| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 08:58
- Nahlásit
PetraK
tak moc nechápu souvislost,proč to sem zatáhnout do debaty
všechno souvidí se všim a tady se to svezlo k tomu, jak se tu reaguje na upřímný dotazy,jinou souvislost to nemá
Zadavatelce se taky taky normálně radilo, jen jsme si dovolili napsat, že to že chystá dát štěně do hotelu není ani ideální
souhlasim
Nelze mít tenhle názor a napsat ho, aniž by se napsalo, že se z toho dělá aféra???
to nevim, tady se dělá aféra ze všeho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 09:06
- Nahlásit
Sízra Milanová
to nevim, tady se dělá aféra ze všeho
no, mně to původně právě jako aféra nepřišlo, jen se napsal nesouhlasný názor. aféra se dělá z toho, že se napsal ten nesouhlasný názor
všechno souvidí se všim
no to si nejsem úplně jistá.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 09:10
- Nahlásit
PetraK
aféra se dělá z toho, že se napsal ten nesouhlasný názor
tak horký to zas nebude mě by zajímalo jestli pes teda nakonec bude u babičky na 100%
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 09:16
- Nahlásit
Sízra Milanová
tak že to není určený vůbec tobě
tak to jsem v souvislosti s debatou moc nepochopila
pes v hotelu..ne to se mi nelíbí(v kostce)
no, a o čem jsem mluvila já? O hotelu, protože Rybka psala původně, že babička hlidat nebude, tzn. štěně šup sem, šup tam.
víš, nevím, jestli jsi četla - nemyslím to jako rypákování - jak je třeba po týdnech rozfázovaný štěněčí věk, co všechno a jak probíhá, vyvíjí se. Pokud ano, tak si to třeba neuvědomuješ, ale tahle doba zásadně rozhoduje. Jsou věci, který na hadrdisk psa už nenahraješ potom tak, jako když je štěně. Nahraješ to , ale prostě jinak. Je to doba, která pracuje výrazně PRO TEBE a když pak člověk udělá ve výchově chyby - jako že je ale zatraceně udělá, při prvním, druhým psovi stopro -tak dobře nahranej hadrdisk pomůže tobě i psovi ty chyby líp srovnat. A nemluvím o výcviku, ale o výchově.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 09:19
- Nahlásit
Sízra Milanová
tak horký to zas nebude
tak já nevím, já osobně jsem ale slova jako týrání a aféru atd. původně nikde nezmiňovala to se tady právě ozvalo z jiných míst.
mě by zajímalo jestli pes teda nakonec bude u babičky na 100
mně ne, je mi to šumák , je to věc Rybky, co si jak zařídí.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 09:25
- Nahlásit
PetraK
víš, nevím, jestli jsi četla - nemyslím to jako rypákování - jak je třeba po týdnech rozfázovaný štěněčí věk, co všechno a jak probíhá, vyvíjí se
Já ti rozumim a určitě máš v zásadě pravdu,ale pořád si myslim, že týdnem u člověka co pes zná a bude se s ním stýkat dál se nic nepokazí, ten hotel se mi nelíbí, protože by ten pejsek byl podle mě v doiskonfortu a člověk nemůže těm lidem 100%věřit co se tam bude dít atd.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 09:31
- Nahlásit
Sízra Milanová
ten hotel se mi nelíbí
Souhlas - navíc nějak nechápu, z jakého hlediska by mělo být výhodnější nenechat propadnout zálohu na dovolenou a přitom zaplatit nejmíň dvakrát tolik za hotel...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 09:32
- Nahlásit
Sízra Milanová
ale pořád si myslim, že týdnem u člověka co pes zná a bude se s ním stýkat dál se nic nepokazí,
to nejspíš ne, jde jen o prošvihnutých 10 dní (ne týden) , důležitých deset dní, který nevrátíš. Psa to rozhodně nezabije, ale majitelce budou třebas následně ty dny chybět. Za deset dní stihne jak štěně tak ty neuvěřitelně mnoho. To že jsou v období dospělého psa třeba momenty, kdy na něj není tolik času, kolik by si člověk přál, to se vykompenzuje. Tohle nedoženeš, nikdy na stopro, vždy nějaký procentko chybět bude.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 09:33
- Nahlásit
lamalucni
navíc nějak nechápu, z jakého hlediska by mělo být výhodnější nenechat propadnout zálohu na dovolenou a přitom zaplatit nejmíň dvakrát tolik za hotel...
a vida, na počty jsem zapomněla
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 09:46
- Nahlásit
PetraK
Psa to rozhodně nezabije, ale majitelce budou třebas následně ty dny chybět.
Já nevim, mě to přijde na můj vkus moc přehnaný řešení věcí...ale každej podle svýho.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 09:49
- Nahlásit
lamalucni
Souhlas - navíc nějak nechápu, z jakého hlediska by mělo být výhodnější nenechat propadnout zálohu na dovolenou a přitom zaplatit nejmíň dvakrát tolik za hotel
asi nejde o peníze,ale o to že tam jet prostě chtějí a pojedou, těžko změníš někomu povahu a přístup ke zvířeti, pozitivní je,že snad od týhle varianty ustoupili jak jsem pochopila, protože hotel pro takový štěňátko malinkatý mi přijde moc drsný řešení,teda já bych nedala psa do hotelu ani teď..ale zase můj pes je kapitola sama pro sebe nazvaná nejrozmazlenější NO na světě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 09:54
- Nahlásit
Sízra Milanová
Já nevim, mě to přijde na můj vkus moc přehnaný řešení věcí.
jo jasně, každýho věc, já se po určitých informacích prostě na věc dívám takhle.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 14:41
- Nahlásit
PetraK
Já si pamatuju, celkem opak- šel do tebe Psíček a třeba konkrétně já jsem se tě zastávala, nepamatuješ? a na reference na Petera taky ne? Psíček do tebe šil, to ano, ale ostatní ne. Asi výpadek dlouhodobé paměti teda
Petro ale to sis špatně vyložila, jako že to myslim na tebe. Já jsem s tebou nikdy problém neměla, naopak, vždycky jsem tvoje příspěvky četla s tim, že mi poradíš. Až dneska, kdy mi přijde, že reaguješ přehnaně, když té holce furt opakuješ kdoví jak není nezodpovědná a kdoví co neprošvihne a tak.. Možnost hotel jsem ani nečetla, ani nezvažovala, já jsem do debaty vstoupila až ve chvíli, kdy holka už mluvila o pobytu u babky... hotel je píčovina samozřejmě, takže jestli ti jde o ten hotel, tak spolu souhlasíme.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 14:51
- Nahlásit
Grin
Možnost hotel jsem ani nečetla,
nojo , tady je možná ta chyba právě.
Petro ale to sis špatně vyložila, jako že to myslim na teb
no ne úplně na mě právě, tehdy vážně myslím, že jedinej, kdo se po tobě vozil byl Psíček. Nikdo jinej, naopak jsme všichni v poklidu radili co a jak, takže když pak tohle napíšeš, tak to jednak není pravda a vznikne z toho dojem, že člověk na cokoliv se tu zeptá, dostane po držce, což pravda není, druhak tím, co jsi napsala, pak ty co Ti v dobrým radili nařkneš z pravýho opaku (nemluvím o sobě, tehdy psalo přeci vícero lidí).
nezodpovědná a kdoví co neprošvihne a tak
no ale to je prostě pravda, nemusí se jí to líbit, ale prostě pravda to je, ne proto, že to píšu já , ale proto, že to tak prostě je. Když si pořizuju nábytek, taky asi budu doma, když mi ho přivezou, že jo? Nenechám si ho přivézt v době, kdy jedu na dovolenou, že ne? A pokud jo, tak co to je? Přece snad vím, co kdy kde konám, zvlášť, když jde o živého tvora? Nebo myslíš, že to tak není?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 15:16
- Nahlásit
PetraK
nojo , tady je možná ta chyba právě
no to už mi taky došlo
myslím, že jedinej, kdo se po tobě vozil byl Psíček
já doopravdy nevím, jen si pamatuju že jsem z toho měla blbej pocit, z celý tý debaty. To, že to mohl způsobit psíček sám, tak o tom žádná.
že člověk na cokoliv se tu zeptá, dostane po držce
občas mi to tak přijde. a nemyslím sebe, spíš u jiných.
Přece snad vím, co kdy kde konám, zvlášť, když jde o živého tvora? Nebo myslíš, že to tak není
ale je, ale mě šlo - už se zase opakuju - o tó, že prostě ona to tak má, už se stalo. je to hotová věc. Takže já prostě nevidím důvod proč se rýpat v tomhle.
Ale to je prostě fakt věc názoru a mě nebaví tady o tom sáhodlouze debatovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 15:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Grin
Takže já prostě nevidím důvod proč se rýpat v tomhle.
no protože by to třeba mohlo být k něčemu u někoho dalšího. proto, a třeba taky proto, že by to mohlo zadavatelkku dotazu třeba dovést k určitýmu zamyšlení. Jestli jo nebo ne, to už neovlivním. Ale když se lidi nepřestanou upozorňovat na to, že ZVÍŘATA JSOU ŽIVÁ STVOŘENÍ se svými pocity a potřebami, budou je bohužel čím dál tím víc lidi brát jako to spotřební zboží, které jde kdykoliv odložit, vyměnit............
Takže já prostě nevidím důvod proč se rýpat v tomhle.
viz výše. Nikdy prostě pro svou povahu nepřestanu upozorňovat lidi na to, že se ke zvířeti nechovají tak, jak by měli. Když to nenakopne jednoho, může být, že to nakopne k zamyšlení někoho jinýho. tak proto, víš.
a mě nebaví tady o tom sáhodlouze debatova.
no tak o to nedebatuj přece, ne?
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 15:39
- Nahlásit
Já si myslím, že v době internetu je úplně zbytečné vysvětlovat někomu, jak se má ke zvířeti chovat. Pokud má zájem, chce být svému pejskovi dobrým páníčkem, najde si potřebné informace. Pokud zájem nemá... nic nepomůže.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 15:47
- Nahlásit
PetraK
no tak o to nedebatuj přece, ne
už mlčim paní, už mlčim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 15:49
- Nahlásit
jindra 22
no ano a proto je dobré nedělat vůbec nic, ani se sebeméně pokusit situaci změnit. Tak to se nemuselo vůbec nikdy nic řešit , že jo? To je zase fakt názor do pranice. Miluju radili obecné, kteří radši neudělají vůbec nic a jen melou prázdná slova. Tak si je milý jindro melte dál. Je to stejný princip jak s tím, když nadáváme na to jaká je politika, ale neuděláme nic, pro to, abychom to změnili.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 15:49
- Nahlásit
Grin
už mlčim paní, už mlčim
to nemusíš, jen si pak nestěžuj, že tě to neba
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 15:56
- Nahlásit
PetraK
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 15:58
- Nahlásit
PetraK
nadáváme na to jaká je politika, ale neuděláme nic, pro to, abychom to změnili.
Já poctivě chodím ke každým volbám. Co mám, jako občan dělat víc?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 15:59
- Nahlásit
Grin
ešče řekni ááááá, vemu špachtli a podiváme do krku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 16:00
- Nahlásit
jindra 22
Já poctivě chodím ke každým volbám. Co mám, jako občan dělat víc?
to je vaše věc,která ovšem nepatří do tohoto tématu, toto je téma kynologické, nikoliv politické, podle zdejších pravidel se máte držet tématu.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 16:11
- Nahlásit
PetraK
ešče řekni ááááá, vemu špachtli a podiváme do krku
aaaaaaaaaaaaa.............! Neeee to je moc hlubokooooo!!! Blééééééééééééééé!!!!
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 16:38
- Nahlásit
PetraK
O politice jste začala vy... já jsem jen reagoval. Mám pocit, že se chcete jen hádat. O čemkoli, s kýmkoli... za každou cenu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 18:23
- Nahlásit
PetraK
když jsem chtěla pomoct s nějakým problémem v těch začátcích, taky, že jsem nezodpovědná kráva.
jo? opravdu? Já si pamatuju, celkem opak- šel do tebe Psíček a třeba konkrétně já jsem se tě zastávala, nepamatuješ? a na reference na Petera taky ne? Psíček do tebe šil, to ano, ale ostatní ne. Asi výpadek dlouhodobé paměti teda.
no já projela např. celou tu zřejmě prvotní debatu..asi blbě vidim,ale nenašla jsem krom Psiska(klasicky ) ) žádnýho jinýho kdo by se na grinovku pokaždý sesypal když přišla s nějakým problémem či dotazem..koneckonců ani z jejího závěrečnýhol "hodnocení" mi to nějak nevyplývá
http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_11928_13.html
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 18:28
- Nahlásit
davidkova renata
tak já jsem si to fakt nehledala, jak jsem psala. Už si to nepamatuju a vím že jsem z toho měla blbej pocit, to, že to způsobil Psíček, je klidně možný.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 18:28
- Nahlásit
davidkova renata
A můžeš se mnou normálně mluvit, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 18:36
- Nahlásit
Grin
A můžeš se mnou normálně mluvit, ne?
ale jistě ..já jsem jen chtěla podpořit zrovna petruk,která se asi cejtila timhle trošku dotčená..
tak já jsem si to fakt nehledala
tak já to právě udělala páč si i přes svůj pokročilý věk matně pamatuju,že do tebe nikdo nešel v tom smyslu.jak se tu psalo
Si pamatuju kolik lidí se na mě sesypalo pokaždý, když jsem chtěla pomoct s nějakým problémem v těch začátcích, taky, že jsem nezodpovědná kráva.
já si pamatuju jak byli někteří lidi dost namachrovaní vzhledem ke grinovi a to vůbec nemyslim tebe,ale jinší experty například co maj malopsy co by zvládl i mongoloid a nemaj ani odložení, ale dovolujou si tu být odborníkem na všechno a kritizovat Grinovku za její upřímný dotazy....ale to už jinde jsme je to jiná vesnice
edit...možná to nebylo přímo na czku,to nevim,ale účastníci vědět budou
pokud to nebylo případně na czpsu tak nechápu,proč je o tom řeč tady na czpsu.
vím že jsem z toho měla blbej pocit, to, že to způsobil Psíček, je klidně možný.
no tak Psíček byl vždy v opozici vůči všem a všemu ,na to si člověk časem zvykne..ale nikoho jinýho jsem v tý debatě skutečně nenašla.Tot vše.
|