Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:23
- Nahlásit

Roxana
Ty brďo dneska furt vypadává internet.
Čověk než něco dopíše a pošle tak se mi to ztratí

ekoukal tvuj boyfriend na ten link viz. Goro? Ja bych kdzytak zaukolovala toho myho, aby se na to podival ...

Hele nekoukal protože nemohl, já mu to ještě neřekla
Vydrž do zítra, já mu dneska řeknu a kdyby mu to nešlo, tak budeme mít v záloze ještě tvého priaťelka jo?

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:33
- Nahlásit

Fajka
Ty brďo dneska furt vypadává internet - jo to je fakt, mi taky
já mu to ještě neřekla - hele neva, uvidis, dyztak reknu svymu .. ale ted po nem chci, aby mi stvoril banner na stranky, tak na nej musim moooc opatrne

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:36
- Nahlásit

Roxana

hele neva, uvidis, dyztak reknu svymu
V poho já mu řeknu, von to zkusí určitě bo já po něm momentálně nic nechcu

tak na nej musim moooc opatrne
ty jsi normálně celej já

Bubacek
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:54
- Nahlásit

Roxana
Malá to zvládá v pohodě. Taťulda to zvládá také v poho, jen ji kontroluje a chraň pánbů někoho, kdo by se k ní jen přiblížil, natož čichnul. To je schopen se postavit na hlavu, ale o nic se nepokouší, jako kdyby věděl, že je její táta.
Malá si to vybírá vše najednou - línání, hárání.
Včera všichni postupně absolvovali koupel se speciálním olejíčkem a dnes je musím všechny vyčesat.

Holky, prosííííííím, prosííííím smutně koukám pokud budete mít CD s tím Gorem, tak bych prosila taky, prosíííím, prosíííím . Klidně ho zaplatím. Je to nádherný film.

Fajka
No myslím, že je velká až dost ( 66cm v kohoutku )stačí, teď jen, aby zmohutněla a bude z ní hafuša jako cumel.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 15:59
- Nahlásit

Bubacek
No myslím, že je velká až dost ( 66cm v kohoutku )stačí, teď jen, aby zmohutněla a bude z ní hafuša jako cumel.
No to fakt stačí to už je skoro moc

Holky, prosííííííím, prosííííím smutně koukám pokud budete mít CD s tím Gorem, tak bych prosila taky, prosíííím, prosíííím . Klidně ho zaplatím. Je to nádherný film

No to je jasnýýýý s tím se počítá a nic se neplatííí.
Jen jak se to podaří dát na CD tak se domluvíme, kdo a kolik

moth
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:02
- Nahlásit

Fajka
Feiko len to najlepsie k narodeninam!!! My tu tak mlade psy ani nemame najmladsi budu mat 3 roky 23.1.2008. Ten cas tak bezi, ale za to ti veterani su ako stenata !

Bubu
Som rada, ze si uz OK a bacila si premohla Ako sa maju E-cka?! A ak budes moct, napis prosim !!!

Pa
Katka

Bubacek
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:09
- Nahlásit

Fajka
No to je max. hranice. Proto je jako srnka, vysoká a štíhlá, ale snad tu mohutnost nabere. Ale i kdyby ne, tak je naše a naší zůstane a nepřestaneme a nebudeme ji mít o nic míň rádi než ji máme nyní. Je to naše panenka a Canisterapii může dělat ať je jaká chce. Já mám hafuše jako členy rodiny a společníky a né jen na výstavy nebo jako výdělečnou činnost jako někteří tady v ČR.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:11
- Nahlásit

moth
Ahoj Moth, už se na to chystám. A pokusím se poslat i jejich foto.

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:24
- Nahlásit

Fajka
ty jsi normálně celej já - taky mam ten pocit
Bubacek
Taťulda to zvládá také v poho - Atka je sikulin
vše najednou - línání, hárání - to se teda nenudis, to ona urcite aby te nenechala pohltit tim predvanocnim shonem, holka jedna, vid
bude z ní hafuša jako cumel - to urcite bude, uz ted je hezoucka
A koukej poradne pokracovat v rekonvalescenci, at jsi na Vanoce jako ryba!!!
moth
ale za to ti veterani su ako stenata - to je ta nejlepsi vizitka

moth
# Zasláno: 3 Pro 2007 16:32
- Nahlásit

Bubacek
... já mám hafuše jako členy rodiny a společníky ... to dufam, ze kazdy normalny clovek, aj ked realita, ako vieme je castokrat ina - smutna §§§!!!
Napr. toto, co som zistila - doslo mi z toho zle:
Je to pribeh jednej feny tu na SK, ktora sa stala nastrojom rozmnozovania - a to v riadenom chove pod taktovkou poradkyne chovu AI !rovnakej osoby! ako je sucasna poradkyna chovu AA!
"Fena mala 5 opakovanych spojeni = 5 porodov za obdobie od augusta 1997 do novembra 1999 - tato matka steniat teda musela za tento kratky cas 5-krat rodit, v Plemennej knihe SKZ bolo zapísaných 5 vrhov - mala 4 a pol roka, a ked sa v januari 2000 zucastnila rozdelenia plemena nepoznala vobec travnik, tak asi ani v najkrutejsom horore si nedokazem predstavit v akych podmienkach bola drzana!"
... §§§ ... §§§

Bubacek
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 18:10 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

moth
To je děs. Za dva roky 5 vrhů a tak v mladém věku?!?!?! To je hnus, vždyť je dovolený 1 vrh za rok!!! Tak toto je týrání. Majitelé ???chovatelé??? si zaslouží trest nejvyššího řádu. Co udělají pro peníze, že?!?!?!?!

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 12:52
- Nahlásit

moth
Bubacek
To je děs. Za dva roky 5 vrhů a tak v mladém věku
Fakt hovada to se ani nedá jinak okomentovat

Roxana
Krásnej banýrek a modrá je fakt dobrá

Já jen prolítám, nestíhám
Na Gorovi už se maká

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 13:55 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fajka
Cauko, dik , hrala jsem si s tim vcera do pulnoci
Na Gorovi už se maká - supeeer !!!
moth
... za obdobie od augusta 1997 do novembra 1999 - tato matka steniat teda musela za tento kratky cas 5-krat rodit, v Plemennej knihe SKZ bolo zapísaných 5 vrhov ... - ???

SKZ (neznam cely nazev - Slovensky konologicky zvaz??) toto ve svem radu moznuje??? Zakon CR napr. rika: maximální počet vrhů u chovné feny je 3 za období dvou kalendářních let, ideální počet je 1 vrh ročně; vrh, kdy fena porodí pouze jedno štěně, je započítáván jako regulérní vrh, ...

Bent
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 14:02
- Nahlásit

Fajka
A je ten Goro česky ??? Jestli jo, měl bych zájem samozřejmě zaplatím.

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 14:04
- Nahlásit

Bent
mel by byt - s neopakovatelnym hlasem Jitusky Molavcove

Bent
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 14:08
- Nahlásit

Roxana
To by bylo super, protože já a cizí jazyky nějak nejdem k sobě.

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 14:11
- Nahlásit

Bent
pokud vim, tak tenhle serial je spis takova ceska specialita, existuje znamy japonsky film Goro bily pes, ale tenhle serial ani v Japonsku temer nikdo nezna .. Ale byla by to asi lahudka, mit to v originalni jazykove verzi

Bent
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 14:37
- Nahlásit

Roxana
No nic proti japoncům, ale mít to v originále, tak by mě asi kleplo, stačí že tady všude okolo kvákají větnamci.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 20:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ahojky všem
všem ještě jednou díky za gratulace k Fajkýškovým narozeninám
a tady je fotečka

a více když tak tady:
http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/denicek/ narozeniny

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 21:05
- Nahlásit

Fajka
Cauko
Fajkysek vypada moc spokojene - s kostickou i plysakem (krasnej plysak!)
Ale nezobrazuje se mi nahled fotecek , jen na strankach ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 21:11
- Nahlásit

Roxana
Ahojda

Už jsem to opravila, nějak se to nechce z těch Estranek načítat nebo co tak jsem hodila jednu fotku sem.

(krasnej plysak!)
No že jo je ze sekáče za pár korun. Je boží vzadu má suchej zip a tělíčko je vlastně prázdný. Teď je to vycpaný nějakým kusem hadru, ale ponosím nějaký starý tríčo pořádně zapotím a dám ho do médi Tak bude mít pocit, že ten méďa jsem vlastně já

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 21:16 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fajka
vypada trochu jako ten meda pana Beana

Co jinak delas?
Mela bych pracovat, ale moc se mi nehce, dneska je holt blbej den, rano jsem mela paradni migrenu a jeste jsem se pak rozcilila, kdyz mi prisla pojistka na auto!!!!! grrrrr, fnuk fnuk
tak sedim na netu a cumim po nejakym bydleni, misto abych prekladala ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 21:24
- Nahlásit

Roxana
vypada trochu jako ten meda pana Beana
Jo to říkala paní prodavačka taky, a ještě že z něj bude mít potomek děsnou radost

jsem mela paradni migrenu taky mívám no je to vždycky děs než to přejde....
kdyz mi prisla pojistka na auto
??? to jako fakt ? když ještě nemáš auto jo??

Já těď pujdu udělat papu bo přítel má hlad, ale to je hned. A jinak dělám účetnictví... příjemky, výdejky, faktury .. děsná votrava
Tak si to kořením tím, že jsem tady a přihazuju něco na stránky...
A bydlení kde ? tady nebo tam? Jak tam vlastně bydlíš? Podnájem nebo nějaká ubytovna???

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 21:34
- Nahlásit

Fajka
že z něj bude mít potomek děsnou radost - no dyk ma, nee??
to jako fakt ? - hhh, ponevac jinak si ho bez ty pojistky ani koupit nemuzu, no
Já těď pujdu udělat papu bo přítel má hlad - to znaaaam to je jak u nas - "Nemame neco dobryho??" "No je tam to .. nebo to .. nebo tohle .. " "Jeee, a sla bys mi to teda udelat???"
tady nebo tam - tady teda jako v rodne hroude, samo , ale vsecko je taaak drahy
Podnájem - no, tohlencto, mame s kamoskou peknej bytik

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 21:44
- Nahlásit

hhh, ponevac jinak si ho bez ty pojistky ani koupit nemuzu, no
No jo to je vlastně pravda, povinný ručení a pojistka musí být předem... no jo a pak to lítá dál , benzín, zimní gumy, utrhlej stěrač.. včecko stojí děsnejch peněz

Jeee, a sla bys mi to teda udelat???"
No já mám doma asi trošku vyšší level , Pája totiž by asi byl schopen umřít hlady před plnou lednicí protože vždycky čeká s jídlem až na mě

teda jako v rodne hroude, samo no já už zjistila že levnější je postavit než koupit starý a opravovat

mame s kamoskou peknej bytik
To se máte, to jo, já si říkala jestli tam nemáš nějakou "super" ubytovnu jakože postel a nic k tomu... já myslela esli tam jako netrpíš

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 21:56
- Nahlásit

Fajka
pak to lítá - mi nemluv, ty jo, kdyz to spoctu, tak to da celej muj mesicni plat
je postavit než koupit starý a opravovat - ty jo, kdyz zas ja videla u nasich, co to je stavet, a ze sme se nadreli vsickni, takze pokud fakt jako nemas na to lidi (a patricnej balik k tomu, samo), je to rasovina .. no tezko rict, no
esli tam jako netrpíš - ee, tak v tomle ohledu vubec

Helejs, mi jako napadlo, ze jestli povezete zas nakou objednavku, ze byste si to mohli protahnout joze na navstevu, co ty na to ??

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 22:15
- Nahlásit

tak to da celej muj mesicni plat
Když jsem zplácela Puňtu tak sem měla necelou desitku a leasing byl 8,5 to bylo taky hodně hustý. Teď už je to lepší když makame na sebe...

ty jo, kdyz zas ja videla u nasich, co to je stavet, a ze sme se nadreli vsickni, takze pokud fakt jako nemas na to lidi (a patricnej balik k tomu, samo), je to rasovina .. no tezko rict,
je to těžký no, ale já vím že stavět nikdy nebudem, protože už zůstaneme tady v tý ratejně...
Helejs, mi jako napadlo, ze jestli povezete zas nakou objednavku, ze byste si to mohli protahnout joze na navstevu, co ty na to

jeeeeeee jeeeee ty si hodnáááá ...
No když oni chlapci tam byli jen jednou a říkali, že je to tak nekonečná cesta tak že už nikdy více, takže to tam teď posíláme přes přepravce.
Ale jsi moc hodná, kdyby jsme tam přeci jen někdy tím směrem jeli tak by jsme se třeba domluvili a na skok stavili

A tady děsně sněží a už je advent a vůbec já už chci týden volna a vánoce a tak sem si už vyvěsila to Pfkoooo

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 22:24
- Nahlásit

Fajka
to bylo taky hodně hustý - no tak to verim ..
zůstaneme tady v tý ratejně... - ty brdo a co ja bych za nakou ratejnu dala
že je to tak nekonečná cesta - pche, nic nevydrzej, ja to jezdim kazdejch 14 dnu
tak by jsme se třeba domluvili - tak to rozhodne musime, kdzytak to je potreba zaridit, aby bylo NUTNY tim smerem jet, ni??
já už chci týden volna - ja ci takyyyy!!!!
si už vyvěsila - ty jsi nechutnaaa, uaaaa - ke kraaaaaasnyyyy!!! umi krasne davat pacicku

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 22:31
- Nahlásit

Roxana
ty brdo a co ja bych za nakou ratejnu dala
Ty jo, můj sen je malinkatej domeček s malinkejma pokojíčkama něco útulného.... a máme fakt ratejnu jak hrom co se skorem nedá ani vytopit Normálka jen nová okna stála skoro jak hrubá stavba malinkatýho domečku, chjo a to je se vším čím větší tím větší náklady.

pche, nic nevydrzej, ja to jezdim kazdejch 14 dnu
souhlas, no co chceš po chlapech

kdzytak to je potreba zaridit, aby bylo NUTNY tim smerem jet, ni?? uvidíme uvidíme

ty jsi nechutnaaa, u
Jáááá vííím máš co dohánět
Ruku s piškůtkem sem radši vystřihla a teď je za frajerku

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2007 22:43
- Nahlásit

Fajka
můj sen je malinkatej domeček - nojo, zase sme se shodly , ja si tu ratejnu blbe vylozila ... uplne to vidim, nejakej mensi starsi domek, treba dvajednicka .. no a se zahradkou samo, nic velkyho, kdo to ma pak sekat a odplevelovavat, ze jo
máš co dohánět - to teda mam, tedka delam na tech dvou clancich a treti uz mam v hlave, takze vidim to peefko tak nejak realne akurat na pristi Vanoce D
teď je za frajerku .. dyz je faktis frajerka
az vystracham, tak ti poslu fotku, jak Ariska dava obe pacinky
jinak uz asi pujdu do hajan tak dobrou holky seversky

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání