Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 09:49
- Nahlásit

cernej caj
ze jsi asi pribehla driv, nez dojel ten autobus
Jj, to já mám přesně spočítaný, abych se nehonila zbytečně

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:10
- Nahlásit

cernej caj
muž celý víkend opakoval, že je nejvyšší čas jet domů
cernej caj
no to on právě chození nesnáší, pořád brblá, ale protože sem mu slíbila rovinu (trebon) tak svolil.
Takže na Kokořínsku už vás asi neuvidíme, co?

worick
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:15
- Nahlásit

Maya
Co ty hubneš? Vždyť jsi jak tyčka - Ty jsi viděla staré fotky, já přibírala až teďka od jara
cernej caj
nicmene tohle me taky napadlo, rozhodne worick nevypada na to, ze by potrebovala, ale tak vis jak, kazdy je spokojeny jinak - a Ty jsi mně viděla už po zhubnutí Viděla jsi, jsem prcek a stačí dvě kila navíc a jsem nechutně špekatá Teď jsem zase na svojí normální váze 51kg a musím to tam nějak udržet, zuby-nehty
...no to on právě chození nesnáší, pořád brblá - tak to se mi ulevilo je to s těma chlapama všude stejné

worick
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:17
- Nahlásit

kachna_
Takže na Kokořínsku už vás asi neuvidíme, co? - já bych chtěláááá viděla jsem fotky a máte to tam moc pěkné - celé Kokořínsko. Jenže to vypadá, že letos nám to opět nevyjde - blbne pořád auto a na nové to nevypadá...

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:26
- Nahlásit

worick
blbne pořád auto a na nové to nevypadá...
to znám
naposled jsme byli tady,máme to pár km
http://www.turistika.cz/mista/klemperka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:51 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
já doufám, že někdy zas jo, navíc tam když se vybere dobrá trasa, tak se dá kopcům skoro úplně i vyhnout a já se dost vracím na místa, co znám, takže někdy v budoucnu ho určitě přemluvím zase ( když mu slíbím, že může celý den prospat v chatce a nebudu ho tahat chodit

ps: ta klemperka vypada fakt dobre

worick
no ono to právě není všude stejné, paradoxně to je tak, že ti chlapi co choděj už maj doma ženský, co to nesnášej, a na nás co chceme zbejvaj ti co nechcou

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 11:47
- Nahlásit

kachna_
Tam se leze jen po žebříku?? To teda já ani za boha.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 15:08
- Nahlásit

Maya
nemas rada vysky? ale na vylet se psem by to nebylo, pravda

tak huraaaa, mam uznanou dovcu na ceskosasky svycarsko letos koukam furt smeruju nad prahu

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 15:23 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
nemas rada vysky?
Já mám závratě už 10 cm nad zemí, teda ale závratě je slabý slovo, asi spíš mega fobii nebo tak něco.
mam uznanou dovcu na ceskosasky svycarsko
jako od muže? vy jste teda fakt turisti a já zamlada jezdila furt jen na Bítov

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 16:23
- Nahlásit

Maya
jj, muž schvalil ze jeste jednou letos bude chodit

to vis, ja su turista jak poleno, odkojeny skautik, co musi byt v lese porad. on je naucenej na to ze se nema moc vzdalovat od auta a vsechen cas se travi doma, tak to mam tezky

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 20:24
- Nahlásit

cernej caj
No ale víš co, jdeš na to dobře, chlap bude takovej, jakýho si ho uděláš hned zkraje. Pěkně pomaloučku a nakonec zjistí, že chodí rád.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2011 21:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
tak huraaaa, mam uznanou dovcu na ceskosasky svycarsko - nes.r babo na to kvokám už druhým rokem, je to dálka, takže zatím neúspěšně U nás jde o to, že Tom nechce, aby kočky zůstaly třeba 3 dny bez dozoru . Teda bez zaběhlého režimu. Má o ně velký strach. Tcháni by je nakrmili, pustili, zavřeli, to jo....jenže nevíme jak by to kočky vzaly

kachna_
naposled jsme byli tady
Maya
Tam se leze jen po žebříku?? - fakt? to je prochajda lezením po žebříku? A kam až?
Pravda, pro psy by to nebylo a stejně jako Mayu ani Toma bych tam nedostala
To já jsem jako děcko nebyla skautík (jelikož já nesnášela jakoukoliv organizovanou zábavu...a to mám dodnes ) ale byla jsem dítě co leze po stromech, kope zemljanky v lese a staví bunkry, z dědovi nakradených desek a hřebíků - v houští
A Tom byl dítě....když nad tím přemýšlím...co asi vyrostlo na Marsu Pro jejich rodinu je příroda něco, co se musí nějak přetrpět, je to fuj a je potřeba pořádně to vydesinfikovat A to jsou prosím lidi z vesnice.. Ale během těch pár let, co zase žijeme na vesnici, se strašně změnil a přírodu začíná mít hrozně rád a hlavně ji obdivuje - stejně jako já

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 02:35
- Nahlásit

worick
fakt? to je prochajda lezením po žebříku? A kam až?
3,5 m a pak je tam jeskyně. My tam nebyli, protože jsme usoudili, že ani jeden nemáme chuť se dohadovat se psy a uklidňovat ječící dítě, že přijdeme. Tak jsme vyslali jen neteř.
Českosaský Švýcarsko je nádhera a fakt to za to stojí. Doufám, že nám to vyjde příští rok, letos asi zůstaneme doma a pojedeme jen na víkend.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 07:58
- Nahlásit

worick

je to dálka jak něco, zvažovali jsme vlak, ale 5h ve vlaku + hodina busem s možností, že se psama se nám vysměje do ksichtu a nechá stát na zastávce... taky jedem tak, ať tam máme celé 3 dny + 2 na cestu a střádání sil, ono je to únavný pro muže když se nemá s kým střídat.

tak to my měli omezený, jako děti co vyrůstali celý život v nejstředovatějším středu brna... a navíc to byla dobrá odkládárna pro rodiče, měli od nás svatej pokoj. K babičce na vesnicu se na dlouhé prázdniny jezdívalo jen v létě, aby sme stihli dělat vyrvál za humnama

kachna_
tak až povyroste dítě, taky to bude veselejší, tak to pak budete pořád někam jezdit, až bys ráda chvíli byla doma

Maya
no n že by snaha nebyla, ale mám pocit, že chlap se předělat vážně nedá, s tím se dá jedině smířit a v hodně motivovat

dneska k nam prijedou plynari... a budou tam celou dobu bez dozoru, tak drzte palce at vecer nezjisitm ze mam vykradenou domacnost

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 08:18
- Nahlásit

worick
Já jsem z vesnice, bunkr jsme měli taky, na stromě, dneska nechápu, ale jako dítě jsem žádný závratě neměla
cernej caj
Neboj, plynaři a pod. si nic nedovolí, to by jim firma dala, spíš bych se bála řemeslníků co dělaj jen sami na sebe.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 23:19
- Nahlásit

Maya
Tenhle špic je v Bohumíně

nehledá se někde poblíž nějakej papíráček?
http://www.mpbohumin.cz/cz/utulek-pro-psy/nalezenc i/

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2011 23:37
- Nahlásit

vidíte tam špice?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 07:43
- Nahlásit

kachna_
tak 4% mozna jo nekde v nejake generaci predku spic byt mohl, ale krome ocasu by to mohlo byt fakt cokoli

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 07:52
- Nahlásit

cernej caj
tak 4% mozna jo
myslíš, že je čtyřprocentní ?
Oni píšou kříženec kolie a já si popravdě taky nebyla jistá

worick
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 08:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

kachna_
vidíte tam špice?
Mě právě při prvním pohledu napadnula ta kolie, protože přesně s takovýmto ,,výrazem" teďka tady jedni kolii mají. Jo, špic tam je určitě - je krátký...ocas.... buďto s kolií, nebo nějakým malamutem?
P.S.koukněte na berňáky, co nás včera ,,potkalo"

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 08:38
- Nahlásit

kachna_
Já bych tipovala na křížence kolie a samojeda, má stavbu těla jak samojed a hlavu jako kolie, takže jakošpic klidně jo.
Škoda, že u toho z Bohumína nemají víc info, jestli kontrolovali tetování, čip a hlavně jak je velký. Ale pokud vím, žádný papírák se nehledá, ale to nic neznamená, Damiána v Troji taky nikdo nehledal.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 08:51
- Nahlásit

worick
Tak jsem si početla na berňákách, ty máš teda zážitky, a chudák Woriček, je už v pořádku? Asi být tebou bych napsala stížnost na obec s tím, jak ti tam někdo radil, že pes napadl tebe, tvůj pes tě bránil a ty ses bránila pepřákem a že bez toho bys dopadla blbě. Pak by to teoreticky měli řešit. Napadení psa nikdo určitě řešit nebude.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 08:54
- Nahlásit

Maya
Já jim napíšu, jen mě napadlo, jestli o něčem nevíš.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 09:55
- Nahlásit

kachna_
Já se ještě poptám, ale zatím jsem o žádném ztraceném špicovi neslyšela.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 20:05
- Nahlásit

doma je nuda mám to tu zas všechno rozkopaný, odpojený repro, takže mi z ntb neleze slyšitelnej zvuk, nemůžu se věnovat každovečerní bohulibé činnosti koukání na filmy tak aspoň dávám dohromady fotky... tak vám tu hodím jednu červnovou siestu

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 20:15
- Nahlásit

cernej caj
Psi ve stínu a panička na sluníčku, tak to má být.

worick
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 20:18
- Nahlásit

cernej caj
jéžíš, jakový veget

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 20:25
- Nahlásit

Maya
panička původně taky byla ve stínu, ale pak už neměla kam uhnout

worick
jojo, veget to byl perfektni. Uz sem taky konecne zmatorila fotky z Vatych pisku, bohuzel jak mi trochu namok ten fotak, tak su rada ze aspon neco z toho bylo...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 20:35
- Nahlásit

cernej caj
Hezký fotky, to musela být pěkná procházka takhle lesem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2011 20:49
- Nahlásit

kachna_
kachnicko, vis o tehle spicoidech? http://www.utulek-dknl.estranky.cz/clanky/psi_-kte ri-na-vas-cekaji___.html Staricek Bobisek a x Mazel . Chjo. Aktualizuju terose a asi mne jebne, erdel zase v utulku. No nic.

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání