlikvidoval
- tak si myslim, že už tenkrát ti měla paní přinést ten prášek
Taky máme celkem dost slušný přivolání
- joooo, my taky . Když ti naši tři miláčci lítali tim lesem tak to znělo jako když tam lítají prasata jsou to fakt peříčka, co? Ale Ayrina má taky jedno místo kde čeká srnky, však víte kde, je to tam jak jsem si zničila brejle . DAimonovi se to tam vyloženě líbilo, akorát běžel druhým směrem než Ayrina . SAma si viděla, že na procházky je to tady parádní, ale s tou zvěří je to komplikovaný, takže v klidu jít nemůžeš. Ale nikdy jsem neviděla tady u nás takových srnek jako s váma v sedm hodin ráno. Já když tam viděla takovej houf, tak jsem si říkala - to blbě vidíš, to je určitě hlína a najendou J říká - ty jo támhle je srnek . A fakt, že jo. MilanS mě pořád popichuje, ať už nějakou doneseme domu na večeři . Vy ste ze zajíce nic neměli vid

worick
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:46
- Nahlásit

Daimon
Závidím, závidím, kdyby jsi mě viděla jsem zelená jak angrešt! Já bych chtěla taky psa, co si mně bude hlídat, ale mám pocit, že někde dělám velkou chybu, jak říká doktorka v ,,Polepšovně mazlíčků" - neumím svého psa absolutně zaujmout. Jakmile vyjdeme za bránu, okamžitě všechnu pozornost obrátí na to, co se hýbá kde v křoví, na louce, stojí zkoprnělý a pohledem propátrává až někam kilometr k lesu Pokud ho pustím na volno, vletí prvoplánově do blízkého remízku a stopro tam srnku nebo zajíce vyplaší...Přivolání má cca na těch 20m, přiběhne, odběhne třeba 5x, ale jen do té doby, než něco zmerčí. Nezaujme ho nic, hračka, mlska, nic ho nezajímá, přiběhne, pochválím ho, dávám piškot - on čumí do kamsi - povelem ho z toho vytrhnu na 5sec. co mu dávám ten piškot, ještě ho nedrží pořádně v hubě a zrovna ho pustí na zem s tím:,,jo, dobrá piškot, tak ten si teď nech, já mám důležitější věci na práci" a letí zase někam šmejdit. Pokud se ho snažím udržet, tak udržím, ale s tím, že on vůbec mně skoro nevnímá a jenom čeká, až já prošvihnu jeho start a vystřelí do pryč Na volno už vůbec nechodíme, jen na stopce. Kdybych ho nechala, tak pádí až někam na konec lesa nebo nevím. U nás to nejde, posed je každých 100m Jediné z čeho obavu nemám vůbec, jsou lidi či psi, s těma zatím vždy vyšli v pohodě, je pravda, že jsme nepotkali ještě na volno žádného ,,drsoně". To nevím, jak by dopadlo...

Daimon
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:49
- Nahlásit

ankaras
Tolik srnek co u vás sem nikdy neviděla a oni taky ne. Tam bych je nepustila ani kdyby mě vláčeli po zemi třeba kilometr, ne kvůly tomu že se nevrátí, ale neznám místní myslivce.
V tom lese to bylo super, tam mohli běhat v klidu .
Toho chudáka zajíce sem ještě málem pozvracela , myslím že tak měsíc sem se modlila za jeho dušičku a prosila ho o odpuštění .

worick
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:49
- Nahlásit

casira
zapoměla jsem ještě napsat, že příbuzenstvo mám ve Skalici

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:51 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
Máme to naprosto stejně Nemusím se bát, že by zdrhla a už nikdy nepřišla, to ne, to ona si bude běhat a čuchat a koukat jestli jdu s ní, ale jak se něco někde mihne, tak končim . Mně by to nevadilo, ona přijde zpátky, ale ten posed je tady snad taky každých 100m.
To nevím, jak by dopadlo...
- no asi nic hezkýho by to nebylo, u Ayriny si myslím, že ona by nevyrazila první, ona jak vidí psa, tak zpozorní, třeba když se jí nelíbí tak poblafává, ale jako nehrne se za nim, jenže neni typ co by se podřídila, takže u nás by to nedopadlo hezky

Daimon
JJ, v lese to byla pohoda, sice je to tady na vycházky super, ale nikdo tady na vycházky nechodí a to co jsme šli v tom lese, to neni vycházková trasa, takže jsem věděla, že ani nikoho, teda kromě tůristů co šli ten pochod nikoho nepotkáme . Zase třeba Ayrina se držela kluků, bylo to pro ní něco novýho že s ní někdo běhá v lese, takže to bylo lepšejší než když jdeme samy.
myslím že tak měsíc sem se modlila za jeho dušičku a prosila ho o odpuštění
určitě ti odpustil Ayrin nikoho teda nezamordovala, ale Alma měla na účtu i kotě a to nám moc dobře nebylo nikomu

worick
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:53
- Nahlásit

Daimon
To, co píšeš se zajícem, to by bylo se mnou stejné. Ale na druhou stranu, když na to kouknu racionálně - je to celkem normální přírodní výběr. Pes je prostě šelma a lovil od nepaměti. Má to v sobě a nic s tím nenadělám, asi. Lvu ty antilopy taky nikdo nevyčítá...

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 13:09
- Nahlásit

casira
cauky, tak ze by braska Katcina Maxe?

Ad to loveni - tak jasne je to u akit problem, proste lovecky pud se u vetsiny z nich projevuje pomerne vyrazne, zalezi, jak moc je panecek schopen obrousit toto vychovou popr. dalsim .. ale kazdopadne nemuzu souhlasit s tim, aby pes behal po lese desitky ci stovky metru od panicka stylem "on to jen prozene a hned se vrati" .. v lepsim pripade si majitel koleduje (a to opravnene !!!) o zastreleni psa ..

Daimon
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 13:19
- Nahlásit

worick
V tom lese, kam jezdíme je to super, člověka sme potkali jen jednou, ale zvířátka tam sou to vím jistě.
U nás to probíhá asi takhle, vyrazí po stopě a za chvíli sou zpátky a vyrazí po další stopě. Když se jim povede něco vyplašit, proženou to a za chvíli sou zase zpět, nikdy sem nemusela na ně někde čekat a většinou je pořád slyším jak někde bortí les, ale jak říkám hlídají si mě. Málokdy je musím volat, přibíhají sami. Prostě jdu kam chci a oni mě odněkud sledují .

Daimon
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 13:30
- Nahlásit

Roxana
Tím sem nechtěla napsat, že nevím kde jsou tam co jezdím sou močály a takový velký muldy nikdo tam proto nechodí, takže za horizont nevidím, ale sou blízko mě. Museli by ste to vidět, samí křoviny a tak. Fakt je to tam super, je to sice nepřehledný a dost náročnej terén, proto sem tam taky nikdy krom jednoho člověka nikoho nepotkala.
Tam co jsme byli s Ivet bych je nepustila, běželi by daleko, vrátili by se, ale tam to nebylo bezpečný tak jako je to jak já říkám " v našem lese"

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání