Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
goldie
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 23:19
- Nahlásit

1host1
Děkuji za pochvalu Goldie. Jinak našemu Svenovi se daří dobře, nyní se připravuje na svoji pořádnou kariéru .

Jinak další importy se očekávají začátkem roku 2008, snad to bude šťastný rok!

1host1
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 23:21
- Nahlásit

aha, máme utajené pozorovatele.

věděl jsem, že se na to někdo chytne...

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 23:22
- Nahlásit

1host1
Jen se nenechte rušit....

1host1
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2007 23:41
- Nahlásit

goldie

budu držet palce ať Vám to výjde, nové importy a ať se Vaše Goldie stane maminou.

Laida
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:00
- Nahlásit

Ahoj holky
Tak jsem včera večer přijela zničená, rozlámaná ze školy. Šla jsem se odrelaxovat sem za vámi a teda než jsem si přečetla celou tu telenovelu, byla jsem vyřízená. K tomu bych jen řekla:
Nejhorší, co vás může v životě potkat je srážka s blbcem. . A nejlepší obrana? - ignorovat ho.

Tak co všechny děláte? Finišujete přípravy na Vánoce?
Jediný cukroví, který jsem stihla v tom shonu napéct přítel už sbaštil. Dívím se, že se nepustil i do těch psích sušenek.
Chlupáče už pravidelně pašujeme domů (rodiče si pořád stěžujou, že zašpiní chodbu) . Corča s Roňákem nejraději, když se panička ve výjimečných případech octne v kuchyni. Ačkoli nic nedostanou, ty jejich dychtivý pohledy a pátrající čumáčci jsou tak roztomilý.

Fajka
A jak to zatím vypadá s tím výletováním o svátcích?

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:03
- Nahlásit

Laida
No čáááááu, ty si tu , super
Nejhorší, co vás může v životě potkat je srážka s blbcem. . A nejlepší obrana? - ignorovat ho

Mluvíš mi z duše holka nési ty taky bejk???
Výletování platí a už se nemůžem dočkáááááát

Bent
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:06
- Nahlásit

Lidi vy se máte, že bydlíte blízko sebe. Hned bych si s váma nějakej ten výlet střihnul.
Jediný cukroví co jsem si napek (vanilkový rohlíčky) mi na balkoně napůl sežrali a napůl posrali nějací ptáci.Takže jsem jim tam vysypal i ten zbytek a na vánoce si koupím čabajku.

Laida
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:08
- Nahlásit

Fajka
No, bejk zrovna nééé, ale pořádněj beraááán. Možná všechno berem hopem těma svejma tvrdýma palicema

Já vyrážím v pátek do Turnova a budu tam až do Silvestra. Tak se zařiďte, jak budete mít čas, já se přizpůsobím.

Laida
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:09
- Nahlásit

Bent
. Ajá si stěžovala na přítele. Ale ta čabajka taky není marná

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:11
- Nahlásit

Bent
Lidi vy se máte, že bydlíte blízko sebe. Hned bych si s váma nějakej ten výlet střihnul.

NO já doufám že uděláme nějaké výjezdní zasedání někdy a poznáme i šibinku s páníčkem

Takže jsem jim tam vysypal i ten zbytek a na vánoce si koupím čabajku
Tomu se říká obětavý milovník zvířat

Děcka já mizím na kontrolu k vetce, tak se zatím majte pěkně

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:12
- Nahlásit

Laida
Já vyrážím v pátek do Turnova a budu tam až do Silvestra. Tak se zařiďte, jak budete mít čas, já se přizpůsobím.

SUPEEEER, to klapne doufám, mobil na sebe máme tak se budem domlouvat přes něj

Laida
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:12
- Nahlásit

Fajka
Ahoj Fají, snad se tu dnes ještě uvidíme. A řekněte si opěkný pejskový obrázek nebo lízátko.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:13
- Nahlásit

Laida
my dostáváme automaticky piškutky, jsme děsně oblíbený. Budu večer pa

Bent
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:16
- Nahlásit

Fajka
Tomu se říká obětavý milovník zvířat
to ani ne, ale ty zbytky byly rozšlapaný, oďobaný a posraný, takže já už bych to nejed.... a vyhodit to, byla by škoda. Ať se ty potvory opeřený nažerou...

Laida
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:27
- Nahlásit

Tak já jdu na to, čemu se říká vánoční úklid. Když na to tak koukám, potřebovala bych nejmíň týden - ááách jo

Bent
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:31
- Nahlásit

Laida
Však do vánoc máš ještě týden, to já jsem na tom hůř, za chvíli jdu do práce.

Laida
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:56
- Nahlásit

Bent
No to jo, ale v týdnu není čas. Hlavní, že nemusím do práce - v neděli . Tak ať ti to rychle uteče, pozdravuj Šibinky.

Roxana
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:11
- Nahlásit

Nazdar vsichniiii,
vy tady parite uz od rana a nez se probudi normalni clovek, tak uz zase makate!!!!
Fajka
Tak dobre porizeni, pak dej vedit, co s marodem?!
KOukala jsem, ze si tu vcera zas dala dostavenicko pomocna skola, co ??
Laida
Ahooooj, tak doufam, ze ted o Vanocich mimo skoooolu budes mit vic casu i na nas , tak se tesim!!!
Bent
Hele, vzdalenost je jen pouhopouha fyzikalni velicina, na vylet jsi vrele vitan! Nebo myslis, jak rika Fajka - kdyz nejde Mohamed k hore, musi hora k Mohamedovi??
Jo a jsi uplne jak muj tatinek, ten taky rika, ze nejlepsi cukrovi je rizek

A moc neuklizejte ani nepecte, to neni tradicni, nekde vedle tu kdosi psal, ze jezisek se prece taky narodil v chleve ...

Bent
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:16
- Nahlásit

Roxana
Fyzikální veličina, to asi jo, ale už jsem starej, abych se v tomhle počasí vláčel vlakem přes půl republiky. Navíc dělám i přes vánoce takže to nevyjde i kdyby se mi tím vlakem chtělo. A že zdravím tatínka, to je můj člověk. Nejlepší cukroví je řízek nebo kus uzeného a nejlepší kompot jsou zavařené klobásky.

Roxana
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:20
- Nahlásit

Bent
No tak joo, ale vyletovat budem urco i za letniho pocasi, tak to se pak uvidi, jo ???
Nejlepší cukroví je řízek nebo kus uzeného a nejlepší kompot jsou zavařené klobásky. - tyyy jo, budu se muset taty zeptat, jestli nema nejakeho utajeneho bratra

moth
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:31 - Změnil/a: moth
- Nahlásit

Ahojte!
Uz po ranu tu debatite Vy ste vcelicky!
Roxana
ak sa nemylim, akurat si na TEJ spravnej adrese !!!!

Inak, co dnes planujete okrem rizkov a klobasok Kedy a kde planujete stretnutie - ak je to tajne, poslite mi mail !

Katka

Bent
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:31
- Nahlásit

Roxana
Tak v létě by to určitě nějak šlo. Hlavně moje kámoška s bílou šibicí touží vidět Arisku. Uplně se do ní zbláznila.

Bent
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:34
- Nahlásit

moth
Já bych teda rád plánoval řízek, ale za chvíli jdu do práce takže z toho nebude nic. A výlet, asi někdy v létě jelikož moje šiba je děsně zimomřivá a zimním výletem bych jí moc radost neudělal.

Roxana
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:39
- Nahlásit

moth
Ahoooj ,
no jo, jsem, poslu mailem, ju ?
Setkani tajne rozhodne neni, mame s holkama v planu Jested na snehu, skoda, ze ne vsichni to maji tak blizko ... Asi budem muset na to leto naplanovat neco bliz i moravskym bratrum, tak to by mozna uz bylo prijatelnejsi i pro moth, hmm ??
Bent
Juuu, tak to me moooc tesi . Viz vyse prispevek pro Katku .. ?

moth
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:45
- Nahlásit

Roxana
Tak som uhadla !!!!! Tym len potvrdzujem, ze internet nie je ani zdaleka tak anonymny, ako by sa zdal KCHAA ! Roxy nedaj sa rusit
Bent
Vylet v lete bude urcite fajn, aj ked si myslim, ze Akitu viac potesi zimny vylet - valat sa v snehu a tak

Bent
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:49
- Nahlásit

moth
To věřím, že Akitu víc potěší sníh. Moji šibici celkem taky, ale nesmí to být dlouho. Je paneláková, rozmazlená ústředním topením, takže tak hodinku polítat a poblbnout a pak honem dom, do teplíčka. A navíc jsme z Ostravy, takže Ještěd je pro nás dost z ruky.

Laida
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 11:19
- Nahlásit

Roxana
Jo, Vánoce mám taky natřískaný, ale vás mám holky v seznamu hned po štedrovečerní večeři u rodičů. S Fajkou se Corrýs už sešla, holky nějak o sebe nejevily zájem, což je fajn, hlavně že se nechtějí sežrat. Snad by si mohly padnout s Arískem do oka. Corča je ještě pořád štěněcí a většině starších fen (myslím, věkový rozdíl) i přesto, že už má první hárání za sebou se podřídí.
Bent
moth
Tak v létě snad někde na Moravě, měla bych se zase na co těšit.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 16:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

A moc neuklizejte ani nepecte, to neni tradicni, nekde vedle tu kdosi psal, ze jezisek se prece taky narodil v chleve

No fuj to se mi ulevilo že dyž budu ctít tradice, tak nebudu za černou ovci rodiny

All
Požooooor budou kužátka.... !

Bubacek
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 16:56
- Nahlásit

Všechny zdravím
Fajka
moth
Poslala jsem e-mailík

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2007 17:03
- Nahlásit

Bubacek
Jojo akorát mi nedošla papoušková
Ale ten ňunínek je kuaaasnéééj Ho máš u sebe ještě?
PS: Fajkýš OK

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání