Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 09:41
- Nahlásit

ankaras
PROBOHA U NÁS SNĚŽÍ
Tak po přečtení tady toho jsem byla tak otrávená, že už jsem na NET víc nešla...Teď ráno je 2,4st a neprší, tedy spíš nesněží, ale fučí jako kráva. Místo abych vytahla zimní bundu tak vrstvím. Dnes už jsem měla tolik vrstev, že jsem byla jak balon
a jak sněží a já ayrin špatně utřela packy, tak uklouzla na schodech a udělala tam pěkný zářezy, bože, to bude řevu !
My je máme v obyvču uprostřed podlahy - moooc pěkné Chtěli jsme to dát přebrousit, jen si tak říkám, jestli by to ještě nebylo předčasné - ono se jistě ,,klukům" ještě párkrát ,,zadaří".
Kluci posnídali a od té doby lítají a válejí se po sobě jak cvoci. Zas je budu hodinu sledovat, jestli si neobrátili žaludky

Daimon
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 09:56
- Nahlásit

worick
Ahoj, tady taky dnes začalo sněžit, mám všechny kočky v baráku a koťata se diví co to je , ale asi jim zebou tlapky, řádí doma. Místy ten sníh i zůstal ležet na chodníku i dvoře.
Jen klukům se to moc líbí, sedí mezi dveřma a já nemůžu zavřít, budu muset vytáhnou zimní ponožky, díky nim tu mám slabejch 16 stupňů .

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 10:44
- Nahlásit

worick
Daimon
Ahoooj, ted jsem se probudila, nemohla jsem vůbec usnout !! ve 4 hodiny ráno už jsem měla nerva, ale pak se asi zadařilo Běžim probudit šípkovou akitu a zkontrolovat stav ježků . Tady se naštěstí ani poprašek neudržel, ale nemam ani bundu, ani boty, co je horší ani peníze, tak budeme woričku vrstvit spolu
Daimon
- ženská neblázni a zavři jim nebo je na chvíli vyšťouchni ven a pak zase dovnitř Ayrina od hárání už venku bejt nechce, pořád s námi Jdu pro kafčo a pro tu raubířku

AmAkita
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 11:11
- Nahlásit

Daimon

...ono až tak nějak nejde o to ZDA TO NĚKDO DOKÁŽE , ale že to TECHNICKY NEJDE udělat z krátkých chlupů.

Spřadené vlákno by se trhalo a do svetru by se i při vší opatrnosti dělaly díry.

A NEBO TO JDE TŘEBA navinout už na existující vlnu (asi 1:2) , což jsem já vyloučila....to už není PSÍ SVETR, ale vlněnej s trochou psa.

Paní Jůzová má vedle AI také eurasiery , takže je jasné, že ti se upříst dají.

šebina
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 12:15
- Nahlásit

AmAkita
díky ,zatím zvládáme šebina malou tak 2-3x za den zalehne a jen vrčí, a to jen v případě že se přiblíží k něčemu co je šebiny,jinak kolem sebe chodí i když malá z povzdálí,ale šebin kolem ní chodí blízko,no čas ukáže zatím jsme ve střehu ankaras
teda tady taky břečka Zaira hned ráno v prvním sněhu a nechtěla domu,jak blbla-- jak vzbudí hned letíme čurat a ono bílo fuj

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 12:39
- Nahlásit

šebina
Já jsem koukala na videu jaký je to šídlo to Šebina byla klidnější viď? Ayrina byla taky hrozný torpédo a vzteklounský , ale po hárání se uklidnila a změnila. Kdyby si chtěla něco na stránkách, tak písni na skype a uděláme to . Jinak toho čuníka od tebe nosim pro štěstí a měla jsem ho i na zkoušce z účta

šebina
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 12:49
- Nahlásit

ankaras
Zaira je asi jak šebin,ta se sklidnila po štěňatech,jinak byla taky střela,Zairu doma uklidnuje šebi,ale venku je ďáblík,šebina ji pozoruje a ,,zatím , toleruje-no jdem čurat

Roxana
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 13:16
- Nahlásit

šebina
Cuuus, mala je skvela A neboj, ona si ji Sebinek trochu pridela k obrazu svemu a budou smecka!

Jo a v Praze teda nesnezi, ale zzima je jak v Rusku

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 14:01 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
Jo a v Praze teda nesnezi, ale zzima je jak v Rusku
Brrrr, tady taky, musim si zazimovat zakrslíky, jinak mi umrznou, ale vůbec se mi tam nechce. Ayrina leží už dvě hodiny na studni, protože zase zdrhlal dopředu na zahradu, tak jsem šla hledat kudy a našla a zaplácala dřevem. Vytrhala si hezky plaňky pod keřeme, kde to neni vidět aby mohla dopředu do pralesa za kočkama .

worick
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 15:26
- Nahlásit

Roxana
ale zzima je jak v Rusku
Tak to hlásím, že Tom je v Rusku na služebce a je tam o 10st víc než tady!
Teď jsi mi s tím Ruskem připoměla: osvětlila jsi ty mi vlastně proč jste Samara Bohemia? (jestli si to ještě dobře pamatuju teda)
ankaras
Hlásím 3st a sihole-mrhole (jak tomu říkám já) U nás se totiž místo mrholí, říká že ,,siholí" Teda ta Ayrina je ale vynalézavá A ty jí chuděrce taky pokazíš každou radost. Ty jo, já jsem klukám slíbila dnes prochajdu, no to jsem si pomohla! Blbec. Asi zmrznu....

Roxana
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 16:10
- Nahlásit

worick
No teta, ty mas pravdu - Moskva mi hlasi 17, St. Petersburg 5 a Novosibirsk 3 stupne! Tak opravuju - je tu zzima jak na Sibiri (no, aspon nescije, to je fakt) !!!
proč jste Samara Bohemia?
aaale, to je dlouha story ... takova - iracko-ruska (nebo spis rusko-iracka), teda ze Bohemia jsem vedela hned a k tomuhle jsem dospela tak nejak osudem
ankaras
Ayrina leží už dvě hodiny na studni,
ze tys ji vcera poustela Majora Zemana, co

worick
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 16:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Roxana
Mně zajímala právě ta story se Samarou, páč Tom má v Samaře firmu. A teď když jsi načrtla začátek, tak jsem zvědavá ještě víc!
Ayrina leží už dvě hodiny na studni,

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 17:43
- Nahlásit

worick
Bojujeme Rozhodla jsem se vyházet všechny boty co nenosíme a musí pryč. My bychom obuly s mamkou,t eda mamka celej holoubkov . Babča totiž svym časem měla bazar s novejma i použitejma botama a jak byly hezký šly k nám , teda když to bylo číslo 37, už jsem naplnila přes polovinu velký popelnice, akorát u každýho páru musim mámě vyhrožovat a přemlouvat teď máme pauzu, protože už jí z toho bylo zle, jak to vyhazuju .Donutila mě vyhodit moje nejoblíbenější klíňáky !!!!! no a co že jsou prasklý a že je nenosim, jsou to moje nejoblíbenější je tak krutá . Pokud dnešek přežijeme, už přežijeme všechno .

Roxana
worick
- vy se budete smát, ale nevím o co jde, nikdy jsem to totiž neviděla Jinak ježek mrtvej v boudě neni, uff

Roxana
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 17:58
- Nahlásit

worick
no to ale nudny vypravovani - ale nikdy jsem tam nebyla, at uz v rusky, nebo iracky Samare, ale svym zpusobem me ovlivnily a tak jsem si to dala do jmena

ankaras
vy se budete smát, ale nevím o co jde, nikdy jsem to totiž neviděla Jinak ježek mrtvej v boudě neni, uff
ja to presne vedela jsem si rikala, mam tam napsat, ze vzhledem k tvymu veku (nic ve zlym ) asi nebudes mit tusaka, ale rekla jsem si, to neni mozny, to musi znat a vono ne

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 18:07
- Nahlásit

ankaras
vy se budete smát, ale nevím o co jde, nikdy jsem to totiž neviděla
Pani, takova ceska klasika a tys ji nevidela???! Na tom my vyrustaly, a jaky pak mel clovek pekny sny..

Roxana
ale rekla jsem si, to neni mozny, to musi znat a vono ne
To je hruza, vid!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 18:13
- Nahlásit

Fifi
Roxana

Děkuji za ukázku
Nejhorší je, že já nejedu ani v českejch mýho dětství Petr třeba nadnese že budeme koukat na cirkus humberto že na to koukal když byl malej a já vůbec nevěděla co to je koukal na mě jak na blázna . My s tátou od malička koukali na ponorky, letadla, stihačky hvězdný války takže se mnou žádná holka nechce jít do kina

worick
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 20:20
- Nahlásit

Tak jsme dorazili z prochajdy (seděli sme ještě hodinu u babči). Já zmrzlá jako ,,sobolí hovno", kluci z toho počasí nadšení, lítali na vodítku jak pošuchové, až jsem musela Berčana odepnout, nebo mi tím už pořádně lezli na nerva. Jeden vlevo - druhý vpravo. Jeden se rozejde, druhý stojí a čenichá atd. Worička jsem vůbec radši na volno nepouštěla, protože byl fakt rozlítaný, děs. A pršelo a fučelo. Přišli jsme domů a Worick ještě půl hodiny Berču vyštěkával, ať s ním jde blbnout. Ale už ho nezlomil. Chodili jsme dost, Berrymu to stačilo.
Ty neznáš Zemana? - dyť to sem tam snad i opakujou.
My s tátou od malička koukali na ponorky, letadla, stihačky - tak nějak podobně. Byla jsem první a holka. Tak jsem se snažila být kluk. Za mně ovšem chodili jiné filmy Třeba moje oblíbené od Štorcha. Holky, jak se to jmenovalo (lovci mamutů) jak tam byl Bartoška a Veveřice....No, ono už je to teda hodně let, co jsem to neviděla (cca30 :rolleyes

Roxana
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 20:30
- Nahlásit

worick
Holky, jak se to jmenovalo (lovci mamutů) jak tam byl Bartoška a Veveřice....
no, bud osada havranu nebo Na velike rece
ja dodneska miluju Cestu do Praveku, a to uz je taky nejakej patek

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 20:40
- Nahlásit

worick
Roxana

Tak to já si pamatuju že jsem koukala jenom na Bota jménem melichar a pak co natočil děda na VIDEOKAZETY doma jsme měli jenom pohádky, válečný a scifi muj bratr je zase poznamenanej Terminátorem 2 viděl to snad 20x, zná to zpaměti

Roxana
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 11:14
- Nahlásit

ankaras
Tak to já si pamatuju že jsem koukala jenom na Bota jménem melichar a pak co natočil děda na VIDEOKAZETY doma jsme měli jenom pohádky, válečný a scifi muj bratr je zase poznamenanej Terminátorem 2 viděl to snad 20x, zná to zpaměti
to je sileny barbarstvi
kdo nezna majora zemana (a to zna i muj 19-ti letej synovec, jinak totalni ignorant na CS film a serialovou tvorbu ) nebo cirkus humberto, jako by ani nebyl cech

worick
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 12:41
- Nahlásit

ankaras
Já ještě nakousnu ty boty. Týý vado, já bych chtěla mít taky tolik bot, že bych si mohla vybírat či dokonce je vyhazovat....!
To já mám problém spíš opačný. Já si kupuju boty, až zjistím, že už ale fakt nemám co na nohy. Do zahrady nosím sic botasky Nike, ovšem už dva měsíce mají pořádného žraloka na podrážce (většinou je právě třeba rytím velice brzo zlikviduju)
Z Číny jsem si dovezla takové měkounké sportovní boty, že jsem dva roy šmajdala jen v nich a už jsem zjistila, že jsou taky celé rozpárané, teď chodím v těch goretexkách běžeckých (neb je mokro) - jenže ty mají zase ty utržené tkaničky. Chodit se v nich ještě dá, běhat už ne. Bóže, já už si fakt na ven nemám lautr co obout. Jinak za slušňáka mám podzimní taky jen jedny. Já si prostě nikdy boty nekoupím jen tak, do zásoby nebo na prostřídání. Ty co si koupím jsou oblíbené a stejně chodím jen v nich. Kdybych si vybrala další, byl byto favorit a ty starší už by stály v koutě. Podobně to ale mám i s oblečením. Kurňa, že by nějaká úchylka??
Roxana
S těma filmama máš svatou pravdu....Ale čéče Humberto mě jaksi nikdy nechytlo...

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 17:34
- Nahlásit

worick
Ahojky, dovalila jsem domu až teď , si nemysli že v těch kvantech bot byly nějaký co mamka nosí SKLADUJE, JE TO ŠKODA VYHODIT. Dneska jsem sedala s babi v nemocnici, rozkapaly jí oči a dvě hodiny jsme tam musely sedět, lidí začalo přibývat a židle u dveří se začaly plnit, ovšem 7 ! židlí bylo ještě volných ale kousek u rohu. Přijel pán, přivedl paní pod pádlem, paní černý brejle, bílou hůlku, šel ke mě a říká že tady poprosíme tu slečnu a já mu říkam, že tamhle jsou volný místa (už nasr... že tam dřepíme tak dlouho, OK mladý pouští starý ale když jsou místa?) tak řekl, ŽE VLASTNĚ PRAVDA, paní usadil, odešel, paní složila hůlku , sundala brýle , vytáhla mobil a dalších 40 minut volala . Neuvěřitelný !

worick
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 18:52
- Nahlásit

ankaras
paní složila hůlku, sundala brýle, vytáhla mobil a dalších 40 minut volala Neuvěřitelný !
Teda nevím kolik bylo paní roků, ale tomu bych věřila. Mám i ve svém okolí několik podobných, co to hrají na invalidní důchod. Některých výkon je hodný Oskara! Bráchova bývalá skorotchýně, se plazila týden po vesnici o holi v předklonu - ,,páteř hyn". Měla ovšem s kámoškou domluvenou cestu po nákupech do Brna. Nahodila ohoz ala Holywood, 10cm podpadky a plavně odkráčela na vlak. Zázračné uzdravení Bohužel teda jenom jednodenní
Opravuju to Rusko. Tom se vrátil s tím, že v Samaře bylo 22, v noci 19st! A nadával při cestě z Prahy přes Vysočinu:,,proboha, co to tu máte?!"

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 19:30
- Nahlásit

worick
Některých výkon je hodný Oskara! Bráchova bývalá skorotchýně
- tak o tom mi nemusíš vyprávět, měli jsme to doma v růžových barvách Nikdy bych nevěřila, co takový lidi dokážou Tom z toho musel být na větvi viď . Třeba za pár let budou v Rusku tropy a tady budeme mít lední medvědy , pak ovšem balim kufry a jedu pryč . Jdu nakrmit hladový zvíře, zítra ráno s ní chci vyrazit do lesa, dneska jsme přijeli pozdě domu. Ještě musim kouknout na ty mejlíky, co si poslala, já myslela že nějaký fotky a ono né .

michal1
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 12:42
- Nahlásit

ankaras
ses ptala na ten kalendář z fotek - já našel jenom tohle:URL

dá se tam stáhnout i prográmek na vytvoření vlastního kalendáře, knihy atd...

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 15:12
- Nahlásit

worick
Aldíci
čauky, taky je u vás tak hnusně? Musela jsem vyčistit a zazimovat svoje zakrslý králíky, ted to sněží mokrý, promočená, vzpruzená, teď jsem šla vynést odpadky a uklouzla jsem práskla sebou do tý sračky . Do toho jsem ráno ayrinu pustila na zahradu a ona je zvyklá se vyčůrat a jít s náma domu, ale měla jsem práci tak způstala v tom sněžo-pršení, ted celá mokrá, já měla práci a ona tam vyřvávala na zahradě , když jsem to teda všechno udělala, tak jsem šla pro ní vybavená hadrama, že vysušíme a umyjeme tlapky, ale Ayrina nikde, tak řvu a řvu a ona nic, tak jsem se zase musela obout a v těch suchých nových hadrech jít zase do toho sněhu Ayrina samozřejmě prchla dopředu na zahradu, jak chtěla už domu, mazala tryskem ke dveřím , utřela jsem jí, vlítla do obýváku, zalehla na deku a už 10 minut se čistí a pokukuje po mě jako - MOC NEČUM, TAKHLE VYPADAM KVŮLI TOBĚ tak a teď jdu uklidit ten svinčík co jsme našlapaly a pak bych prosila léto.

michal1
díky ti hned na to mrknu. Včera zrovna mě přepadla večer myšlenka, jak to dopadlo s tou ovčačkou, jak jste vzali do útulku?

worick
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 16:11
- Nahlásit

Čauky všichni.
ankaras
Teď jsem si vzpoměla, že jsem se tě zapoměla zeptat - neděláš ty ty ,,zkoušky" na právech v Plzni?!
Né, no tak to jsi teda zaváhala
Kurňa, kdybych to bývala věděla, mohla jsem být taky právník jak mašínfíra Standa
Dopoledne jsem se tu poflakovala po baráku a řešila, kam s klukama vyrazíme. Jenže spali, tak že pozděj a jela jsem po nákupech. No a teď zase parádně leje. To půjdem tak leda do pr....e!

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 16:13
- Nahlásit

worick
Né, no tak to jsi teda zaváhala
- něco jsem slyšela , je to fakt průser, ovšem, nic novýho asi pod sluncem
To půjdem tak leda do pr....e!
- jóó my taky, chtěla jsem jí vzít, ale dneska už mě nikdo ven nedostane ani heverem, mam hezky kafíčko a nikam nejdu i kdyby mi vyhrožovali dneska už jsem se tam toho naválela až dost, už mam třetí kalhoty (páč si na ně šlapu )

michal1
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 17:20
- Nahlásit

ankaras
ovčačka byla v útulku asi tři dny a vzali si jí nějaký záchranáři, páč byla milá a strašně šikovná
jinak i praha hlásí hnusno a zimavo, sníh díkybohu nezůstává ležet, ale i tak se jezdí pěkně blbě. Whisky leží na terase a do deště odmítá chodit, Aldíček je nadšenej a nechápe prč si s ním nechce nikdo hrát

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 17:52
- Nahlásit

michal1
Mamka se zrovna vrátila z Prahy a povídala, že tam i občas vykouklo sluníčko a jak už to tady bývá, od Berouna prý měla pocit čím blíž byla k Holoubkovu, že fakt bydlíme někde na jiný planetě tady je fakt hnusně. Minule přece jak nikde nebyl sníh už a vy jste dorazili a tady ještě zbytky Akorát ted je to mokrý jak čert, fuj
vzali si jí nějaký záchranáři
tak paráda, teď nevim jeslti mi to Danča už neříkala, kde jí máš? Zalezlá někde ve svetru vid
Aldíček je nadšenej a nechápe prč si s ním nechce nikdo hrát
- tak víš co, přece jenom jsou to ty lajky od sněhu

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání