Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 23:10
- Nahlásit

1host1
zařídíte, aby zase zrušili - Tyyy jo, to ja taky umim, jo ? No co se o sobe jeden nedozvi, to jsem ale mocna carodejka, ani jsem to sama nevedela, ale asi to tedy nekdy zkusim, no
Jeee, ale ja bych mohla chvalit, toho by bylo Jen doporucuju nedrazdit kobru bosou nohou, ono to pak docela stipe, vime

goldie
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 23:15
- Nahlásit

1host1
však něco šťavnatého a voňavého!

Hlavně, že moje fenka je bezpapírová, jak zde někdo psal!
Aspoň má originál PP uznaný SKJ a né takový bezcenný papír.

1host1
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 23:23
- Nahlásit

goldie

no víte, jak se říká zloděj křičí chyťte zloděje, jak to tu už bylo párkrát psané

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 17 Pro 2007 23:50
- Nahlásit

1host1 nebo snad raději
meggie26 ???
zařídíte, aby zase zrušili galerii nebo přístup??
Ty galerie jsem zrušil sám a nikdo mi to nemusel nařizovat nebo to zařizovat.
Nešlo totož o nic jiného, než o Váš útok na konkurenční CHS. Pokud máte ke oné stanici nějaké výhrady či připomínky, proč si nevyříkáte pěkně zpříma na vašem chovatelském klubu?

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:10
- Nahlásit

Víťa
Diky za uvedeni na pravou miru, snad si z toho vezmou "anonymove" ponauceni. Je to tedy prekvapeni i pro me, kazdopadne ted clovek vi, kde je pravda ..

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:17
- Nahlásit

Víťa

Mily Vita, asi vam nic nehovori ochrana osobnych udajov. Nemam si ako vydiskutovat klamstva, ktore su tu prezentovane inymi prispievatelmi treba sa pozriet par stran dopredu. Nakolko ani jeden s pritomnych nieje clenom klubu SK. Kde si to mam podla vas vydiskutovat? Poskytujem presne take informacie ako ostatny ale na rozdiel od nich pravdive a pisomne podlozene!!! Ci ide o fotodokumentaciu alebo scany. Neviem odkial vznikla vasa zaujatost ako admin by ste sa mal ku kazdemu spravat nezaujato a hlavne ked nieste zasvateny do tejto problematiky ( MOTH vs. SK klub). Na margo toho ja som nezacala s osocovanim druhych ch.s. ani ludi ktory sa nemozu branit.
Ked ste tak spravodlivy tak nam odkryte identitu LYZNIKA!!!

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:20
- Nahlásit

Roxana

moja zlata ty co vies kde je pravda??? Sa konecne zobud!!! Tie tvoje tri vystavy ti urcite dali vela skusenosti a ta jedna suka s FLAKATYM pyskom a masovym nosom bude urcite najuspesnejsia v cechach!!!To ti uz Katka nepovedala, ze neznasa bielych psov s masovym nosom. Asi nieje ku kazdemu celkom uprimna...
A klamstva??? Aspon vies ze to mas s prvej ruky...

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:22
- Nahlásit

Víťa

Poprosim odokryt identitu Goldmejla DAKUJEM

alebo na to uz nemate charakter

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:28
- Nahlásit

Roxana

a ked si to necakala vies vobec kto som ja kto sa skryva pod meggie26 utekaj rychlo katke napisat maila ta ti to povie...

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:30
- Nahlásit

No kde ste teraz pecete cesnakove keksiky psom?
Teraz budte mudry a odpovedajte na konkretne otazocky lebo Zuzanka je tu pre vas a kludne celu noc!!!

moth
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:30
- Nahlásit

meggie26 / 1host1
Myslela som si - sl.Havlikova, ze!
Nebojte sa, darcek je na ceste uz mu chyba len maslicka - o tyzden, o takomto case ho budete mat uz rozbaleny! Aspon uz viem, na aku adresu mam poslat navigaciu, aby Vas surf pristal presne tam, kde patri
Alebo ste ten darcek uz rozbalili ako spravne decko a mozno aj preto tolko siry vo vzduchu uz niekolko dni?!

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:31
- Nahlásit

meggie26
Vazena, ja jsem probrana docela dost, dekuji za peci a nikdy jsem nikde netvrdila, ze jsem buhvijak zkusena chovatelka, nicmene ani v tech mych pispevcich nenajdes takove hlouposti, ktere jsi psala ty o chovatelstvi (jen si nalistuj zpetne ty vylevy o incestu apod.) A stejne tak nedelam ze svoji feny to co neni, a neprezentovala jsem ji tady ani nikde jinde jako sampionku a nejuspesnejsi v cechach, takze se prober ty Pokud ti vadi jeji pigment, tak je mi velmi lito, ale to je ciste tvuj problem. A myslim, ze to co mi Katka rekne nebo ne, muzes nechat na ni, my jsme obe uz velke holky, takze si to preberem, vis A posledni vec - skryvat se za anonymni nick povazuje za dosti ubohe, takze sbohem

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:33
- Nahlásit

moth

Ale prosim Vas pekne sl. Sucha. co vy mozte... uz ste davno skoncili toto je len bezvyznamne bu bu bu teraz tu argumentujte ako spravny chovatel

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:34
- Nahlásit

meggie26
Takze Zuzanka, hmm, no tak konecne, ale bohuzel, netesi me A Goldmejl ti vrta hlavinkou, to ti muzu rict z fleku, to je preci nas bozsky Kaja A ted uz doopravdy sbohem a stastnou cestu

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:35
- Nahlásit

moth

no co je dosli slova??? Vas to mohlo napadnut ked som mala tolko dokazov, a pekne ste sa priznali s tym pezinokox ha ha ha ha ha

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:37
- Nahlásit

Víťa

No kde ste??? aj s vasimi odhaleniami... ked vsetko tak vsetko

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:44
- Nahlásit

moth

ako nam objasnite sfalsovane PP??? neexistujuce chov. stanice v "rodokmeni"??? A co RTG Ajaxa neposudene urcenym klub. veterinarom??? A sfalsovane razitko klubu na prihlaske na specialku s tym ste sa este nikomu nepochvalili vsak? a co este stale pouzivate dioktafon ved vas na vyrocke skoro ludia zozrali ked sa to zistilo utekali ste jak potkan pred potopou, a co este stale spolupracujete s panom G. ktory nevie zalozit klub a chcel prevzat funkciu v klube VJP??? Aj ten vtedy utekal...

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:46
- Nahlásit

preklep: diktafon...aby nikto nechytal za slovicka

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:50
- Nahlásit

Vita
vy si myslite ze ked mi zamietnete pristup tak neexistuju ine servery kde si mozem prezentovat svoj nazor a hlavne pravdu to ste ale odosobneny od situacie ha ha ha kludne si vymazavajte co chcete aj tak to uzrie svetlo sveta ludia sa dozvedia pravdu... A vas cz-pes vela ludi sa dozvie ako to tu funguje...

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:54
- Nahlásit

Víťa

no co vita bloknutie ip nefunguje??? este stale som tu ha ha ha

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 01:00
- Nahlásit

este stale som tu uz spinkate???

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 01:02
- Nahlásit

Roxana
a myslis si ze teraz ked som tu kobru najedovala sa to nedozvedia cele cechy tu pravdu... a toto bol len slabulinky stipancek nie smrtelny... ha ha ha

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 01:13
- Nahlásit

moth

ano ano teraz ohovarate predsednicku klubu SK ale asi ste rychlo zabudli na to ako ste 2 mesiace vyvolavali aj s p. Ing. Arch. Jaroslavom, ktore stena si mate vybrat mozno by ste teraz mali doma neplodneho chlpacika alebo bezzubacika, vsak....mate kratku pamat

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 01:18
- Nahlásit

moth

velmi ste museli poznat problematiku plemena ked ste vysvetlovala majitelovi ch.s. Zoborska perla z akej prestiznej ch.s. pochadza matka vasho Ajaxa - BOGDA Zoborska perla - a dotycny pan sa vam vysmial do tvare, ze vie ved je to jeho chov. st. Muselo to byt velke sklamanie pre vas. Apropo bolo to na prvom rozdeleni plemena v Suranoch ak by vam tam pamat nesiahala...

meggie26
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 01:31
- Nahlásit

este stale som tu a vy nic??? hrate hru na mrtveho chrobaka???

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 09:09
- Nahlásit

Dobré ráno...bych prosila Víťu nebo nějakého moderátora, zda by se dala tato diskuze nějak ukočírovat bez napadání výhrůžek a pomluv.

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 09:29
- Nahlásit

Fajka
Dobre ranko,
to je poctenicko hned zrana, ze Celkem husty, ale rekla bych, ze dle prispevku je to jasna diagnoza - vzteklina .. Chvilemi to vypadalo, ze se dotycna tou zasti a nenavisti zalkne .. ... No nic
Pamatujes na Zakopcanika?? "Slunce v dusi.."

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 09:34
- Nahlásit

Roxana
to je poctenicko hned zrana, ze
Ahoooj ,normálně sem se musela dvakrát přesvědčit jestli sem u nás v tématu

- vzteklina
to mě nenapadlo, ale to se dá léčit i očkovat

Slunce v dusi
Myslíš že to některejm lidem něco říká? Já myslím že néééé

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 09:38
- Nahlásit

Fajka
jestli sem u nás v tématu - chapu, no nase self promotion to nejni
ale to se dá léčit i očkovat - no nejsem veterinar, ale na tohle uz je asi pozde .. jakmile maj' prej penu u huby, tak se asi neda nic delat
Myslíš že to některejm lidem něco říká - ale jooo, nekterejm preci jen jooo a vo to preci de, ni

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 09:44
- Nahlásit

Roxana
ale na tohle uz je asi pozde .. jakmile maj' prej penu u huby,

ale jooo, nekterejm preci jen jooo a vo to preci de, ni
Máš recht holka

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání