| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 23:38
- Nahlásit
worick
ach jo, ach jo, ach jo, to je škoda, že ti to nejde s elektrikou . Mája dělala to samý, no a už rok máme klid, procházky navolno, radostné přivolání a už pár venčení jsem nepoužila ani písknutí. Ono je ale taky možný, že to třeba prostě není metoda pro Woricka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 07:37
- Nahlásit
worick
tak aspon malinko ho pustit muzes, to je fajn... hlavne ty mas ten obri rybniko pozemek, ne? tak aspon ze se trochu vybeha...
PS: muj se hned zajimal, jak ten samojed vypada, bo kdyz sme byli s ferinou prvne u veta, tak vet prej, co to je? Samojed?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 23:31
- Nahlásit
kachna_
Noví x špice v Plzni www.utulekplzen.cz: Kašlík 11843, Reslík 11837 (asi x špice).
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 23:36
- Nahlásit
Vlčáčková
jsem u c . Tak budou mít Plzeňácí protekci.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 23:39
- Nahlásit
Vlčáčková
jako já ho tam dám, ale myslíš, že je Kašlík fakt kříženec špice?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 23:40
- Nahlásit
kachna_
Nemyslím, ale oni to tvrdí, tak snad se nepletou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:12
- Nahlásit
tak jsem normalne zjistila, ze v nasi vesnici o 1200 obyvatelich je chovka PP pudlu a to sem nahodne vyslechla hovor dvou zen v autobuse... je to docela tragedie kdyz tam je tak malo lidi a clovek nezna ani sousedy...
kachna_
ferina zacina byt pri krmeni masem docela agresivni. dneska dost hnusne skocila po timovi, kdyz mu doklouzala miska k ferine... (ja vim, keramicky misky budou az po vyplate...) a normalne se pustila do jeho porce. Co s tim?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 14:11
- Nahlásit
cernej caj
dneska dost hnusne skocila po timovi
Měla jsi dost hnusně zase skočit ty po ní, já takovýhle věci u krmení nesnáším, tudíž bych byla tak nasr...á, že by chlupy lítaly.
Ale taky je můžeš krmit odděleně, jsou lidi co to tak dělají.
A jinak masem to fakt může být, není to tak dávno, co byl v PPČ článek o ovlivnění povahy psa jídlem a fakt tam bylo, že čím míň živ.bílkovin pes jí, tím je klidnější a méně agresivní. Takže na té pověře, že pes co žere syrový maso, je agresivní, celkem něco je.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 14:13
- Nahlásit
Jinak u nás na vsi se už pár dní potuluje velký pes. Zatím jsem o něm jen slyšela, dneska ráno na mě bafnul zpoza hromady sněhu, asi se mě lekl.
Jako představa, že s tímto pobíhajícím bezdomovcem tam venčím psy, jako nic moc, tak jsem volala do útulku a samo, že přijde, odloví, nebo převezme jen psy od starostů. No nevím, to má asi pes smůlu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 14:47
- Nahlásit
Navíc řeším t-mobile, už mi lezou krkem a takovou neschopnost jsem fakt neviděla, teď mě ještě dorazili smskou, fakt už aby dneska ten den byl fuč.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 16:08
- Nahlásit
Maya
tak ona ferina je takova "agresivnejsi" normalne, u granuli po timovi skocila jen kdyz ji strkal cumak do misky, coz chapu, tak sme ho hlidali aby ji ho tam nestrkal... maso asi ji chutna vic tak si ho vic hlida.
sak sem po ni taky pak skocila, ale jestli se to da nejak dobre korigovat? krome fakt hlidani u zradla, dokud si resi kazdej svou tak sou v poho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 19:15
- Nahlásit
cernej caj
Pokud je to tak, tak podle mě jedině, že zakážeš Timovi strkat hlavu k její misce. U mě Dorin taky chtěl lézt Kimovi do misky, tomu to teda nevadilo, ale vadilo to mě, protože pak Dorin by sežral všechno a Kim nic, tudíž má zákaz, když se nažere dřív, tak musí počkat, takže je teď naučený, že jde ke mně pro podrbání.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 10:55
- Nahlásit
Maya
my se taky snazime Tima naucit aby k ferine nelez. spis me prekvapilo ze ferina skocila po timovi kdyz jeste zral z vlastni misky, jen ji dostouchal blizko k ni. Jak sem byla zvykla akorat zavolat tima az dozere, tak sem na ne chvilu rano nedavala pozor a uz ferina zrala z ty jeho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:06
- Nahlásit
cernej caj
No jo, však oni se to naučí, taky navíc mají tohle jídlo nový, proto asi taková reakce, až jim zevšední, tak to bude jiný. S jídlem je to vždycky takový ošemetný, přeci jen je to pro psa pud hlídat si svoje jídlo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:47
- Nahlásit
Maya
přeci jen je to pro psa pud hlídat si svoje jídlo.
tuplem kdyz je dobry
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 19:11
- Nahlásit
děckááá víte vo nich?
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-3957-q-Spic-maly
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 00:03
- Nahlásit
davidkova renata
Jo, víme. Bohužel tito psi nejsou ztracení poprvé, majitelka je nemá zabezpečený, tudíž čas od času se nevrátí ze sólo vycházky, spousta lidí to ví, tudíž hledat je moc lidí asi nebude, protože to je úplně zbytečná práce jí je vracet zpátky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:13
- Nahlásit
cernej caj
napíšu ti to sem, u Davídkový by to zapadlo
jsem ti to vyplnila, ale chybí mi tam kántry naživo. Dokonce jí i zpívám dítěti, páč tři sestry ani kabáti a tím méně pak E!E mají jen málo použitelnejch písniček. Ale upřímně, s mym hlasovym projevem jí pak asi budu muset zaplatit psychoanalytika
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:30
- Nahlásit
jo a tenhle krasavec je v Chebu . Ách jó
http://www.utulek-cheb.estranky.cz/stranka/psi-k-a dopci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:32
- Nahlásit
kachna_
diky (hm, tak k hlasovemu projevu, to me ani nenapadlo tak si pak zapisu ze kachna_ zpiva diteti bokem PS: s ditete treba vychovas fakt otrleho jedince co se zpevu tyce;)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:33
- Nahlásit
kachna_
ten je fakt moc peknej...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:15
- Nahlásit
Co se kde vyplňuje? Já chci taky.
Ten pes je moc hezkej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:09
- Nahlásit
Maya
tady se vyplnuje takovej muj osobni pruzkum zda existuje nekdo pod 50, kdo posloucha country...
Ferina je s tim zradlem fakt desna... kdyz chladli misky na stole, tak na zavolani poodesla od stolu a pak koukala stridave na me a na stul, vrtela se a kvicela... to bych teda u ni necekala nikdy, kdyz i tim, fixovanej na vse co se da spolknout je ochoten vonici maso nechat byt...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:18
- Nahlásit
Maya
myslíš, že by mohl bejt s PP? Maj ho vedenýho jako křížence, tak přemejšlim, jestli hledali tetování
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:32
- Nahlásit
kachna_
Takhle ho tipuju spíš na bezpapíráka, mám moc tmavou barvu a oranžový kolem očí, i hlava se mi tak úplně nezdá, ale jako možný je všechno, píšou, že má zanedbanou srst, možná by po vyčesání vypadal úplně jinak. Jinak tetování mohli hledat, ale špic se tetuje do slabin a tam je to často nečitelný a navíc přerostlý srstí.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:35
- Nahlásit
cernej caj
To bude tím jménem, Kim si dá taky radši granule než maso.
Dotazník jsem vyplnila, ale nevím jestli jsem správný dotazovač, já jsem posluchač country tak jako spíš jen z leknutí.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:36
- Nahlásit
Maya
od tý doby, co jsem byla v Maršovkách a tam u šoltyje tetování ve slabinách nehledali, protože nevěděli, že se tetují do slabin, mám v tomhle směru jistý pochybnosti.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 12:49
- Nahlásit
kachna_
No ono spousta lidí neví, že se vůbec nějaká plemena tetují do slabin. Jsem koukala na ty jejich stránky a meil tam nemají, aby se jim tam napsal dotaz.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 17:51
- Nahlásit
Hele, jak vám línalo štěně? Batu je devět měsíců a tu huňatou srst na krku si začíná vyškubávat, když se drbe.
A já nevim, jestli to je nějakej parazit zlej vnější (dala jsem advocate), nebo se jenom oškubává, protože prostě líná, nebo je to nějaká plíseň a mám to řešit s veterinářem. Když oni na všechno narvou ATB a těm se chci vyhnout.
Naolejovala jsem jí srst, tak uvidim, jak to zabere.
Teď jak to píšu, možná zkusim ještě odčervit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2011 19:02
- Nahlásit
kachna_
Feri zacala linat nekdy cca kolem toho 10tyho mesice, linala ale hrozne malo a pozvolne, akorat na krku mela trochu vic chuchvalce kvuli obojku ale jinak sme skoro nepostrehli ze lina. Sama si nic neskubala... jenze proti Baty ma asi tretinu chlupu... doufejme, ze to zadnej skaredej parazit neni!
|