| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 09:59
- Nahlásit
ankaras
no cuuus , jak zijite? Co pisi, uz je opravceno?
A jak jinak?
nemá falešku jenom se tady trochu stará o pískací míček s nožkama
Ok, neni to takovej zelenej plysovej martan?
myslim jako ten micek
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 10:12
- Nahlásit
Roxana
No čaukýýý, zrovna mi přivezli muj pc, přeinstalovanej, ale ještě bráchovo a mamky noťas a pak nám teprve skynet umožní zase používat internet neomezeně. Prostě třeba stránky, kde zjistili, že odesíláme spamy ve velký míře nám blokovali přístup, většina com, eu, im. některý český nám ještě jdou, jako třeba cz-pes . Doufam, že jim to tady nemůžeme nějak zaneřádit. Jediný co mi šlo je skype, jenže to my sem nenainstaloval chlapec, takže teď nemam ani to a musim čekat, až nám to obnoví. Jinak tady prší a nepodnikáme nic moc. Příští týden jdu na pracák a prý pořádají rekvalifikační kurzy a je tam i střih a úprava psů,tak bych na to chtěla docházet. To by bylo super Stejně jsem zatim doma a pak bych si mohla otevřít salonek a stříhat pejskům nožičky .
myslim jako ten micek
- jo, to je přesně ono, všechno co pískalo a Ayrin to milovala a hrála si třeba 10 minut, tak se proměnilo v zoufalství, pláč a opečovávání. Ovšem pískací hračka s nožičkama a ocasem to vyhrála, stala se štěnětem a má tady u nás komfort v podobě mytí, udržování v teple v bráchovo peřinách a když nezapíská, když jí ayrin mačká bříško, tak rychle rychle zkouší jestli mu nic neni . Pak jdu, zapískam a ona je spokojená . Ale už jí to pomalu pouští, už si na něj moc nevzpomene za den, jenom když pískne. Včera někdo zapískal na hračku v televizi, Ayrina postavila uši do pozoru a nechápala kde to bylo.
Je tady velká podobnost:
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 11:55
- Nahlásit
Roxana
Blahopřeju k úspěšnému návratu
Jako účastník ČB doplním pár postřehů :
res.CACIB (psaný u mé Hew) NEBYL ROZHODČÍ ZADÁN...jen r.CAC .
Vlastně to byl trochu chaos :
CACIB fena byla jasná, ale o reservního si paní rozhodčí vyžadovala nastoupit všechny V2 (a NÉ třeba Sam s CACem z otevřené). Ve chvíli kdy si volala jen V2 z OT a V2 ze šampionů ....jsem zaprotestovala ...že to má špatně nastoupené prohlásila :
,,právě jsem se rozhodla titul nezadat " ! ....a tím se vyvlékla z vlastního pochybení které si vyrobila.
Bohužel jí od toho nepomohla ani děvčata z personálu kruhu.....ta byla evidentně poprvé na podobné akci a už vůbec nerozuměly dění kolem sebe.
V závěrečných ještě VYHRÁL NEJLEPŠÍHO MLADÉHO JEDINCE VÝSTAVY pes : TORAZO'S PEARL IKE WARRIOR (Markéty Kluskové).
2.byl Patrik s mopsem
BIS celé výstavy pak vyběhala Bára Bláhová s vlastním tibetským teriérem Brokie
==================
Rozpis Praha : paní Hebrová je majitelkou feny z Č.B. tř.ot.VD3 BALLANTINE PRVNÍ LOSINSKÁ.
Fena šampionka je správně (je to mimochodem res.CACIB ze světovky).
==================
V sobotu bude na klubovce předvedeno 27 AA
a POZOR : VŠICHNI ÚČASTNÍCI OBDRŽÍ FAKT krásný PLYŠÁKY (s patřičnou medailí na krku ))
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 12:12
- Nahlásit
AmAkita
POZOR : VŠICHNI ÚČASTNÍCI OBDRŽÍ FAKT krásný PLYŠÁKY (s patřičnou medailí na krku
- no téééda !!, proč nám to zase nemohlo vyjít
Gratuluju k výsledkům na výstavě paní rozhodčí se z toho krásně vyvlékla. To byla Marie Marušková, už jsme u ní jednou byly a slyšela jsem, že prý má k akitám odstup, že se jí jednou povedlo být pokousaná v kruhu od AI.
V závěrečných ještě VYHRÁL NEJLEPŠÍHO MLADÉHO JEDINCE VÝSTAVY pes : TORAZO'S PEARL IKE WARRIOR (Markéty Kluskové).
Ike jede
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 12:17
- Nahlásit
ankaras
Čauky osobo! Tak ona se tady dokonce sama přizná, že pes jí jde, ale nevleze sem jak je týden dlouhý...A to je nezaměstnaná a houpe nohama
Štěňátko je krasavec proboha s kým si to uhnala, s E.T.?? Doteďka si na výstavách prudila s chlupatou akitou, ale jak nasadíte ,,prcka" do štěňátek, to bude teprve bomba
Teď jsem přiběhla ze zahrady, neboť jsem zmrzlá jako sobolí hovno a parádně mi zalezlo za palce na nohách. A musím ještě valit dosadit zbytek. A koukám, kuva, tam se dalo chumelit!!! tak to asi ,,umrznu dědečku, umrznu Mrazíčku...."
Roxana
Jak bylo ,,tatranská medvědice" - ty jsi tam nezmrzala? Do Tater se jezdí v létě a nebo lyžovat v zimě...Mezi - to je o hubu (znám z doslechu, jaktěživ jsem tam nebyla )
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 12:21
- Nahlásit
worick
No čauky worick já nohama nehoupu, už máme doma všechno vyžehlíno, uklizeno, teď akorát jdu uklízet prádelnu Ayrina ještě chrupe, s tou nic neni když prší . A co u vás novýho? Jak se vede? Petr už má nožky jak somálský dítě já se z něj zbláznim, v pátek ho chci dotáhnout do sokolky na lan party a nechat ho tam celý víkend, člověk si myslí jak se doma nudí a on nechce nikam !
Doteďka si na výstavách prudila s chlupatou akitou, ale jak nasadíte ,,prcka" do štěňátek, to bude teprve bomba
- rejpno Možná si to uhnala s ježkem, co tady pořád opruzuje, jinak si nedokážu srovnat ten ocas z bodlákama jj, to bude ježkovo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 12:33
- Nahlásit
ankaras
Možná si to uhnala s ježkem, co tady pořád opruzuje, jinak si nedokážu srovnat ten ocas z bodlákama...jj, to bude ježkovo
už máme doma všechno vyžehlíno, uklizeno - prosím, prosím, nabal si baťůžek hadrama, Okenama, Diavu a val k nám...
Ty jo, já jsem taky doma a bordel tu pořád je jak v tanku!
Petra teda ale nechápu. A to nejsem žádná hyperaktivka, myslím, že jsem celkem líná, ale ležet vydržím ještě tak když marodím a je mi fakt blbě (už si to ale skoro nepamatuju..)maximálně tři dny a vyšiluju, připadám si jako mrtvá-živá Nevydržela bych to. A nebyla bych jako somálské dítě, ale spíš jako prase
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 12:34 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Daimon
Leokó, kde vás mam? Nemůžu na skype se zbláznim z toho. Tak koukej napísat sem, co novýho. Už nám koukam na výletíky po novém roce. tak počítejte s 16.lednem jestli bude mít J volno -
35. ZIMNÍM ČESKÝM KRASEM 33 km, 21 km, 13 km
BEROUN - STŘEDOČESKÝ KRAJ
MÍSTO STARTU: Beroun, nádraží ČD - restaurace (linka S6 a S7)
ČAS STARTU: sobota 16.1. 7:15 - 10:15 hod.
a ten příští týden
[i]35. Podzimní toulky
Rožmitál pod Třemšínem · okr.: Příbram · km: PT–15 - 35, CT–35 - 50 · místo, čas startu Rožmitál pod Třemšínem - stadion Spartak, 06:30 - 09:30 · čas cíle do 17:00 · přihláška do 11. 11. 2009 · ubytování do 11. 11. 2009 · KČT Milín a OT TJ Spartak Rožmitál p. Třemšínem · Miloslav MAROUŠEK, Sídliště 641, 262 42 ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM telefon 607 781 791[/i]
- bude nám muset stačit tohle info, nemůžu nikde nic najít a zatím nikdo neodepsal, max. tam zavolám kvůli těm trasám, ale píšou tam Pěší od 15, tak si myslim že dají i kratši jednu kolem 8, uvidíme,ale tu 15 kdyžtak v pohodě můžeme jít.
Letos bude ještě ta Pražská stovkama, kdyby jsme šli nějakou tu odnož - http://dalkovepochody.cz/ps.htm a pak máme v Plzni Vánoční a Silvestrovskej pochod.
Jo a prosim tě, na ty toulky se budeme muset přihlásit do 11.11. netušim proč.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 13:02
- Nahlásit
ankaras
a pak nám teprve skynet umožní zase používat internet
helejs, nezamichala ses do nejaky ty terminatori valky??
pak bych si mohla otevřít salonek a stříhat pejskům nožičky
to ses cela ty
už máme doma všechno vyžehlíno, uklizeno, teď akorát jdu uklízet prádelnu
tak ja jsem teda momentalne taky doma, ale takhle hrr teda nejsem, tak jestli uz nemas do ceho pichnout, nechces zajit??
AmAkita
Blahopřeju k úspěšnému návratu
Diky, byly chvile, kdy jsem o tom dost pochybovala
A za doplneni dik taktez, uz jsem to opravila 27 je slusnych .. kde bude nejvetsi narust oproti MVP (rozdil cca 10)? ve stenikach nebo jine tridy?
worick
Do Tater se jezdí v létě a nebo lyžovat v zimě..
To uz oboje znam Jinak rijen je prave v Tatrach na tury super, je tam krasne barevno a taky je to mesic, kdy je nejmin oblacnosti, jenze jaksi letos ta pani zima prisla driv, no .. Takze krom tech Rysu, kde jsem se opravdu trasla, kdyz jsme bez macek lezli po firnu do sedla a ruzne pak splhali na vrchol po zasnezeny skale, a Jahnaciho stitu, kdy jsme se pro zmenu borili po pas, nemaje sneznic, to bylo dost dobry .. aspon bude na co vzpominat, no
Jedna ilustracni - Koprovsky stit (2.364 m)
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 13:10
- Nahlásit
Roxana
NO, však ty povalečko se doma válíš !! neboj, kdybych nebydlela u našich, válela bych se neustále .
to ses cela ty
já andělíček , ba ne, pokud ta možnost bude, tak fakt o ten seminář požádam .
helejs, nezamichala ses do nejaky ty terminatori valky??
- no hele kluk co nám dělá pc mi řekl, že pro takovýho ničitele pc ještě nikdy nedělal, víš co se mi povedlo? tak jsem si zaneřádila pc, že od nás odcházeli prý spamy na všechny možný strany a byli jsme oznečení za nebezpečnou IP adresu a zablokovali nás i v Americe američani mě blokujou masakr !! Prý je to trestný čin, tak jsme se ptali jak to může být trestný čin, když to ani nevíme že něco takovýho děláme a prej - NEZNALOST ZÁKONA NEOMLOUVÁ, paka chlap se teda naštěstí jako smál,tak nevim jakto myslel, no kravina, ted prostě nám vyčistí počítače a musíme poprosit o odblokování TO JSEM ALE ŠIKULKA VIĎ?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 14:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Roxana
kde bude nejvetsi narust oproti MVP (rozdil cca 10)? ve stenikach nebo jine tridy?
Ve štěníkách. Bude tam nově Ankarasky: Americká zelená akita bodlinatá!
Šmarjá ty seš až takovýto horolezec jo?? Já to všechno znám jen z fotek a vyprávění bráchy - ten tam taky jezdí každoročně, ale hned začátkem září. a to jsem z něho vždycky nervózní, aby ho nenapadlo lozit někam, kde je to nebezpečné a stejně mu pak ještě pořád vypisuju SMSky - jestli je OK (od té doby co umřel taťka, jsem na své blízké strašně.....) Ty jo, tak teď si absolutně nevzpomenu na ten výraz, už jsem z toho šišlání na pesy totální pako Musím se letět chystat na pohřeb, sousedě umřel otec. Parádní počasí, chumelí a chumelí a ten vichr - to se ani nedá popsat. Z venku jsem přišla promočená: zimní bundu, mikinu, triko - až na kost!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 14:27
- Nahlásit
worick
Ahoj, nechci to tam zaplácávat impact
Žijeme dobře , taknějak vše při starém - pesani dělaj bordel, ptáka jsme poslali do světa, a celý dny pracujeme na stavbě, nebo v práci...
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 14:38
- Nahlásit
Roxana
Největší nárůst je opravdu u ŠTĚŇAT (8kousků) , DOROST a MLADÍ .
No a též veteránku Sindičku v sobotu předvedu - letos poprvé a naposledy . Má zrovna úžasnej kožuch .
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:31
- Nahlásit
Ahoj všem, jak se objeví Ivet, tak to tu hned žije
U nás se nic moc neděje, pořád tu prší i psi jsou jako bez života, asi se dostávají do podzimní deprese.
Ovšem zaznamenali jsme jeden velký úspěch, nesežrali sme pana Rolku a to je náš vééééélký nepřítel a ještě větší radost, že se nic nestalo . Je to krásnej labrador, ovšem i on patří k těm dominantnějším a tím pádem mezi Daimonkovo nepřátele, dokonce ho nesnáší tak, že by sežral i majitele. ( Mimochodem naši zákazníci a skvělí lidi) ale Daimon to nechce chápat.
Byli sme na procházce, hned ráno, mám psy volně a šla s náma paní, jejíž fenku snesem, takže sem nebyla tak pozorná jako normálně. Psi byli od nás tak cca 50 metrů a vidím ROLKA vynořili se za křovím, myslela sem, že mne klepne pepka, psi od sebe cca 2-3 metry a já v dálce. Nevím, jak jsem to dokázala, ale na povel sice s menší prodlevou se oba vrátili a nic se nestalo
ankaras
Koukám, jak Ayrinka krásně pečuje o miminko, už mu z toho rostou i vlásky, když sem jí ho dávala, měl hlavičku zcela holou
Na ty toulky nás přihlaš třeba na tu 15 km, je to jedno, jak budeš chtít, víš že příští rok musíme dát tu 100 , ostaní jdem taky, přes zimu to bude asi jediná zábava co se dá dělat.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:49
- Nahlásit
Daimon
už mu z toho rostou i vlásky, když sem jí ho dávala, měl hlavičku zcela holou
- tak teď jsem se teda od srdce zasmála máš pravdu, ale za tomůžu já myslela jsem že je to nějaká nit a povytáhla jsem mu číro napíšu ti co budu potřebovat a jeslti mi to na ty toulky objednáš a dovezeš? Já musim zjistit co a jak, psala jsem našemu kámošovi od tůristů co a jak, byl už loni.
K Rolkovi gratuluju musel to být super pocit, taky chci super pocit kočičí míček se neosvědčil Leončo Už sis prolistovala encyklopédiu?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 16:45
- Nahlásit
Tak já jsem se právě vrátila z toho pohřbu...Myslím, že hravě vyhraje titul: nejpříšernější pohřeb desetiletí! I když chudák nebožtík je v tom nevině. Akorát si měl objednat lepší počasí. Tak vymrzlá jsem teda dlouho nebyla. Ještě, že jsem si dala svetr s kapucí (na kabátu nemám) Mamka chuděra neměla a jektala zubama, bledá jako smrt, jen rty fialové a červený nos.
No a naši hošánci, jak je nudilo to čekání, zakrátili všechny haluze na chitalpě z 120 na 40cm! Mě se teda ten keř stejně nelíbí a chtěla jsem ho překopat někam jinam, ale to jsem řekla jen Tomovi, těm dvěma rozhodně ne Prostě jak to ztratí listí, tak už to není kytka, ale jen palice ke kousání. Ne všude, po celé zahradě, to ne, jen tam jak oni mají to svoje hlídací stanoviště. Fakt nevím, jak už jim to blbínkům mám vysvětlit. Každopádně nebylo žádné vítání, ale jsem vyskočila z auta a s těma palicema jsem je hnala do boudy a řvala jsem jak tur
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:02
- Nahlásit
Dines
Jak táka poslali do světa? Co to bylo andula nebo korela? A to jste ho normálně vypustili? Vždyť chcípne!?
a celý dny pracujeme na stavbě, nebo v práci... - no vidím, že máte taky o práci vystaráno...Počkej, vy stavíte barák? A vím já to? Nebo ty jsi kdysi psala...u tchána na stavbě? Sem tam se mi pomotá co, kdo...Budu si k vám muset vést deníček s poznámkama
Daimon
a vidím ROLKA... - to znám, to je fakt příšerný pocit...Já to mám tak se srnkama. Zrovna včera jsme šli lesem a kousek, 20m před náma, nám přešla srnka přes cestu. Worick na stopce, já krotila jeho nadšení a celkem dobrý. Mineme to místo, ten pořád nakukuje přes křoví a pobíhá hned na napnuté stopce dopředu a zase stojí a nakukuje a větří a najednou jde a jde - říkám si:,,sakra, ta stopka není přece tak dlouhá..." a vzápětí mi docvaklo, že se mi vyvlíkla z karabiny a mně zůstalo jen vodítko v ruce. To nebyl povel ,,ke mně", to byl přímo zoufalý výkřik, že se chudák Woriček nejspíš polekal co se děje a hned přiběhl. Taky jsem byla celkem na mrtvici
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:05
- Nahlásit
Daimon
ankaras
už mu z toho rostou i vlásky, když sem jí ho dávala, měl hlavičku zcela holou - s váma se holky alespoň člověk zasměje Po návratu z pohřbu je to paráda
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:09
- Nahlásit
AmAkita
u ŠTĚŇAT (8kousků) , DOROST a MLADÍ .
wow, to se stenikove rozsoupli jsem zvedava!
ankaras
tak tos mela dobrodruzo, ale pamatuju, ze se to stalo i brachovi, ajtakovi (pozn. - opravoval muj zavirovanej pocitac ) - zacalo mu to do sveta rozesilat spamy, tak ho taky blokli .. tak holt se to stava, no
worick
no ja nejsem rozhodne horolezec, spis horoturista jako zaklady pohybu na skale mam, ale viset nekde za prsticky me moc nelaka, takovy to "..Hano rozvazalo se ti lano.." neni az tak pro me ale Tatry miluju, nevim, maji proste neco do sebe, no
Mě se teda ten keř stejně nelíbí a chtěla jsem ho překopat někam jinam, ale to jsem řekla jen Tomovi, těm dvěma rozhodně ne
Kdyz oni ti delaji, co ti na ocich vidi no
No a na to sychravo - zalizt pred telku do larisy a s kafacem grogu
Daimon
No caaaau, o vas taky slyset jak zazimovavate, jak se dari??
Jinak zazitek dobrej, ja minule rvala na dve cuvacky, co se nesnasi s Ajou, at tahnou, ale nic moc pocit to teda nebyl ..
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:14
- Nahlásit
worick
Stavíme vlastní - teda vlastně už finišujem.
Papagáje jsme měli senegalskýho - myslím že jsem sem dávala fotky - drsně sme si nesedli, tak šel ke kamarádovy do voliéry, a momentálně tam čeká na svou vyvolenou papagájku
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:22
- Nahlásit
Koukám co jste všechno napsali, Ivet volala jsem ti na mobil, chtěla sem ti říct, že už neodepíšu
J jel se psy na to hlídání má v autě psy, volal mi ..... na Borech autem srazil nějakou holku a čeká na záchranku a policajty, jsem v prdelia zhroutila sem se.
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:31
- Nahlásit
Tak jsem to jakš takš přečetla.
Můžu už o tom psát, před chvílí totiž volal.
Zrovna co se mi dovolal, přišla zákaznice, je to lékařka a dala mi nějakej prášek na uklidnění, sem jako sfetlá, tak nevím jak to bude znít.
Nic moc se nestalo, přiběhla tam její teta za chvíly, ta holka to udělala už potřetí, takovej magor má bejt v Dobřanech a ne běhat po ulici. Řekla to i policajtům, alkohol v krvy neměl a tak ho pustí až to sepíšou, nebyla to jeho vinna. Holce se taky nic moc nestalo, říkal, že ji vzal bokem a snad přejel nohu neohnul si ani zrcátko. Může to napsat, jelikož sem se to dověděla před chvílí, ale ty nervy přes hodinu co sem měla bych nikomu nepřála
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:33
- Nahlásit
Roxana
a s kafacem grogu....tak to jsi mi ještě připoměla: my jsme fakt abstinenti, ale co si tak 3x za zimu dám - je grog. I když toho rumu tam mám jenom aby to zavonělo. Minulý týden jsem vyzmrzla v zahradě, tak už jsem zahájila,,grogovou sezónu" a povedlo se mi tam šplíchnout cca malou štamprli a to už jsem vypít nedokázala . No a dnes to samé, dojdu promočená z toho venku a říkám si,,ty brďo, to by chtělo ještě grog, když mám jít do toho marastu ještě na ten pohřeb..." Už se šinu ke konvici a teď mi (naštěstí!) docvaklo....,,ty blbko, vždyť pojedeš na ten pohřeb autem! (bylo to přes dvě vesnice) Už se vidím, jak příslušníkovi přísahám na smrt mé matky, že fakt normálně nikdy nepiju natož pak když řídím
Dines
Jo aha, tak to jsem buďto ani nevěděla či úplně zapoměla - že stavíte svůj. Tak to je paráda (jestli jsem ti to už psala, tak to vypusť :rolleyes
Já papouchy zrovna nemusím - leze mi na nerva ten jejich řev a nedokázala bych ptáka držet v kleci - to by mi ho bylo děsně líto. Švagr je chovatel. Poslouchat to každodenně, tak mě odvezou
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:54
- Nahlásit
Daimon
Ježiši !! Promiň, já a mobil, jsem na to debil, mobil ani celej den nevim kde mam, Aldíkové by ti mohli vyprávět je mi až hamba, koukam, že mi dneska volalo 6 lidu . Asi si na něj fakt dam šňůru a pověsim na krk.
Co se teda stalo? Nějaká bláznivka skočila schválně Jardovi pod auto? SAKRA !! Měl jí ještě rozbít hubu ! Ještě, že se nic nestalo
worick
s váma se holky alespoň člověk zasměje
- to jsme připravily zrovna pro tebe, páč jsme věděly, jakou budeš mít náladu až dorazíš z pohřbu ale jinak se s Leončou fakt nasmějeme s našimi nevychovanými hafany to jde velice dobře Na poslední vychajdě jsme se lámali Awašimu, kterej využil příležitosti, kdy jsme si povídaly a šel paničce zabavit na stůl bagetu . Když jsme ho zahlídly ani jsme nedutaly jenom jsme se řechtaly a fotily
Ayrin i Daimon na Awašiho koukali jak na boha . Ve stylu - ty jo ty si teda kabrňák.
Roxana
Tak už jsme tam zatelefónovali a prý nám to dají dohromady zase. Tak snad už se dočkam Doufám, že si měla sebou i sváču - TATRANKY !
Hano rozvazalo se ti lano
to jsem si vzpomněla na mojí babču s dědou, když babi řve na dědu - VAŠKŮŮ, VZAL SI TU TAŠKŮŮ?
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:12
- Nahlásit
ankaras
Tak jsem trochu v klidu, asi po tom prášku.
Vysvětlím srozumitejněji. Nevím kolik bylo, když se ti volala, to sem se to dověděla, zavolal jen, že na Borech srazil autem holku a čeká na záchranku a policii. Nic víc mi neřekl.
Když sem pak psala už sem, tak už volal podruhý, byla už sem ve větším klidu, tak sem mohla psát, taky zabral ten prášek, ten sem dostala po 1 telefonu, ještě že mám ty zákazníky .
Ta holka to udělala už potřetí, má to asi jako koníček, ale jak se s tím má člověk vyrovnat i kdyby to nebyla jeho vinna a jí se stalo něco vážnýho????
Vzal ji jen bokem auta a asi přejel nohu, jenže holka zůstala ležet jako mrtvá a měl psy v autě, já mezi tím sháněla syny a odvoz pro psy domu. Jarda do telefonu zněl dost v prdeli, a já se fakt totálně složila.
Jinak ten prášek je super, už je mi líp, jen se mi motá trochu hlava, léky neberu žádný tak nejsem zvyklá.Už se mi ani neklepou ruce a sem šťastná že to dopadlo dobře. Jinak paní doktorka říkala, že po tomhle prášku se smí i za volant, to teda nechápu, semnou teda dělá divy
Doufám, že toho blázna umístí na psychiatrii, než ji opravdu někdo zabije a bude nešťastnej celej život.
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:21
- Nahlásit
ankaras
Ještě zapoměla napsat, že mi tu bagetu nechtěl vrátit a že se na něj nikdo nemůže zlobit, jelikož on i roztomile krade, jak si sama poznamenala
Roxana
Ahoooj, jo zazimovali sme se, a o nervech a situcích se psy bych sem mohla psát denně.
worick
No to co sem psala víše není směšný,ale měla sem takový nervy, že sem vám to sem písla, fakt sem myslela, že se zblázním.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:22
- Nahlásit
Daimon
semnou teda dělá divy
- okamžitě to zahoď nebo z tebe bude fetna a nebo mi vezmi jeden taky na vycházku a šlehneme si ho před startem
- No právě, je pitomá? Kdyby jí zabil, tak to stejně odnese ať je to jeho vina nebo neni. Stejně viď, že zrovna Jardovi, Plzní projede tolik lidí a ona tam musí skočit jemu! Já bych jí asi zabila .
|
Daimon
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 19:09
- Nahlásit
ankaras
Je to něco na uklidnění a dala mi jen jeden, takže máme smůlu, snědla sem ho celej, na pochod nezbylo nic navíc byl děsně mrňavej.
Mě to povídej, že zrovna jemu, my sme prostě takoví štěstíčka ve všem , třeba jí zaujalo naše sranda auto, tak se rozhodla že ze světa odejde vesele. A nebo ji zaujali ti psi, co byli vzadu, ještě že tam máme ochraný mříže, kdyby se jim něco stalo kvůli nějakýmu bláznovi, tak by možná zavřeli mě
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 20:13 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Daimon
sranda auto
- tady v Holoubkově stolí úplně to samý na parkovišti, vždycky koukam, jeslti to náhodou nejste vy Ayrina se nabaštila a ještě pochoduje po zahradě, počkam až půjde chrupat a zavřu jí. Pravidlo našich že - pes na zahradě, občas domu se změnilo v - Ayrin jenom doma, občas vyčůrat na zahradu převorala to tady úplně od základů, jsem jí vděčná
Leon, našla jsem něco archivního
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 21:17
- Nahlásit
Daimon
Tak to je teda čoro! Já to našla až teď. I když si to poslala ještě přede mnou, já jen odklikla a už nahoru nekoukala. Se mnou by to nejspíš seklo - jak jsem psala výše Roxaně.
Já vím, že musím mít ke všemu komentář....Ale přesně tohle se stalo našemu známému s tím rozdílem, že to nebyla holka, ale místní známá figurka...Přežil, debil, jen tahá nohu. Jsem ráda, že vám to nakonec taky dobře dopadlo
A to s tím psem vzadu a mříží...Já mám Fabii a když jsem naposled vezla Worička v kufru na veterinu, tak mně po cestě taky napadlo, že je tam jako sardinka a kdyby mi někdo vpálil do kufru, tak ho zabije. Už je ve svém autě nepovezu, je to moc nebezpečné
|