Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:38
- Nahlásit

goldie
Aha Silvie, to je ale trochu zvlastni, protoze ja Vas neznam, skutecne si na nejake osobni setkani s Vami napamatuji a opravdu netusim, kde jste mela tu cest poznat meho fantastickeho psa, kazdopadne za pochvalu dekuji
A nevim, kde berete to sebevedomi, ze chcete byt nami presvedcovana ? Vite, me jste srdecne ukradena i se svymi psy, takze se vratte hezky zpatky na zem

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:39
- Nahlásit

lyznik

já si myslím, že normální člověk si kupuje psa jako společníka a ne aby prioritně někoho chránil a choval se dobře jen k majiteli

goldie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:44
- Nahlásit

Roxana
Né, tak si vzpomeňte . Vaší fenu mám i nafocenou i její krásný pohyb.

A slovo, které jsem použila: fantastické bylo řečeno samozřejmě jen o b r a z n ě.

Jinak já stojím pevně na nohách, ale kde jste Vy???

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:46
- Nahlásit

1host1
no, rada bych te vyvedla z omylu, jelikoz ja tu rozhodne nejsem anonymne, na rozdil od tebe, vis, milacku A hromadu knizek doma samozrejme mam, inteligentni a vzdelani lide to totiz obcas delaji, ze si nejakou tu knihu prectou, vis? Zkus to taky nekdy, je to docela zabava Jo a ucitelka nejsem, vsechna cest tomuto zasluznemu povolani, bohuzel me nikdy nijak zvlast nelakalo
No a bohuzel, cestny a uprimny clovek se do toho bahynka dostat muze, totiz kdyz si ho berou do ust takovi jako ty
lyznik
no jo, normalnost je celkem subjektivni pojem, to je fakt .. jo, primitivni zabava s primitvem, co jineho muzes cekat

lyznik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:48
- Nahlásit

no ved o tom hovorim...ty si este asi nezazil vystavu ked pes pohryzol majitela, rafol po rozhodcovi a okolo kruhu behal priskrteny aby nakoniec jediny v klube nakryval...
ak budes chciet niekomu v zivote dobre, porad mu aby si zaobstaral dlhosrstu akitu /samozrejme americku/ ak budes chciet zarobit tisice na chove...holt budes sa musiet drzat standardov...
ozaj vedel by si odcitovat standart AA, VJP, AI co sa tyka srsti ???

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:52
- Nahlásit

goldie
Aha, takze zrejme si myslite, ze kdyz jsme se obe ucastnily bonitace vloni, tak se tedy zname? No to to berete docela hopem
A nenechte se vysmat, asi jste myslela ironicky a nikoli obrazne, nicmene moje fena je pro me samozrejme fantasticka, ac jiste ma sve chyby, ostatne jako kazdy pes a to i ten vas, vime ? A tu fotku si klidne dejte za ramecek, kdyz se Vam tak libi
Jinak momentalne nestojim, ono se pak obtizne pise, vite, takze pohodlne sedim, dekuji za optani

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:53
- Nahlásit

Roxana

nejste zde anonymně? Vy se jmenujete Roxana? Podepisujete se i tak na úřadech, já jsem myslel, že jste Markéta? A pak kdo má rozdvojenou osobnost ha ha ha

lyznik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:54
- Nahlásit

1host1
standard totiz hovori ze ...najdlhsia srst je na krku kde je asi 5 cm dlha...zaujimave je, ze ked nastupi pes a ma na krku 2 cm srst /3 cm od standartu/ je to v poriadku...ale ked nastupi pes s 8 cm /3 cm od standartuú tak je to problem...neviem kedy si cital standart AI, VJP, AA...ja som si ho pre istotu nechal poslat v originali z FCI

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:56 - Změnil/a: 1host1
- Nahlásit

lyznik

zásadní otázka pro p. Jozefa, kdy jsme si potykali? To se zde už další neumí chovat?? Na co Vám budu citovat standard? Stačí si ho otevřít na webu. Já nepotřebuji vydělávat tisíce a ani mít doma dlouhosrstou akitu

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:58
- Nahlásit

goldie
já jsem se do diskuze s Vámi ale vůbec nezapojila.
A tím že odpovídáte na moje přízpěvky se jako se mnou do diskuze nezapojujete???

Možná pro svoji AI uděláte první poslední jako já pro všechny své AA, ale zatím jste mě zde ani jedna nepřesvědčila.

NO nevím, proč by měla někoho přesvědčovat a ještě k tomu Vás???? Já mám svědomí čisté a pro svého psa dělám maximum.

Rozvádíte zde příspěvky na konta cizích chovatelů, tak pak se nedivte, že byl můj příspěvek takhle sformulován.
Zase píšete nepravdy!!! Já ani mnoho dalších tady příspěvky na konta cizích chovatelů nerozvádím... nebo mi ukažte kde???

Pravda taky je, že nepoznám akorát Vás Fajko[b] a nového [b]1host1. Jinak všechny z tohoto fora znám a dokonce i jejich fantastické psy!

No vidíte neznáte mě a mimo jiné ani Roxanu, Benta, Laidu a další a dovolíte si o nás takto psát???!!!!!
Pokud máte s někým z této diskuze osobní spor, tak si ho vyříkejte jinde a na jiné úrovni prosím

lyznik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:59
- Nahlásit

Roxana
mne roxana vobec neprekaza...prekaza mi obycajna ludska blbost zakernost a podobne...a uz vobec nedokazem pochopit preco sa tu neda pisat normalne ...vecne...a slusne

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:59
- Nahlásit

1host1
nejste zde anonymně? Vy se jmenujete Roxana? Podepisujete se i tak na úřadech, já jsem myslel, že jste Markéta? A pak kdo má rozdvojenou osobnost ha ha ha

Bože to snad si děláte srandu ne????

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:00
- Nahlásit

1host1
Kupodivu jsou tu na x mistech odkazy na me stranky s mymi plnymi daty, a vyhledat si je je schopen i velmi podprumerne inteligentni clovek, coz vidim,ze jsi take zvladl Pasak, dostane kosticku

lyznik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:01
- Nahlásit

Fajka
aj mna a mojich psov poznate ??? to by som bol prekvapeny ale poteseny zaroven

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:03
- Nahlásit

Fajka

ne, i já jsem radek a mám nick 1host1 a byl jsem zde osočován z rozdvojené osobnosti

proč reagujete na příspěvky, které nejsou určené pro Vás?

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:03
- Nahlásit

lyznik
no, lyzniku, ono to forum slusne a vecne bylo, se vstupem anonymu, u terych obou byla pritomna i goldie, holt dostalo grady ... njn ... jinak to ale vypada, ze mame minimalne podobnou nazorovou platformu, tak snad odolas a vydrzis

goldie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:07
- Nahlásit

Roxana
Já jsem se vloni neúčastnila žádné bonitace, máte v tom menší chaos .

A když jsem psala, že někoho poznám, tak to není to samé co zde uvádíte Vy. Přečtěte si znovu mé příspěvky, ať jste v obraze. Měla jsem čest vidět Vás i Vaši fenu naživo a to mi stačilo, děkuji.

Samozřejmně, každý pes má svoji chybičku. To by bylo, kdyby byl každý pes perfektní! Pak by to postrádalo tu atmosféru, že?

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:07
- Nahlásit

1host1
proč reagujete na příspěvky, které nejsou určené pro Vás? - asi tak, ze toto je verejne diskuzni forum, kde si kazdy muze psat jakoukoli reakci na cokoli, ne, asi tak, jako to cinis ty ...
Mimochodem, ve vyroku Ja jsem radek Ja jsem 1host1 a Ja jsem anonym je opravdu nebetycny rozdil, ze

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:08
- Nahlásit

lyznik
aj mna a mojich psov poznate ??? to by som bol prekvapeny ale poteseny zaroven
Nezlobte se ale nerozumím co je tím myšleno.

1host1
proč reagujete na příspěvky, které nejsou určené pro Vás

Nejsou určené pro mě ale popisují jací zde jsme, takže se mě to týká.

lyznik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:08
- Nahlásit

1host1
a proc si ho teda neotevreTE...to by ma zaujimalo ako by sme si tykali alebo vykali keby sme si pisali v anglictine...dlhosrstu akitu vam nikdo nevnucuje...ale vy sam sa o nej vyjadrujete hanlivo a neviem akym pravom vystavujete fotky psov ktore vam zrejme nepatria...
jozef

lyznik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:10
- Nahlásit

Fajka
no napsala ste, ze tady vsechny znate...tak to mne potesilo
jozef

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:11
- Nahlásit

Roxana
Poslala sem Email odpověď

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:13
- Nahlásit

lyznik
no napsala ste, ze tady vsechny znate
Jste si jistý? No to určitě není možný, protože znám jen velmi malou část ze zdejších členů ...

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:13
- Nahlásit

goldie
Silvie, opravdu si to po sobe ctete, nebot pisete, cituji : Jinak všechny z tohoto fora znám a dokonce i jejich fantastické psy!, takze si to v prvni rade ujasnete, zda je to same, co jem psala ja nebo ne A pokud me neznate z bonitace, pak jste opravdu asi uplne mimo, protoze jedina akce, ktere jsem za posledni cca dva roky ucastnila, byla lonska bonitace v Roznove

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:15
- Nahlásit

Roxana

Pasak, dostane kosticku

to se tak běžně doma bavíte???se spolubydlícími??? (myslím tím lidi)

běžte se léčit, neboť jste infikovaná virusem moth, ale dá se to u správných lidí, to máte ještě šanci

lyznik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:15
- Nahlásit

1host1
takze RADKU skutecne nevim proc by jsme si meli psat pomalu vyhruzne, kdyz si muzeme v klidu a pratelsky popovidat o cemkoliv...
jozef

lyznik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:18
- Nahlásit

Roxana
ve 21 58 jste napsala ze znate vsechny kromne....tak mne to potesilo

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:20
- Nahlásit

lyznik

fotky focené mým foťákem nejsou moje vlastnictví, takže mi jako nepatří? Odkdy?

juuuuu takže už píšeme i po česku, tak proč jste nám do teďka psal po SK?

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:21
- Nahlásit

lyznik
Aha už to vidím to psala Goldie a já to jen zkopírovala abych připoměla k čemu píšu. Zapoměla jsem to dá do uvozovek a tím to vzniklo tak se omlouvám

skutecne nevim proc by jsme si meli psat pomalu vyhruzne, kdyz si muzeme v klidu a pratelsky popovidat o cemkoliv...

Jinak pokud jste měl čas prolistovat předchozí stránky tohoto fóra tak jste si určitě všiml, že zde vládla přátelská atmosféra a povídalo se v klidu o čemkoliv (pokud se zde ovšem neobjevila určitá individua a anonymní nicky)

goldie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 22:23
- Nahlásit

Roxana
No, Vy jste asi totálně mimo. Psala jsem:
Pravda taky je, že nepoznám akorát Vás Fajko a nového 1host1. Jinak všechny z tohoto fora znám a dokonce i jejich fantastické psy!

Takže asi tak nějak

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání