Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:17
- Nahlásit

Fajka
Si pis, ze chci, tady je od konce zari ten nejhnusnejsi a nejmokrejsi listopad, coz potrva jeste takove dalsi 4 meisce, brrrrrrr

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 11:21
- Nahlásit

Roxana
Božatko, ale snad o Vánocích to budé jiné

Fajka
Nejmenoval se Lada

moth
# Zasláno: 13 Pro 2007 12:18
- Nahlásit

Ahojte!!!
Dufam, ze dnesok bude kludny ...
Roxana
PF-ko mas v schranke
Katka

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 13:54
- Nahlásit

Roxana

argumenty došly, nyní se chytáte za slovíčka.... kde je Vaše vysvětlení? Tu knihovnu by jste měla navštívit asi Vy, že? Ať si to pořádně nastudujete...

Bubacek

Já se nemám za co stydět tak jako Vy p. Kateřino, momentálně Hr.....á, předtím Do.....á

moth

Už jsem tady, chyběl jsem Vám??? Kde je p. Ingrid ať si s ní můžu povykládat, jak jste mi to včera slíbila?

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 14:10
- Nahlásit

1host1
Podivej se, vlez mi na zada
Argumentu je nepreberne, staci si nalistovat tve prispevky a kazdy si udela sam obrazek, kolik toho o chovu i akitach vis
Jestli chces vysvetleni, vezmi si nejakou peknou knizku, nejlepe obrazkovou a nastuduj si to sam/a, opravdu nejsem tvoje ucitelka Mimochodem, tvuj sloh se velmi napadne podoba slohu jiste prispevovatelky, co nam sem psala asi pred dvema mesici, takze ji pozdravuj. Nebo radeji jeho, ona v tom ma sama obcas zmatek ???
Pokud mas nejake vecne a inteligentni poznamky, tak sem s nimi, ale na pubertalni vylevy frustrovane skolacky tu opravdu nikdo zvedavy neni

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 14:12
- Nahlásit

Už se poprali
No nic, já letím na poštu...

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 14:23
- Nahlásit

Fajka
Ale nepoprali Naopak, bavim se primo kralovsky
Tak dobre postovni porizeni

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:03
- Nahlásit

Roxana
Jůůůůů a já sem něco vidělaaaa, tra la la

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:17
- Nahlásit

Fajka
Jůůůůů a já sem něco vidělaaaa, tra la la - myslis ten krasny vzkazik v moji knize hostu? Od kohopak si jenom muze byt Koukam, ze nas host radek alias * je ale liska podsita Chvilku si ho tam necham a pomazlim se pro pobaveni s tim hrejivym lidskym slovem nez ho smaznu
Nebo mas pro me neco jineho, zajimavejsiho ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:21
- Nahlásit

Roxana
Nééé já myslela to krásný PFkooo.
Týjooo toho vzkazu sem si vůůůbec nevšimla

Bože co na to říci, co ještě mohu.... A to je potom vidět to nivóoooooo

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:23
- Nahlásit

Fajka, Bent, Bubu a vsichni lide dobre vule

na mych strankach www.samarabohemia.estranky.cz se muzete podivat na nove PF 2008, ktere zpracovala moth a moc ji za to timto dekuju a skladam hold jejim grafickym dovednostem

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:27
- Nahlásit

Fajka
A to je potom vidět to nivóoooooo - vid, to je na tom prave to nejlepcejsi I kdyz si myslim, ze temhle lidem to stejne asi jen tak nedojde, oni si v tom bahynku zkratka libuji
No jo, ja se svych pratel, o ktere se otiraji pochybne existence, zastanu vzdy, takze si ted asi budu davat bacha na vzkazy

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 16:33
- Nahlásit

Roxana
I kdyz si myslim, ze temhle lidem to stejne asi jen tak nedojde, oni si v tom bahynku zkratka libuji

Stejnak typ těchto lidí já nikdy nepochopím a vlastně ani nechcu ....
takze si ted asi budu davat bacha na vzkazy
To jo, bůh ví co se tam ještě o sobě dočteš

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 17:01
- Nahlásit

Fajka
To jo, bůh ví co se tam ještě o sobě dočteš , no jo , tyy jo, asi pudu do sebe
Heleeeee, madam, jaktoze ste se mi nepochlubila, ze ste byli s Fajkou na VT? Takovydle zadrzovani informaci !!! Dyztak mi na mail pisni naky podrobnosti .. Jo a prej rvala sedivy vlasy na hlave No, jo, zase krasnej clanecek, uz je to skoro nuda ... vtip

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 17:09
- Nahlásit

Roxana
Já ti to neříkala???? Fakt nééé
No vidíš já myslela že jo Určitě ti to písnu večír na Mailíka Bylo to celkom dost šťavnaté

Jo a prej rvala sedivy vlasy na hlave
No sem si je vyrvala a teď už skoro žádný nemám

moth
# Zasláno: 13 Pro 2007 17:11
- Nahlásit

Roxana
Nuda skonci, ked ma tu to infantilne individum uvidi ...

Roxy, asi sme naraz navstivili Feiko, pretoze prave som sa tiez kochala na Fajkinych strankach!

Fajka
Len tak dalej, vyborne sa to vsetko cita - krasne clanky napisane s velkym citom a to PF-ko je perfektne, Ty sa nezdas !

Katka

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 17:20
- Nahlásit

Roxana
moth
jééééé vy mě tak hezky chválíte .... děkujůůů.
Já sa ouplně stydím

moth
Nuda skonci, ked ma tu to infantilne individum uvidi
Já sem napnutá jak špagát, jestli bude nějaký pokračování

Bubacek
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 17:20
- Nahlásit

Roxana
Fajka
moth
Vždyť to říkám, že jsme holky šikovné.

Faji, přišel Ti i ten druhý e-mailík s těmi sladkými obrázky?

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 17:23
- Nahlásit

Roxana

nevím, kdy jsme si potykali a proč jste tak agresivní? Vy ale víte hodně o AA, když máte doma jen jednu...však to nahradí těch plno knížek.... ha ha ha a moje příspěvky jsou určitě inteligentnější než ty Vaše, hmmmm aspoň se k Vám chovám slušně a netykám Vám, ikdyž Vás znám jen z Vaši web stránky. Moje učitelka by jste rozhodně nemohla být, víte toho ještě hodně málo a jen z jedné ruky.A k příspěvku ve Vaši knize návštěv...o čem to píšete, když poslední je od Fajky? Teď jsem se díval

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 17:26
- Nahlásit

Bubacek
Jů já tam koukla až teď.

A já pako ti tady radím, že máš malovat na dorty !!? a ty už zatím dávno maluješ - čaruješ

Ty Bubu ale nechtěj po mě posoudit co je hezčí jestli malovaný nebo sladký Bo já bych to snědla všecko i s papírem jak se mi to líbí
Škoda, že je to tak daleko, hned bych si nějaký ten dortíček od tebe dala

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 17:28
- Nahlásit

Roxana
Měla si to tam nechat dýl

goldie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 17:30
- Nahlásit

moth
Jak jsem si to dnes zde přečetla, tak už vím, kdo se v mé knize návštěv vydával pod přezdívkou pezinokox a né jen v MÉ! Proč jste se nepodepsala pod svým jménem sl. Suchá, když zde píšete, že se za svoji identitu nestydíte??? Přestaňte mi přispívat do mé knihy návštěv, příspěvky nemají hlavu ani patu! Já na to nejsem zvědavá!
1host1 Já bych to zde neřešila. Nevíte, jací jsou to vlastníci AA? Asi nemají co na práci a raději tady budou dělat řeči o jiných, natož aby sami udělali něco rozumného pro plemeno!

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 17:37
- Nahlásit

Nevíte, jací jsou to vlastníci AA? Asi nemají co na práci a raději tady budou dělat řeči o jiných, natož aby sami udělali něco rozumného pro plemeno!

No a pak, kdo tady koho napadá Ach jo...

goldie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 17:44
- Nahlásit

Fajka
Kdo tady koho prosím Vás napadá? Nevím, zdá se mi, že nevíte co se pod pojmem napadání skrývá. Ach jo ...

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 17:55
- Nahlásit

1host1
nevím, kdy jsme si potykali- no, to uz tak internetovych forech chodi, vis, ze si tam lide nevykaji jako v obradni sini ... Pokud ti moje komentare prijdou agresivni, tak je mi lito, ale muj problem tento tvuj pocit opravdu neni ... A posouzeni inteligence mych prispevku bych laskave nechala na ctenarich, ale naurazej prosim mou dikci prirovnavanim se sebou
Ano, mam jen jednu akitu, coz jiste znamena, ze o nich nic nevim, ze, no booooze, to je mi ale matematika, nestacim se divit ! Rozhodne jsem nikdy a nikde o sobe netvrdila, ze jsem prosluly a zaroven ze sebe nedelam hlupaka tim, ze vyrabim skolacke chyby ve snaze provokovat, tak je se toho dopoustit ty
Mimochodem, tenhle komentar fakt sedi od cloveka, co se skryva za anonymitou, ktera mu umoznuje bez nasledku placat pate pres devate, ze? Oooo, jak hrdinsky cin
Jeste k tomu prispevku v mem guestbooku, tuhle debatu povazuju za bepredmetnou, protoze ono existuje cosi jako pocitadlo, ktere zobrazuje tez IP adresy prispivajicich, viiiiis?

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:01
- Nahlásit

goldie
Nevíte, jací jsou to vlastníci AA? Asi nemají co na práci a raději tady budou dělat řeči o jiných, natož aby sami udělali něco rozumného pro plemeno!
Paneboze Sylvie, to uz opravdu prehanite, vsak vite moc dobre, kdo tak rad ty reci o jinych dela, ze, jak hezky rika ceske prislovi zlodej krici chytte zlodeje , tak si z toho vezmete ponauceni a nezlobte se, az udelate neco rozumneho pro plemeno vy sama, tak prijdte, muzeme se o tom bavit znovu, zatim si ale jen delate ostudu sama sobe.
Zatim jsem pricitala vsechny vase ulety vasemu mladickemu veku, ale zacinam se obavat, ze vek s tim nema nic spolecneho.
A klidne si vezmete na pomoc dalsich 50 imaginarnich nicku, jestli vam to udela radost, ono zas ten internet opravdu neni vubec tak anonymni, jak se muze zdat. To berte jako upozorneni do budoucna.

goldie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:15
- Nahlásit

Roxana
Nevím, co jste tímto příspěvkem na mě chtěla říct, vážně nechápu. Jak již zde spomínáte přísloví: Zloděj kříčí, chyťte zloděje!, tak se nad ním raději zamyslete Vy sama!

Já si žádnou ostudu nedělám. Pro plemeno si myslím, že jsem udělala již mnohem více než Vy. A ještě udělám! Budoucnost vše prozradí, jestli ke mě hvězdy budou přikloněné . Sama se raději nechám překvapit.

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:22
- Nahlásit

goldie
Ano, tak to bude nejlepsi, kdyz si pockame a uvidime, jakymi vysledky nas prekvapite. Do te doby vam doporucuju, abyste se starala ciste o tyto svoje zalezitosti. A jeste jednou myslete na moje upozorneni, ze internet skutecne neni vubec anonymnim mistem.

Bent
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:30
- Nahlásit

Roxana
Čačaný PéeFko, moth je fakt čikovná. Já jsem zkoušel celé odpoledne vytvořit něco umělecky hodnotného a vždycky mi z toho vylezla nějaká zrůdička. Ale budu na sobě makat a příští rok to určitě bude lepší.

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:33
- Nahlásit

Roxana

vidím, že to vypadá velmi vážně s tím upozorněním, jen se při tom posaďte, aby se Vám při tom zjištění nepodlomily nohy.

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání