Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:33
- Nahlásit

Bent
au au to muší boleeet

OK, dyžtak víš kde nás najdeš

Bent
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:36
- Nahlásit

Roxana
A je nějaký na stáhnutí zadarmo ? Já se vtom vůbec nevyznám.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:42
- Nahlásit

Bent

Zkus mrknout třeba sem:
http://www.jakpsatweb.cz/obrazky-priprava.html

Je jich tam popsáno víc včetně odkazů viz grafický program...

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:43 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Bent
a tenhle je i v češtině...
http://photofiltre.suewebik.net/

Je to tam i názorně popisované...

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:50
- Nahlásit

1host1
Napiste Vas e-mail - na Vianoce Vam poslem linku na darcek pre takych s otvorenymi ocami ako ste Vy!
Rozmyslam, kto asi by mohol mat, taky uzky priatelsky kontakt na SK rodinny podnik AI/VJP/AA, ze tu tak pluje siru okolo seba?!
Dlha srst je vseobecny pojem nenachadzajuci sa v FCI standarde 344 je to vymysel fundovanej poradkyne chovu, ktora neodchovala ani jeden vrh a boji sa psov a ta srst 5cm nemeria, nakoniec nikto ju nikdy nemeral ... za to napr. flakaty jazyk je tam jasne spomenuty!
Ajaxov BIS na UCI vystave urcite nie je taky prehresok ako chov pod SKZ po roku 1997 ako nezapisovanie steniat do PK ako nepreregistrovane PP ako podvod s PP voci SKJ aj FCI ako podvrh (rozdelenie jedneho vrhu pod tri feny) a ako dnes v SK klube oblubene INCESTY - INCEST je v chove preferovany ako kryci pes, ktoreho dvoch bratov majitelia dali utratit "lebo zmenili povahu" .... atd.
Ti traja psi Ajax, Asuan a Atos, do ktorych ste sa vazeny obuli stale ziju, maju 10 rokov - nikto sa ich nezbavil, nikto ich nedal utratit, nikto ich neutyral k smrti, ako je to bezne u chovatelov, ktori su "na vyslni" !

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 16:59
- Nahlásit

1host1
Vazena/vazeny,
AA se mi začala líbit ještě za ery AI. Byl jsem při rozdělování plemene sice jen jako divák, snažím se nevynechat žádnou výstavu a komunikuji s více chovateli i ze zahraničí. - takovych je nas tu vice, vite a rozhodne si nemyslim, ze mi to dava pravo utocit na ostatni, kdo nesdili moje vize a nazory. Pokud chcete nekomu otvirat oci, jak jste se vyjadril/a, doporucuji stat se napr. clenem nektereho nabozenskeho sdruzeni, zde jiste naleznete vhodnejsi uplatneni nez na tomto foru.
A nezlobte se, ale pokud se stydite ci bojite podepsat pod sve prispevky a stat si za vlastnimi nazory, pokracujte si, ale beze me.
Good luck

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:01
- Nahlásit

Bent
A je nějaký na stáhnutí zadarmo no tak ja znam v tomto ohledu jen photoshop a ilustrator, ale oboje jsou to hooodne drahy produkty, takze asi moc neporadim Kazdopadne az se dilo podari, pochlub se s vytvorem, se tesime

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:16
- Nahlásit

Roxana

Thanks for wishing luck I wish you too. What happend? I doesn´t write you and used your nick!!!

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:20 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

1host1
Nikoli, muj nick jste samozrejme nepouzil/a, ono to totiz ani dost dobre nejde
Vite, bude lepe jit si zopakovat anglicke rody
A pro priste dejte svuj vytvor radeji nekomu zkontrolovat, s takovou cenglictinou jinak tezko zapusobite

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:27
- Nahlásit

Roxana

Na Vás zapůsobit, ha to teda nepotřebuji ...

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:31
- Nahlásit

1host1
Na Vás zapůsobit - no tak se tedy opravdu neocekava
Nicmene vzbouzite tak u ctenaru dojem, ze jste bral kurzy AJ u Vlasty Buriana

Bent
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:38
- Nahlásit

Tak pokus -

Bent
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:40
- Nahlásit

Já vím je to děsný, ale první vlaštofka....

Bubacek
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:43
- Nahlásit

moth
Roxana
Fajka
Bent
Přeji hezký podvečer

Bent
Tak vidíš jaký jsi šikovný

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:43
- Nahlásit

Bent
Náhodou dobrý, si říkal, že si dáváš dva dny a trvalo to sotva hoďku Když jsou omezený technický možnosti tak jdou těžko dělat zázraky. Ještě trošku doupravit okraje šibiny a jeto

Bent
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:48
- Nahlásit

Fajka
No jo, ten Photofiltre už přece jen něco umí. Jen kdyby se mi tak netřepaly ruce. Ty okraje jsou nejhorší

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:49 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Bent
No pockej, nahodou je to pekny, bys mel videt moje pokusy K tem okrajum - kdyztak to zkus domalovat cervenou barvou, treba to pujde lip nez vyrezavat puvodni obrazek

Bubu
Ahoj, tak co u vas, co nove, uz mate napeceno ? Cucham cucham cukrovinku

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Bent
Photofiltre už přece jen něco umí
no prima

Jen kdyby se mi tak netřepaly ruce
No teď právě to chce tu štamprli

Roxana
K tem okrajum - kdyztak to zkus domalovat cervenou barvou, treba to pujde lip nez vyrezavat puvodni obrazek

Máš pravdu předsedoooo !!!

Bubáček
Hojky, dneska tu máme veselo

1host1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:51
- Nahlásit

moth

nemusím být propojený s rodinným klubem jak to zde píšete, stačí se informovat na SKJ. Jsou tam ochotní lidé, ale vždyť Vy s tím už máte zkušenosti, ne? Nebo, že by na SKZ byli ochotnější?

v SK klube oblubene INCESTY - INCEST je v chove preferovany ako kryci pes

INCEST??? To je podle Vás chovatelský výraz? To se velmi mýlíte... asi Vám nic neříká pojem liniová a příbuzenská plemenitba, jáááj vždyť jste měla jen jeden vrh, tak s takovým pojmem jste se asi nestřetla...

Ajaxov BIS na UCI vystave urcite nie je taky prehresok

není takový prohřešek? Když Vám SKJ nechtěla vydat nový PP pro Ajaxe.

nikto ich neutyral k smrti

O jakém týrání mluvíte?Je to závažné obvinění. Myslím, že TAO KAMAL byl týraný víc, když nedostával najíst.

je to vymysel fundovanej poradkyne chovu, ktora neodchovala ani jeden vrh a boji sa psov

Navážíte se do poradkyně chovu, že neodchovala ani jeden vrh? Tak se třeba podívat do PP Ajaxe z jaké CHS pochází jeho matka!!!

Bent
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:53
- Nahlásit

Fajka
Kdybych si měl dát pokaždé, když mi něco nejde štampérlu, tak su dneska těžkej notorik. Ale budu to zkoušet dál, ono se to postupně vsákne....

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:54
- Nahlásit

Fajka
No teď právě to chce tu štamprli - osvedcenej recept , nejsi ty naaahodu neurochirurg?
Máš pravdu předsedoooo - a no jooo, vis, co se rika, reziser, maminka a .... Roxana

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 17:58
- Nahlásit

Bent
zkoušet dál, ono se to postupně vsákne
No třá pak už nebudeš muset upravovat, protože to prostě uvidíš mázlí

Roxana
nejsi ty naaahodu neurochirurg no to zatím neee
a no jooo, vis, co se rika, reziser, maminka a .... Roxana

huj huj

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 19:15
- Nahlásit

Pro vsechny, co ze zajimaji o chov

Vždyť to je geneticky zakódované ve Vašem psovi
Ano ano, nejlepsi bude z chovu vyrazovat vsechny jedince, jejichz sourozenci jsou nestandartni, at jiz skusem, zbarevnim, typem srsti nebo jakkoli jinak .. dale take vsechny jedince, jejichz sourozenci maji DKK a dalsi dedicna onemocneni, ze .. to nam pak ale zustane zajiste prebohata chovna zakladna ...
INCEST??? To je podle Vás chovatelský výraz? To se velmi mýlíte
incest neboli pareni zvirat prvniho stupne pribuznosti, = nejuzsi pribuzenska plemenitba, tj. spojeni otec x dcera, matka x syn, vlastni sourozenci mezi sebou, nevlastni sourozenci mezi sebou
liniova plemenitba - jde o vzdalenou pribuzenskou plemenitbu na jednoho spolecneho predka s vynikajici rysy dejme tomu ve 3. 4. ci 5. volne generaci
pribuzenska plemenitba - priparovani vice-ci mene pribuznych jedincu, tzn. je tento pojem nadrazeny vuci dvema vyse uvedenym

Dalsi pripadne usmevne a radobyfundovane prispevky ochotne okomentuji i nadale

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:07
- Nahlásit

1host1
Vy ste "tiskovy mluvci KCHAA - CHA CHA?! Ak ano tak im odkazte nech propaguju plemeno tak, aby "ludia" neboli nuteni kradnut moje materialy!
INCEST
Ked Vy splodite dieta so svojou matkou, urcite to bude OK CHAHA a Vas incestny potomok bude plodit dalsie deti so svojimi polosestrami a sesternicami, to ste teda uchyl, ak je to podla Vas v poriadku §§§
Vydanie noveho PP VJP pre Ajaxa mi zamerne pozdrzal klub, len preto aby odviedol pozornost od uznania neplatnych PP SKZ z produkcie majsterky poradkyne chovu SKAI - cca 500 steniec za 5 rokov!
Tao-Kamal, ktoremu SKJ za podpory KCHVJP nezapisala do PK cele MENO je zdravy a zivy-ma 8 rokov na rozdiel od inych klubovych pokusnych produktov!
Ano, Ajaxova matka bola Bogda Zoborska Perla a spojenie, z ktoreho pochadzala, nebolo X-krat opakovane (jej matka pod Zoborskou Perlou rodila raz a ked sa jej zbavili v dalsej chov. st. rodila druhykrat to je vsetko) ako mnohe ine, ale CHOVATEL bol manzel fundovanej poradkyne chovu a nie ONA - dodnes nema ziadnu chov. st., jedine tak bezpapierovu
Inac Vasmu partakovi, ktory pise po slovensky som uz odpisala - pogratulovala som mu, v podstate vyhral, ak mu len o to islo

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:18
- Nahlásit

moth
Roxana

Už jsem zase tu a bedlivě sleduju co se přiučím a od koho

Bent
Bentíku, si tu? Napadlo mě jestli by nebylo jednodušší udělat to tím prolínáním dvou obrázků v kruhu???
Je to do kruhu (ta vánoční ozdoba, foto psa skoro taky) a nemusel by si nic ořezávat a řešit roztřepaný packy a okousaný okraje...
To já jen tak co mě napadlo ...

moth
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:25
- Nahlásit

Fajka
Uz tu chyba len TEN/TA vseveduci/a, dufam, ze uz minul vsetky svoje posunute informacie. Fakt, stale nerozumiem o co mu/jej ide, ved moj pes rovnako ako jeho surodenci su uz podla ich chov. poriadku nechovny (fena 8 rokov - logicke, pes - 9 rokov absurdne resp. upravene prave pre tychto psov, nakolko tie ich sa takeho veku nedozivaju§).
Katka

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:26
- Nahlásit

Fajka
sem si vzala k srdci tu radu se stamperlou a otevrela lahvinku bordeaux ... mmmm .. dobra rada
A co ten Fajkysek???

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:28 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

moth
dobry postreh, nektere posty byly jako vystrizene z translatoru CS x SK

oprava, obracene SK x CS

Bent
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:30
- Nahlásit

Fajka
Su tu. Prolínání obrázků v kruhu ??? A to co ??? Já su už starší člověk a navíc technický antitalent, takže vůbec nevím vo co go. Tak moc jsem si s tím Photofiltre zas nepotykal.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 20:38
- Nahlásit

Roxana
se stamperlou a otevrela lahvinku bordeaux
no vida a hned je veseleji že

Fajkýšek o moc lepší než včéra. Už nás i přivítala svým vrčavým motórem, je živější a není skleslá Estli má ještě průjem to teda nevím protože si myslím že už nemá co průjmovat že už je kompletně vypucovaná Tak dostala suchý rohlík a hořký čaj a uvidíme do rána...

moth
Moc by mě zajímalo jetli příjde někdy nový příchozí člen co bude jako normální a nebude chtít nikoho napadat nebo urážet ??

Bent
Já su už starší člověk a navíc technický antitalent
Se nevytahuuuj

Tož mrkni sem čítaj, zkůšaj a tykaj
http://photofiltre.suewebik.net/hlavajezero.html

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání