Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Bent
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:43
- Nahlásit

Fajka
Se nevytahuju, jen suše konstatuju fakt. Než se našrotím ten návod, tak obrostu mechem a lišejníkem. Já se snažím si tykat s photofiltrem a šibice mi donesla tepláky a ponožky. Se nudí a chce jít ven.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:46
- Nahlásit

Bent
Než se našrotím ten návod, tak obrostu mechem a lišejníkem
No super to už ti chybí jen sen tam stromeček a doma to budeš mít jak v lese to se bude šibici líbit a nebude chtít ani vééén
Se nudí a chce jít ven Tak jí vysvětli že dneska je venku že by psa nevyhnal

Bent
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:51
- Nahlásit

Fajka
To ona ví. Když je doma chce jít ven a když je venku, tak honem čupne, čůrne a táhne mě dom. Neví co chce, ale nedá pokoj dokud to nedostane.

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:52
- Nahlásit

Fajka
copak veseleji, take moooc namy privezu na Vanoce, tak se nachystej
To jsem rada, ze je Fajkys lepsi, tukam tuk tuk !!!
co bude jako normální a nebude chtít nikoho napadat nebo urážet - dyz vis co, zavist a frustrace, to je tezkej kalibr, malokdo je dost statecnej, aby se popral sam se sebou a nedelal si ostudu pak takle verejne, no jo, no
Bent
Tak nazuj pongy, oblec teplaky a hybaj ven, rano moudrejsi vecera a sibinka to vi Prosim tebe, jak se vlastne ta tvoje holcina jmenuje ??

Bubacek
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:56
- Nahlásit

Fajka
Faji písnu Ti na e-mail. Potřebuji poradit.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:57
- Nahlásit

Bent
ale nedá pokoj dokud to nedostane
No správná ženská

Roxana
privezu na Vanoce, tak se nachystej
aaajééééé to bude tóooočo a kdo pujde s těmá psékama na prochajdu

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:58
- Nahlásit

moth
mimochodem - vyradit psy starsi 9-ti let z chovu aneb jak si paradne zuzit moznou heterogenitu, ze

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:58
- Nahlásit

Bubacek
OK, OK za chvilu tam jukám.

Bent
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:00
- Nahlásit

Roxana
Za chvilu půjdem, už se naštěstí uklidnila a zalezla do postele.
Jmenuje se Rea ale slyší na žaba, čůzina, myšiška a kozénka.

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:01
- Nahlásit

Fajka
aaajééééé to bude tóooočo - si pis prochazet se budem vsici spolecne, to pomahaaaaaa, no niiii
Off Topic - helejs, tak f patek bude doma

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:04
- Nahlásit

Bent
kozénka

Roxana
helejs, tak f patek bude doma
Týýýjooo no supéééer. A pojedeš sama nebo ještě s někým? Přece jen je to štreka daleká

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:04
- Nahlásit

Roxana
mimochodem - vyradit psy starsi 9-ti let z chovu aneb jak si paradne zuzit moznou heterogenitu, ze
Mas pravdu, ale v predstavach ludi, ktori takuto absurditu vymysleli a schavalili, ak schvalili (tam sa nic nemusi schvalovat, staci napad jedneho cloveka) to znamena, aby sa nahodou moj pes, jeho bratia a dalsi pre rozsirenie genofondu zaujimavi psi nemohli uz nikdy zapojit do chovu! Najdes to neskor, vies kde - to co sa dialo pred rokom 2000 sa deje aj teraz ...
Katka

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:08
- Nahlásit

Fajka
Přece jen je to štreka daleká - aji neeee, obchod je pouho pohych pet stanic busmo, domu jako do garaze v B. domu jako DOMU pojedeme spolu asi az na jar, az preci jen neco vodjezdim
Bent
Rea, to zni docela kralovsky, uplne ji vidim ale ta kozenka mi k tomu teda moc nepasuje

Bent
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:11
- Nahlásit

Roxana
Ona tak srandovně poskakuje, kdysi tak hopsala koza mojí bábiny. Takže tak nějak to vzniklo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:13
- Nahlásit

Roxana
domu jako do garaze v B
Cák já mám vědět, že do garáže domu je v Béééé a né v Pééé To sem z toho trošku mamlas
Ale teď už je mi to oupně jasný
Týý jo ty tam máš aj garáááž no jo tomu se řiká ouroveň

kozenka mi k tomu teda moc nepasuje
Jo mě jo po tom co vidím povahu a charakter tchýninýho šibáka

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:19
- Nahlásit

Este jeden vtip na dobru noc:
"Viete si predstavit konkretne definovane zafarbenie AA ako TMAVE alebo SOBOLIE?" Aku farbu mate v tychto dvoch pripadoch v ociach - predpokladam, ze rozne a fantaziou neobmedzene Tak popisuje zafarbenie steniat SK por.chovu, a ked ma naladu pripise poznamku naznak dlhej srsti, pritom ziadne z takto "postihnutych" steniat nikdy dlhu srst nemalo?! Totizto na SK por.chovu robi platenu kontrolu vrhu, za co si vypyta nemalu sumu (samozrejme podla toho ako sa rozhodne "ako jej je kto sympaticky") a zasadne nenapise celu vyplatenu sumu na prijmovy listok - tak chov.st. Mexican O’Thoorn zaplatila 1.850,-SK "na drevo" a na prijmovom listku dostala 400,- SK, okrem ineho aby ste vedeli cesta z BA do NR (80km) vyjde 900,- SK!
Pozdravy
Katka

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:23
- Nahlásit

Fajka
Cák já mám vědět - sak sem ti psala, ze jedu az 20.-tyho, neee? tam máš aj garáááž no, podzemni, ctyrpodlazni - "firemni" ale je to 15 min od baraku, takze ideal
Bent
Ona tak srandovně poskakuje - tak to jo, to beru
moth
jo, co by napriklad u dobrmanu za to dali, kdyby se plemenici bezne dozivali 9-ti let a vice Tady se neda rict nic jineho - kdo chce kam, pomozme mu tam ..

Bent
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:26
- Nahlásit

Dámy, bylo mi milo s vámi pohovořit, ale šibice už zase řádí u dveří, takže zavřete oči, odcházím.... a přeju krásnou dobrou noc.

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:27 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Bent
zavřete oči, odcházím Beeeenteeee, to mi nedelej, miluju Oldricha Novyho!!! Tak ale ne, ze se ukazes zase za x dnu, jasne??

A dobrou

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:38
- Nahlásit

Roxana
dobru noc! Zajtra sa posnazim a poslem, dufam, ze potesim
Katka

PS: Dnes to bolo fakt narocne, ale dalo sa to cakat, ako Fajka vyvestila ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 21:43
- Nahlásit

Roxana
Bent
já znám ještě jednu verzi.... Zavři voči brouku ...!!!

Dobrou

Roxana
ach táááák to jo, te´d už sem doma, to víš mamlas
Já su poslední dobou volajaká zmetěná

to mi nedelej, miluju Oldricha Novyho
Já takýýý
A nejvíc: když u některé z žen, zřím oči tmavohnědé, tak se mi nepovede klidně jít spááát
Nebo jak to přesně je...

Bubacek
Už sem odpověděla

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 22:00
- Nahlásit

už jsem zpět, nedošly mi argumenty. Jen nemám čas nepřetržitě sedět u PC.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 22:04
- Nahlásit

1host1
No jo, to mi taky. Takže už tu kromě mě asi nikdo není.
Tak to zkus zítra a nebo napiš co máš na srdci a moth ti jistě ráno odpoví

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 22:07
- Nahlásit

1host1
Tak si dajte slofika a na toto forum radsej zabudnite - bude lepsie ak budete komunikovat radsej s tymi, ktori su Vam viac sympaticki a hlavne maju ciste ruky! Zbohom!

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 22:11
- Nahlásit

Bubacek
Mozes aj mne nieco napisat, zacnem ziarlit

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 22:38
- Nahlásit

moth

Vy ste "tiskovy mluvci KCHAA - CHA CHA?! Ak ano tak im odkazte...

nejsem ničí mluvčí a nemám komu co vzkazovat... vzkažte jim to sama slečno

Ked Vy splodite dieta so svojou matkou, urcite to bude OK CHAHA a Vas incestny potomok bude plodit dalsie deti so svojimi polosestrami a sesternicami, to ste teda uchyl, ak je to podla Vas v poriadku

Vy lidi porovnáváte se psy??? Incest je výraz, který se používá u lidí a ne u psů slečno chovatelko.

SKAI - cca 500 steniec za 5 rokov!

To se museli na SKJ zapotit, když 500 štěňatům vyměnili PP ha ha ha.

Tao-Kamal, ktoremu SKJ za podpory KCHVJP nezapisala do PK cele MENO

SKJ je normální organizace narozdíl od CMKU, kde Vaší Arce napsali CHS, která má svého majitele, kterým nejste Vy a divím se, že Vás ještě nezažalovali

Bogda Zoborska Perla a spojenie, z ktoreho pochadzala, nebolo X-krat opakovane (jej matka pod Zoborskou Perlou rodila raz a ked sa jej zbavili v dalsej chov. st. rodila druhykrat to je vsetko)

myslíte??? AILLI Růže Moravy rodila ještě mnohokrát pro VÝKUP, to Vám nový majitel nepověděl, když jste s ním intenzivně komunikovala?

ONA - dodnes nema ziadnu chov. st.,

Tak to si myslíte, že když ve společné domácnosti žijí 3 lidé, kteří se zabívají chovem a mají společné příjmení tak každý by měl mít svoji CHS???

Inac Vasmu partakovi, ktory pise po slovensky som uz odpisala - pogratulovala som mu, v podstate vyhral, ak mu len o to islo

Taky nevím komu gratulujete, že vyhrál, protože já žádného parťáka nemám.

Vysvětlíte mi jednu věc, proč se navážíte do někoho kdo zde nepřispívá? Když Vy jste tak "korektní", měla by jste si to uvědomit... nebo došly argumenty, tak je třeba pomlouvat jiného kdo není na tomto foru??? A žádné sbohem, toho tu bude ještě hodně, nyní jsem jen začal!!!

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 22:46
- Nahlásit

moth

a ještě k minulému příspěvku jsem zapoměl dodat, co se týká povahy, ani Vaši psi na tom nejsou nejlépe, když byly na Vás podané stížnosti na SKJ za napadání lidí a psů Vašimi psi AA při venčení na starém letišti ve Vajnorech

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 23:00
- Nahlásit

1host1
Mozem poprosit kopiu na mail, to je uz vazne obvinenie§! Ja moje psy vo Vajnoroch nevencim, je to tak 15km od mojho bydliska, vidim, ze mate prehlad!
Ale odpovedajte na fakty, teraz nas tu nikto nebude rusit, mozme si to "vyrikat" medzi styrmi ocami, co Vas trapi?! Stale vytahujete nove a nove nezmysly, prosim fakty a dokazy - nemusite ich umiestnit priamo sem, stacia mi linky, kde ich najdem!
Mozno spolu najdeme odpovede k tomu, kto kde robil chybu a ja nemam problem priznat si vlastnu chybu, avsak za skutocnosti, ze bude relevantne dokazana - tak sem s tym, cakam -
Vase vyjadrenie:
očernit slovenský chov a snaha vyvolat negativní diskuzi na konto slovenského chovu. Hodně vím o této chovatelce, dokonce jsem měl tu čest se s ní párkrát pobavit. Pravda je jiná než tady sl. Suchá uvádí
tu mi vyplyva ze Vy viete viac o mne, ako ja sama o sebe. Tak sem s tym, mozno zmenim svoj nazor, ale potrebujem riadne argumenty - ja mam v ruke tie, ktore Vam vadia, tak mi ich vytrhnite!
Keby ste odhalili svoju identitu mozeme sa bavit uplne na rovinu, takto Vy ste v anonymite a spravate sa tak, ze ma treba potopit aj v CZ ALE vazeny/a to sa neda, viac potopena ako som teraz (uz niekolko rokov) uz nemozem byt, takze marna snaha ....!
Tak este pockam na odpoved-argumenty, par minut, ak chcete rozvinut rozsiahlejsiu diskusiu, dajte vediet, uvarim si kavu.

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 23:07
- Nahlásit

Roxana

aha, tak už víme co je pojem INCEST... teď nám vysvětlete co je linie genealogická, linie imbridní a linie syngenní.

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 23:15
- Nahlásit

moth

to, že jste potopená Vy je jen Vaše chyba a nemusíte potápět celý SK chov! Nebo o to Vám jde? To je Váš prioritní cíl?

Mozem poprosit kopiu na mail, to je uz vazne obvinenie

vážné obvinění je i Vaše ohledně týrání psů a nemám kopii na mailu.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání