| Autor |
Zpráva |
goldie
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 23:19
- Nahlásit
1host1
Děkuji za pochvalu Goldie. Jinak našemu Svenovi se daří dobře, nyní se připravuje na svoji pořádnou kariéru .
Jinak další importy se očekávají začátkem roku 2008, snad to bude šťastný rok!
|
1host1
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 23:21
- Nahlásit
aha, máme utajené pozorovatele.
věděl jsem, že se na to někdo chytne...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 23:22
- Nahlásit
1host1
Jen se nenechte rušit....
|
1host1
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2007 23:41
- Nahlásit
goldie
budu držet palce ať Vám to výjde, nové importy a ať se Vaše Goldie stane maminou.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:00
- Nahlásit
Ahoj holky
Tak jsem včera večer přijela zničená, rozlámaná ze školy. Šla jsem se odrelaxovat sem za vámi a teda než jsem si přečetla celou tu telenovelu, byla jsem vyřízená. K tomu bych jen řekla:
Nejhorší, co vás může v životě potkat je srážka s blbcem. . A nejlepší obrana? - ignorovat ho .
Tak co všechny děláte? Finišujete přípravy na Vánoce?
Jediný cukroví, který jsem stihla v tom shonu napéct přítel už sbaštil. Dívím se, že se nepustil i do těch psích sušenek.
Chlupáče už pravidelně pašujeme domů (rodiče si pořád stěžujou, že zašpiní chodbu ) . Corča s Roňákem nejraději, když se panička ve výjimečných případech octne v kuchyni. Ačkoli nic nedostanou, ty jejich dychtivý pohledy a pátrající čumáčci jsou tak roztomilý.
Fajka
A jak to zatím vypadá s tím výletováním o svátcích?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:03
- Nahlásit
Laida
No čáááááu, ty si tu , super
Nejhorší, co vás může v životě potkat je srážka s blbcem. . A nejlepší obrana? - ignorovat ho
Mluvíš mi z duše holka nési ty taky bejk???
Výletování platí a už se nemůžem dočkáááááát
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:06
- Nahlásit
Lidi vy se máte, že bydlíte blízko sebe. Hned bych si s váma nějakej ten výlet střihnul.
Jediný cukroví co jsem si napek (vanilkový rohlíčky) mi na balkoně napůl sežrali a napůl posrali nějací ptáci.Takže jsem jim tam vysypal i ten zbytek a na vánoce si koupím čabajku.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:08
- Nahlásit
Fajka
No, bejk zrovna nééé, ale pořádněj beraááán. Možná všechno berem hopem těma svejma tvrdýma palicema
Já vyrážím v pátek do Turnova a budu tam až do Silvestra. Tak se zařiďte, jak budete mít čas, já se přizpůsobím.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:09
- Nahlásit
Bent
. Ajá si stěžovala na přítele. Ale ta čabajka taky není marná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:11
- Nahlásit
Bent
Lidi vy se máte, že bydlíte blízko sebe. Hned bych si s váma nějakej ten výlet střihnul.
NO já doufám že uděláme nějaké výjezdní zasedání někdy a poznáme i šibinku s páníčkem
Takže jsem jim tam vysypal i ten zbytek a na vánoce si koupím čabajku
Tomu se říká obětavý milovník zvířat
Děcka já mizím na kontrolu k vetce, tak se zatím majte pěkně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:12
- Nahlásit
Laida
Já vyrážím v pátek do Turnova a budu tam až do Silvestra. Tak se zařiďte, jak budete mít čas, já se přizpůsobím.
SUPEEEER, to klapne doufám, mobil na sebe máme tak se budem domlouvat přes něj
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:12
- Nahlásit
Fajka
Ahoj Fají, snad se tu dnes ještě uvidíme. A řekněte si opěkný pejskový obrázek nebo lízátko.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:13
- Nahlásit
Laida
my dostáváme automaticky piškutky, jsme děsně oblíbený. Budu večer pa
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:16
- Nahlásit
Fajka
Tomu se říká obětavý milovník zvířat
to ani ne, ale ty zbytky byly rozšlapaný, oďobaný a posraný, takže já už bych to nejed.... a vyhodit to, byla by škoda. Ať se ty potvory opeřený nažerou...
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:27
- Nahlásit
Tak já jdu na to, čemu se říká vánoční úklid. Když na to tak koukám, potřebovala bych nejmíň týden - ááách jo
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:31
- Nahlásit
Laida
Však do vánoc máš ještě týden, to já jsem na tom hůř, za chvíli jdu do práce.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 09:56
- Nahlásit
Bent
No to jo, ale v týdnu není čas. Hlavní, že nemusím do práce - v neděli . Tak ať ti to rychle uteče, pozdravuj Šibinky.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:11
- Nahlásit
Nazdar vsichniiii,
vy tady parite uz od rana a nez se probudi normalni clovek, tak uz zase makate!!!!
Fajka
Tak dobre porizeni, pak dej vedit, co s marodem?!
KOukala jsem, ze si tu vcera zas dala dostavenicko pomocna skola, co ??
Laida
Ahooooj, tak doufam, ze ted o Vanocich mimo skoooolu budes mit vic casu i na nas , tak se tesim!!!
Bent
Hele, vzdalenost je jen pouhopouha fyzikalni velicina, na vylet jsi vrele vitan! Nebo myslis, jak rika Fajka - kdyz nejde Mohamed k hore, musi hora k Mohamedovi??
Jo a jsi uplne jak muj tatinek, ten taky rika, ze nejlepsi cukrovi je rizek
A moc neuklizejte ani nepecte, to neni tradicni, nekde vedle tu kdosi psal, ze jezisek se prece taky narodil v chleve ...
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:16
- Nahlásit
Roxana
Fyzikální veličina, to asi jo, ale už jsem starej, abych se v tomhle počasí vláčel vlakem přes půl republiky. Navíc dělám i přes vánoce takže to nevyjde i kdyby se mi tím vlakem chtělo. A že zdravím tatínka, to je můj člověk. Nejlepší cukroví je řízek nebo kus uzeného a nejlepší kompot jsou zavařené klobásky.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:20
- Nahlásit
Bent
No tak joo, ale vyletovat budem urco i za letniho pocasi, tak to se pak uvidi, jo ???
Nejlepší cukroví je řízek nebo kus uzeného a nejlepší kompot jsou zavařené klobásky. - tyyy jo, budu se muset taty zeptat, jestli nema nejakeho utajeneho bratra
|
moth
|
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:31 - Změnil/a: moth
- Nahlásit
Ahojte!
Uz po ranu tu debatite Vy ste vcelicky!
Roxana
ak sa nemylim, akurat si na TEJ spravnej adrese !!!!
Inak, co dnes planujete okrem rizkov a klobasok Kedy a kde planujete stretnutie - ak je to tajne, poslite mi mail !
Katka
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:31
- Nahlásit
Roxana
Tak v létě by to určitě nějak šlo. Hlavně moje kámoška s bílou šibicí touží vidět Arisku. Uplně se do ní zbláznila.
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:34
- Nahlásit
moth
Já bych teda rád plánoval řízek, ale za chvíli jdu do práce takže z toho nebude nic. A výlet, asi někdy v létě jelikož moje šiba je děsně zimomřivá a zimním výletem bych jí moc radost neudělal.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:39
- Nahlásit
moth
Ahoooj ,
no jo, jsem, poslu mailem, ju ?
Setkani tajne rozhodne neni, mame s holkama v planu Jested na snehu, skoda, ze ne vsichni to maji tak blizko ... Asi budem muset na to leto naplanovat neco bliz i moravskym bratrum, tak to by mozna uz bylo prijatelnejsi i pro moth, hmm ??
Bent
Juuu, tak to me moooc tesi . Viz vyse prispevek pro Katku .. ?
|
moth
|
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:45
- Nahlásit
Roxana
Tak som uhadla !!!!! Tym len potvrdzujem, ze internet nie je ani zdaleka tak anonymny, ako by sa zdal KCHAA ! Roxy nedaj sa rusit
Bent
Vylet v lete bude urcite fajn, aj ked si myslim, ze Akitu viac potesi zimny vylet - valat sa v snehu a tak
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 10:49
- Nahlásit
moth
To věřím, že Akitu víc potěší sníh. Moji šibici celkem taky, ale nesmí to být dlouho. Je paneláková, rozmazlená ústředním topením, takže tak hodinku polítat a poblbnout a pak honem dom, do teplíčka. A navíc jsme z Ostravy, takže Ještěd je pro nás dost z ruky.
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 11:19
- Nahlásit
Roxana
Jo, Vánoce mám taky natřískaný, ale vás mám holky v seznamu hned po štedrovečerní večeři u rodičů. S Fajkou se Corrýs už sešla, holky nějak o sebe nejevily zájem, což je fajn, hlavně že se nechtějí sežrat. Snad by si mohly padnout s Arískem do oka. Corča je ještě pořád štěněcí a většině starších fen (myslím, věkový rozdíl ) i přesto, že už má první hárání za sebou se podřídí.
Bent
moth
Tak v létě snad někde na Moravě, měla bych se zase na co těšit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 16:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
A moc neuklizejte ani nepecte, to neni tradicni, nekde vedle tu kdosi psal, ze jezisek se prece taky narodil v chleve
No fuj to se mi ulevilo že dyž budu ctít tradice, tak nebudu za černou ovci rodiny
All
Požooooor budou kužátka.... !
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 16:56
- Nahlásit
Všechny zdravím
Fajka
moth
Poslala jsem e-mailík
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2007 17:03
- Nahlásit
Bubacek
Jojo akorát mi nedošla papoušková
Ale ten ňunínek je kuaaasnéééj Ho máš u sebe ještě?
PS: Fajkýš OK
|