Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 07:55
- Nahlásit

odčervovadlo jen u veta, že?

Maya
to víš, procházka to byla perfektní, jen les, les a les, potkali jsme někoho asi 2x, navíc žádná asfaltka... jen to neustálé mrholení kazilo dojem.

Včera jsem zhřešila, byla jsem na zámku se podívat a nevzala jsem sebou na výlet ani jednoho psa. Ještě štěstí, že moc zámkům neholduju

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 19:53
- Nahlásit

cernej caj
U nás odčervovadlo i v lékárně a nebo na netu.
Na některý zámky nebo hrady prý psi můžou, ale já bych tam psa nikdy nevzala, musí to být pro něj nuda.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 20:40
- Nahlásit

Maya
to jo, vem si ze musis zajistit at neznackuje a navic by tam porad postaval a chtel vsechno znackovat

no nic, koupime u veta asi pojedem v sobotu kolem. sem sla dneska pro advantix do zverokruhu a meli akci, ze kdyz vemu 3, tak dostanu kilo slevu tak holt musim poridit tretiho psa ;)

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2011 23:06
- Nahlásit

cernej caj
No vidíš, to je argument na pořízení dalšího psa.
Já se právě rozmýšlím, jestli další Advantix kupovat nebo ne, protože psi ani kočky žádný klíšťata vůbec nenosej a to dostali pipety někdy v dubnu, vždycky touhle dobou už museli mít další a teď nic, asi u nás klíšťata vychcípaly nebo co, asi teda ušetřím

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 07:43
- Nahlásit

Maya
dostali pipety někdy v dubnu, vždycky touhle dobou už museli mít další a teď nic, asi u nás klíšťata vychcípaly nebo co, asi teda ušetřím
No holky právě taky ne a to začátek roku byl naprosto tragickej.
Maya
Na některý zámky nebo hrady prý psi můžou, ale já bych tam psa nikdy nevzala, musí to být pro něj nuda.
taky mi to nepřijde úplně jako dobrej nápad, navíc hrady ani zámky nebavěj ani mě, tak jsem docela spokojená, když mám důvod bejt dole se psama .
Tak jeden ročně je pro mě optimum.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 08:17
- Nahlásit

Maya
dostali pipety někdy v dubnu, vždycky touhle dobou už museli mít další a teď nic
právě u nás taky pohodička. ale v září a v říjnu ještě pojedem na dovču, asi to českosaský švýcarsko a pak třeboň, tak pro jistotu jsem koupila, budeme pořád venku v lese a tam může být vyšší výskyt než su zvyklá.

kachna_
Tak jeden ročně je pro mě optimum.
jojo, tak nějak. zvenku dobrý, zevnitř nudný. letos už mám splěno

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:46
- Nahlásit

kachna_
cernej caj
Hele ale zase třeba na Bítově tuším mají vycpaný psy.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:03
- Nahlásit

Maya
jj, máš pravdu. maj tam vycpaný psi. Třeba v tom kunštátě maj aspoň psí hřbitov, ale dost malinkatej

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:50
- Nahlásit

Tak protože podezření se změnilo téměř v jistotu, tak se zeptám, jeslti nemáte někdo zkušenost od čeho by to mohlo být, ale zdá se, že Kim když hodně štěká, tak učůrává nebo spíš mu jako ukapává moč, nic dramatickýho a všimla jsem si toho jen náhodou, ale jinak nic mu není, takže zánět to asi nebude, jako určitě pojedem k vetovi, ale teď se tam pár dní nedostanu, urgentní to určitě není, tak jestli jste se s tím někdo nesetkal.
Tak nějak tajně doufám, že to bude prostata nebo podobná banalita.

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:21
- Nahlásit

Maya
jestli jste se s tím někdo nesetkal.
my máme prvního psa, jinak samý feny, fakt netuším.
béžovej špicík je už u majitele, teď mi psala paní ze životního prostředí a byl to nepapíráček.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2011 15:00
- Nahlásit

kachna_
Tak to je super, že se špicík tak brzo udal.
Jinak já měla vždycky psy, ale s tímhle jsem se nesetkala. Kim fakt musí mít všechno.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 07:35 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
tak snad se to bude dát nějak přeléčit, s prostatou, pokud by to byla, nemám zkušenosti.

Ale u nás jobovky zas včera, přijdu dom ve 21,00 a psi prej nežrali, tak nažrat a spat. před spaním je vzal muž ven a prej že tim zvracel a že to sežral než ho stih odtrhnout, a že to je z toho zasranýho masa a že on to říká furt, že masem se krmit nebude. Pes zvracel znova doma. Pak muž přišel na to, že chudák má asi velkej hlad, když to sežral znova a ještě na něj zavrčel, když ho chtěl odtáhnout a dal mu dávku granulí. Pes samozřejmě vrhl znova, takže šli oba na noc na dvůr.

Pak přišel muž s tím, že asi sežral celej kelímek horčice. Se pak nedivím, že to zvracel chudáček...

ps: naprosto nechápu,že podobný věci jako zežrání hořčice nebo naťapání do betonu se stávají pouze pod mužovým dohledem

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 07:50
- Nahlásit

cernej caj
naťapání do betonu
Nám se to stalo s Milčou, rodiče mají se sousedy společný dvůr, bylo krátce po povodni, Milče odhadem tak pět měsíců (Fakt je, že nám jí Horzenbergerová tři týdny hlídala a potom nabízela, že si jí vezme zpět za plnou cenu, ale jak si to člověk neumí představit, tak jsme odmítli) a sousedi zrovna dali a uhladili betonovou podlahu a šli na oběd. Náš malý chytrý špic, který NIKDY k sousedům nechodil, vplul do dveří zatarasených prknem a prošel se tou mokrou podlahou sem a samozřejmě i tam. Podle těch peprnejch nadávek neměli zedníci radost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 08:10
- Nahlásit

kachna_
jojo, oni moc dobře ví, kde je sranda ferina mi těma betonovejma nohama skočila rovnou do postele pomazlit se

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 08:12
- Nahlásit

cernej caj
Chudák Timík, to se nedivím, že tolik zvracel. Já teda jsem naopak ráda, když pes to nablitý sežere, alespoń to nemusím uklízet.
kachna_
Vy jste byli vytopený? V tom roce 2002?
Ale jinak je vidět že špicové jsou fakt inteligentní a vědí, jak zanechat trvalou stopu své existence.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:28
- Nahlásit

Maya
Vy jste byli vytopený? V tom roce 2002?
jj. Aspoň si pamatujeme, kdy se Mili narodila

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:44
- Nahlásit

kachna_
No my byli tenkrát taky skoro, máme potok vedle zahrady, zachránily nás pytle a vysoká podezdívka u plotu. Ale pracovala jsem tenkrát v Karlíně, kde byly 2 metry vody a jako humus.
Aspoň si pamatujeme, kdy se Mili narodila
Tak to je Kim jen o rok mladší.

worick
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:06
- Nahlásit

Tak já se chtěla taky přidat k tématu ,,že klíšťata nějak najednou zmiznula"....a včera jsem Workovi vytáhnula 4 Z toho jedno pod pažečkou a má tam bouli jako prase

Maya
Co to učůrávání? Je něco nové, u veta jste ještě nebyli?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 19:11
- Nahlásit

worick
Nebyli, po práci to nestíhám, teď v sobotu nemůžu, tak snad příští, naštěstí se Kim tváří, že mu nic není, jemu to nijak nevadí, tak doufám, že to ještě týden vydrží.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2011 09:06
- Nahlásit

Maya
tak jestli se u toho netváří že by mu to vadilo, tak to snad vydrží bez problému

já bych pořád s timem chtěla na ten krevní obraz, ale prostě nestíhám, nestíhám... bych potřebovala někdy muže v sobotu po ruce, abysme tam zajeli, ale je to asi jako chtít vyhrát ve sportce

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2011 19:50
- Nahlásit

cernej caj
Ono to není nijak dramatický že by jako učůrával pořád, má to jen když opravdu hodně štěká, když třeba vidí vodítko a že se půjde ven a tak, jinak ne, jen prostě nechci, aby se to rozvinulo do nějakého horšího stavu, takže k vetovi určitě, ale nic akutního to není.
Já právě taky nějak nestíhám, no alespoň jsem je dneska stihla vykoupat, tak vypadají trochu k světu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:27
- Nahlásit

Maya
tak to je jasný, že k vetovi jo, hlavně že to není akutní.

Mají rádi koupání jakože když je koupes? moji teda ani omylem

worick
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
Čauky holky
Mají rádi koupání jakože když je koupes? moji teda ani omylem - kluci do potoka vlezou jen po maximálně kolínka a do hloubky - jakože plavat nejdou, nikdy ještě neplavali (chtěla bych zkusit někam na přehradu, jestli by se za mnou pustili ) Koupání ve sprcháči snáší v pohodě, ne teda s nějakou radostí, ale ani nehysterčí, vydrží v klidu. Onehdá, když to bylo děsně chaotické s tím, jak jsem Worička postříkala pepřákem a musela ho bez nějakých cavyků co nejrychlej umýt - tak byl taky úplně v klidu a dokonce se Berry cpal, že po něm má jít ještě on Musela jsem mu vysvětlit, že tohle nebylo normální koupání, že to byla vyjímečná situace a je zima na nějaké čvachtání (bylo to večer a venku jen nějakých 14st)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:08
- Nahlásit

worick
a dokonce se Berry cpal, že po něm má jít ještě on

t ou nas je myti teda fakt nocni mura, ja je nikdy jeste nekoupala cely, max pacicky + ferina 2krat spadla do rybnika. Plavat taky ale nejde, kdyz neni donucena okolnostmi

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 14:06
- Nahlásit

cernej caj
Kim vodu rád, ale do vany nemusí, to musí jeden držet, aby nevyskočil a druhý šamponovat a sprchovat. Dorin vodu nemusí vůbec, ale s ním je to dobrý, ten ve vaně vytuhne, jak ho postavím tak stojí a ani se nehne. Já je koupu jednou za rok když je takhle hezky, aby oschli, krásně prokouknou, Kim má konečně zase skoro bílý zadek a pár týdnů mají fakt super srst na dotek.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 16:03
- Nahlásit

Maya
takže koupeme pro bílé zadky?

až budu mít doma sprchu, ne jen obyč kohoutek k umyvadlu, tak to asi taky zkusím, jestli prokouknou

worick
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 20:57
- Nahlásit

Maya
cernej caj
takže koupeme pro bílé zadky? - jasně, Woriček ho pak taky vždycky má

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:10
- Nahlásit

cernej caj
takže koupeme pro bílé zadky?
Budeš se divit, ale jo. Na zadku má totiž nejvíc vidět to jak se z tý světle šedý stane skoro bílá.
worick
Woriček vybělí celej ne? Ale toho zadku si člověk nejvíc všimne když na něj čumí celou procházku.

Psiska jsou úplně mrtví v tomhle vedru, včera mě ani nešli vítat k plotu a vítací rituály si odbyli na dálku ve stínu.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:50
- Nahlásit

Maya
Woriček vybělí celej ne? - jasně, ale když se řešily ty zadky...
Psiska jsou úplně mrtví v tomhle vedru - přesně tak všichni jsme Včera jsme prochajdu vzdali úplně, dneska to musím nějak vymyslet - vymyslet kam. U nás je to všechno do kopce a to Berry funí, i když je přijatelno, ne tak tohle. A pochopitelně až večer. Jenže už se brzo stmívá, tak do lesa to zase moc nejde

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 11:11
- Nahlásit

worick
A navíc všude večer žerou mušky a lítaj vosy jak zběsilý, alespoň teda u nás.

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání