| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 22:50
- Nahlásit
kdo to ma pak sekat a odplevelovavat, ze jo
Není nutný ....Ti půjčím Fajku vona by ti to zvorala líp jak Přéma Oráč že už by nebylo co sekat a odplevelovat
nejak realne akurat na pristi Vanoce
az vystracham, tak ti poslu fotku, jak Ariska dava obe pacinky jo to jo to muším vidět
Tak dobrou nooooc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:55
- Nahlásit
Roxana
Ahojky
Přihodila jsem si na stránky nějaké fotečky z koupání...
Tam by se Arískovi líbiloooo
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 13:07
- Nahlásit
Fajka
Cauko,
moc hezky povidani o narozkach i z vyletu .. vzdycky me pohladi, kdyz ctu tvoje clanecky
Krasnej vylet, Ariska by tam byla jak ryba ve vode - to doslova Musela jsem se smat, kdyz jsem videla ty tvoje vykoupany boty
Jee, holky, hned bysme s Vama na nejakej vyletos vyrazily!!!! Uz se tesim na jaro, az zacne sezona, budu se snazit, aby nam to chozenicko vychazelo co nejcastejc, jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 13:18
- Nahlásit
Musela jsem se smat, kdyz jsem videla ty tvoje vykoupany boty
Díky díky
No jo no, na boso to nešlo tak sem obětovala botky
Ale nic se jim nestalo
Jee, holky, hned bysme s Vama na nejakej vyletos vyrazily
to je super
Kolem té Jizery by jsme měli jít určitě, protože tam by si Ari fakt užila Jsou tam i lomy s krásně průzračnou vodou, no prostě ráj ....
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 13:25
- Nahlásit
Přeji krásného Mikuláše všem Akitkám
a nejen jim, ale i ostatním pejskům a také jejim páníkům.
Ať už byli hodní či nikoli, stále zůstanou našimi miláčky.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 13:36
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj! No jasneee, krasneho mikuldu vsem!!! (A ze zrovna u vas si to neodbyde jen tak, vid )
Co mate nove ??
Fajka
no prostě ráj namy namy, nelakej !!!
Znas to v prostoru (jakoze Ralsko)? mam to moc rada na stohanku nebo devine .. to bysme taky mohly ..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 13:40
- Nahlásit
Bubacek
Vám takýýýý A příjde k Vám Mikuláš i domu? Jestli jo, tak to by chtělo foto Mikuláše čerta, dětičky a smečka
Roxana
jakoze Ralsko Rálsko znám, ale nemám prochozeno, takže neznám
Kdy jedem??? Mám si už sbalit batůžek s čelovku???
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:01 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
Fajka
Myslím si , že oficiální Mikuláš nepříjde. Děti jsou už velké a na Mikuláše nevěří. A kdyby přišel tak by zase honem utekl, protože by se bál té smečky. Mám dotaz v čem jsi dělala to PFko? Celkem si s tím hraju. Pošlu e-mailem. Co říkáš na Terinku jak umí prosit nebo jak říkáme, že dělá klokana.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:08
- Nahlásit
Bubacek
Děti jsou už velké a na Mikuláše nevěří
Jeeee to je škoda a to ani ta tvoje princezna malá ne???
Dělala jsem ho v úplně obyčejném ACDSee8 Photo manager a v obyčejném malování a jen s minimálníma úpravama.
Ale mám slíbeno, že dostanu nějakej prográmek co má víc možností
Co říkáš na Terinku jak umí prosit nebo jak říkáme, že dělá klokana.
Já to neviděla, mrknu se na estránky..
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:11
- Nahlásit
Fajka
máš to na e-mailu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:15
- Nahlásit
Bubacek
Týýý jooooo ty sou božíííí ty fotky
Klokánce už chybí jen kapcičkááááá
No fakt moc pěkný, já ti tu tvojí smečku úplně závidím
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:25
- Nahlásit
Fajka
Nemáš co, snad jen počet. Ta Tvá Fajinka sama i společně s Tebou je stejně úžasná jako Ti moji a i ostatní o které páník pečuje s láskou. Poslala jsem další e-mailík
A já obdivuji jak to společně zvládáte, :up rotože já některé situace z vlastní zkušenosti neznám, znám je jen z doslechu.
A smekám před Tebou.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:29
- Nahlásit
Bubacek
jéééé díky, za pochvalu. Já spíš vzhlížím k Vám všem co jste tu. Já sem jen amatér co se snaží, aby byla feňulka v pohodě a užívala života sice mám kolikrát pocit, že co můžu to zvořu, ale pokroky na ní vidět jsou a doufám že budeme jen lepčí
Du na ten mail...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:42
- Nahlásit
Bubacek
Peefka jednoznacne supeeeeer ! Moc hezka grafika!
Fajka
takže neznám - sjednam napravu!
Kdy jedem??? no pockame, az opadne bahno, ne?? Ale batuzek mej priparvenej v zaloze,jeden nikdy vi, kdy me co popadne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:53
- Nahlásit
Bubacek
Konečne mailík dorazil i k nám do hor
Týýýjo, ty máš ten okraj lepšejc okousaný než jáááá
Mě to moc nešlo
Krásný, jak tam je snížek úplně z toho dýchá zimní a vánoční romantika
Roxana
Ale batuzek mej priparvenej v zaloze,jeden nikdy vi, kdy me co popadne
A to se vyplatíííí
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 15:01
- Nahlásit
Roxana
děkuji foto jsem fotila loni v lednu a upravovala v Zoneru
|
moth
|
# Zasláno: 5 Pro 2007 15:38 - Změnil/a: moth
- Nahlásit
Ahojte!
Tak vy uz robite PF-ka, az teraz som sa spamatala - ved uz je na case Tak to sa budem musiet dat do prace aj ja! Zajtra je Mikulas - uz mate vycistene boty ???
Roxana
SKZ (neznam cely nazev - Slovensky konologicky zvaz??) toto ve svem radu moznuje??? Zakon CR napr. rika: maximální počet vrhů u chovné feny je 3 za období dvou kalendářních let, ideální počet je 1 vrh ročně; vrh, kdy fena porodí pouze jedno štěně, je započítáván jako regulérní vrh, ...
Roxana plne s Tebou suhlasim a skratku si dobre rozlustila, totizto sucasna poradkyna chovu AA je rovnaka osoba !pri tom vsetkom ako "riadila" chov pred rokom 2000!, ako ta poradkyna chovu v Akita klube pod SKZ !
Tu musim upozornit (tyranie chovom), ze toto by sa nestalo, keby dani ludia respektovali uznesenie Slovenskej kynologickej jednoty (SKJ) a chovali by pod SKJ klubom zastresujucim plemeno AI (ak by mohli a chceli) - pretoze SKJ a tym padom aj FCI neuznavali nepreregistrovane PP SKZ psov narodených do 31.12.1997 a samozrejme ani dalsich steniat zapisanych pod SKZ po tomto datume! Bolo to aj v casopise Kynologicka Revue a aj tu si to mozete precitat:
http://www.zoborakita.szm.sk/images/kr12-97_rozhod nutie-skj.jpg
http://www.zoborakita.szm.sk/images/kr1-98_rozhodn utie-skj.jpg
Zatial
Katka
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 16:26
- Nahlásit
moth
uz mate vycistene boty - copak je to za tradici??
Ale pozor, aby u vas nenechal mikulda jen brambory a uhli :P
totiz to sucasna poradkyna chovu AA at zijou prima funkce, ze ..
Ale stejne nechapu, ze v zakonne uprave na SK neco takoveho chybi (viz vyse CR - 192/2004 Sb.) .. pak by to nemelo byt totiz mozne at uz pod hlavickou SKJ ci SKZ ...
|
moth
|
# Zasláno: 5 Pro 2007 16:42
- Nahlásit
Roxana
zakony tu samozrejme su - aj tie ludske aj tie zvieracie - ale kto to bude riesit??? Nikto nema zaujem, kazdy chce mat ciste ruky a vrecka plne alibizmu - tak to tu je!
Ako sa inak moze stat, ze niekto (osoba / jedinec) ma taku moc - obycajne obcianske zdruzenie, ktorych je milion - zakazat slobodne nakladat s vasim majetkom, resp. dehonostovat vas majetok! Tu sa len vsetci usmievaju, pretoze najvacsia hlava SKJ je zaroven aj clenom Predsednictva FCI - vareny / peceny - a tak ani FCI absolutne nezaujima, co sa tu skutocne deje - ved na Slovensku bola Europska vystava a bude Svetova vystava, preco by mali byt tieto prestizne vystavy napr. v CZ, ked prave tu je kynologia na takej vysokej urovni (navonok)?! Mozem sa zarucit, ze specialne v tomto plemene nebola a nie je a nikdy nebude, pokial smer budu urcovat stale ti isti ludia zodpovedni za tolko veci bez vyvodenia dosledkov! Tu realne neexistuju ziadne komisie, tu neexistuje nic, tu sa nemate na koho odvolat - v tomto smere je tu komunizmus, alebo nieco este horsie!
"Slovenske demokraticke" vtipy:
"Keď raz výbor v klube niečo nariadi a nariadi to určite len s dobrým vedomím toho, že chce pomôcť psom, tak to všetci musia dodržať a vtedy sa nedá kýblovať, že ja mám názor môj a ja to budem robiť takto."
"Povedať názor si môžete, len sa nesmie dať na papier, to čo vy chcete mať na papieri a hádžete kixy na papier."
Pozdravy
Katka
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 16:54
- Nahlásit
No, jo, to je tak, kdyz clovek zije v "pravnim state", ze jo .. to je pak kazda rada draha .. to vypada na boj s vetrnymi mlyny a nevim nevim, jaky to vezme konec (obecne)
Asi radsi napisu mail
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 21:15
- Nahlásit
Ahojda všem
Taky u vás tak ošklivě prší, je bláto a místo procházek si dáváte bahenní koupele?
Roxi
Ahoooj, jak jeee?
Hodila jsem ten náš ZOO výletík na webík
Si tam i ty tak trochu inkognito ale kdyby si chtěla nějakou fotku vyhodit, tak na to mrkni a dej mi vědět.
S Goráškem je trošku zádrhel, a to následující:
Jestli si dobře pamatuju je to devět dílů, a každý díl na tom webu je rozdělený na sedm částí.... jenže je to uděláno tak že z jedné IP adresy se možné stáhnout jen jednu část denně
Takže zítra budeme mít staženou teprve poslední část prvního dílu Tak zítra uvidíme jaká je to kvalita a jestli to má cenu vůbec stahovat. No ale pracuje se na tom, akorát celé to bude stažené nejdřív po novém roce...
Tak já jen aby jste nemysleli, že sem na vás zapoměla
|
moth
|
# Zasláno: 6 Pro 2007 22:00 - Změnil/a: moth
- Nahlásit
Ahoj Fajka
tak ako si prezila Mikulasa? Je od Teba pekne - od Tvojej polovicky, ze "bojujes" s Gorom! Ja si pamatam, ked to davali po Pionierskej lastovicke to som uz stara baba Ale musim si to pamatat, lebo okrem Iskricky som bola aj Pionierka, Zvazacka uz teda nie - skoda alebo nastastie, neviem?! Fakt Gora vysielali len raz a dnes resp. v nedavnej minulosti vznikli dohady, ci to bolo Hokkaido alebo Akita z mensou vyskou v kohutiku?! Osobne si myslim, ze povahovo, co vsetko bol schopny ten pes urobit, aby nasiel a zachranil pana, by vyhovovali obidve plemena!
Tu je linka na nasho Gora, ktory ma zachovane rovnako odvazne polovne instinkty, ako ten televizny
http://www.moth.host.sk/images/aso_hunting_dog02.j pg
Pozdravy
Katka
PS: Vyzera to, ze vam to neukaze cez klik na linku, uvidite ho, ked si ulozite ciel/obrazok ako ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 22:14
- Nahlásit
moth
Ahojky , dobře protože pro Mikuláše už sem moc stará (už jako nejsem dítě) a čerti mě ZATÍM nechtej
A proč se u vás čistí na Mikuláše ty boty ? To mi neznáme???
Jo jo přítel se s tím pere a já myslím že určitě Gorášek bude
My jsme to jednou s přítelem hledali na netu a našli jsme, že to byl Hokkaido.
[i]ked to davali po Pionierskej lastovicke to som uz stara baba/i]
Já taky pretože si pioniersku lastovicku taky pametam
Ten odkaz nějak nefunguje nešlo by to ještě jednou prosím?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 22:17
- Nahlásit
moth
Vyzera to, ze vam to neukaze cez klik na linku, uvidite ho, ked si ulozite ciel/obrazok ako
Jo jo už to vidím. Tedáááá to je pašák, takovej úlovek
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 09:45 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fajka
Nazdarek ,
Taky u vás tak ošklivě prší - no dnes je polojasno, haleluja, ale predchozi tri dny prselo nepretrzite v kuse
na webík - koukala jsem, zase moc pekny popovidani! Uz se tesim, az tam pribude ten Jested, ovsem doufam zasnezeny, nikoli na blate !!!
No ale pracuje se na tom - jste super !
moth
aso je poradne sikovnej chlapik, pokud si o dobre pamatuju, je to taky uz hrdy tatinek .. ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 10:02
- Nahlásit
Roxana
Dobré ránko
no dnes je polojasno, haleluja, ale predchozi tri dny prselo nepretrzite v kuse
Tak právě teď je to u nás ale zítra se má ochladit a mělo by to už padat v pevném skupenství
az tam pribude ten Jested, ovsem doufam zasnezeny, nikoli na blate
Taky doufám, nejlépe zasněžený, zalitý sluníčkem s modrou oblohou
Máme už ten první díl Goráška. No kvalita je teda desná, dole běhá linka jak je to nahrávané ze špatné videokazety a zrní to ...
Ale přítel vzkazuje, že nám to teda udělá, že prej na dojímání a pobrekávání u telky to stačí
PS. normálně sem teď slyšela tu úvodní melodii a hlas Jitušky a sem naměkko
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 10:21
- Nahlásit
Fajka
mělo by to už padat v pevném skupenství - jee, jak ja zavidim
No kvalita je teda desná - skoda, no , ale prej na dojímání a pobrekávání u telky .. to ma recht A diky diky dikyyyyy !!!!
sem naměkko - chces tam hodit jeden kapesnik?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 11:42
- Nahlásit
chces tam hodit jeden kapesnik
Jeden??? Já budu potřebovat celou krabici až se na to budu dívat
Sem byla zrovna s Fajkynem na druhé vakcíně borelky a normálně když jsme šli tam, tak tahnula na vodítku jak bejk ačkoliv to normálně nedělá. Vona se ta trubka tam normálně těší a vrtí u toho vocasem dyž tam jde
A dokonce když vchází dovnitř, tak i pozdraví... udělá si svoje : vhuuuh
|
moth
|
# Zasláno: 7 Pro 2007 12:06 - Změnil/a: moth
- Nahlásit
Fajka
A proč se u vás čistí na Mikuláše ty boty? To mi neznáme??? Ja tiez neviem, ako to v tej slovenskej historii vzniklo Vraj by sa mali dat vycistene boty do okna v predvecer Mikulasa, teda 5.12. a rano by v tych botach malo nieco byt?! ))
Roxana
aso je poradne sikovnej chlapik, pokud si o dobre pamatuju, je to taky uz hrdy tatinek .. ?
No Aso, celym menom Ch. Action Thursday Mexican O’Thoorn v jedinom vrhu po nom sa v Rusku narodili styri steniatka - vsetci su sampioni! A dnes je uz aj dedo, vnucata uz maju tiez velke uspechy za sebou ... Velmi ma tesi, ze prave v Rusku sa tak uspesne rozvyjaju Ajaxove a Agatkine linie ... Stale si zivo spominam na to ako sme ho viezli do Prahy na letisko, kde ho cakal primator Rigy na palube lotysskeho specialu, na druhy den sme dostali fotky ako ho vitala skupina novinarov, ktori o nom napisali clanky do novin
Nedari sa mi priamo sem pridat obrazok, tak zasa dam linku:
http://www.moth.host.sk/images/action-newspaper.jp g
Pozdravy
Katka
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 14:08
- Nahlásit
moth
No lotyssky si toho tedy moc neprectu .. kazdopadne uspech je to krasnej !!!
|