Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Goldmejl
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:36
- Nahlásit

Holky NAzdar! Tu novy clen-clenka Fóra
Muzete mne zvat taky: Praotec Cech, Zorro mstitel, OX, AX, Jirka, Radek (John), p.Novotná, Spalova, Neumannova, Pezinokox, a.i.
1host1 / goldie
Ja bych vám jen chtel poradit - coz takhle dat si jeden pezinokox s brontepurem a zapit to skotskou +led a kapku citronu - pak by ste byli jako Ja.
Ja a jen Ja mam prehled o vsem, vim o kazdem vse a rada intrikuji. Mam nekolik identit - a nikdo nevi kolik! Ani Ja sama nevim - nato taky beru ten Pezinokox
Trpim totiz schizoidni dilataci osobnosti a tak pisu v ruznych rodech, pod ruznyma prezdivkama - a to vsude a vsem!
Jo vite to je tezky, kdyz ja rano vstanu - nevim kym jsem? Pak si vzpomenu - jo na meho 50-ti leteho kluka, se kterym sem temer mela dite v nezletilem veku, a hura bezim do zemedelky.
Pak jsem z te skoly tak otravena, ze jdu na net profouknout mozkovnu a hele - pak zas nevim kdo jsem, ale pisu a pisu, nevim jako kdo ale to nevadi a vam vsem jeste napisu!

Cau
Kapitan Nelson
Ne - nebo Napoleon? No dyt uvidite... nechte se prekvapit
Good bye
...FANTOMAS SI PRIJDE PRO VAS...
Cha-Cha-cha

goldie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:44
- Nahlásit

Roxana
To jsem sama zvědavá, jaké výsledky bude mít nakonec má budoucnost, co mám vlastně v plánu. Doufám, že ale pro prosperitu plemene a mou CHS jen to nejlepší!

Akorát mě mrzí, že se zde navážíte do mé feny! Vy zatím ne, ale ostatní! Taky i do cizích psů, CHS a lidí! To si myslím, že by jste si to měli řešit přes ty Vaše mailíky a né tady! Ale potom jde vlastně vidět, co Vy určití lidé v chovu sledujete, že ?

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:55
- Nahlásit

moth

infantilní individum jste Vy sl. Suchá i s tým Vaším chovem, tohle všechno je jen ubohá beznaděj nebo víte, že Vaše CHS už dávno skončila a s ní i Vy? A co Vaše dluhy, za vychvalené krmivo First Mate... myslíte si, že se to po výstavách nešířilo? A co Vám dnes pověděli na SKJ? Kde je majitelka p. Ingrid, tak jsem se těšil na její příspěvky..

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 18:59
- Nahlásit

Bent
Cau Bentosi, ja myslim, ze jsi na sebe moc prisnej, vid Moc dik za pochvalu, holt moth je profik a je to videt
Goldmejl
No tak to pekne vitam, je videt, ze si tu budes s nekterymi moooc rozumet
goldie
Sylvie prectete si sve naivni prispevky jeste jednou, prosperujici plemeno je tak silene siroky pojem, ze to opravdu merit dost dobre nelze, a k prosperite vasi chovatelske stanice se vyjadrovat nehodlam, nakolik chov a v prvni rade vlastnictvi psa je pro me hobby a nikoli predmet prospechu.
Do vasi feny jsem se opravdu nikdy nenavazela, je zcela vasi veci, co a od koho mate doma a jenom bych vas rada upozornila, ze svetska slava polni trava a pokud nekdy zkusite vyjet do zahranici, cimz nemyslim SK nebo PL, date mi jiste za pravdu.
A s dovolenim nechte na nas ty cile chovu, o kterych tak hezky pisete a menite je jak jarni pocasi. Pokud s tim mate nejaky problem, zalozte si o tom treba diskusni forum.

moth
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:09
- Nahlásit

goldie
Laskavo zvazujte slova, neviete s kym pisete, ked budete s IQ na takej urovni ako su clenovia tohto fora (okrem tych fiktivnych ako ste Vy cez vsetky mozne nicky), potom to mozete skusit!
Ja som si to myslela, ze budete potomok istych typov ludi nachadzajucich sa tu na SK, inak by ste neboli tak primitivna, sprosto drza a s absolutne minusovym IQ - dajte si spravit test! Fakt sa nebojite, ze Vas niekto niekde chyti pod krk?§! Uz ste z tohto fora raz boli vyhostena a tym, ze sem zasa vstupujete, davate vediet Vasu uroven inteligencie. Zatial sa nechcem dotknut konkretne Vasej osoby, i ked Vy ste sa mojej uz dotkli, ale pokial budete dalej chrlit siru, ktora tu strasne smrdi, urobim tak ... a nebude to len o Vasej suke!
Pre plemeno ste urobili velku NULU a ak si myslite, ze do plusu sa pocitaju Vase komploty, arogancia a demagogia, mylite sa to vsetko su minusy, ktore svedcia o Vasich komplexoch adolescenta.

goldie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:18
- Nahlásit

Roxana
Vím co píšu ve svojich příspěvcích a nemusím je číst znovu a v plánech se nechejte překvapit.

goldie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:25
- Nahlásit

moth
Tak z tohoto Vašeho příspěvku fakt nevím, kdo má IQ horší. A ještě z těch příspěvků co jste mi a mým známým přispívala do knih hostů .

Já narozdíl od Vás nejsem sprostá, nenadřazuji se nad všemi a nejsem tak primitivní.

A přestaňte už laskavě vyhrožovat!

To, jak jste zde psala, že moje Goldie nemá znám původ a že se to zrovna řeší na ČMKÚ .... s čím příjdete nyní??? Že se nestydíte to sem ještě psát!

moth
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:34
- Nahlásit

goldie
A aky ma povod Vasa Goldie - rychlokvasny a pochybny! Za tym si stojim - jedine, ze by ste mi vysvetlili ako sa do Goldie pamfletu tzv. PP dostal Ajax Absolute -nezapisane stena v PK t.j. bezpapierak a k tomu bez vysetrenia dysplazie!
Tiez je udivujuce ako je mozne exportovat psa na meno neplnoletej osoby?§!

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:38
- Nahlásit

moth

pozor, tohle je už na paragraf a svědků je tu dost.
Mě už nic nenapíšete, minuly se Vaše cílevědomé bludy?
Co jste Vy udělala pro plemeno, že Vám štěňata musel odchovávat cvičitel psů, který dostal vynadané za to, že fena přilehla jedinou fenku? Neodpověděla jste mi na otázky, které jsem Vám položil. A kdo potom zamlouvá pravdu!

moth
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:43
- Nahlásit

1host1
Kto ste, Vy bezmenny nick alebo shizoidna polovica? Zatial som osobnu monografiu nevydala a Vase informacie su coraz prekvapivejsie! Asi ste si dali v SK klube oblubenu tzv. precistovaciu injekciu a teraz mate spravanie spravnej robustnej gorily! Dali ste si aj tu dalsiu oblubenu injekciu na spustenie vajicok, aby ste nahodou neboli bez!

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:45
- Nahlásit

moth

Tiez je udivujuce ako je mozne exportovat psa na meno neplnoletej osoby?§!

na to jste kde přišla, že to není možné?

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:48
- Nahlásit

moth

ne, jen mám kamaráda v Nemšové

goldie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:55
- Nahlásit

moth
nemíním se Vám zde spovídat! Co si myslíte je jen Vaše věc, ale nepište zde o psovi, který není ve Vašem vlastnictví! A když nevíte skutečnost, tak aspoň neuvádějte ostatní lidi do omylů.

Já Vám teda pravdu neřeknu! Hlavní je, že jí vím já jako majitel a mám to potvrzené černé na bílém!

Co se ještě týče Ajaxe Absolute, tak fakt už nevím. Jednou mi píšete, že má hrozný stupeň DKK, který jste mi ještě do teď neřekla a nyní se dozvím, že zase nemá udělané DKK. Mám ten e-mail uložený )

Už se prosím sl. Suchá vzpamatujte a nešiřte flámy!

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 19:55
- Nahlásit

moth

mate spravanie spravnej robustnej gorily

za to včera v noci jste se Vy chovala jako šedivá myšička

moth
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:02
- Nahlásit

1host1
Kedze mate tolko znamych a kamaratov na SK, mali by ste sa prestahovat a uzivat si vyhody SK klubu. Spriazneny ste urcite uz teraz, takze budete moct mnozit a robit co len budete chciet, hlasit stence na papiere ake sa Vam budu pacit, z bielych robit cierne stence alebo podla dopytu a tak ...

moth
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:05
- Nahlásit

goldie
Otvorte konecne oci a kuknite do pamfletu Goldie, Ajax Absolute je uvedeny bez vysetrenia dysplazie ...

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:11
- Nahlásit

moth

ne, ne to děláte Vy Katko, vrhy na různé CHS a divím se bývalému předsedovi CZ klubu VJP a majiteli CHS Šumící křídla, že Vám dovolil odchovat vrh A na svoji CHS. A vrh byl odchovaný na SK, tak o čem se tady bavíme?

goldie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:16
- Nahlásit

moth
Co by jsem si je otvírala, když mám od Vás mail, kde píšete skutečný opak??

lyznik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:41
- Nahlásit

1host1
zdravim odbornikov na AA a este aj priatelov slovenskeho mestecka nemsovej...sledujem toto forum len kratko ale celkom ma to zacalo bavit...skoda tych invektiv...obycajne nahradzuju argumenty a to je skoda
lyznik

moth
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:46
- Nahlásit

1host1
Takze ziadne bezpapieraky nevlastnim a nechovam! A ja na ziadnu inu CHS nemozem chovat tak ako kazdy - len na svoju, co tu kydate na ludi, ktori tu nie su!
Vase bezprizorne prispevky postradaju logiku v duchu hesla:
POVEDAT NAZOR SI MOZETE, LEN SA NESMIE DAT NA PAPIER, TO CO VY CHCETE MAT NA PAPIERI A HADZETE KIXY NA PAPIER

lyznik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 20:49
- Nahlásit

1host1
este by som ti radku chcel podakovat za pekne fotky dlhosrstych amerikancov...takuto reklamu zadarmo im este nikto neurobil...nechapem sice komentar ohladne dlhej srsti ale mozno by si ma mohol poucit...ozaj vies ze v americkej literature spajaju dlhu srst u AA s vernou a milujucou a svojmu majitelovi nekonecne oddanou povahou?
jozef

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:09
- Nahlásit

goldie
Nevíte, jací jsou to vlastníci AA? Asi nemají co na práci a raději tady budou dělat řeči o jiných, natož aby sami udělali něco rozumného pro plemeno!
Kdo tady koho prosím Vás napadá? Nevím, zdá se mi, že nevíte co se pod pojmem napadání skrývá.

Zajímavé je, že většinu z nás co tu jsme ani neznáte, nevíte kdo jsme, co pro psi děláme a jaký k nim máme vztah a říkáte o nás výše uvedené??!!??
Když to řeknu Vašimi slovy 1host1 tak :

Je to nefér pro ty, kteří si přijdou přečíst forum o AA a najdou tam jen klamstva a nesmysly. Ten, kdo není do toho plně zasvěcený, neumí oddělit realitu od výmyslů. !!!!!!!!!!!!

A mezi náma o Vaší Goldii se tu od dob Nelsona nemluvilo a je to více jak 20 stran...

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:11
- Nahlásit

moth

co tu kydate na ludi, ktori tu nie su!

zneužívám Vaše praktiky

A ja na ziadnu inu CHS nemozem

To mi chcete tvrdit, že na CHS Bear-Key jste neodchovala vrh a na CHS Šumící křídla taky??

Prosím Vás, pěkně se zamotáváte do vlastních lží... Proč neodpovídáte na konkrétní otázky, které zde byly vícekrát spomenuté??? Stále si píšete o svojem, kde jsou ty Vaše argumenty a podložená fakta, které jste mi včera slibovala... zatím jste mi nic konkrétního nevyvrátila

lyznik

Tak budeme množit dlouhosrsté akity, aby měly oddanou povahu!!!

moth
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:21
- Nahlásit

1host1
Dostanete vanocni darek - bez obav prosim! A aby som ho stihla pripravit tak dovi dopo!

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:25
- Nahlásit

moth

beznadějně utíkáte z bojiště...

goldie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:26
- Nahlásit

Fajka
já jsem se do diskuze s Vámi ale vůbec nezapojila. Možná pro svoji AI uděláte první poslední jako já pro všechny své AA, ale zatím jste mě zde ani jedna nepřesvědčila. Rozvádíte zde příspěvky na konta cizích chovatelů, tak pak se nedivte, že byl můj příspěvek takhle sformulován.

Pravda taky je, že nepoznám akorát Vás Fajko[b] a nového [b]1host1. Jinak všechny z tohoto fora znám a dokonce i jejich fantastické psy!

lyznik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:28
- Nahlásit

1host1
neviem za akym ucelom si normalny clovek kupuje psa...asi aby ho chranil a dobre sa spraval k majitelovi a rodine...alebo sa mylim???
teraz nehovorim o NAKRYVACOCH ktori su schopni urobit za 2 roky 5 vrhov a potom sa zbavit /rozumej utratit/ feny...hovorim o obycajnej rodine v rodinnom dome...
jozef

Roxana
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:28
- Nahlásit

Fajka
No jo, nekdo si holt mysli, ze je stredobod vesmiru a vsechno se kolem nej toci ...
Posilala jsem ti mail, koukala`s ??
lyznik
skoda, ze zatim jen jako tichy pozorovatel, kazdopadny kazdy normalni prispevovatel je vrele vitan

Jen by me zajimalo, kolik je tu lidi, ktere zajimaji tyhle ubohe anonymni vylevy, a nadsene stouraji drbiky odkud se da, jako chrobak svoji kulicku hnoje ... ? Katku (dnes se tu propira moth, pred dvema mesici to byla Bubu, to je ale zvlastni, ze, komupak asi lezi obe v zaludku?) znam neco pres tri roky a vim, ze je to cestny a uprimny clovek. Tecka. Nepochybuji o tom, ze stali clenove fora maji tez svuj nazor a nahodny a nezasveceny ctenar, o kterem se tu casto hovori, si jiste mel moznost udelat svuj nazor sam, ciste dle urovne tech anonymnich blabolu ..

1host1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:35
- Nahlásit

Roxana

nazor sam, ciste dle urovne tech anonymnich blabolu ..

hlavně Tvojich, že? Paní učitelko s hromadou knížek

znam neco pres tri roky a vim, ze je to cestny a uprimny clovek.

čestný a upřímný člověk a teď má lázeň v bahně

lyznik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2007 21:37
- Nahlásit

Roxana
no myslim si o sebe ze som normalny...a myslim si ze viem o AA tolko kolko aj vy ostatny lebo som s nimi prezil najkrajsie obdobie svojho zivota...mohol by som o nich prednasat na univerzite...a hlavne by sa ludia od nich mohli strasne vela naucit...namiesto toho sa tu az primitivne vadia

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání