Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:20
- Nahlásit

Fajka
Dikec . až budu něco potřebovat, tak si to vyberu n K vasim sluzbam, madam
Jo a - nerozjela, chciplo

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:23
- Nahlásit

Roxana
Jo a - nerozjela, chciplo
To neva na podruhý se ti to povede chce to držet dlouho spojku v záběru

Mám strach to poslat normálně aby se to nestratilo... dyž to pošlu doporučeně, tak to nemůže vyzvednout nikdo jinej
Jak se jmenuje ten tvůj Boyfrend, že bych to poslala na něj, nebo fakt na tu mamču? Jestli je doma pořád?

moth
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:26
- Nahlásit

WOW, tak uz su tu aj recepty - supeeer!
Tu je jeden aj pre vasich 4-nohych clenov rodiny:
Celozrnne cesnakove keksiky
Prisady:
2 hrnceky psenicnej muky
2 hrnceky raznej muky
1 hrncek ovsenych vlociek
3 CL psenicnych klickov
1 hrncek suseneho mlieka
3 CL cesnakoveho prášku - lepsie nastruhany cesnak
3 PL nastruhaneho syra
2 vajícka
1 hrncek vlaznej vody
Postup:
Vsetky prisady okrem vajicok a vody dame do vandlika a dobre zmiesame. Pridame vajicka a vodu a vymiesime cesto. Cesto zostane sypkejsie. Rukou vymodelujeme gulicky a tie potom rozdelime na niekolko casti, aby sme mohli cesto vyvalkat. Vyrezeme porcie (podla velkosti psa - pre tych "tyranych, co nedostavaju najest" prosim vacsie porcie), ulozime na plech (odporuca sa aj papier na pecenie). V predhriatej rure pecieme na 180 stupnoch priblizne 20-30 minut alebo az kym nie su chrumkave a zlatohnede. Otvorime trubu a plechy v nej nechame. Keksiky v nej nechame vychladnut a vysusit.
WUF - dobru chut!

Bubacek
Ak si tu prosim ozvi sa, stale mi nic nedoslo ... Chcela som Ti pisat ohladne E-ciek, ale ked sa neozyvas, tak zatial nic ...

Katka

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:27
- Nahlásit

Fajka
Posli to na me, ja si pro to v PA dojdu, dik Boyfriend tu bude tedka se mnou, ten by nepomoh' a mamca s rodinou jedou uz ven To doporucene je dobrej napad
Ty jo, snad uz priste nebude ... ne ze bych tam ovsem tu trojku nemohla zas nekdy frknout znova

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:31
- Nahlásit

moth
Ahoj
To vypada na super namku, urcite to zkusim. My delame tohle (recept jsem si s dovolenim vypuijcila z vedlejsiho tematu )
JÁTROVÉ PAMLSKY
1/2 kg jater
1/2 kg ovesných vloček
2 celá vejce
majoránka
česnek
všechno nahážu do mixéru, rozemelu, "naliju" na plech (na kterém mám pečící papír) a šoupnu na cca 10 min. do 160°C vyhřáté trouby. Po upečení rozkrájím na kostičky potřebné velikosti a uchovávám v lednici.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:40
- Nahlásit

Roxana
Tak dobrá, budeš to mít na poště a oznámení ve schránce

all
Týjo tady samej recept a já mám hlad, že bych sbaštila z mrtvího oko my děláte chutě...

moth
# Zasláno: 17 Pro 2007 16:42
- Nahlásit

Roxana
No, tak tento Tvoj recept, ked sa robi, to musi byt tazke presvedcit psa, aby odisiel z kuchyne !!! Ja by som pridala este cesnak a tiez tekvicove semienka su super!
Poslem Ti na mail nazov a autorov jednej super knihy - mozes poslat dalej komu chces. Nepisem to sem, lebo tym anonymnym karikaturam to nechcem ponukat ...
Katka

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 17:03
- Nahlásit

Fajka
Dika!
sbaštila z mrtvího oko - fuuuj, si nechutnaaaa (chybi mi zvracici smajlik) Voni nedaj pracujicimu ani dlabanec, jo??
moth
No, u Arisky ma zaruceny uspech, a ty seminka jsou vyborny napad, to zkusim (cesnek uz tam davam, mame domaci, jak se rika - ten pise )!

Bent
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 17:31
- Nahlásit

Fajka
Díky za recept, ve fóru o pečení je to ten druhej, s knedlíčkama. Aspoň to tak vypadá. Takže vyzkouším. Akorát ještě musím koupit kapříky.

moth
Jsem pekař amatér co je to CL a PL ?

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 17:33
- Nahlásit

Bent
Cajova lzicka
Polevkova lzice
A dobrou chut

Bent
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 17:35
- Nahlásit

Roxana
Aha - díííky, jsem to ale trouba. Asi něco vyzkouším, šibice furt somruje, takhle bude mít svoje.

Bent
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:08
- Nahlásit

Tady je Péefko mojí kámošky.

Laida
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:16
- Nahlásit

Roxana
Moc děkuju za přáníčko, je úžasný. Snad stihnem vyrobit nějaký příští rok.

All
Tak jste se tu rozjeli s receptama, asi taky zkusím ty játrový mňamky od Roxany. Pejsové by si taky mohli jednou dobřát něco extra. Já jsem sice přísná a dostávají jen za poslušnost, ale už vidím rodiče, když ten Corrynin čumáš leží na stole a odfukuje moučkový cukr z vanilkových rohlíčků. Asi vyrobím aspoň trošku, ať jí necpou tím sladkým mě za zády.

A ty montiny česnekové keksíčky - po těch se zapráší, když přijde přítel domů. Věřím, že by vrčel a nedělil se.

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 18:49
- Nahlásit

Bent
Tyyyyy jo, no krasny, ty by s Ariskou krasne ladily Ze moc tu tvou kamosku pozdravuju!!!
Laida
přáníčko, je úžasný - Dik, to delala sikulka moth
ad pamlsky - ty jatrovy jsou vyzkouseny a ty od moth zkusim misto piskutek
odfukuje moučkový cukr z vanilkových rohlíčků - jo, to uplen vidim Ze posilam Corce podrbani
A nezpomen se pochlubit, az budes mit ty stranecky!!!

Laida
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 19:30
- Nahlásit

Roxana
A nezpomen se pochlubit, az budes mit ty stranecky!!! - to nezapomenu, přítel se s tím smolí, vlastně skoro nic jiného už nedělá. Je ale puntíčkář. Takže obrázek na první stránce dělal tři dny a ještě pořád není spokojený.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 20:05
- Nahlásit

Ahojda
Laida
Je ale puntíčkář. Takže obrázek na první stránce dělal tři dny a ještě pořád není spokojený.
Týýýýjo to muší bejt Pájův bráácha
Sme jedna velká rodina

Bent
To sem ráda že s tím receptem to klaplo Musim holkám vedle ještě jednou poděkovat.
PFko je moc pěkný a ta bílá šibina je KOUZELNÁ pozdravuj Kámošku že ju chcem do party Má internet???

Psí receptíky si uložím a až bude čas vyzkouším
Jinak hlásím že Fajka moc dobrý, už má opak průjmu po tý rejži a hladová je jak vlkodlak a lítá jak šůůs aneb návrat ztracené piraňky tak snad už se nám to nevrátí ťuky ťuk na hlavu (dřevo)

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 20:30
- Nahlásit

Fajka
aneb návrat ztracené piraňky - zaplatpanbu
Kámošku že ju chcem do party - ja hlasuji tez
Zapni ajsikju

1host1
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 22:20
- Nahlásit

moth

no co, už máte pro mě vánoční dárek? Neboť já už jeden pro Vás mám. Jak vysvětlíte vydávání Vámi dělaných rodokmenů (pro nechápající - falšování)? Na to není potřeba ani SKZ ani SKJ ani FCI, že? Na to stačí jen grafické znalosti a dobrá tiskárna...

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 22:27
- Nahlásit

1host1
ale broucku, tady uz nikoho nezajimas, vis A vubec, je uz davno po vecernicku, tak bez radsi spat

goldie
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 22:30
- Nahlásit

1host1
budu držet palce ať Vám to výjde, nové importy a ať se Vaše Goldie stane maminou.

Jj, díky. Budeme se snažit .

Jak vysvětlíte vydávání Vámi dělaných rodokmenů (pro nechápající - falšování)? Na to není potřeba ani SKZ ani SKJ ani FCI, že? Na to stačí jen grafické znalosti a dobrá tiskárna...

Tak to je mazec!

1host1
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 22:30
- Nahlásit

Roxana

když Vás nezajímám, tak proč reagujete???

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 22:31
- Nahlásit

Roxana
Kouzelná školka už je u konca?
Já padám ....

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 22:33
- Nahlásit

Najdi si slovo feedback, jo Paa paa

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 22:35
- Nahlásit

Fajka
to vis, kouzelna skolka skoncila, ted je tu pomocna skola
Dobrouuuu

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 22:38
- Nahlásit

Roxana
Dobrou...
Ráno mi připomeň prosím, že se chci na něco zeptat nutně..... stačí ráno

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 22:39
- Nahlásit

Fajka
tak jako snazit se budu, to jo, ale dyztak este zapnu ajsikjua, esli chces

1host1
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 22:52 - Změnil/a: 1host1
- Nahlásit

Roxana
Fajka
Laida
moth

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 22:59
- Nahlásit

Roxana
Fajka
Laida
moth

Byl jednou jeden 1host1, co si rekl dost! Vykopal jamu a sam do ni padl ... Venujme mu tichou vzpominku

1host1
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 23:03
- Nahlásit

goldie

Tak to je mazec!

no to je, ale s tím se tu nikdo nepochválí... vždyť se není ani s čím chválit, hlavní věc, že všichni ostatní jsou podvodníci

1host1
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 23:05
- Nahlásit

Roxana

zařídíte, aby zase zrušili galerii nebo přístup??

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání