Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:32
- Nahlásit

Fajka
Na sousedy se vykašli, ať si myslí co chtějí. Oni sami jsou blbí.
Jste šikulky.

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 19:37
- Nahlásit

Fajka
Ahojky, tak co Fajkyn?? Cetla jsem to o te reakci .. Doufam, ze uz je ted pirance lip !!! Arisa ma ockovani na borelku taky, nastesti vse bez reakce, tuk tuk! Jinak ta citstotnost akit je fakt fenomenalni, za cely tri a pul roku se stalo jen jednou na chate - musela si asi vyhrabat neco na komposte, ale i tak si dosla v noci do koupelny (vsude jinde mame koberce) na dlazbu (na chate s nama nespi v patre, mame prikry a kluzky dreveny schudecky, tak si me nemohla vzbudit) ...
Pro sousedy sem blbka - no jo, klasickej "vesnickej"pristup, co
Jo a novinka - dneska jsem si byla pro znacku, a v sobotu tak jede suzik do garaze
Hele a s tim pocasim neco udelej , at nam ten jested vyjde, aspon kdyby nebylo blato

Jinak vas vsechny zdravim a tesim se z moc peknych peefek !!

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:53
- Nahlásit

Roxana
Ahojda
dneska jsem si byla pro znacku, a v sobotu tak jede suzik do garaze
To je supeeeer se teším na foto

Hele a s tim pocasim neco udelej
Neni čeba, zrovna sněžííííí

no jo, klasickej "vesnickej"pristup, co
No jo no co naděláš mrzí mě hlavně, že spousta pesanů s kterýma by si Fajkýš pohrál nikdy nebyla za plotem

Piraňka dostala suchej rohlík a uvidím co bude ráno. Odpoledne smrděla jak tchoř, protože si to tím vocasem rozmazala po zádech tak sem ji mušela drobátko drhnout.

Hele něco pro zasmání jo, sem se prve prohrabávala vánočníma dárkama a je tam i knížka plná ftipů a jeden hned na obálce :
Ženy to mají na světě těžké: Myslet musí jako chlap, chovat se jako dáma, vypadat jako holčička a dřít jako kůň.

Na tom něco bude

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:14 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fajka
se teším na foto - urcite dodam, neboj
snezi Huuraaa Se tesim Jeste 9 dni a jedu dom
Piraňka dostala suchej rohlík a uvidím co bude ráno - snad uz to bude okay, hlavne aby zas byla ve svy kuzi! Dej pak vedit, jo!
Hele něco pro zasmání jo - jo jo, realita vsedniho dne A co ma spro fajkyska od jeziska? Nase madam dostane k veceri asi uzeny koleno a pod stromecek asi nejakyho plysaka a balonek ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:38
- Nahlásit

Roxana
Šiš kote, napíšu dlouhej příspěvek, dávám odeslat a slyším Páju
Zrovna to restartujůůůů, nejde internééééét
Tak znova

Jeste 9 dni a jedu dom
Se moc těším na vánoce a na ten Ještěd k tomu týden volna a sem spokojená

A co ma spro fajkyska od jeziska
Fajkýšek dostane , novej obojek, suchárky na čištění zoubků, k večeři nějaký to ušisko prasečí a výstavní vodítko

A já sem si koupila knížku Řeč psů, tak doufám že se něco nového dovím

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 21:52
- Nahlásit

Fajka
slyším Páju - ach, ti muzi
Se moc těším na vánoce - a ja takiiiiiiiiiiiiiiiiii týden volna ja mam skoro tri, hec to je casu, co ... mozna bysme mohly naplanovat este neco
výstavní vodítko - vida vida, potrenujem, coz

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 22:07
- Nahlásit

Roxana
ja mam skoro tri, hec
Skoro tří týdny???? To jako fakt??
Nooo týýý brďoo, já ci tááááákyyyyy

Já vlastně ještě nevím jak dlouho. 21 jdu naposled no a pak 2,3 a 4 ještě nevím podle toho co dojčlandi. Když budou musím taky, když né tak sem natuti doma.

mozna bysme mohly naplanovat este neco
No klíďo, záleží jen na tobě, já sem pro každou špatnost

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 22:13
- Nahlásit

Fajka
To jako fakt?? Ano prosim, od 21. do 6.
já sem pro každou špatnost - tak ja popremejslim, ty taky, jooo

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 22:38
- Nahlásit

Roxana
tak ja popremejslim, ty taky, jooo
Jasná páka, vono zapnout tu moji jedinou mozgovou buňku nebude takovej problém

Třeba kousek od Betřichova je Prezidentská chata, kam můžou dovnitř aj hodný pséci, tak by se tam dalo napapat a rozehřát kdyby byla jo zima....

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 22:46
- Nahlásit

Prezidentská chata - rozhodne beru, cajik s rumem, a to se pak bude pochodovat no udelame brainstorming a neco dame uz dohromady uz jdu do hajan, tak dobrou a pohlad za me fajku, at uz je ji dobre!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 22:53
- Nahlásit

Roxana
jj, tak dobrou noc.

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 14:46
- Nahlásit

Zdravím všechny příznivce AA. Před nedávnem jsem našel toto forum a přečetl jsem si ho od začátku až po konec. Velmi mě zaujaly příspěvky od "moth" i její snaha očernit slovenský chov a snaha vyvolat negativní diskuzi na konto slovenského chovu. Hodně vím o této chovatelce, dokonce jsem měl tu čest se s ní párkrát pobavit. Pravda je jiná než tady sl. Suchá uvádí. A divím se, že ji tak slepo důvěřujete...
S pozdravem Radek

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 14:58
- Nahlásit

Já bych mohla věštit, jsem čekala kdy a z které strany to přijde když jsem viděla fotky v galerii a už je to tady....

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 15:10
- Nahlásit

Fajka
Je to nefér pro ty, kteří si přijdou přečíst forum o AA a najdou tam jen klamstva a nesmysly. Ten, kdo není do toho plně zasvěcený, neumí oddělit realitu od výmyslů.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 15:16
- Nahlásit

1host1
No a že se tak ptám, jak jste do toho zasvědcen vy? Že můžete hned prvním příspěvkem do někoho začít bušit ?

najdou tam jen klamstva a nesmysly
Chcete snad tvrdit, že na našem fóru jsou JEN klamstva a nesmysly? To snad néééé

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 15:23
- Nahlásit

Fajka
Já bych mohla věštit, - tyyy jo, no a to si me nerekla, tak az se v zime sejdem, necham si vyvestit, jo?? treba kdy se konecne uz jako vdam, nebo budu bohata a tak
Co Fajkys??

1host1
Vite, me prijde zase nefer prijit s osocujicim prispevkem, pod ktery se nedokazete ani podepsat a hodnotit toto forum jako plne klamstev a nesmyslu. Pokud mate tento pocit, nikdo vas samozrejme nenuti jej cist.
Pokud mate nejaky osobni spor s moth, reste jej prosim nejakou ucinnejsi formou. Ja ji znam uz nejakou dobu, konkretne neco pres tri roky a nemam nejmensi duvod pochybovat o jejich slovech nebo o ni samotne.
Osobni nazor si ale kazdy rozumne a samostatne premyslijici clovek dela a udela vzdy sam.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 15:29
- Nahlásit

Roxana
uz jako vdam to nedělej to je blbost
nebo budu bohata to bych taky ráda věděla

Ale některý věci prostě vím dopředu ač nechci.

Vite, me prijde zase nefer prijit s osocujicim prispevkem, pod ktery se nedokazete ani podepsat a hodnotit toto forum jako plne klamstev a nesmyslu. Pokud mate tento pocit, nikdo vas samozrejme nenuti jej cist.
Pokud mate nejaky osobni spor s moth, reste jej prosim nejakou ucinnejsi formou. Ja ji znam uz nejakou dobu, konkretne neco pres tri roky a nemam nejmensi duvod pochybovat o jejich slovech nebo o ni samotne.
Osobni nazor si ale kazdy rozumne a samostatne premyslijici clovek dela a udela vzdy sam.

Souhlas, líp bych to nenapsala.

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 15:31
- Nahlásit

Nechapem, co svojim prejavom chce basnik povedat §§§
Ale dik za uverejnenie fotiek mojho psa a jeho bratov, len ste tam zabudli napisat, ze ten cerveny pinto pes, teda moj pes, tu specialnu vystavu vyhral ... Takze, ked reklamu, tak kompletne spracovanu a nie ciastocnu a primitivne ucelne natocenu, OK?! Rovnako nechapem, preco upozornujete na nepodstatnu vec "chlupate", ak ste chceli tym naznacit, ze bratia mojho psa su nestandardny, tak ste na velkom omyle, standard takuto chybu neuvadza ... odporucam nastudovat! No ak mate nadalej zaujem bavit sa o chybach AA podla FCI standardu, nie som proti a mozme si to nazorne ukazat v dalsej galerii a tiez mozem menovat. Na toto ale zalozte ine forum, pretoze toto forum si nezasluzi byt degradovane primitivnymi utokmi! Kedze ste tu spomenuli moje priezvisko, zverejnite aj svoje prosim, aby sme vedeli, ci Vas mame oslovovat v muzskom alebo zenskom rode, pretoze aj obojpohlavne individua tu uz pisali?!

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 15:32
- Nahlásit

Fajka

No a že se tak ptám, jak jste do toho zasvědcen vy? Že můžete hned prvním příspěvkem do někoho začít bušit ?

nechci do nikoho bušit, jen chci lidem otevřít oči. AA se mi začala líbit ještě za ery AI. Byl jsem při rozdělování plemene sice jen jako divák, snažím se nevynechat žádnou výstavu a komunikuji s více chovateli i ze zahraničí.

najdou tam jen klamstva a nesmysly

ne, Vás neobviňuji. Narážím na příspěvky "moth"

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 15:39
- Nahlásit

1host1
nechci do nikoho bušit, jen chci lidem otevřít oči.

A jakým způsobem by jste chtěl lidem ty oči otevřít ?

Bent
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 15:54
- Nahlásit

Fajka
V jakém programu jsi dělala to svoje PFko ? Už týden se snažím něco vytvořit, ale mám jen malování a vždycky mi z toho vyleze ve finále jakýsi roztřesený hnus.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:01
- Nahlásit

Bent
Ahojky,
no je to úplně jednoduchoučký prográmek na prohlížení obrázků a fotek, jmenuje se ACDSee 8.
Vůbec nic grafického neumím, tak jsem si vzala jen fotku na které se mi Fajka líbila vyřízla jen požadovanou část, vložila text a okraj nedřív jen roztřepila sprejem právě v tom malování. Pak jsem ten okraj ještě vylepšila tím že už mám nový program Corel paint shop Pro X a z toho okraje udělala rám.
Vypadá to líp, ale ten sprej na okraji by bejval taky stačil.
Kdyby si chtěl něco upravit na fotce tak mi to pošli na jfkd@centrum.cz a já ti zkusím pomoct

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:04
- Nahlásit

1host1
Vazeny mate to nejake dopletene! A ak mienite aj dalej pisat, piste konkretne, pretoze potom vznika dojem / domnienka, ze nas chcete oklamat ...
AA se mi začala líbit ještě za ery AI
Era AA a AI zacala az od januara 2006 !§!
Delilo sa iba plemeno AI !§! na AI a VJP !§!
snažím se nevynechat žádnou výstavu a komunikuji s více chovateli i ze zahraničí
A kedy si uz konecne kupite nejaku AA, ked ste taky skuseny bez toho, aby ste s AA zil?!

Bent
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:17
- Nahlásit

Fajka
No já spíš potřebuju vyříznout psa a šoupnout ho na jiný pozadí. Nemaje foťák, mám strašně málo fotek. To přešoupávání by mi šlo, ale ogumovat toho psa je šílenost. Třepou se mi ruky a tak pes končí bez ucha nebo bez nohy a zbytek mám takový celý okousaný...

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:21
- Nahlásit

Bent
posli ten obrazok moth@post.sk , uz minule som pisala, ze Ti psa vystrihnem
Katka

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:22
- Nahlásit

Bent
Tak mi pošli fotku z které chceš šibinu vyříznout a ten podklad kam má přijít, já to večer zkusím udělat a pošlu ti to nazpátek. Stejnak se to chci v tom novým programu naučit tak to můžu vyzkoušet na té tvojí potvůrce

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:23
- Nahlásit

Bent
moth

No vidíš a teď si vyber ?!? (babo raď)

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:25
- Nahlásit

moth
jsem velmi potěšen, že tak rychle se mi dostala odpověď i od "moth".

já mám standard nastudovaný správně!

Vady
Jakákoliv odchylka od výše uvedených bodů se musí považovat za vadu a její závažnost se posuzuje v přesném poměru se stupněm dané odchylky.

- jakákoliv známka límce nebo vlajky

jde vidět, že AA máte moc proštudovanou............

To je pro Vás nepodstatná věc? DLOUHÁ SRST!!! Vždyť to je geneticky zakódované ve Vašem psovi, to samé jako 2 x chybící P4 u jeho dalšího sice hladkého bratra.

Ale dik za uverejnenie fotiek mojho psa a jeho bratov, len ste tam zabudli napisat, ze ten cerveny pinto pes, teda moj pes, tu specialnu vystavu vyhral ...

Ano, tak jako získal BIS na výstavě UCI, které není pod FCI a je zakázána ve všech členských státech FCI! Tak s tímto jste se nám nepochválila a ani s tím, že to byl důvod ke konfliktu s klubem SK.

A kedy si uz konecne kupite nejaku AA, ked ste taky skuseny bez toho, aby ste s AA zil?!

kdo Vám to napsal, že nežiji a nevlastním?

Era AA a AI zacala az od januara 2006 !§!
Delilo sa iba plemeno AI !§! na AI a VJP !§!

tak potom nevím, kdo si šlape po jazyku. Já vím, že se AI dělila na AI a VJP na přelomu 99/00, ale při rozhovoru s Vámi jste mnohokrát používala výraz VJP, teda AA.

S pozdravem zatím jen RADEK

Bent
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:29
- Nahlásit

moth
Fajka
Jste moooc hodný holky, ale ještě se s tím zkusím trochu poprat. Pak rozdupu klávesnici, monitor prohodím oknem, dám si štamprli a nakonec vám to asi pošlu. Dám bolševikovi den, maximálně dva....

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:32
- Nahlásit

Bent
Bente, no to oriznuti bude problem, na to fakt musis mit uz nejakej chytrej grafickej programek, kde ten objekt, co chces vyriznout, si chytis pomoci nekolika bodu do "lasa" a pak uz to je jina, protoze pracuje prave s vrstvama ..

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání