| Autor |
Zpráva |
Laida
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 20:14
- Nahlásit
Fajka
Ahojky, moc se sem teď nedostanu
Koukáme ale s přítelem na tvou web. stránku, přítelovi se strašně líbí a pořád tě chválí.
Projíždíme ale fotky Naši kamrádi a dost jsme se zasmála, ani Corry tomu nerozumí. Pod posledním doto (zřejmě Fajky) je napsáno
Endy - Labrador - asi chybí foto. Při prvním pohledu jsme hledali v akitě schovaného labradora a ne a ne ho najít
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 20:37
- Nahlásit
Laida
Ahoj, tak porad nestuduj a prijd taky nekdy
asi chybí foto - jo, ja mylim, ze je to presne takhle, kamos labrador, foto v priprave
A co jinak, jak se s Corcou mate??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 09:59
- Nahlásit
Laida
Roxana
Dobré ránko
Koukáme ale s přítelem na tvou web. stránku, přítelovi se strašně líbí a pořád tě chválí.
Jééééé dík, že moc pozdravuju
Ta poslední fotka je Genki a pak to foto u Endyho mě tam vopravdu chybí, a přitom je to pesja s kterým si Fajkýšek vopravdu hraje a lítá každou chvíli
A kdybych nebyla blbá, jako že sem tak sem ty fotky dneska mohla mít. Jenže sem nevzala opět foťák
Přes hodinu spolu lítali jak praštenci, hráli si jak štěňata nádhera je jen sledovat A oslintaní jsou voba jako prase
Ale máme domluveno, můžem kdykoliv přijít a fotit tak to snad doplním co nejdřív
Tak hezký den, dneska jdu s maminou dokoupit poslední dárky a budu až večír. Tak zatím
|
moth
|
# Zasláno: 8 Pro 2007 12:40
- Nahlásit
Ahojte!
Uz aj Mexican O’Thoorn ma svoje PF !!!! Je na uvodnej stranke nasho webu: http://www.moth.host.sk Ak chcete chodte sa pozriet ...
Pozdravy
Katka
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 16:19
- Nahlásit
Fajka
Cauko ,
Jenže sem nevzala opět foťák - tak budou priste, no, aspon se mame na co tesit, psi honicky jsou super, ale doporucuju spis natacet, voni ty rozmazany fleky se stejne jinak moc zachytit nedaj`
dokoupit poslední dárky a budu až večír - ju, to ja jsem dnes teprv zacla ... jeste nemam vse, ale nejlip se nakupuje detem ... jeste ze je jich u nas pozehnane A vecir nebudu zas ja, jdeme ke kamaradce na predvanocni party, tak si doufam prinesu jan vanocni naladu, ale opicku snad necham tam
Ale zitra jsem doma, tak semka urco mrknu
Pa pa
moth
Ahoooj ,
koukala jsem na stranky, ale mi se to pranicko nechce nacist ... zkusim to jeste pozdeji.
Moc vam ty pranicka zavidim, ja na to letos nebudu mit cas , aspon se budu tesit na vasich tsrankach
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 17:43
- Nahlásit
Ahojky všem
dneska mám na pilno snažím se vytvořit nějaké to Vánoční cukroví.
moth
To PFko je krásné , tiše závidím , i když tuto vlastnost nemám. Jak jsi tam udělala ty jiskřičky?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 18:42
- Nahlásit
moth
Ahoj, no to jste rychlíci akorát mě se to Pfko taky nezobrazí
Roxana
Ahojky
ju, to ja jsem dnes teprv zacla to já nemůžu, já mám vždycky trauma z těch davů lidí tak musím dopředu.
tak si doufam prinesu jan vanocni naladu, ale opicku snad necham tam
Co máš proti opičkám???? Ty v Zoo jsou docela prima
Bubacek
dneska mám na pilno snažím se vytvořit nějaké to Vánoční cukroví já se taky pujdu plést mamině pod nohy při tom pečení
Tady jedna fotečka, úplně čerstvá. To aby jste věřili že Fajkýšek ten polštářek fakt potřebuje
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 19:45
- Nahlásit
Ahoj holky,
tak Bubu peče? To se mě letos netýká a vánoční úklid? Ještě že mamka bydlí daleko jen tak se sem nepodívá. Přítel už dokonce začal luxovat a džíny žehlí na sobě .
Dneska jsem v šest ráno zamířila do školy a přišla jsem teprve před hodinou. Tak jsem si teď přitáhla Corču a Šmejdíka do bytu, nalila si sklenku vína a jdu lenošit. Stejně si začnu za chvilku kontrolovat oční víčka ze spodní strany.
Fajka
Tahle fotečka je podařená. Skoro není poznat, že to není košík jen plyšových hraček.
Přítel mě už nevydržel poslouchat, jak vás všechny chválím za krásné webovky, pořád se chodil koukat a včera se taky do jedné pustil. Mým úkolem bylo jen vymyslet název. Tak jsem dala AAmedvidek. Tak uvidím, jak to dopadne.
moth
Ahoj, ať se snažím otevřít jakoukoli tvou stránku, nechce mě to pustit. Nechápu, v čem je problém. Zítra to ještě zkusím jednou, ale když to nepůjde, budeš muset dát to PF sem na stránku. Ať z toho taky něco mám.
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 19:47
- Nahlásit
moth
Ani mě to nejde otevřít, taky bych to rád viděl.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 20:08
- Nahlásit
Laida
Bent
Ahooj všici
Laida
To se mě letos netýká a vánoční úklid? Ještě že mamka bydlí daleko jen tak se sem nepodívá. Přítel už dokonce začal luxovat a džíny žehlí na sobě
Hele já na nějaký velký úklid taky dlabu, protože za ten týden kdy jsme o vánocích doma se tak naprasí , že já uklízím až po vánocích
pořád se chodil koukat a včera se taky do jedné pustil
To je supééééer To ho čeká několik probdělích nocí jako mě s Roxi
Tak se hned pochlubte, až bude něco hotové, ať se můžu pokochat a můžu si dát na vás odkaz, už se těším
PS: a ať přítel nezapomene tam dát ty fotečky z koupání medvěda, jsou totiž boží
|
moth
|
# Zasláno: 8 Pro 2007 21:18 - Změnil/a: moth
- Nahlásit
Ahoj vsetci
Problem so zobrazovanim nasich stranok (v poslednej dobe sa to casto opakuje):
Ak nejde priamo http://www.moth.host.sk ani po OBNOVENI - refresh
skuste http://www.moth.host.sk/index.htm alebo http://www.moth.host.sk/index.html
alebo chodte na http://www.moth.host.sk/2nd_sk.html a dole cez Domov sa vratite na uvodnu stranku ... kde je aj PF-ko
Kto nema cas urobit si PF-ko a chcel by, rada urobim - poslite podklady - foto+text a aj vasu predstavu, ako by malo vyzerat Rada pomozem normalnym a slusnym ludom - teda vam!!!!!
Bubacek
Neboj Tvoje PF-ko caka na Teba, zajtra napisem, ked bude tam kde patri
Bubacek- Velmi Ti dakujem za dvoch Bear-Key, ktori su aj na PF-ku spolu s ich sestrou !!!!!
Pozdravy
Katka
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 21:28
- Nahlásit
moth
Jůůůů, už se mi to otevřelo, je hezké. Ty baculaté štěnítka jsou nádherné.
Poraďte mi někdo prosím, jak mám z fotky vyříznout psa. Pořád na to nějak nemůžu přijít. Mám Zoner Media Explorer 5 nebo XnWiew. Jde to v některém z těch programů a jestli jo tak jak ?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 21:32
- Nahlásit
No jo, jenže já to mám složitější . Kdyby bylo na mě, tak taky nepeču a nedělám jiné Vánoční nesmysly . Matka sice bydlí kousek, ale má ke mně zákaz . A ona sama se ani k nám netlačí, poněvadž nemůže rozdýchat tu naši psí smečku.
Jenže já mám dvě mlsné děti, i když už taky nejsou nejmladší a na Ježíška už také nevěří, ale Vánoce, to je pro ně něco co si chcou užít .
|
moth
|
# Zasláno: 8 Pro 2007 21:36
- Nahlásit
Bent
Dakujeme za pochvalu!!!!!
Myslim, ze to v tych softveroch nepojde, ale nepoznam to, tak neviem ani poradit. Ja robim take veci vo Photoshope ...
Katka
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2007 21:38
- Nahlásit
moth
Taky jsem se o PFko pokusila , pošlu Ti ho e-mailem . To Tvé bude určitě mnohem hezčí a moc se na něj těším
|
moth
|
# Zasláno: 8 Pro 2007 21:43
- Nahlásit
Bent
Este ma napadlo, pokial planujes mat v pozadi PF-ka jednu farbu, tak s nou jemnym stetcom maluj okolo obrazku, ktory si chcel vystrihnut.
Ak chces mat v pozadi obrazok, musel by si pouzivat vrstvy a v takom programe, by mal ist aj obrazok vystrihnut, resp. jemne vygumovat jeho okolie, ktore chces nechat a zasadit do pozadia (zmontovat obrazok v popredi s obrazkom v pozadi)!
Katka
PS: Ponukam poradnu v oblasti grafiky - mam dlhorocnu prax
|
moth
|
# Zasláno: 8 Pro 2007 21:46
- Nahlásit
Bubacek
Posli samostatne obrazky + text, Tvoje dielo budem mat ako predlohu a trochu ho vylepsime
PA
Katka
|
moth
|
# Zasláno: 9 Pro 2007 14:10
- Nahlásit
Bent
Tak co strihanie / rezanie sa podarilo??!!
Bubacek
Poslala som mail!
PF-ko je na mieste http://www.sweb.cz/vjp-key , dufam, ze sa bude lubit - pozdravuj deti!!!
Katka
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2007 15:51
- Nahlásit
Všechny zdravím a přeji pěkný den
moth
Tak to je paráda, to PFko je nááááádhernéééééé moc děkuji. Na e-mail kouknu jen co budu mít trošinku čas. Teď řeším zapeklitou situaci ( víc v e-mailu ). Napečeno už máme, teď jen naplnit, ozdobit a udělat nepečené a jest hotovo. Dneska jsem se naštvala, měli jsme chuť na rybu, tak jsem jela koupit kapra a oni neměli, že až před Vánoci. Tak jsem koupila lososa a měli jsme lososa. No a samozřejmně, že když rybu páníci tak rybu i pejsánci. Tak jsem jim koupila Sledě. Zhltli je jako malinu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 22:36
- Nahlásit
Zdravím všechny
Konečně jsem zase s Váma, měnili jsme připojení internetu tak jsme byli chvíli bez zato teď nám to lítá jako vítr
moth
Ty Vaše Pfka jsou úúúúžasná
To je hned poznat profík
Já sem si to svoje taky maliličko vylepšila, když už mám ten nový program co umí zázraky
Roxana
Ahojky, jaká byla oslava? A co Suzík? Už???
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 22:44
- Nahlásit
Fajka
achooj, mam se desne pracovne , mam pro vas rozepsany mailky, ale nejni cas dokoncit. party okay, jen to rano koukala jsme na stranky, zas peknej clanke, holka jak ty to delas?? Suzik je v procesu, snad do Vanoc bude doma zatim bojuju s byrokratem, uz se v tech papirech ani nevyznam ..
Co fajkynka??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2007 22:53
- Nahlásit
Roxana
Ahojda, já sem taky pracovně na roztrhání děs běs před vánocema. Doufám že v lednu bude klídek
koukala jsme na stranky, zas peknej clanke, holka jak ty to delas??
Myslíš? Mě se zdaj takový nedodělaný většinou Ještě mám dvě akce co tam potřebuju dodat a pak už dám pokoj
Fajkýš je od pátku po té borelce taková ochrápaná a unavená. Tak snad to brzo přejde. Stejně máme bejt opatrný a sníh žádnej není
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 08:27
- Nahlásit
Roxana
Fajka
Ahoj holky, už jsem si říkala, kde jste se zatoulaly.
Faji, ty článečky a fotečky jsou perfektní, moc se mi líbí. Vždycky, když si je přečtu tak je mi hned líp. A zapomenu na starosti, které mi v posledních dnech nastaly. Už se mi je za pomoci "moth" daří, aspoň trošičku, řešit. No snad to vše dopadne dobře. Tímto "moth" moc děkuji.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:47
- Nahlásit
Bubacek
už jsem si říkala, kde jste se zatoulaly
Já sem tak nechutně pracovitaá až mi to samotné leze na nervy
Díky za pochvalu
Vždycky, když si je přečtu tak je mi hned líp to jsem moc ráda, aspoň vím že to nedělám zbytečně
A zapomenu na starosti, které mi v posledních dnech nastaly tak snad se starosti rozplynou a bude zase líp, držím palečky.
all
Jsem se chtěla zeptat, jestli máte nějakou zkušenost s tím, že by vaši pesani měli jako reakci na očkování průjem ?
V pátek dostala Fajka druhou vakcínu borelky a až dneska se mi přes noc normálně posss..až za ušima
A přitom až do včerejška nic. K papu dostává furt to stejné po tom to není a naši se dušujou že ji nic nedali. Tak nevííím
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:53
- Nahlásit
Fajka
Tak s tím zkušenosti nemám. To, že jsou na místo citliví, že jsou ospalejší, že mají teplotu, že nepapají s tím vším jsem se setkala, ale s průjmem zatím ne. Ale může to být reakce, kdo ví co po takovém očkování v těle probíhá. A nemohl někdo něco hodit třeba přes plot a ona to na tajňoka zhltla?
A Ťulda mívá průjem, když je ve stresu.
|
moth
|
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:59
- Nahlásit
Fajka
Reakcia na vakciny, vzdy moze nastat, a to rozna!!! Mozu to byt traviace problemy, ale aj opuchy a podobne. Ak to preslo same od seba, tak dobre, ak to stale trva, treba ist k veterinarovi! V kazdom pripade, ked budes opakovat ockovanie buduci rok, upozorni veterinara, zby zvolil iny typ vakciny, nakolko tato urobila Feiko problemy!!!
Pozdravy
Katka
Bubacek
Vies, ze rada vzdy pomozem a dobrym ludom obzvlast!!!
Poslala som mail ...
Katka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:02
- Nahlásit
Bubacek
A nemohl někdo něco hodit třeba přes plot a ona to na tajňoka zhltla
To si myslím že ne, máme plot daleko od cesty a všichni se k nám bojí protože Fajka dělá děsný kravál. A teď přes zimu na zahradě není skoro nikdy sama a ještě k tomu je u nás poprašek sněhu, to bych viděla stopy.
Ke stresu nevím co by jí přivedlo, je všecko při starém žádný novoty a spíš má klidový režim od pátku. A ospaleší a unavenější teda je, to jo. Uvidíme večer, dostane jen suché.
Mě jen zajímalo jestli se vám to už někdy stalo. Každopádně díky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:05
- Nahlásit
moth
Ona je hrozně čistotná a nikdy nic neudělá, takže když něco tak vím že jí muselo být opravdu blbě.
Mě je jen divný, že po té první vakcíně bylo všechno v pořádku a teď po té druhé má takový průjem
ked budes opakovat ockovanie buduci rok, upozorni veterinara, zby zvolil iny typ vakciny
Tak jo, díky za radu , to určitě udělám.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:47
- Nahlásit
Fajka
Ta co se týká té čistoty,tím jsou asi Akity úplné jedničky. No, ale pokud jim nedáme k tomu možnost a prostor tak nic nenadělají. ( Myslím tím, že je nepustíme ven s kotce ) což se netýká Tebe. Moji Key, to ji byly 2,5 měsíce, se to padařilo jen jednou jedinkrát a to byla moje vina, že jsem s ní včas nešla ven. A to jsem řekla jen fůůů, že se nestydíš a ona si to natolik vzala k srdci, že potom vždy kňourala a kňourala jen, abych si všimla, že chce ven. A když byla stará a nemocná a nepodařilo se jí mne najít nebo někoho upozornit, že potřebuje tak se jí to taky párkrát stalo a to se potom tvářila tak provinile, že jem jí řekla, že se nic nestalo a bez nějakých okolků uklidila.
Takže Fajince asi bylo hodně špatně.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:20
- Nahlásit
Bubacek
Souhlasím s Bubu. Fajka se mi nevyvenčí (a skoro ani nevyčůrá) na velký zahradě, takže poctivě každý den venčím. Pro sousedy sem blbka protože tahám psa ze zahrady aby se vyvenčil
Takže když se pak něco stane, vím že je z toho sama hodně špatná a nikdy nelamentuju.
|