| Autor |
Zpráva |
michal1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 20:21
- Nahlásit
ankaras
Dana hospodaří na facebooku ale i s tím svetrem máš pravdu
Aldik dosáhnul vrcholu když tu padaly takový ledový krupky a on lítal kolem baráku jak debil "kroupy, kroupy, házej mi kroupy"... Whisky byla samozřejmě zalezlá
Tak mě tak napadá proč vlastně vymejšlíme nějaký procházky, když můžeme na procházku k worickům na zahradu - půl hodinky to zabere a když bychom dali dvě kolečka...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 20:37
- Nahlásit
michal1
ale i s tím svetrem máš pravdu
- že pozdravuju a na FB si jí odchytím už jsem i pochopila , že je tam nějakej chat vůbec tam nechodím.
když můžeme na procházku k worickům na zahradu
- asi by z toho měli fakt radost Mohli by pak vybírat i vstupný. Jedete na výstavu do Budějek?
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 22:25
- Nahlásit
ankaras
Jedete na výstavu do Budějek?
jedeme, odjíždíme v pátek do našeho oblíbeného hotelu Peršlák a odtamtud pak na výstavu - je to hodina cesty na rozdíl od dvou a něco z Prahy
na FB je chat, ale dana je nějak divně viditelná, resp. spíš neviditelná. V nejhorším se tam daj psát i zprávy.
Bydlet worickovi blíž tak bych k nim na prochajdy klidně chodil - máš chodit po Stromovce nebo u woricků, to je skoro nastejno Jenom se obávám, že by ta krásná zahrada za chvíli už nebyla tak krásná...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2009 23:19
- Nahlásit
michal1
Tak mě tak napadá proč vlastně vymejšlíme nějaký procházky, když můžeme na procházku k worickům na zahradu - půl hodinky to zabere a když bychom dali dvě kolečka...
Ahooojky, no bohužel nikdo blíž nebydlíte Třeba by jsme ty bestie nakonec skámošili No vidíš. A když jsem někde na fórum psala, že Worick není až tak nevylítaný, když tu zahradu obíhá sem a tam x krát za hodinu, tak se do mně někteří pustili, že to teda sotva. Já vím, že prochajda je pro ně hlavně o podnětech, ale pohybu jako takového má celkem dost.
Jinak díky Ale za jedno má ke krásné ještě daleko, je tam hodně co dodělávat a taky musíte přijet tak v květnu-srpnu, když tam alespoň něco kvete....
Snad se vám na ty Budějice zlepší počasí Na FB nechodím, tak pozdravuj Danu
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 08:53
- Nahlásit
worick
prochajda je pro ně hlavně o podnětech
to chce na jezírko vysadit pár kačenek, pochytat několik ježků a toulavejch koček a ty postupně vypouštět na zahradu a podnětů máš habakuk
Na FB nechodím
taky jsem zpočátku FB zavrhoval, ale nakonec jsem sám rád musel uznat, že tam najdeš spoustu zajímavých lidí a pejskařů, jediná drobná nevýhoda je, že si s nima musíš psát američtinou a to není můj šálek kávy
Jinak nejde jen o Budějovice, v tom hotelu potom chceme být celý týden, tak doufám, že to nebude na procházky se sněžnicema
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2009 11:16
- Nahlásit
michal1
taky jsem zpočátku FB zavrhoval
Tak ne, že bych ho jako nějak zavrhovala, nikdy jsem tam nebyla, tak ani pořádně nevím co a jak to funguje
Jde spíš o to, že stačí když vlezu na Psa, nebo na zahradní fórum a zabiju tím i tak fůru času (což mně pak i štve)a místo toho bych mohla být víc s klukama, víc pracovat na zahradě a mít barák jako klícku Ozval se konečně stolař, že za týden přijde dodělat tu šatnu, tak mi zrovna Tom včera říkal, že když tak lapím u compu, mohla bych konečně vybrat a objednat ta světla do baráku. Se mu řekne, už jsme je vybírali minulou zimu (asi 4 měsíce) a nakonec jsme koupili jen do jídelny a pracovny
Já věřím, že ještě alespoň normální podzimní počasí s nějakýma 15st. bude! Mám objednáno kytek a musím to vysadit! Nestraš se sněžnicema!!!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2009 19:49
- Nahlásit
Pro vás, co nečtete i na berňákách vám příspěvek přehazuju sem :
Tak dneska konečně přestalo pršet a chvílema dokonce vysvitnulo sluníčko (poprvé od pondělí), tak jsme s klukama vyrazili na ,,musherkovou" prochajdu lesem. Záměrně říkám prochajdu, neb jsem spíš popobíhala s tím, že běžet rozhodně nebudu. Za jedno mám utržené tkaničky na běžeckých botách a ještě nevím, jak to vůbec opravit (je to trochu složitější závada)a taky jsem včera nějak divně pojedla (blbiny) a pozdě večer mně lapnul asi nějaký žlučník či co - no zkrátka jsem blila jak Amina, bolení břicha až zad, zimnici atd, myslela jsem že je po mně. Dnes to právě ještě nebylo nic moc, ale klukům už za ty tři dny prochajda děsně chyběla. Vyjímečně byl na vodítku i Berry, protože nás tlačil trochu čas (chtěli jsme stihnout F1), tak aby se nemotal a nezdržoval. Byla jsem mile překvapená - Woriček krásně táhnul celou cestu, i když se jen rychle šlo (to on se právě spíš začne taky motat, čichat a tak) a Berry to samé, na vodítku tedy netahá, ale šlapal pěkně. Tak jsem se rozhodla, že dostane taky postroj aby mohl pěkně vyklusávat či tahat vedle Worička
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2009 19:54
- Nahlásit
worick
Ahojky, zrovna před chvílí jsme se vrátili a to samý Zkusila jsem dneska s Ayrin běžet a super, nic nikde nečuchala, běžela až domu ke vrátkům, nejdřív táhla a pak pořád klusala přede mnou možná že nějaký erupce ?
Jinak moje nálada by se dneska dala vyjádřit takhle - 32 rozbitých (plných) zavařovaček před prádelnou na dlaždicích. Povedlo se mi to Ty zavařovačky jsem nesla vyhodit, zvedla jsem je v přepravce a napadlo mě - ta rupne an ež jsem se stačila sklonit a dát to na zem tak to ruplo. Mamka mi hodila dolu lopatku se slovy - JÁ TAM RADŠI NEJDU .
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2009 22:49
- Nahlásit
ankaras
Jé, žijé!
32 rozbitých (plných) zavařovaček! -no fuj, to teda musel být nářez, mamce se vůbec nedivím, taky bych nešla Doufám, že jsi nekřápla dlažbu?!
Čerstvý zážitek (čtvrt hodinky): sedím u compu a vybírám růže na objednávku. Na stole před nosem mi leží Gůča. Mrknu na dveře ven a tam stojí a čumí Berry. Nevěděla jsem, jestli mi nechce něco ,,sdělit", tak jsem ho pustila dovnitř a ptám se kde má Worku. Kouknu do vchodu, Woriček tam ležel, ale zrovna se zvednul a klusal kolem domu, tak jsem čekala, kdy se taky objeví za dveřma. 10sec a stál tam a zdálo se mi, že vedle je i Leo. Otevřu, řeknu ahoj Wori a Leo ty jsi tu taky - a v tom dovnitř vletí nějaký pták (nejspíš jak chtěl Leo taky říct ahoj, tak mu vyletěl z tlamy ) Leo valí za ním, Gucci smýkne ze stolu a letí ho taky chytat, pták lítá ode zdi ke zdi až se mu povede vletět do patra, Gucci tryskem po schodech za ním, já ječím Gucci fuj, nech ho a letím za ní, psiska vytřeštěné. Ta už mi s ptákem v hubě letěla naproti a do bazénu, tam jsem ji lapla, tak ho pustila, ten prásk do dalšího okna a ona ho zase lapla. A já zase ji a konečně jsem jí ho vzala z huby a vyhodila oknem ven. Pták živý a uletěl, akorát psiska vyděšené - tak se uklidňují s Tomem v obýváku, chodba posraná a samé peří. Uf.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2009 23:07
- Nahlásit
worick
mazec. Tak se doma taky nenudíte.
Nekřápla jsem dlažbu, ale tam by to ani nevadilo, stačily dva kroky a byla jsem v hale a tam by to teda vadilo. Nezmohla jsem se na nic, jenom jsem tak na to koukala a věděla jsem, že to nechci uklízet vzala jsem to savem a zítra to musim vzít znova, páč jsme frčeli k babče a nestihla jsem to pořádně dovytřít aby se to nelepilo. . Bylo tam zelí, ananas, žampiony, brusinky, teď všude střepy AYrina vykulená se přiběhla podívat co se děje.
To ho kluci nechtěli lovit? To je divný, Ayrin si dneska u dědy chtěla hrád s andulákem a práskla mu packou do klece a přirazila ho ke zdi, pták řval jak blázen, ale dál se držel na houpačce .
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2009 12:13
- Nahlásit
Ahoj, tak už jsem koukala, že jsou nová štěňuliska. Mají asi i dvě bílý
http://www.ciba.estranky.cz/fotoalbum/nase-matka/n ase-matka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 20:09
- Nahlásit
Pro ty, co ještě žijí Arumáčci mají anketu na sraz akit
http://www.aruma.estranky.cz/clanky/novinky/anketa
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 20:52
- Nahlásit
ankaras
cauky, o miminkach vim i o tech belousich
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 21:02
- Nahlásit
Roxana
čauky , jj, ono to přišlo i mejlíkem
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 21:59
- Nahlásit
ankaras
hele, vim ze neni zadna sance, protoze rescue akitak je z UK, ale musim ho sem aspon dat ..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 22:30
- Nahlásit
Roxana
jejda ten má smutný očiska brouček
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 22:32
- Nahlásit
ankaras
no podle toho, co o nem pisou, tak je zatim spokojeny, ale majitele se stehuji .. (vymluvy jsou stejne at jsou to cechy nebo anglie, vid) ale proste je nadhernej!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 22:35
- Nahlásit
Roxana
To jo, je krásnej já koukala že ta fenečka bílá už je zamluvená, vždyť se to moc nevidí, já znam jenom ARišku a od Thomy toho hafana co byl v Rožnově. Nevíš jeestli je nějakej bílej ještě v čr? Myslím dospělej. Vlastně od Arišky nějaký sourozenec, ne?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 22:44
- Nahlásit
ankaras
já koukala že ta fenečka bílá už je zamluvená, vždyť se to moc nevidí, já znam jenom ARišku a od Thomy toho hafana co byl v Rožnově. Nevíš jeestli je nějakej bílej ještě v čr? Myslím dospělej. Vlastně od Arišky nějaký sourozenec, ne?
Jj, fenka je zamluvena, budouci majitele znam
ciste bilych v CR opravdu moc neni, chovna je snad skutecne jen Arish, ale samo ma jeste ciste bile sestry, jednu v praze dokonce ...
ale na stopro ti to rekne Jirina, jestli to tak je nebo ne
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 22:56
- Nahlásit
Roxana
budouci majitele znam
- čekatelé?
A jak se máte holky? Všechno v pohodě? Plánujete něco? Já zítra jedu navštívit maroda Petra, doktoři mu potvrdili, že sval utrženej na 70% neni,že pěkně drží a poslali ho na rehabilitace. No, tak paní doktorka na rehabilitaci mu řekla že je na 100% utrženej, že ho rozhýbou a pak "ať si zajde na operaci". VYházela bych je všechny do jednoho !! Už mi ho ani neni líto, nejradši bych ho zbušila za tu jeho "chytrost" pořád
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 23:00
- Nahlásit
ankaras
jj, tak nejak ..
no ja planuju tatry, meli bychom jet zitra - tentokrat bez Aji ..
Petra je mi moc lito, nechcete zkuist nejakeho jineho ortopeda?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 23:07
- Nahlásit
Roxana
Petra je mi moc lito, nechcete zkuist nejakeho jineho ortopeda?
- přesně proto mi ho líto neni, protože on NECHCE A NECHCE a pořád leží v posteli. Asi ho tam prostě dokopu a hotovo. Protože neni možný aby si ho házeli z ruky do roky a nic mu neřekli. Vlastně mu neřekli co mu je, prostě že to má rozhýbat a pak se asi zase uvidí co mu prdne až se postaví. Uvidíme až to teď rozhýbe, operace stejně jde až když to má zase rozcvičený, dělá se to s pokrčeným kolenem, což ještě moc nepokrčí. Nožky má jak laň. Je mi ho líto protože vidim že ví jaký ty nohy teď má, ale kluci mu domluvili že začnou chodit všichni do posilky. Taky Ayrin se po něm asi trochu stýská. Mýho kamarádka mamka je jediná co tady na rokycansku chodí na kontroly od sociálky, tak zkusím zase domluvit jestli by mu aspon na týden neschovala složku jako při minulým koleni a vezmu ho k nám .
no ja planuju tatry, meli bychom jet zitra
- jéé, tak to jsem se zeptala akorát Určitě si to užijte ! naši túristi ted nějak zahálejí a další akce (blízko) je až 14. listopadu . Nechcete taky s náma vyrazit?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 23:20
- Nahlásit
ankaras
a vezmu ho k nám .
no, to by ho mohlo povzbudit, dobrej napad
diky za prani, uvidime, snad to vyjde ..14. listopadu, panecku, to uz bude pekna kosa, vid? ja ti pak k tomu napisu mailika, jo?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 23:25
- Nahlásit
Roxana
Určitě písni , kosa už bude, ale to už byla i minule v Plzni a hafani byli o to víc veselejší, takže nasadíme kulichy a půjdeme . Ještě pak se koná vánoční a silvestrovský pochod v Plzni, to už možná bude i čvachta. Ještě se jde Pražská stovka z Holoubkova do Prahy tak byste mohli přijít na návštěvu .
to by ho mohlo povzbudit,
- si nemysli že se nudí má každodenní návštěvy jak pánský tak dámský
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:56
- Nahlásit
cau vsem,
tak pred odjezdem jeste male vystavni info:
CAC Brno 18. 10. 2009 - vysledky
rozhodci: Hana Patrusova
psi, trida vitezu - MELODOR CATCH ME IF YOU CAN - V1, CAC, NV, BOB
feny, trida mladych - GALAXY DE GABRITHO - V1, CAJC, nejl. mladý
CACIB České Budějovice 25.10.2009 - obsazeni kruhu
rozhodci: Marie Maruskova
PSI
třída mladých 2
2611 - 2612
mezitřída 1
2613
třída šampionů 1
2614
FENY
třída dorostu 2
2615 - 2616
třída mladých 1
2617
třída otevřená 3
2618 - 2620
třída šampionů 2
2621 - 2622
třída veteránů 1
2623
CACIB Praha 8. 11. 2009 - Obsazeni kruhu
rozhodci: Olga Dolejsova
psi třída mladých - 3
3313 - 3315
psi mezitřída 1
3316
psi třída otevřená 2
3317 - 3318
psi třída šampionů 1
3319
feny třída dorostu 1
3320
feny třída mladých 3
3321 - 3323
feny třída otevřená 3
3324 - 3326
feny třída šampionů 1
3327
------
A nezapomente, ze den pred MVP Praha, tj. 7. 11. 2009 se PVA Letňany kona Klubová výstava Amerických akit, bez zadávání titulu KV KV posuzuje Tatiana Deres-Tyagunova
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 13:58
- Nahlásit
Roxana
Dík za obsazení kruhů .
Na KV to bude hodně podobné - jenom všech asi 2x více.
Navíc kupa štěňat + veteránka též dorazí.
Uzavíráme to ZÍTRA , neboť vyjímečně musí dorazit i vstupní listy od PVA pro všechny přihlášené.
.
....k té bílé barvě : čistě bílá je v CZ jen Ariš , její sourozenci se nikde nevystavují a majitelé je mají jako psy do rodiny.
Další celo-bílý pes žije (možná) v PL .....Ataman LG , pamětníci ho mohou znát cca z let 2001-2003 co nejvíc chodil po výstavách.
Z momentálně narozeného vrhu (Cíba) se tolik bílé nečekalo, ale zdá se že geny od dědy Cida se víc prosadily.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 14:10
- Nahlásit
AmAkita
za malo, chtela jsem to i vypreparovat konkretne podle seznamu majitelu, ale balim se na odjezd a jaksi uz neni cas
ad ta bila - no jinak jsme jeste "zapomneli" na Arishineho tatinka - Barney Lord Kesin Dvur .. ale pokud vim, take uz nikde nechodi ..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 14:12
- Nahlásit
Roxana
Uzij si dovcu!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 14:33
- Nahlásit
Fifi
diiiik doufam, ze uz jsi vykuryrovana! a at vam zitra vyjde trochu poco, aspon
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 14:02
- Nahlásit
Roxana
mozes dat blizsie info o tom akitakovi v anglicku? Bratrancovi zomrel utulkovy akitak, tak zhana dalsieho utulkaca a z anglicka sa vratil tento tyzden, mozno by si ho vedel po znamosti nejak doviezt...
|