| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:37
- Nahlásit
Maya
prostě bez jakýchkoliv předchozích zkušeností a pokusů přesně věděl kam kousnout
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 11:12
- Nahlásit
cernej caj
Kim na řetězu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 11:14
- Nahlásit
a tady ještě na vodítku, to pak překousnul, bylo to super vodítko...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 13:29
- Nahlásit
Maya
ještě, že máme vedle práce hornbach, už sem si koupila řetez a ty karabiny, jak jsi davala foto ty, akorat s tim sroubovacim zamkem. Muz se mi smal, co sem to koupila za retez na psa, ze prej na to by uvazal i kona a neutrhl by se no moje obava abych o psi neprisla v lese je asi drobet prehnana ale aspon budu moct klidne spat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 13:34
- Nahlásit
cernej caj
Ten řetěz, co má Kim na fotce, jednou fakt přetrhnul, takže jestli máš silnější, tak jedině dobře, to já tenkrát nakráčela do železářství a řekla dejte mi řetěz na psa i s karabinkama no a prodali mi toto, ani se nezeptali na jakého psa, ale prodavač ani nemrknul okem
S tím zámečkem jsou ty karabiny určitě lepší, já to akorát nemohla mít, protože jsem ho x krát denně odepínala a venčila, to bych se ze zámečku asi zcvokla.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 13:46
- Nahlásit
Maya
mam podobnej retez, uvidime. Prave ja to pouziju rano a vecer a pak treba mesic ne, takze pro nas zamecek dobrej no a v nedeli se dozvite, jestli jeste mam psy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:05
- Nahlásit
cernej caj
nedeli se dozvite, jestli jeste mam psy
o to strach nemám, špicové nejsou blbí a i kdyby se ti utrhli, tak se tak maximálně půjdou na chvíli projít a zase se vrátí zpátky Každopádně myslím,ž e to by hrozilo snad jedině kdyby se jim srnka prošla pod nosem, což zase srnky nejsou sebevrazi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:24
- Nahlásit
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 22:55 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Ahoj holky
cernej caj
Kam že to jedete?
Dneska ráno jsem psiskám úplně změnila režim, jelikož měla přijet návštěva mrknout na zahradu a já nestíhala, tak jsem vstala v 6h a šla zametat příjezdovku. A pak, jsem to všechno pokrátila: žádné mucinkání v pracovně, rovnou na obchůzku zahrady, žádné hraní s plyšovým krokodýlem (stejně bylo horko) žádné pokusy vnutit Workovi alespoň granule k snídani (na hrnec masa, už jsem rezignovala předevčírem a dala ho mamce pro Alfa a Mendy, neboť Worka už týden normálně nežere a Berry tomu taky moc nedal) takže jsem rovnou rozdávala žebra, na což Worka reagoval tak, že odmítnul ke mně jít a lehnul opodál, když jsem mu je zanesla k nosu, tak vrčel pod fousy něco ve smyslu,,strč si je někam..." a pak místo ke garáži jako každý den, lehnul před dveře a zmateně koukal. Když jsem je šla už zevnitř zavírat za kocourem, ještě tam ležel a brblal a brblal Jak je takový labilnější, tak ho každá změna, ale totálně rozhodí.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:32 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
worick
byli sme v krasu. no tak to musis castej asi menit, aby se ta labilita nerozjela
vyvrtky na psy preckaly jsme zivi a zdravi, akorat doma mi ukrajinci uz vykopali podlahu, ale nechali pouze maly ostruvek pod 3dverovou plnou skrini, na ktere trunil veliky prouteny kos s kramy, crt televize, pocitac... ja otevrela dvere, abych odnosila krabice a hadejte co? slysim vrzani a skrin se riti na me. drzela jsem skrin za vrsek, rvala na muze, myslela jsem ze se jen nahne, az mi na hlavu zacali padal vsechny ty veci... telka me vzala jen po rameni, na hlavu primo mi spadli jen lehci veci, brejle se mi nastesti rozjeli s nosnickama uplne na placato, takze se mi nic nezabodlo do oka a skrin se na jedny strane zarazila o otevreny pravy dvere a ne druhy strane o pul cm vycnivajici dvere z futer... ze skrine samozrejme vyletela pulka veci, ty sklenene byli v krabicich nahore, takze jen spousta strepu vsude po podlaze...
jinak ferinka neni pes, ale klokan
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 09:01
- Nahlásit
worick
No jo, většinu psů jak naučíš na stereotyp, tak to je konečná.
cernej caj
Fotku nevidím, jen křížek.
Ty jo, s tou skříní jsi měla štěstí, hlavně že se ti nic nestalo, věci se pořídí nový.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 09:18
- Nahlásit
worick
Jak je takový labilnější, tak ho každá změna, ale totálně rozhodí....
prostě autista?
cernej caj
a přežilo aspoň něco?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 09:59 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
jj, neco prezilo, vetsinou to co se zaseklo ve skrini a nevypadlo ale co jsem mela lustr po nasich, to sme meli 25let a ja ho dostala pak sem tak toho me je hodne lito, nastesti se rozbilo jinak jen to, co se da v klidu koupit znova, krome te televize bych rekla, ze skody ani nejsou vyrazne vysoky.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 10:18
- Nahlásit
cernej caj
já jsem vůbec nepřišla na to, kde má ten klokan zadní nohy
slysim vrzani a skrin se riti na me - jéžišmarjá ona se přizabije skříní respektive štěstí, že se zasekla a nechňápnula na Tebe celá Úplně se vidím, jak bych nadávala Věci nahradíš, hlavně, že Tě to nepřizabilo
Maya
kachna_
No jo, většinu psů jak naučíš na stereotyp, tak to je konečná - to mají, fakt že jo....skoro všechno máme dané. I jsem si říkala (a vlastně i četla) že pro ,,duševní pohodu psů" jsou stereotypy důležité. Jenže, pak jedem vyjímečně na velký výlet dopoledne, vrátíme se v 15h a oni v 17h stepujou, že by se jako mělo jít na prochajdu, ne?! No, nejdem hoši, vždyť jsme dneska byli na výletě!!
Že by autista...?? To mně nenapadlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 10:19
- Nahlásit
a taky jeden nestrezeny okamzik v Olomoucanech, kdy se Timik obslouzil zbytky horcice. Byla tam majitelka moc hodna starsi pani, hned se ji spiclouni libili, sami ze maji 15ti letyho bilyho stredaka a jeste nam dala slevu na zmrzku akorat se hafan bal, uz byl takovej roztresenej,tak sme z neho videli jen ocasek sem tam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 10:24
- Nahlásit
worick
je hrozně vtipná, jak si na nich sedí, že? a nechápu, seděla tak snad 5 minut
No to víš, jestli se v 17.00 chodi na prochajdu, tak to si nemuzes dovolit je o ni pripravit jak by k tomu ti chudaci prisli?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 10:27
- Nahlásit
worick
No Michal takhle byl se psema asi 40 km, přišli, on padnul zhroucen do křesla a oznámil psům, jestli nebudou aspoň simulovat únavu, tak už je nikdy nevezme ani na louku
Naštěstí, když si Cir přinesl aportek, byl tak znaven, že ho s nim neumlátil.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 10:51
- Nahlásit
kachna_
A cir je jinak takovej buran, jo?
nicmene si mi pripomela hru "cerne historky" nevim, jestli to znate, tam je pribeh "muz a pes plavali mrtvi v mori" a vy musite hadat, proc se tak stalo. no a stalo se pry tak, ze pan rybaril s dynamitem a pes prinesl aportek z vody a bum...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:02
- Nahlásit
cernej caj
Fuj, Tim žere dobrovolně hořčici? To je fakt unikát.
kachna_
40 km??? To by byla moje smrt, jsem šla před 14 dněma 7 a byla jsem hotová ještě druhý den.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:05
- Nahlásit
Maya
on žere fakt všechno, zatím sem neviděla nic, co by nechtěl
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:38
- Nahlásit
kachna_
No Michal takhle byl se psema asi 40 km, přišli, on padnul zhroucen do křesla a oznámil psům, jestli nebudou aspoň simulovat únavu, tak už je nikdy nevezme ani na louku -
já šla jednou 17km, protože jsem trochu kufrovala a měla jsem nohy až v ř..i vražené Mám naplánováno k tetě, to je cca 23 a zatím jsem nesebrala odvahu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 14:17
- Nahlásit
worick
23 bych nedala, i když jsem byla mnooohem mladší, tak tak těch 15 byl můj limit, teď si myslím, že tak 10. Leda na kole.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 14:52
- Nahlásit
Maya
no my chodíme rádi, taky kvůli tomu bydlíme v takový díře. Jen se občas nemůžeme shodnout, kdo potáhne dítě a koho potáhne kterej pes . Ale většinou vyhrávám já psy a Michal dítě
worick
Mě by zas nikdo nedonutil běhat!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 15:12
- Nahlásit
kachna_
Já taky chodím ráda, ale všeho s mírou ale ne, pravda, dřív jsem toho nachodila hodně, ale teď co už Kim moc nemůže a s Dorinem to není ono, ten na ty procházky až tak není, tak jsem zlenivěla.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 18:17 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
přesně tak, mě by taky nikdo nedonutil běhat, a worick dle nějakého příspěvku běhá, dokonce i foto nám sem tuším dávala tak to by m2 asi zabilo.
ale já už taky lenivím, na víkend jsme původně plánovali dost přes 30 a ušli sme dohromady asi 20. myslím, že fakt že furt pršelo na to takovej vliv neměl a muž celý víkend opakoval, že je nejvyšší čas jet domů na druhou stranu nám často dělal profesionální zvukovou kulisu, celkem jsem nechápala, kde se v něm ta energie jeste bere.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:51 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
a worick dle nějakého příspěvku běhá - ále, prdlajz běhá, neběhala jsem od jara abych se tomu vyhnula, pořád jsem si to okecávala tím, že rychlejší chůze je mnohem zdravější než běh a taky pro Berrynka není to běhání nejvhodnější...možná zkusíme zase až s podzimem... A taky - nemám zrovna malá prsa a kdo má totéž ví, že s tím běhání není zrovna nejpříjemnější záležitost
Držím už nějaký ten měsíc dietu, spíš jsem se tedy začala omezovat v jídle, protože (a fakt nekecám) jsem sežrala stejně jako Tom a ten měl donedávna skoro 90kilo. Jenže Tom začal s teplým počasím hrát skoro denně tenis a váha mu šla dole, zatím co já jen dřepěla v zahradě a plela a váha mi šla pomalu nahoru. Tak dieta a Tom se přidal a teď je i ze sebe nadšený, protože zhubnoul 6kg a já spokojená, mě stačily 3kg, akorát se už nesmím rozežrat, aby to tak zůstalo
cernej caj
Tom bude hrát tenis 3h v kuse a nadšením bez sebe - jak má jít přes 10km, tak frflá a frflá To máš bezva, že Tvůj chlap jde rád Ale počkej teď si v sobotu na turnaji přemohl ruku, to že už ho nějakou dobu bolí rameno a loket ani nemluvím, tak možná časem bude rád i za to, že může chodit
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 22:01
- Nahlásit
Jo, zapoměla jsem U nás od včerejška večera taky pršelo, až kolem 17 hodiny přestalo, tak jsme se nechali s klukama odvézt do vedlejší vesnice a šlapali těch 5km zpátky podél potoka a Tom:,,ty to chceš ještě jít, teď k večeru...a to se ti chce? Víš, že je to 5km.....?!" Těch je to k naší bábě, pak ještě kilásek domů....5km mi vůbec nepřipadne jako nějaká zvláštní vzdálenost - to je právě skoro každý, z těch našich běžných prochajdových okruhů Jako výlet počítám až tak 10km a víc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:11
- Nahlásit
worick
Co ty hubneš? Vždyť jsi jak tyčka.
Běhat bych taky nemohla, včera jsem si dala skoro poklusem dva kilásky ze sousední vesnice od autobusu, se mi nechtělo čekat na ten co jede až k nám a řítil se černý mrak a bouřka, stejně jsem to nestihla, těsně před barákem mě chytla průtrž a dneska mě z toho šíleně bolí kotník. Z běhu by asi ze mě byl invalida
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:12
- Nahlásit
worick
no to on právě chození nesnáší, pořád brblá, ale protože sem mu slíbila rovinu (trebon) tak svolil. ze sme nakonec skoncili v moravskym krasu... no takze mu nezbylo, nez jit ale moc kopce nebyi, az na dva hnusny
a mas pravdu, kdyz reknu cislo 5 mysleno u kilometru tak z toho ma malem psotnik
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:25
- Nahlásit
Maya
worick
Co ty hubneš? Vždyť jsi jak tyčka
nicmene tohle me taky napadlo, rozhodne worick nevypada na to, ze by potrebovala, ale tak vis jak, kazdy je spokojeny jinak.
ten beh by me ale asi taky zabil, i kdyz sem si koupila kdysi boty, ze rano vzdycky na rychlovku vybehnu se psy, ze by se probehli a ja byla rychlej doma ale nesehnala sem pak vhodne spodni pradlo aby to bylo pohodlny, tak boty hniji uz rok v krabici.
Doufam, ze jsi asi pribehla driv, nez dojel ten autobus? kdyz uz te boli kotnik a desti si neutekla, tak by navic jeste bylo blby kdybyste dorazili spolu
|