Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 23:16
- Nahlásit

1host1
Roxana uz spi, nema za potreby riesit to, co uz riadne vysvetlila a Vy mate nejake oneskorene reakcie, vsimla som si to, uz ked ste napisali, ze taku skoru odpoved ste necakali ...
Jednoznacne inbredna linia je Incest - to staci, nie?! Inac mate odkaz v guestbooku, dufam, ze v spravnom!
Stale, cakam, este do pol - do prace idem az popoludni, takze mam cas na spanok
DOKAZY - ZAJTRA VOLAM NA SKJ, a bude z toho velky frmol, ako ste napisali poznaju ma tam ...

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 23:26
- Nahlásit

1host1
Akosi sa kryju nase prispevky
Ja chov plemena na SK nepotapam, ja ho len realne vykreslujem - ak je nieco na tomto "chove" pozitivne, rada by som sa o tom dozvedela, nakolko nemam pristup k uverejnovanym klubovym informaciam od roku 2006, chvalabohu alebo nastastie?! Vzdy ked som sa pozrela do toho katastrofickeho textu v spravodaji, vzdy som bohuzial nasla nieco, co bolo v rozpore s platnymi predpismi, ja za to nemozem ...
Tyranie psov chovom / drzanim / vlastnictvom to je jedno je jasne, kedze maximalna vacsina jedincov sa nedozije veku 7 rokov, konkretne pripady potvrdzuju konkretne vypovede, ktore Vam nemozem dat na mail, pretoze by ste musel/a byt ucastna na tzv. schodzach a tam by ste sa dozvedel/a veci ale potom su tu aj telefonaty ako napr. dal som ho utratit pre podozrenie na besnotu - pes Blesk Zoborska Perla atd.

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 23:29
- Nahlásit

moth

vždyť já jsem Vám už odepsal. A asi těžko do moji knihy návštěv neboť já web stránku nemám.

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 23:34
- Nahlásit

1host1
A kam ste odepsal?! Dobre, mozno som sa splietla v knihe navstev, ale keby ste odhalili identitu bolo by to presnejsie, zatial len-tak hadam

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 23:37
- Nahlásit

Tak, zeby to bol Brontepur - to mi pripada ako nejaky liek, alebo vyzivovy doplnok, volakedy bol roboran a asi existuje aj dnes?!

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 23:38
- Nahlásit

moth

ale Vy zde obviňujete chovatele za to co dělají majitelé. mnohokrát se to nedá ovlivnit... např.: Tao- chcete mi povídat, že Vy jako chovatelka jste mohla za to, že ho nekrmí???

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 23:40
- Nahlásit

Este na zaver predtym ako pojdem spat, lebo vidim, ze ziadnych faktov sa nedockam - cele popoludnie som rozmyslala s akym Radkom som sa kedy bavila na vystave, a fakt neviem o ziadnom. Meno Radek sa mi spaja len s jednym steniatkom, ktore bolo exportovane do CZ ... ale v ramci charakteru a inteligencie tohoto cloveka to nemozete byt VY!
Dobru noc ...

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 23:43
- Nahlásit

moth

přeji pěkné sny

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 23:47
- Nahlásit

1host1
Co mate stale s Taom - verim, ze zajtra mozete toto Vase vyjadrenie napisat priamo jeho majitelke, pretoze ta bude velmi nahnevana v akych suvislostiach ho tu spominate! Tao je skutocny clen rodiny, nielen cez web predstierany ako to robia ini - takze tuto vec si mozete zajtra vydiskutovat s majitelkou, ktora sa Vas okrem ineho mozno spyta aj na styl SK bonitacie, ked nebola pritomna por.chovu a CZ rozhodca sa do rodokmenu podpisal "Vakant" bez uvedenia vysledku bonitacie ...
Zda sa mi, ze velmi rychlo zabudate na moje konkretne otazky a takyto dialog nevedie k nicomu ...

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 23:57
- Nahlásit

moth

majitelka se mě může zeptat na bonitaci, ale já jsem u bonitace nebyl, tak nebudu lhát. To je v pořádku, že je člen rodiny, ale fotky mluví samy za sebe!!! Položte mi přímou otázku ať můžu argumentovat a ne jen dohady!

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 08:22
- Nahlásit

Fajka
Ahoj Faji, moc děkuji za rady. Povedlo se a já si budu hrát. Kdo si hraje nezlobí. Udělám ještě několik málo věcí, které na mne čekají a budu si hrát.
moth
Mozes aj mne nieco napisat, zacnem ziarlit nemáš vůbec důvod. Ty jsi sluníčko a já i druzí, kteří Tě znají víme, že to co tady o Tobě píše jeden/a ????? není pravda. Nic si z toho nedělej.
[b]1host1měl/a by se stydět!!![/b] Více Ti napíšu v e-mailu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 09:06
- Nahlásit

1host1
ale fotky mluví samy za sebe

V tom s vámi nesouhlasím. Podle vás je tedy na následující fotce týrané zvýře, které nedostává nažrat

Je to Feiko po kompletním shození zimní srsti v kombinaci s atletickou postavou a pro laika se může zdát, že je týraná a podvyživená což tedy opravdu není a nikdy nebyla.

Bubacek
Povedlo se a já si budu hrát

Ahoj Bubu, to je supéééér
Tak se mi pak s něčím pochlub, sem děsně zvědavá

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 09:23 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

1host1
aha, tak už víme co je pojem INCEST... teď nám vysvětlete
Ajaj, tak on nas host navstivil, aby se trochu dovzdelal v problematice chovu .. A k tomu si zrejme jeste rika MY kral .. , viz. teď nám vysvětlete ..
Vazen/y hoste, silne doporucuji, abyste si vzal par dni volno, zasel si do nejake velke, dobre vybavene knihovny, vypujcil si nejake ty svazky pojednavajici o chovu psu, vsak ani nejaka ta anglictina by vam neuskodila a pak se muzete prijit pochlubit, co jste se dozvedel ... Do te doby se tu budete jenom verejne ztrapnovat se svymi hloupymi prispevky, ve kterych si nevidite do ust (incest jako neexistujici chovatelsky termin), komolite anglictinu a pletete cizi slova, ktera jste odkudsi pracne vystaral (imbridní linie opravdu neexistuje, ale zrejme jste mel/a na mysli linii inbredni, ze ) ...

Incest je výraz, který se používá u lidí a ne u psů slečno chovatelko - jeste jsem tu nasla jednu "perlu" Az budete v te knihovne, jiste to v jedne z knih take objevite a pak nas zase muzte prijit pobavit necim dalsim ... uz se moooc tesim, s hloupouckymi komentari je opravdu radost pracovat, vetsinu prace udelaji sami

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 09:35
- Nahlásit

Fajka, Bubacek
Caute baby ,
vy jste mi teeeda spiklenci, co si to tam piklite ? Pak se Bubu pochlub, ja jsem taky totiz desne zvedava

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 09:38
- Nahlásit

Roxana
Dobré ránko

My jsme tě do toh chtěli taky zatáhnout ale nějak stačila ta moje čenglina No a já se moc přimlouvám, aby se Bubu pochlubila, bo je moc šikovná a já to obdivujuuuuu

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 09:45
- Nahlásit

Fajka
No tak to jsem faktis jeste zvedavejsi !!!

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 09:47
- Nahlásit

Přeji krásné ráno všem
Roxana
Fajka
No, no holky, jen mne nepřechvalte. Už jsem se s tím byla seznámit, ale asi to chvíli potrvá, ale určitě, když něco spáchám, tak ukážu. Nemohu však slíbit kdy. Ještě musím dodělat to cukroví co děcka chtěly.
Fajka
Ty máš na mysli to co jsem Ti včera poslala, že? Jenže to je kreslené vlastní rukou. Na PC, bych to asi nezvládla.
Roxana
Mám Ti taky poslat na kouknutí?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 09:50
- Nahlásit

Bubacek
Klíd žádný nervíky až něco bude tak bude to já jen tak že sem zvědavá

Ty máš na mysli to co jsem Ti včera poslala, že? Jenže to je kreslené vlastní rukou.
Jo přesně to myslím Máš zlatý ručičky mě se to moc líbí. A hele dneska se dá malovat i růčo a pak skenovat, takže žádnej problém to do PC dostat

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 09:52
- Nahlásit

Fajka
Tak Ti jich pošlu víc.

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 09:56
- Nahlásit

Bubacek
No jasne, posli, cim vic, tim lip!!! Se tesim!

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 09:59
- Nahlásit

Bubacek
Jůůů se těším
A to umíš tak sama nebo si se někde učila malovat???
Je to fakt moc krásný ...

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:06
- Nahlásit

Roxana
Fajka
Tak máte to tam.

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:18
- Nahlásit

Bubacek
No tyyy brdo, to je fakt krasnyyy! To je na papir, sklo, latku .. ?? Helejs, nepremyslela jsi neco takovyho vyrobit ve vic kouscich? Ja bych si asi koupila ! ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:24
- Nahlásit

Mě to ještě nedošlo musím počkat...

Helejs, nepremyslela jsi neco takovyho vyrobit ve vic kouscich? Ja bych si asi koupila
No vždyť sem to říkala, že by si tím mohla vydělávat hoka jedna šikovná že jo Roxi ?

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:31
- Nahlásit

Fajka
že by si tím mohla vydělávat hoka jedna šikovná - tak to rozhodne! Dyk rikam, budu prvni zakaznik - asi spolecne s tebou, co

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:32
- Nahlásit

Roxana
na jasně

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 10:34
- Nahlásit

To už mi řeklo více lidí, že prý jsem se minula povoláním. A to mne kámoška uvrtává, abych pekla dorty a cukroví na zakázku a já tak nerada peču.
Roxana
To je na papír. Je to velikosti pohlednice a v podstatě jsem to kreslila do kostela, ale pár jsem si jich nechala. V kostele před Vánocemi a Velikonocemi probíhá taková akce "Pohled pro misie".
Lidé, děti, kteří chtějí, mohou nakreslit pohlednice a potom je donesou do kostela a tam si kupují jiní lidé a peníze takto získané jdou pro Misie.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:03
- Nahlásit

Bubacek
Už mi to taky přišlo...

Já normálně žasnu jaká je to líbivá nádhera
Nejmenoval se tvůj děda náhodou Lada??

a já tak nerada peču
Tak nepeč a spíš maluj... anebo víš co, maluj tohle na dorty a lidi ti utrhají ruce.... no vlastně to radši nééé to bys nemohla malovat

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:06
- Nahlásit

Bubacek
Je to fakt krasny a ctu, ze to ma jeste duchovni rozmer, tak to je jeste peknejsi . Fakt o tom ale popremyslej, mozna by opravdu nebylo od veci neco takoveho zkusit .. Misto toho peceni
Fajka
Nejmenoval se tvůj děda náhodou Lada?? - nooo, ze jo, uplne mi to nahlodava vanocne zimni atmosferou, kterou tady v ty vecne uprseny mokry a blativy dzungli fakt nemam

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:10
- Nahlásit

Roxana
Chceš vánočně zimní atmosféru??? joooo, tak za chvilku ti pošlu něco mailem aby si se mohla kochat

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání